Fossiilit

Fossiilit (4)

Mihin perustatte väitteenne siitä että kivikaudella on haudattu satoja miljardeja ihmisiä? Mikään teiteellinen tutkimus ei näin väitä. Omaan mielikuvitukseenne?(käy ilmi vastauksessa kysymykseen "Missä vedenpaisumuksen ihmisfossiilit ovat?")? Asiattomilla vastauksilla työnnätte vain ihmisiä kauemmas Herran luota.

Viittaat artikkelissamme olleeseen kappaleeseen, jossa ei kuitenkaan väitetä, että kivikaudella olisi haudattu satoja miljardeja ihmisiä, vaan että kolmen miljoonan vuoden aikana ihmiset olisivat haudanneet satoja miljardeja ihmisiä. Ihmisfossiileja on kuitenkin löytynyt tähän nähden hyvin vähän, mikä kyseenalaistaa pitkät ajanjaksot.

Tägit
Mietin vain, että jos vedenpaisumuksessa kuoli ainakin 99% maanihmisistä, niin missä ne ihmisfossiilit ja jäänteet sitten on?. Paljon löytyy eläimiä ja kasveja, mutta missä ne lukuiset ihmiset ovat? Vettä tuli kuitenkin ovista ja ikkunoista n. 6 viikon ajan. Ehtivätkö jotkut ihmiset tehdä kenties lauttoja siinä ajassa ja siten pelastua. Raamattu kuitenkin sanoo, että kaikki, joissa oli elämän henkäys, kuolivat. Kaikki ihmiset myös, paitsi Nooa ja arkissa olleet. (1.Moos. 7:22-23)

Ihmisfossiilien ja muidenkin selkärankaisten vähyys johtuu tavasta, jolla fossiilit syntyvät. Arvostettu evoluutiobiologi Ernst Mayr kirjoittaa kirjassaan Evoluutio:

Fossiilistosta noin 99% on lajeja, joita ei sellaisenaan enää eliöstössä esiinny. Miksi nykylajit puuttuvat lähes kokonaan fossiilistosta? Miksi ei ole olemassa ainuttakaan ihmisen fossiilia?

 Kiitos kysymyksestä,

prosenttilukusi on arvio. Kukaan ei tiedä edes nykyään elävien eliöiden todellista lajimäärää, ja koko lajikäsite on epämääräinen.

Erään yleisesti hyväksytyn määritelmän mukaan eliöt ovat samaa lajia, mikäli ne pystyvät tuottamaan lisääntymiskykyisiä jälkeläisiä. Useat eri lajeiksi luokitellut eliöt pystyvät tähän, joten todellisuudessa ne eri lajit ovatkin samaa lajia.1 Fossiileista on vielä vaikeampi sanoa, mihin lajiin ne kuuluvat.

Tägit
Maailmalta löydetään fossiilien joukkohautoja. Toisissa on dinosauruksia, toisissa nisäkkäitä. Jos dinosaurukset ja ns. modernit nisäkkäät elivät samaan aikaan ennen vedenpaisumusta, niin varmasti jotkit lajit jakoivat samoja ekologisia lokeroita kuten myös maantieteellisiä alueita.
http://news.nationalgeographic.com/news/2008/06/080617-utah-dinosaurs.html National Geographic uutisoi dinosauruksia sisältävästä joukkohaudasta. Jos se ja muut vastaavat joukkohaudat ovat vedenpaisumuksen tuotosta, niin onko vielä löydetty sellaista joukkohautaa jossa olisi sekä dinosauruksia että norsuja, hevosia, lampaita, koiria, karhuja, tai lehmiä?

On huomioitavaa, että meidän mallimme pohjalta, jossa maan nähdään olevan alle 10000 vuoden ikäinen on lajiutuminen baramineista käsin ollut varsin kiivasta. Merkittävänä tekijänä tässä rappeutumislajiutumisessa on ollut myös Nooan tulva, joka muovasi merkittävästi eliolosuhteita maapallolla. Näin ollen tulvasta selvinneiden eliöiden tuli sopeutua rankasti erilaisiin olosuhteisiin kuin mitkä vallitsivat ennen tulvaa. Tästä syystä ns. modernit nisäkkäät saattavat ulkoisesti erota silminnähden niiden alkuperänä toimineista baramineista eli luoduista lajityypeistä.

Emme ole tietoisia sellaisesta joukkohaudasta joka sisältäisi mainitsemiesi dinosauruksien fossiilien lisäksi esittämiesi "modernien" nisäkkäiden fossiileja samassa esiintymässä. Fossiilirekisteristä löytyy kuitenkin näyttöä nisäkkäiden ja dinosaurusten yhteiselosta.