Pekka Reinikainen

Pekka Reinikainen (36)

Pekka Reinikainen kommentoi blogissaan ajankohtaisia asioita.

Juutalaiset laskevat ajan kulun luomisesta. Heidän ajanlaskunsa mukaan menossa on vuosi 5778. Jumalan valittu kansa on moneen muuhun ajanlaskutapaan verrattuna paljon lähempänä totuutta.

Elämme kertakäyttöisessä maailmassa, joka luotiin ajattomaan iankaikkisuuteen muutamaksi vuosituhanneksi. Miksi? – olisin "jumala", jos tietäisin sen.

Alussa Jumala loi (1.Moos.1:1) --- lopussa ei enää ole oleva aikaa (Ilm.10:6). Aika loppuu, kun sitä ei enää voida mitata, koska mittausta varten tarvittava aine tuhoutuu silloin kun Herran päivänä: ”taivaat hehkuen hajoavat ja alkuaineet kuumuudesta sulavat (2.Piet.3:12).

Tämä kuulostaa mielettömältä, koska ihmiset on aivopesty uskomaan 13,8 miljardin vuoden ikäiseen maailmaan, joka syntyi tuntemattomasta syystä tapahtuneessa ”räjähdyksessä” vain päättyäkseen lopulta ”lämpökuolemaan”, jolloin mitään ei enää voi tapahtua.

”Tieteelliset” alkuperätodistukset ovat lähes poikkeuksetta osoittautuneet myöhemmässä tarkastelussa vääriksi. Tämä ei yllätä. Esimerkiksi ateistien ja teologisten tiedekuntien kiveen hakattu usko alkuräjähdykseen on väärä lähtökohta. Kokeellisen tieteen tutkimustuloksia on nimittäin turha yrittää sovittaa väkisin väärään opinkappaleeseen!

Tähtitiede oli joskus havaintoihin perustuvan tieteen lippulaiva. Nykyään se on muuttunut tarinoinniksi, missä hämärillä "havainnoilla" pimeästä energiasta, pimeästä aineesta ja väitteillä alussa tapahtuneesta valon nopeuden ylittämisestä yritetään pönkittää jumalatonta luomiskertomusta. Totuus näyttää nykyään olevan sillä, jolla on kiehtovin tarina.

Tunnustuksellisen kristinuskon opettaminen on kitketty huolellisesti pois kaikesta opetuksesta – mutta koskeeko tämä opetushallituksen määräämä sensuuri kaikkia uskontoja?

Nykyvanhemmat valittavat välittömästi, jos heidän lapsiaan on "saastutettu" rukouksella tai virrellä. Ainoa sallittu uskonto on opetus itsestään ilmestyneestä maailmasta, jolla ei ole mitään tarkoitusta. Tätä uskontoa pidetään yhtä itsestään selvänä totuutena kuin painovoiman olemassaoloa, ja sitä opetetaan lopullisena tieteellisenä totuutena, jota ei ole lupa asettaa kyseenalaiseksi. Tämä on voimassa päiväkodista lähtien.

Ainoa suomalainen yleisnero ei ollut telaketjuateisti ja kosmologi Kari E., selkäsairauksien asiantuntija ja tähtitieteilijä Esko V. tai kaiken parhaiten tietävä teistinen evolutionisti Eero J, vaan Elias Lönnrot. Hän oli Suomen kansalliseepoksen Kalevalan sekä Kantelettaren kokoaja, kielentutkija, lääkäri, suomalaisen kasvitieteen uranuurtaja ja virsirunoilija. Lönnrot oli suomen kielen uudistaja, useiden sanakirjojen toimittaja ja ensimmäisen suomenkielisen aikakauslehden kustantaja sekä toimittaja. Hän julkaisi useita kansaa valistaneita terveys- ja tiedejulkaisuja. Lisäksi hän suomensi useita virsiä.

Näin todetaan tammikuun 2018 Lääkärilehdessä. Jos suolistosi bakteerit ovat sekaisin, suolisto tulee läpäisevämmäksi ja sieltä imeytyy kehoon enemmän erilaisia aineita.

Tämä vaikuttaa moneen asiaan elimistössä ja saattaa lisätä myös allergiaa ja tulehduksellisia suolistosairauksia, joiden määrä on lisääntynyt Suomessa räjähdysmäisesti! Allergiaa on vähemmän esimerkiksi Venäjän Karjalassa, missä ruokavalio on erilainen, liikuntaa enemmän ja vähemmän ylihygieniaa. Koska siellä myös kuituja on ravinnossa enemmän, suolistobakteerit pureksivat niitä, eivätkä käy suoliston limakalvojen kimppuun.

ALUSSA Jumala loi (1.Moos.1:1). LOPUSSA ei enää ole oleva aikaa (Ilm. 10:6). Luomakuntamme on määräaikainen. AJALLE on säädetty alku ja loppu.

Aikaa ei ole ilman ainetta ja kello lähti käyntiin, kun aine luotiin. Aika loppuu, kun tämän luomakunnan päättyessä ”alkuaineet kuumuudesta hajoavat” (2.Piet.3:10).

Näistä jakeista selviää, mitä iankaikkisuus tarkoittaa. Iankaikkisuudessa ei ole kelloja, koska siellä ei ole nykyisen kaltaista, lämpöopin toisen pääsäännön mukaisesti lämpökuolemaa kohti ajautuvaa ainetta. Tämä langennut, ja väistämätöntä tuhoa kohti kulkeva maailma on lyhyt kertakäyttöinen ilmiö, jonka tarkoitus selviää meille iankaikkisuudessa. Vain Jumala tietää sen tarkoituksen. Meille jotka elämme ajassa, iankaikkisuuden käsittäminen ei ole helppoa ja evoluution olemattomat vuosimiljardit tekevät asian vieläkin vaikeammaksi. Kollegani sanoi, että ei viihtyisi taivaassa, koska siellä voisi aika käydä pitkäksi.

Ajan määritteleminen on yhtä haasteellista kuin tietoisuuden ymmärtäminen

Kun selkärankaisella eläimellä tapahtuu sattumanvaraisia mutaatioita, rakentaako luonnonvalinta niiden avulla vähitellen ihmisen? Kuinka kauan kestäisi, että edes yksi ihmisen ainutlaatuisista anatomisista ratkaisuista, kuten vaikkapa polvi syntyisi? Montako vuotta kuluisi, että tarvittavat mutaatiot olisivat vakiintuneet ”kehittyvän” lauman perimään?

Mutaatioita tapahtuu tässä langenneessa luomakunnassa tasaisen tappavalla tahdilla. Jos ”edullinen”, polvea kohti kompuroiva, mutaatio sattuu kohdalle, ominaisuuden pitää vakiintua sukupolvien saatossa koko laumaan.

Edellisessä blogissani (28.12) kerroin, että ihmisen ja simpanssin perimiä erottaa ylittämätön kuilu. Ero on ilmeinen, varsinkin ihmisen DNA-käyttöjärjestelmän säätelypuolella. Tämä selittää valtavat anatomiset ja fysiologiset erot, joista seuraavassa mainitsen muutamia.

Syntymän jälkeen maitohampaat puhkeavat vasta 4-5 kuukauden kuluttua, pysyvät hampaat alkavat puhjeta 5-6 vuoden iässä eli huomattavasti myöhemmin kuin simpansseilla. Vauvat syntyvät täysin avuttomina ja niitä on hoidettava kauan. Aivomme ovat suuremmat ja kasvavat valtavasti ensimmäisten elinvuosien aikana. Ihmisellä on aikuisen aivot vasta 24 vuoden ikäisenä.

Kilpirauhashormonin toiminta on erilaista ihmisellä. Immuunijärjestelmä on erilainen. Sairastumme malariaan, simpanssit eivät. Mahasuolikanavan erot heijastavat erilaista ruokavaliotamme.

Ihminen vuodattaa kyyneliä, simpanssit eivät "itke" samalla tavoin. Simpanssit eivät ui. Meillä on erilaiset leuat.

Tiedemiehet väittävät, että eroamme simpansseista 1,3 prosentin verran ja tämä todistaisi, että meillä on yhteinen esi-isä. Väite jättää huomioimatta useita oleellisia asioita. Jopa sellainen tiedelehti kuin Science valehteli kylmäverisesti ja käytti tätä antiikkista 1% myyttiä vielä vuonna 2012. Tämä johtuu siitä, että polveutumista pidetään samanlaisena tosiasiana kuin painovoiman olemassaoloa, eivätkä tieteelliset tosiasiat saa turmella tätä uskonkappaletta.

Todellinen geneettinen ero on huomattavasti suurempi, sillä vertailua ei tehty perimästä kokonaisuutena, vaan verrattiin pelkästään joidenkin koodikirjainten vaihtelua. Myytiksi osoittautuneen ”roska-DNA:n” sisältämiä miljoonia säätelyalueita ei myöskään vertailtu. Näissä säätelykytkimissä on vähän koodikirjaimia, mutta niiden vaikutus lopputulokseen on mullistava, sillä ne ohjaavat esimerkiksi aivojen rakentumista sekä kehon anatomiaa ja fysiologisia toimintoja.

DNA:n rakenne selvisi vuonna 1953. Hämmästys oli tavattoman suuri, kun todettiin, että tähän perimämolekyylien nauhaan voi varastoida tietoa digitaalisesti neljän ”koodikirjaimen” avulla. DNA toimii tiedon tallennusalustana paperiin tai muistitikkuun verrattavalla tavalla. Paperille kirjoitetaan sovituilla aakkosilla ymmärrettävää tekstiä tai tyhjään muistitikkuun siirretään tietoa tarkoitukseen valittuja 0 ja 1 symboleja käyttäen. Morseaakkoset koostuvat pisteestä ja viivasta.

Francis Crick, joka yhdessä James Watsonin kanssa paljasti DNA:han kätketyn digitaalisen koodin eli DNA:n ”aakkoset”, toimi toisessa maailmansodassa koodinmurtajana! Arkkiateisti Richard Dawkins on myöntänyt, että DNA:n koodi muistuttaa tietokoneohjelmaa ja Bill Gates on sanonut, että se on kuin tietokoneohjelma, mutta paljon, paljon monimutkaisempi kuin mitä Microsoft pystyy tekemään.