Ajoitusmenetelmt

Dinosaurukset (13)

Sekulaaritieteen mukaan dinosaurusten ja ihmisten välillä on 65 miljoonaa vuotta. Raamatun mukaan ihminen ja dinosaurus luotiin samana luomisviikon kuudentena päivänä. Esimerkiksi pehmytkudoslöydöt ja ihmisten tekemät selvät dinosaurusartefaktit ovat selvästi helpompi tulkita Raamatun historian valossa.

Dinosaurusten luista löydettiin pehmytkudoksia. Löytöjä on ensimmäisen löydön jälkeen tehty yhä lisää, ja ne kyseenalaistavat voimakkaasti fossiileille määritellyt miljoonien evoluutiovuosien iät.

Russell Grigg

Brittiläinen anatomi Sir Richard Owen vastusti voimakkaasti Charles Darwinin
evoluutioteoriaa. Vuonna 1841 Owen otti käyttöön sanan ”dinosaurus”.

David Catchpoole ja Jonathan Sarfati

Tällainen oli Discover-lehdessä olleen artikkelin otsikko,1 joka kertoi Dr Mary Schweitzerin löytämästä tuoreesta dinosauruksen kudoksesta. Aiheesta on raportoitu aiemmin Creation-lehdessä: Dinosaur bone blood cells found, 16(1):9, 1993; Sensational dinosaur blood report! [ks. kuvat (T. rexin verisuoni ja punasoluja)] 19(4):42; 1997; Dino soft tissue find, 27(4):7, 2005.

Miksi ”vaarallinen”? Alaotsikko (painotuksemme lihavoitu) selittää: ”Kun tämä ujo paleontologi löysi pehmyttä, tuoreen näköistä kudosta T. rexin reisiluun sisältä, hän pyyhki menneisyyttä ja nykyisyyttä erottavan rajan pois. Silloin kaikki karkasi käsistä.”

Sivu 2 / 2