maanantaina, 2. tammikuuta 2012, klo 17.07

Sivuston tarkoitus

Nykypäivän media ja oppilaitokset antavat yleisesti ymmärtää, että elämän alkuperän ja sitä myöten myös ihmisen alkuperän kysymys on käytännössä ratkaistu. Ne esittävät, että me olemme tulosta prosessista, joka yleisesti tunnetaan  nimellä evoluutio. Evoluutio esittää, että kaikki nykypäivänä näkemämme eliömuodot ovat alkujaan lähtöisin yhteisestä esi-isästä, josta nykyisin nähtävät eliömuodot ovat ajan kuluessa kehittyneet, täysin naturalistisin keinoin, luonnonvalinnan ja mutaatioiden kautta, ilman yliluonnollista Luojaa. Me Luominen ry:ssä olemme eri mieltä ja esitämme, että materia yksinään ei riitä luomaan elollista elämää ja näkemämme kaltaista eliöiden monimuotoisuutta, me myöskin nimeämme tuon Suunnittelijan ja Luojan Raamatun Jumalaksi.

Näiden sivujen tarkoituksena on osoittaa, että median ja oppikirjojen usein esittämä väitös, että evoluutio on fakta, ei pidä paikkaansa. Limasta ihmiseksi -evoluutiota voidaan ainoastaan pitää todistamattomana hypoteesina. Tämän lisäksi sivujemme artikkelit tulevat paljastamaan, kuinka todistusaineisto tulkitaan aina tietyn ajatusmallin/kehyksen pohjalta ja kuinka tämä kehys vaikuttaa merkittävästi siihen, minkälaisiin tulkintoihin todistusaineiston pohjalta päädytään.

Kristityille nämä sivut tarjoavat silmiä avaavia artikkeleita, jotka osoittavat, kuinka usein evoluution tueksi esitetyt todisteet kääntyvätkin tukemaan Raamatun luomiskertomusta. Tulemme myös osoittamaan, kuinka käsitys ”tieteestä” puolueettomana totuuden etsijänä on etenkin alkuperätieteiden osalta usein myytti tai ainakin henkilön omien uskonnollisten näkemyksien värittämä.

Rukouksemme ja toiveemme on, että sinä sivuillamme vierailija voisit vahvistua uskossasi kaikkivoipaan Raamatun Jumalaan tai löytää Hänet ensimmäistä kertaa. Olemassaolosi ei ole tulosta vain jostain kosmisesta sattumasta, vaan sinä olet persoonallisen Jumalan luomus.

Jumala ilmoittaa Raamatussa, että Hänelle ei ole yhdentekevää, mitä sinulle kuuluu ja mitä elämässäsi tapahtuu, elämälläsi on siis tarkoitus. Raamattu kertoo meille, kuinka Jumala on rakastanut meitä niin paljon, että Hän lähetti ainoan Poikansa sovittamaan syntimme ja täten antamaan meille mahdollisuuden tulla täysivaltaisiksi Jumalan lapsiksi, uskomalla Hänen Poikaansa Jeesukseen. Tämä päätös perustuu kuitenkin vapaaehtoisuuteen, joten sinun on tehtävä päätös, tahdotko antaa Jeesukselle sijan elämässäsi vai et.

Toivomme, että viihdyt sivuillamme.

Luominen ry:n väki

Lisää samasta kategoriasta « Usein kysytyt kysymykset Materiaalia »