Print this page
perjantaina, 2. maaliskuuta 2018, klo 9.27

Mitä uskontoa nuorelle polvelle opetetaan päiväkodeissa ja kouluissa?

Pekka Reinikainen

MITÄ USKONTOA NUORELLE POLVELLE OPETETAAN PÄIVÄKODEISSA JA KOULUISSA?

Tunnustuksellisen kristinuskon opettaminen on kitketty huolellisesti pois kaikesta opetuksesta – mutta koskeeko tämä opetushallituksen määräämä sensuuri kaikkia uskontoja?

Nykyvanhemmat valittavat välittömästi, jos heidän lapsiaan on "saastutettu" rukouksella tai virrellä. Ainoa sallittu uskonto on opetus itsestään ilmestyneestä maailmasta, jolla ei ole mitään tarkoitusta. Tätä uskontoa pidetään yhtä itsestään selvänä totuutena kuin painovoiman olemassaoloa, ja sitä opetetaan lopullisena tieteellisenä totuutena, jota ei ole lupa asettaa kyseenalaiseksi. Tämä on voimassa päiväkodista lähtien.

Ruotsissa opettajat saavat lapset hiljentymään joogan ja meditaation avulla

Suomalainen luokanopettaja kirjoitti kirjan mindfulnessista eli buddhismista koululaisille. En ollenkaan ihmettelisi, vaikka opetushallitus suosittelisi kohta sen käyttöä. ”Hinduevankelistat" ovat taitavasti punoneet myös darvinistisen maailmankuvan osaksi julistustaan. Siksi se uppoaa kristinuskosta luopuneen lännen mieliin kuin veitsi voihin.

Kristinuskon Jumalasta puhumista pidetään ”uskonnollisena”,

mutta itsestään sattumalta ilmestyneestä maailmasta puhuminen on ”tieteellistä”. Tämä voisi olla perusteltua, jos samalla rehellisesti kerrottaisiin, mitä tieteellisiä ongelmia itsestään ilmestyneeksi väitettyyn maailmaan liittyy. Tämä on kuitenkin ehdottomasti kielletty. Kun opetuksessa tehdään näin, tällainen alkuperätiede muuttuu samalla sekunnilla luonnonfilosofiaksi. Tieteessä nimittäin mitään ei saa opettaa ”lopullisena totuutena”. Jos näin tehtäisiin, osa tutkimuslaitoksista voitaisiin sulkea tarpeettomina!

On harhaa kuvitella, että maailman alkuperään ja olemassaoloon liittyviin suuriin kysymyksiin keskittyvä tieteellinen tutkimus olisi tieteellistä tai "puolueetonta". Tieteessä pitää nimittäin olla avoin kaikille mahdollisille johtolangoille, kun ilmiöille etsitään selityksiä. On ilmeistä, että alkuperään liittyvä tutkimus ei ole tiedettä, koska se sulkee suunnittelun mahdollisuuden tutkimusalueen ulkopuolelle. Puolueeton tutkija kyllä havaitsee, että luonnossa on kiistattomat ja kirjaimelliset merkit suunnittelusta. Eliöiden perimä on osoittautunut moniulotteiseksi käyttöjärjestelmäksi, joka on huomattavasti monimutkaisempi kuin järjestelmä, jota tietokoneesi käyttää. Microsoftin Bill Gates sanoi, että solun käyttöjärjestelmä on paljon paljon monimutkaisempi kuin mitä Microsoft pystyy tekemään!

Päiväkodeissa ja kouluissa opetetaan ateismi -nimistä uskontoa

Jokainen valistunut ateisti tietää tämän aivan hyvin, mutta harva uskaltaa sanoa sen ääneen. New Yorkin yliopiston filosofian professori Thomas Nagel, joka on ateisti, on kirjassaan Mind and Cosmos todennut, että darvinismi on melko varmasti virheellinen teoria. Kun maailman johtaviin ateisteihin kuulunut Antony Flew kääntyi Jumalaan uskovaksi, hän totesi: ”on mentävä todistusaineiston viitoittamaan suuntaan”. Ateistitiedemies Richard Lewontin on todennut: ”Pidämme tieteen puolta huolimatta joidenkin sen ajatusrakennelmien päivänselvästä mielettömyydestä – huolimatta siitä, että tiedeyhteisö suvaitsee toteennäyttämättömiä, kuvitelmiin perustuvia tarinoita, koska meillä on ennakkositoumus, sitoutuminen materialismiin. Lisäksi materialismimme on ehdotonta, sillä emme voi päästää Jumalan jalkaa ovenrakoon” (Billions and billions of Demons, The New York Review of Books, 44;1:31, 9 January 1997).

Miksi kouluissa opetetaan täysin virheellistä kemiaa ja fysiikkaa?

Jokainen rehellinen biokemisti tietää varsin hyvin, miksi perimässämme olevaa DNA:ta ei synny itsestään, mutta muutamaa harvaa poikkeusta lukuun ottamatta he vaikenevat. Suomessa asian on ottanut esiin vain bioprosessitekniikan professori Matti Leisola kirjassaan Evoluutiouskon ihmemaassa (datakirjatkustannus.fi). Tarjolla olisi heti miljoonan dollarin palkinto tutkijalle, joka selvittää, miten aine muuttuisi eläväksi itsestään, mutta sitä ei kukaan ole käynyt hakemassa - eikä haekaan - koska kyseessä on kemian ja fysiikan lakien vastainen tapahtuma. Louis Pasteur osoitti, että ”elämää tulee vain elämästä”. Tätä ei kukaan ole kumonnut! Oppikirjoissa tuputettu ”alkusynty” on epätieteellistä hölynpölyä!

Kuten useimmat tietävät, kosmologia ei myöskään ole tiedettä, vaan tarinoiden kertomista. Tästä voi lukea lisää luominen.fi -sivustolta. Kun pahaa aavistamattomille Wikipedian lukijoille opetetaan, että: ”Galaksi on tähtien, kaasu- ja pölypilvien sekä pimeän aineen muodostama järjestelmä, joka pysyy koossa painovoiman vaikutuksesta”, huomataan, että se pysyy koossa syystä, jota ei tunneta. Tämä on oleellista ja osoittaa, että kosmologia on filosofiaa. Mikä tai kuka tähtijoukkoja pitää koossa? - Niiden Luoja, joka tuntee kaikki taivaankappaleet nimeltä (Jes.40:26), ja toteaa: ”Pystytkö solmimaan yhteen Seulasten siteet tai irrottamaan kahleista Kalevanmiekan? Voitko tuoda esiin eläinradan tähdet aikanaan ja taluttaa Leijonaa pentuineen? Tunnetko taivaan lait? Sinäkö säädät, miten se maata hallitsee?” (Job 38:31-33).

Peli ei ole rehellistä

Oppilaille pitää opettaa, että "alkuräjähdys, alkumaapallo, alkuliemi, alkusolu ja alkuihminen" ovat filosofisia tulkintoja maailman alkuperästä. Ne eivät ole kiveen hakattuja totuuksia. Filosofisten tulkintojen ylitsekäymättömät ja ratkaisemattomat ongelmat on otettava, niitä peittelemättä, esiin. On myös myönnettävä, että peli ei ole rehellistä - eikä tieteellistä! - , koska suunnittelun mahdollisuus on lähtökohtaisesti suljettu pois.

Eikö koulun tehtävä ollutkaan kannustaa kriittiseen ajatteluun?

Jos kaikkea koulutusta hallitsevan filosofian ongelmista saisi puhua avoimesti, oppilaat voisivat itsenäisesti ajatellen tehdä omat johtopäätöksensä ja samalla oppia, minkälaiset reunaehdot kemian ja fysiikan lait asettavat kosmologien ja alkusynnyn tuputtajien filosofisille väitteille. Opettajien olisi myös syytä perehtyä näihin ongelmiin ja ryhtyä ajattelemaan itse sen sijaan, että sokeasti apinoivat ateistitiedemiehiä.

Mitä tässä oikein pelätään?

Ranskalainen valtalehti Le Monde osuu naulan kantaan todetessaan, että kysymys on poliittinen! Lehti toteaa, että kreationismia ei voi ottaa keskusteluun sen poliittisista seuraamuksista johtuen, sillä jos Jumala huomioidaan, abortteja, eutanasioita ja samaa sukupuolta olevien vihkimistä ei enää voisi toteuttaa! Virkistävää rehellisyyttä maasta, josta moderni jumalattomuus käynnistyi.

Mitä tehdä?

Tilanne on vakava. Tunnustuksellisen ateismin kouluopetuksen hedelmät ovat nähtävissä. Vain 10% alle 30 vuoden ikäisistä suomalaisista uskoo enää, että Raamattu on Jumalan Sanaa! Joka kymmenes lapsi kärsii hoitoa vaativasta masennuksesta ja ahdistusoireista. Lähetteiden määrä psykiatriseen hoitoon on kaksinkertaistunut viidessä vuodessa. Lasten itsemurhayritykset ovat ilmiö, joka oli tuntematon vielä muutama sukupolvi sitten. Jos haluat, että lapsille ja nuorille rakentuu todellisuuden mukainen maailmankuva, tilaa hänelle Luominen-lehti ja anna Kysymyksiä ja vastauksia luomisesta -kirja luettavaksi. Raamatun mukaan meidän tulee aina olla valmiita vastaamaan uskoa koskeviin kysymyksiin. Nyt se on mahdollista, sillä vastaukset ovat valmiina näissä työkalupakeissa. Opetushallitukselta tai teististä evoluutiota opettavalta kirkolta on turha odottaa apua. Seurakunnassa toiminut nuori muuttuu ateistiksi noin kahdessa vuodessa sen jälkeen, kun hänelle on opetettu akateeminen luomiskertomus. Aluksi hän yrittää sovittaa yhteen Jeesuksen opetusta luomisesta ja Darwinin tarinaa. Ympäristön paine ja akateeminen aivopesu saa hänet valitsemaan Darwinin, ellei häntä sitä ennen ole rokotettu uusdarvinismia, tätä iankaikkisesti tappavaa tautia vastaan.

KANNATTAAKO FILOSOFEILTA KYSYÄ TODISTEITA JUMALAN OLEMASSAOLOSTA?

Vastaus on yksiselitteinen – ei kannata! Uuden Tien päätoimittaja pohtii kysymystä pääkirjoituksessaan (22.2). Katolisilta filosofeilta ei mielestäni kannata kysyä mitään, koska he ovat lähtökohtaisesti darvinisteja ja uskovat alkuräjähdysmyyttiin. Uskonpuhdistuksen pesukoneessa pyörineiltä teologisten tiedekuntien lopputuotteilta ei kannata myöskään kysyä mitään, koska he eivät ymmärrä biokemiasta ja solujen tietojenkäsittelystä tuon taivaallista. Luther sen sijaan uskoi luomiskertomukseen niin kuin se on Raamattuun kirjoitettu ja niin kuin Jeesus eli Luoja itse (Joh.1:3), vahvisti asian olevan (Matt.19:4). Nämä ikuiseen uneen vaipuneet hurskaat herätyskristityt tekevät Raamatun mukaisesta luomisesta myytin, Aadamista ja Eevasta ihmisapinoiden jälkeläisiä, lankeemuksesta, maailman pahuudesta ja kuolemasta käsittämättömän asian ja vesittävät vedenpaisumuksen. Teologisissa tiedekunnissa tohtoroineet eivät usko neitseestä syntymiseen ja etsivät Jeesuksen luita ympäri luvattua maata. Onneksi Suomessa on ainakin yksi uskova geologi, jonka erinomainen kirja Säihkyvät kivet on saatavissa TV7 kaupasta ja edellä mainittu uskova bioprosessitekniikan professori, jonka loistava elämäkerta Evoluutiouskon ihmemaassa (datakirjatkustannus.fi) on käännetty jo sekä saksan että englannin kielille.

HELSINGIN SANOMAT JATKAA ATEISISTA AIVOPESUAAN

Tiedesivulla kerrotaan (1.3) kuinka simpanssit raapivat, huitovat, esittelevät ruumiinosiaan, läimäyttelevät toisiaan suulle ja nostavat kättä. Näistä nerokkaista havainnoista psykologit tekevät johtopäätöksen, että ihminen on perinyt kyseisen ”elekielen” kaukaa menneisyydestä yhteiseltä esi-isältä”! Tätä kutsutaan ”tieteeksi”.

Iänikuinen satuilu Maan ulkopuolisesta elämästä jatkuu saman päivän tiedepalstalla: Alkeellinen elämä voisi kehittyä ja selviytyä Aurinkokunnan ulompien planeettojen kuilla”. Väite on epätieteellinen monesta syystä. ”Alkeellista” elämää ei ole olemassa, vaan kaikki elämä on monimutkaista. Elämä ei voi syntyä vedessä, koska se hajottaa molekyylien ketjut. Elämän molekyyliketjut on ohjelmoitu jakautumaan, ketjujen pitää rakentua samankätisistä molekyyleistä haarautumatta, eivätkä ne selviä ilman solujen monimutkaisia koneistoja ja rakenteita. Fysiikan ja kemian lait estävät elävän solun itsestään tapahtuneeksi väitetyn synnyn. Maallikkoja on kuitenkin ilmeisen helppo huijata ja saada lisää rahaa turhaan tutkimukseen! Maailmassa käytetään miljardeja tutkimukseen, jonka päämääränä on sulkea Luoja luomakuntansa ulkopuolelle!

SATAKUNNAN KANSA SEKOILEE

Ihmisen ja simpanssin DNA:n ero on 1,4%, toteaa Helsingin yliopiston evoluutiopaleontologian professori Markus J. Rantala SK:n haastattelussa. Tämä "pieni” ero todistaisi, että olemme erkaantuneet yhteisestä esi-isästä 7,5 miljoonaa vuotta sitten. Professorin väite on kuitenkin tieteellinen fossiili, sillä ero on kaksi kertaa suurempi. Professorin väite on ongelmallinen muistakin syistä. Vaikka ero olisi 1,4%, se edellyttäisi, että 7,5 miljoonassa vuodessa kymmenien miljoonien, ihmistä kohti kuljettavien mutaatioiden olisi pitänyt vakiintua kehittyvän populaation perimään. Tämä on tietysti täysin mahdotonta. Lisäksi tuossa ajassa kertyneet vahingolliset mutaatiot olisivat kuljettaneet otuksen sukupuuttoon jo monta kertaa! Professorit eivät näytä ymmärtävän, että selkokielinen kirja Eliömaailma rappeutuu osoittaa kiistattomasti "evoluution suunnan" - laatu ei parane, vaan huononee!

Ihmisen ja simpanssin erot eivät myöskään riipu yksinomaan kromosomien DNA:sta vaan rakenne-erot johtuvat paljolti munasolujen sisältämän tiedon eroista. Pystykävely, kätevät kädet, puhetaito, viestintä kasvojen ilmeillä ja isot aivot erottavat meidät apinoista. Varpaat, jalkaterä, nilkka, polvi, lantio, selkäranka, kasvot ja tasapainoelin, käsi, nielu, kasvolihakset jne. edellyttävät valtavaa suunnittelua. Aivojen eroa (simpanssilla vain 30% ihmisaivojen koosta) ei voi selittää ”seksuaalisella käyttäytymisellä” ikään kuin soidinmenoja ei olisi muilla lajeilla. Emme ole päivitettyjä simpansseja!

KOSMOLOGIAN PROFESSORI VAUHDISSA JÄLLEEN

Ystävämme telaketjuateisti Kari E., joka on julistanut, että "kristinusko on mielen virustauti, joka pitäisi hoitaa skitsofrenialääkkeillä", on taas vauhdissa. Mitä nyt on ”tähtiin kirjoitettu”? Peter Nymanin ohjelmassa (MTV3 20.2) Kari E. haluaa vähentää väestönkasvua, vaikka Suomessa kuolee jo nyt enemmän ihmisiä kuin syntyy. Kosmologian professorimme toteaa, että: ”Mitä jos Suomessa säädettäisiin laki, joka sanoo, että kahden lapsen jälkeen ei makseta enää ollenkaan lapsilisää?” Tämä ahkera ja johdonmukainen ateisti haluaa kumota koko Raamatun ja myös Jumalan käskyn lisääntymisestä (1.Moos.9:1). Hän ei huomaa, että jos näin tehtäisiin, Suomesta tulisi nopeasti Somaliland. Ateistien näkemys maailman ylikansoituksesta on lisäksi myytti. Ihmisten biomassa ei täyttäisi edes kuution muotoista astiaa, jonka särmä on yksi kilometri.

JERUSALEMISSA OLEVA USA:N KONSULAATTI MUUTTUU SUURLÄHETYSTÖKSI

Konsulaattia valmistellaan suurlähetystöksi. Siirto tapahtunee 14.5.2018, jolloin 70 vuotta on kulunut Israelin valtion itsenäisyysjulistuksesta. Varapresidentti Mike Pence ilmoitti, että siirtoa, jonka piti tapahtua vasta vuoden 2019 lopulla aikaistettiin presidentti Trumpin määräyksestä.

Jerusalemilainen kaupunginvaltuutettu Fleur Hassan-Nahoum kiittää evankelisia kristittyjä siitä, että nämä saivat presidentti Trumpin vakuuttuneeksi lähetystön siirtämisen oikeutuksesta, mutta haastattelussa huomioidaan myös juutalaisten vaikutus asiaan. (israelnationalnews.com) Konsulaatti sijaitsee alueella, joka oli ”ei kenenkään maata” vuoden 1967 sotaan asti, mutta jonka Trump on nyt todennut olevan osa Israelia.

IRAN AVAA JUHLAN, JOSSA JULISTETAAN ISRAELIN PIKAISTA TUHOA

Iran tuhoaa Israelin seuraavan 25 vuoden aikana julistaa iranilainen viranomainen. Kyseessä on ensimmäinen ”kansainvälinen tiimalasijuhla”, missä symbolina on hajoava Daavidin tähti tiimalasissa, jonka ylle on kirjoitettu ”25 vuodessa”. Iranin parlamentin puhemiehen mukaan nyt juhlitaan aivan oven edessä olevaa sionistisen Israelin hallinnon romahdusta. Juhla pidetään Teheranissa huhtikuussa. Se on suunnattu Israelia, Yhdysvaltoja, mutta myös Saudi-Arabiaa vastaan, jota puhemies luonnehtii ”kirotuksi wahhabilaisuudeksi”. (israelnationalnews.com)

SODOMAAN JA GOMORRAAN SIIRRYTÄÄN KIIHTYVÄLLÄ VAUHDILLA

Venäjän ulkoministerin taannoinen arvio läntisen maailman siirtymisestä Sodomaan ja Gomorraan on osoittautunut oikeaksi. Jeesus totesi, että paluu Lootin päiviin edeltää Hänen tulemustaan (Luuk.17:28). Kun poliisi pari vuotta sitten poisti alastoman isoäidin performanssin Helsingin keskustassa, virkavallan sanottiin toimineen väärin. Napakymppi -ohjelmassa aloitetaan homojen parittaminen. Euroviisuedustajamme kommentoi, veronmaksajien rahoilla tehdyssä viimeistä ehtoollista häpäisevässä videossaan: ”En anna pään sisäisten demonien tehdä päätöksiä, vaan minä teen ne ja olen vahva, Saara kiteyttää kappaleen ydinviestin”. Mielenkiintoista nähdä, puuttuuko uusi arkkipiispa YLE:n toistuvasti harjoittamaan törkeään jumalanpilkkaan, edellinenhän oli täysin hampaaton. Tukholmassa on avattu yökerho, johon alastomat pääsevät ilmaiseksi. Siellä on pimeitä nurkkia ja "muhinointihuoneita", joissa voi toteuttaa itseään. Median villitsemät suomalaiset pikkutytöt haluavat pilvin pimein, että heidät leikataan ja lääkitään pojiksi. Eduskunta hyväksyi 28.2 uuden äitiyslain, jossa lapsen oikeus hänelle vahvistettavaan isään poistuisi lopullisesti ja transsukupuoliselle miehelle, joka on vaihtanut sukupuolensa naisesta mieheksi, tulee mahdollisuus synnyttää lapsi. Lisäksi häntä lapsen synnyttäjänä kutsuttaisiin laissa äidiksi. Lakiin tuli kirjaus, jonka mukaan myös synnyttävän naisen naiskumppani voi neuvolassa ilmoituksella tunnustaa itsensä äidiksi, jolloin lapselle tulisi kaksi vahvistettua äitiä. Tämän ehtona on se, ettei lapselle voida koskaan vahvistaa isää, vaikka lapsi voi saada tietoonsa sukusolujen luovuttajan henkilötiedot (biologisen isänsä,) täyttäessään 18 vuotta. Lapselta siis poistetaan mahdollisuus koko eliniäksi isän vahvistamiseen. Kansalaisaloitteessa eduskuntaan tuotu esitys hyväksyttiin äänin 122-42. Vain 2 kokoomusedustajaa vastusti lakia. (seurakuntalainen.fi) Sukupuolensa miehestä naiseksi ”korjannut” mies yrittää kumota asevelvollisuuden Suomesta ryhtymällä aseistakieltäytyjäksi! Sukupuolinen sekoilu on saavuttanut mittasuhteet, jotka saisivat varmasti Lootinkin pään pyörälle!

ARKKIPIISPAN VAALI

Onnittelut Tapio Luomalle! Hänen kaudellaan, joka toivottavasti jatkuu seuraavat 10 vuotta, ei liene pelättävissä, että hän tekee kuten edeltäjänsä, joka väärinkäytti päätösvaltaansa häikäilemättömästi ja teetti kirkolliskokouksella laittoman päätöksen yksinkertaisella enemmistöllä kirkon oppiin liittyvässä kysymyksessä. Kirkko säästyi ainakin toistaiseksi täydelliseltä katastrofilta Luoman valinnan myötä.PEKKA REINIKAINEN, LL, tietokirjailijaPekka Reinikainen on valmistunut lääkäriksi Ranskan Montpellierissä ja toiminut käytännön lääkärinä yli 40 vuotta sekä yli 10 vuotta kuntoutuslääkärinä ja koululääkärinä. Reinikainen on toiminut kolme kautta Lääkäriliiton valtuuskunnassa ja useissa valiokunnissa sekä Kunnallislääkärit ry:n hallituksessa, Helsingin aluelääkäriyhdistyksen puheenjohtajana sekä Suomen kristillisen lääkäriseuran puheenjohtajana. Hän on myös Viron kristillisen lääkäriseuran kunniajäsen. Hän on toiminut 10 vuotta sosiaalilautakunnan, 20 vuotta Helsingin kaupunginvaltuuston ja Valtioneuvoston päihde- ja raittiusasiain neuvottelukunnan jäsenenä sekä kirkolliskokouksen jäsenenä 16 vuotta.


Tahdotko antaa palautetta blogista? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen .
Blogien kirjoittajat vastaavat itse blogiensa sisällöstä. Blogitekstit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä eivätkä välttämättä vastaa Luominen ry:n, yhdistyksen hallituksen tai hallituksen jäsenten näkemyksiä.