Ajoitusmenetelmt

Suorat lainaukset (20)

Tiedemiesten suusta "kuultua".

Tutkija Mary Schweitzer sanoi löydettyään verisoluja Tyrannosaurus rexin luista: ”Menin kananlihalle, koska jokainen tietää, etteivät nämä säily 65 miljoonaa vuotta.”

Nobel-palkittu molekyylibiologi, ateisti Jacques Monod, on sanonut ABC:n [Australian yleisradion] haastattelussa, joka lähetettiin 10.6.1976 kunnianosoituksena edesmenneelle Monodille nimellä ”The Secret of Life” [elämän salaisuus], että evoluutio on: ”Julmempi koska se on eliminaation, tuhoamisen prosessi. Taistelu elämästä ja heikoimpien eliminointi on hirvittävä prosessi, jota vastaan koko meidän moderni etiikkamme kapinoi. … Olen hämmästynyt, että kristitty puolustaisi ideaa, että tämä on prosessi, jonka Jumala enemmän tai vähemmän auttoi alkuun aiheuttaakseen evoluution.”

New Scientist –lehdessä julkaistussa avoimessa kirjeessä tiedeyhteisölle jopa jotkut maalliset asiantuntijat sanovat alkuräjähdyksestä:

”Alkuräjähdys on nykyisin riippuvainen kasvavasta määrästä oletettuja itsenäisiä kokonaisuuksia, asioista, joita emme ole koskaan havainneet – kosminen inflaatio [laajeneminen], pimeä aine ja pimeä energia ovat huomattavimmat esimerkit. Ilman niitä tähtitieteilijöiden tekemien havaintojen ja alkuräjähdysteorian ennusteiden välillä olisi tuhoisa ristiriita.”

Genetiikan professori Richard Lewontin on kirjoittanut:

”Me olemme tieteen puolella siitä huolimatta, että jotkut sen ajatusrakennelmat ovat selvästi järjettömiä, siitä huolimatta, että se on epäonnistunut täyttämään monia sen liioiteltuja lupauksia terveydestä ja elämästä, siitä huolimatta, että tiedeyhteisö sietää toteen näyttämättömiä ‘se nyt vaan on niin’ -tarinoita, koska meillä on ennakkositoutuminen, sitoutuminen materialismiin.

Kosmologi George Elliksen lainataan sanovan Scientific Americanissa:

”’Ihmisten täytyy olla tietoisia siitä, että on valikoima malleja, jotka voisivat selittää havainnot’, Ellis väittää. ’Esimerkiksi voin laatia pallon muotoisen symmetrisen maailmankaikkeuden, jossa maapallo on sen keskustassa, ja et voi osoittaa sitä vääräksi havaintojen perusteella.’ Ellis on julkaissut tieteellisen artikkelin tästä. ’Voit poissulkea sen vain filosofisilla perusteilla. Mielestäni siinä ei ehdottomasti ole mitään väärää. Mitä haluan tuoda julkisuuteen on se tosiasia, että käytämme filosofisia kriteereitä malliemme valitsemisessa. Melkoinen määrä kosmologiasta yrittää piilottaa tämän. ’”

Nature on eräs tieteen arvostetuimmista julkaisusta, jossa kirjoitetaan:

”Vaikka kaikki näyttö viittaisi älykkääseen suunnittelijaan, sellainen hypoteesi [oletus] suljetaan tieteen ulkopuolelle, koska se ei ole naturalistinen”.

Tunnettu fyysikko Paul Davies sanoi arvostetussa Nature-lehdessä:

”elämän alkuperä pysyy yhtenä suurista tieteen ratkaisemattomista mysteereistä”.

”…kambrikausi paljastaa meille merkittävän määrän eläinten tärkeitä pääjaksoja ’jo evoluution edistyneissä vaiheissa, kun ne ilmestyvät ensimmäistä kertaa. Se on aivan kuin ne olisi juuri istutettu sinne ilman mitään evoluution historiaa. On sanomattakin selvää, että tämä vaikutelma äkillisestä istuttamisesta on ilahduttanut kreationisteja.’”1

”Tiede _ _ ei ole huolissaan niinkään totuudesta kuin se on konsensuksesta. ’Totuudeksi’ lasketaan se, mitä tieteentekijät voivat yksimielisesti pitää totuutena minä ajanhetkenä tahansa _ _ [Tieteentekijät] eivät ole oikeastaan vastaanottavaisia tai kovinkaan avoimia minkäänlaiselle kritiikille, tai minkäänlaisille väitteille, jotka itse asiassa hyökkäävät joitakin vakiintuneita (perinteisiä) tutkimusviitekehyksen osia – tässä tapauksessa uusdarvinismia – vastaan, joten vallitsevan viitekehyksen kanssa ristiriitaisia väitteitä esiintuovien ihmisten on erittäin hankala tulla kuulluiksi. Heidän on hankala [saada] tutkimusrahoitusta; heidän on vaikea saada tutkimuksiaan julkaistuksi; he huomaavat sen itse asiassa erittäin vaikeaksi.”

Professori Evelleen Richards, tiedehistorioitsija, New South Walesin yliopisto, Australia, [ohjelmassa] Lateline, 9. lokakuuta 1998, Australian Broadcasting Corporation.

”Kirjansa The God Particle alussa, Nobelin palkinnon saanut fyysikko Leon Ledermann [viitaten kosmologisiin spekulaatioihin – kuten alkuräjähdys – tiedekirjoissa ja -artikkeleissa] kirjoittaa: ’Kun luet tai kuulet jotain maailmankaikkeuden synnystä, se on jonkun sepittämää.”’

Sivu 2 / 2