Kategoria

Vedenpaisumus (32)

Raamatun mukaan maapalloamme kohtasi maailmanlaajuinen vedenpaisumus noin 4 500 vuotta sitten. Planeettamme geologia voidaan selittää ongelmitta tähän todelliseen historiaan pohjautuen.

Miten grand canyon olisi kerinnyt muodostumaan 6000 vuodessa teidän mukaan? Jos nojaatte vedenpaisumukseen, niin eihän se kestänyt edes vuotta, ja vaikka olisi ollut niin paljon vettä, se ei olisi niin lyhyessä ajassa kerinnyt muovaamaan sitä?
Ja paisumuksesta, että miten merinisäkkäät selvisivät? Kaloilla oli lokoisat olot vedessä, maa eläimillä arkissa mutta entäpä esim mursut?
Ja grand canyonin ympärillä on ollut ihmisasutusta a 10.000 vuotta, ja miten te sijoitatte egyptin dynastiat vain 6.000 vuoden ajalle?
Eikö teidän mielestä yli 6000 vuotta vanhoja asioita ole olemassa, vai onko niiden ikä vain laskettu virheellisesti?

Oikein hyvin, lyhyemmässäkin ajassa. CMI:n sivustolla on useita sekä nimenomaisesti Grand Canyoniin että yleensä kanjoneiden nopeaan muodostumiseen liittyviä artikkeleita.Huom: artikkelit ovat englanninkielisiä.

Eläimet olivat Arkissa 371 vuorokautta2, jota voidaan käyttää vedenpaisumuksen pituutena. Tarkkaa loppumispäiväähän ei voida määrittää, koska vesi laski ja maa kohosi hitaasti. Grand Canyon ei kuitenkaan muodostunut pelkästään tässä ajassa, vaan vedenpaisumuksen jälkeisinä vuosina tapahtuneet patojen murtumiset, jäätiköiden muodostumiset ja sulamiset (sulamisvedet) jne ovat muovanneet kanjonista ajan kuluessa sellaisen jollaisena sen nykyään näemme.

1. Nykyään on yli 1.5 miljoonaa tunnettua eri lajia[arviot sukupuuttoon kokonaan kuolleista 5-50milj], ja arvellaan että se on alle 1% oikeasta määrästä, miten iso se Nooan paatti oikein oli? jokaista maalajia(yli 125 000)[HUOM. LAJEJA, ei variaatioita samasta lajista] pitäisi ainakin olla useampi kappale geenialtaan kunnossapysymiseen
2. #1, olivatko muut mantereet asutettuja ennen tulvaa? #2. Tulvan jälkeen, miten muut mantereet asutettiin, sekä miten tieto näistä mantereista katosi kokonaan asutuksen jälkeen?
3. Mitä mieltä olette Hovindista? siitä kuuluisasta verorikollishuijarista
4. Miten voitte olla varma että juuri tämä kristittyjen abrahamilainen jumala olisi se oikea, maailmassa on useita vanhempiakin uskontoja
5. mitä mieltä olette eri kristinuskon eri lahkoista ja heidän toimitavoistaan, ja siitä miten ne ovat ristiriidassa raamatun ja/sen käskyjen/ohjeiden kanssa – –
6. ja sitten vielä helvetti, alkuperäisten tulkintojen mukaan, ja vielä 1400-luvulla latinankielisessä raamatussakin, helvetti oli aluksi paikka jossa jossa ihminen joutui kärsimään syntiensä raskaudesta riippuvan ajan, mutta lopulta pääsisi taivaaseen, myöhemmissä versioissa ns. "sielu" lakkasi olemasta vaan synnintekijöiltä kuoleman jälkeen, tuli vasta paljon myöhemmin tämä nykyinen "kärsii ikuisesti"-versio, tämähän on harhaoppia koko nykyinen raamattu jos verrataan vanhempiin opetuksiin
7. mistä tiedätte ettei jumala ole muuttanut suunnitelmiaan(huom. maailman resetoiminen tulvalla, jumala sanoi katuvansa virheitään; todistaa että jumalalla oli alunperin eri suunnitelma kuin nykyään), tai valehdellut, on hän senkin tehnyt raamatussa. – –

Ennen kuin otetaan kantaa arkin kokoon on syytä painottaa, että on ensiarvoisen tärkeää ymmärtää, että Raamatun lajikäsite ei vastaa nykyistä lajikäsitettä. Lisätietoja Raamatun lajikäsitteestä ja sen vaikutuksista mm. eliöiden määrään Nooan arkissa voit katsoa seuraavien linkkien alta:

Sivu 2 / 2