maanantaina, 20. maaliskuuta 2023, klo 16.58

Miksi evoluutio hallitsee tiedemaailmaa ja monia seurakuntiakin?

Pekka Reinikainen

Uusdarvinistinen evoluutio vaikuttaa aivan kaikkeen läntisessä maailmassa

Evoluutio voidaan kuitenkin osoittaa taikauskoksi luonnontieteen avulla. Moderni proteiinien tutkimus nimittäin sulkee pois uusdarvinistisen tarinan alkusolusta polveutumisesta viiltävällä tarkkuudella. Mitään "elämän puuta" ei ole olemassa! Luonnontieteen näkökulmasta luominen on uskottavaa, mutta evoluutio on osoittautunut epäuskottavaksi!

Useimmat biologian oppikirjat ovat vanhentuneita,

koska niissä ei huomioida singleton -proteiineja, joita orpogeenit koodaavat. Orpogeenejä on 10-30% geeneistä ja niitä löydetään koko ajan lisää. Orpogeeneillä ei ole isää eikä äitiä. Aiheesta voi lukea lisää professori Matti Leisolan uutuuskirjasta Darwin erehtyi - erehtyikö Einsteinkin? (Datakirjat). Orpogeenit ovat viimeisin naula evoluution arkkuun!

Tilastomatematiikka tuhoaa evoluution

Yksi täsmällisesti toimiva proteiini, joka sopii kulloinkin tarvittavan aineenvaihdunnan osaksi, on mahdollista poimia 10 potenssiin 77 tarjokkaan joukosta. Tämä tarkoittaa samaa, kuin jokaiseen Saharan hiekkaerämaan hiekanjyvään laitettaisiin yksi Sahara lisää ja sitten tästä tähtitieteellisestä hiekkamäärästä poimittaisiin tarvittava proteiini eli vain yksi tietty hiekanjyvänen kelpaisi. Tällaisen superlottovoiton täytyisi kuitenkin tapahtua yli 400 kertaa samalla hetkellä, jotta saataisiin pienin mahdollinen toimiva solu!

On perustelua kysyä, miksi evoluutiobiologit ovat sokeita luonnontieteellisille tosiasioilla?

Voivatko oppineet evoluutioprofessorit ja dosentit olla luonnontieteellisesti täysin oppimattomia? Ovatko he ollenkaan opiskelleet biokemiaa ja matematiikkaa, jotka osoittavat, että uusdarvinismilta puuttuu mekanismi! Vai ummistavatko he tietoisesti silmänsä tosiasiallisilta tutkimustuloksilta?

Miksi niin monet ihmiset uskovat nykyiseen science-fiction -tieteeseen,

joka on täysin vastoin luonnontieteen tutkimustuloksia? Vastaus on yllättävän yksinkertainen. Ihmiset rakastavat pimeyttä, rakastavat syntiä ja vihaavat Jeesusta. He sulkevat valikoivasti myös korvansa asioilta, joita eivät halua kuulla.

Miksi luomista tukevia artikkeleita ei julkaista tiedelehdissä?

Se johtuu tiedeyhteisön sisäisestä valvonnasta eli niin sanotusta vertaisarvioinnista, joka estää julkaisemisen. Ja jos jotakin vahingossa menee seulasta läpi, seuraus on oheisen esimerkin mukainen: Jumalan sormi

Miksi monet seurakunnatkin opettavat "teististä evoluutiota"?

Sen mukaan Jumala olisi heittänyt noppaa 3,5 miljardia vuotta luodakseen ihmisen alkusolusta. Syy on teologisissa tiedekunnissa, jotka ovat sielunvihollisen vaarallisin ase. Jos haluat olla "akateemisesti hovikelpoinen", sinun on veisattava samassa kuorossa evoluutiobiologien kanssa. Tämä ei kuitenkaan ole käynnistänyt nuorisoherätystä, sillä nuoret näkevät tämän teatterin ja jättävät seurakunnat, joissa opetetaan tällaista filosofista käsitehirviötä.

Miksi Euroopan neuvosto on kieltänyt luomisen opetuksen?

Jos Jumalan ilmeinen olemassaolo hyväksyttäisiin, silloin abortit ja eutanasia pitäisi kieltää ja läntinen Lootin päivien LGBTQ-kulttuuri kaatuisi. Jeesushan ennakoi Sodoman ja Gomorran paluun edeltävän Hänen takaisin tuloaan (Luuk.17:28-37).

Miksi tiedemiehet eivät edes puhu uusdarvinismin ongelmista?

Luonnontieteessä voidaan arvioida kriittisesti kaikkea muuta ja tutkimus on yleensä hyvin tarkkaa ja huolellista. Varsinkin silloin kun tavoitellaan taloudellista hyötyä. Alkuperätutkimuksissa sensijaan tulos on jo valmis ennen tutkimuksen aloittamista. Jos kritisoit uusdarvinismia, elämäsi tiedeyhteisön jäsenenä on tullut tiensä päähän. Työpaikka ja maine on mennyttä.

Miksi uusdarvinismi pysyy myös taloudellisesti kiinnostavana?

Kyseessä on miljardien arvoinen liiketoiminta. Maailmassa on tuhansia suosittuja ”tieteen Ilta-sanomia” ja "science-fiction –evoluutiokirjoja" lukijoiden ”korvasyyhyyn” (2 Tim.4:3). Ihmiset haaveilevat muista maailmoista ja ikuisesta elämästä siellä.

Uusdarvinismi on kristinuskon korvike

Ihmisellä on tehdasasennettuna sydämessään iankaikkisuuden kaipuu. Ristin pahennus ei hänelle kuitenkaan kelpaa, koska se edellyttäisi kääntymistä ja elämän muutosta. Maailma vihaa uskovaa ihmistä, jossa "asuu Kristus", koska nämä ihmiset muistuttavat heitä tyhjyydestä, joka on heidän sisimmässään ja jonne he eivät kuitenkaan halua päästää Jeesusta ja Hänen antamaansa rauhaa. 

Tätä taistelua on käyty Eedenin puutarhasta lähtien

Siellä ihminen alkoi epäillä Jumalan sanaa ja luomakunta kirottiin. Kirouksen seuraukset näemme kaikkialla ympärillämme. Bioprosessitekniikan professori Matti Leisolan uutuuskirjasta Darwin erehtyi - erehtyikö Einsteinkin? selviää, että monet merkittävät filosofit ja luonnontieteilijät ovat kautta aikojen suhtautuneet ja suhtautuvat uusdarvinismiin epäilevästi; teoriana, jota todisteet eivät tue, ja pitäneet sitä jopa taikauskona! Kirjassa kerrotaan, kuinka:

Sokrates esitti kaikkein tärkeimmän filosofisen kysymyksen Platonin kirjoittamassa dialogissa Filebos: hallitseeko ”kaikkia olemassa olevia asioita ja tätä kaunista näyttämöä, jota kutsumme maailmankaikkeudeksi irrationaalisuus, satunnaisuus ja pelkkä sattuma” vai ”mieli ja tietty ihmeellinen säätelevä älykkyys”?PEKKA REINIKAINEN, LL, tietokirjailijaPekka Reinikainen on valmistunut lääkäriksi Ranskan Montpellierissä ja toiminut käytännön lääkärinä yli 40 vuotta sekä yli 10 vuotta kuntoutuslääkärinä ja koululääkärinä. Reinikainen on toiminut kolme kautta Lääkäriliiton valtuuskunnassa ja useissa valiokunnissa sekä Kunnallislääkärit ry:n hallituksessa, Helsingin aluelääkäriyhdistyksen puheenjohtajana sekä Suomen kristillisen lääkäriseuran puheenjohtajana. Hän on myös Viron kristillisen lääkäriseuran kunniajäsen. Hän on toiminut 10 vuotta sosiaalilautakunnan, 20 vuotta Helsingin kaupunginvaltuuston ja Valtioneuvoston päihde- ja raittiusasiain neuvottelukunnan jäsenenä sekä kirkolliskokouksen jäsenenä 16 vuotta.


Tahdotko antaa palautetta blogista? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen .
Blogien kirjoittajat vastaavat itse blogiensa sisällöstä. Blogitekstit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä eivätkä välttämättä vastaa Luominen ry:n, yhdistyksen hallituksen tai hallituksen jäsenten näkemyksiä.
Lisää samasta kategoriasta « Jumalan sormi Dinosaurukset ja Raamattu »