Pekka Reinikainen

Pekka Reinikainen (69)

Pekka Reinikainen kommentoi blogissaan ajankohtaisia asioita.

Astrobiologia on astrologiaa

Se ei ole tiedettä, koska luonnon lait, kemia ja fysiikka, estävät elämän itsestään tapahtuvan syntymisen.

DNA on käyttöjärjestelmä

Uusia eliöiden pääjaksoja tai kaaria ei synny ilman DNA:n ohjelmointia. Uusdarvinismilla ei näin ollen ole mekanismia, sillä kopiointivirheet eivät kirjoita ohjelmia. ”Kehitystä” ei myöskään tapahdu ”yksinkertaisesta monimutkaiseksi” - - myyttisestä ”alkusolusta” ei voi "kehittyä" bakteereja, arkkieliöitä, appelsiineja eikä Aadamia. ”Alkeellista” elämää ei ole olemassa, sillä soluissa ei tapahdu mitään ilman entsyymejä!

Kun törmäät tähän väitteeseen, on viisainta olla vyöryttämättä väittäjän niskaan todistusaineistoa Jumalan olemassaolosta, sillä Jumalan olemassaolo on todellisuudessa ilmeistä kaikille ihmisille, ateistit mukaan lukien. Sen sijaan kannattaa kysyä:

Useimmat meistä ovat lotonneet. Oletko tullut ajatelleeksi, että sinun täytyisi lotota joka viikko lähes 300 000 vuoden ajan, jotta vakiorivisi voisi "tilastollisesti" voittaa? Tilasto ei takaa voittoa, koska seuraava rivi ei riipu edellisestä. Varma voitto on ostaa kaikki mahdolliset rivit samalla viikolla eli käyttää siihen noin 16 miljoonaa euroa. Ongelma kuitenkin on, että voittajia voi olla useita, etkä saakaan yksin vaikkapa 20 miljoonan pottia.

Se luotiin Hänelle. Ihmisestä tehtiin Jumalan kuva ja meille annettiin vapaa tahto. Ihminen luotiin mieheksi ja naiseksi. Jeesus totesi: "Ettekö ole lukeneet, että Luoja jo alussa 'loi heidät mieheksi ja naiseksi'" (Matt.19:4). Ihminen ei kuitenkaan uskonut Jumalan Sanaan, eikä usko siihen nykyäänkään.

Jos olet evolutionisti - - perustele näkemyksesi?

Kuka uskaltaa arvioida maailmankäsitystään kriittisesti? Pelkkä ajatuskin oman maailmankäsityksen laittamisesta vaakakuppiin kauhistuttaa ja vihastuttaa. Oman maailmankäsityksen mitätöinti on kuin tunnustaisi murhan. Entäpä jos käsitykseni maailmasta perustuukin pelkkään toiveajatteluun ja näennäistieteeseen?

On arvioitu, että kuluvalla vuosisadalla lähes tuhat asteroidia voi törmätä Maahan. Ensimmäinen uhkaava asteroidi voi iskeä jo 9.9.2019. Törmäyksen todennäköisyys on yksi mahdollisuus 7299:stä. Todennäköisyys veikata oikea rivi Lotossa on yksi mahdollisuus 16 miljoonasta.

Voit kuolla sydänpysähdykseen seuraavan minuutin aikana,

jos yksi kuudestakymmenestä seuraavasta sydämesi lyönnistä on kammiovärinä. Tämä on asteroidihysteriaa tärkeämpi asia. Kuoleman rajan ylitys on turvallista vain, jos Jeesus on asianajajasi tuonpuoleisessa. Jeesus ei halua sinun joutuvan helvettiin. Siksi Hänen puheidensa pääasiallinen sisältö oli varoitus kadotuksesta. Miksi Hän varoitti helvetistä niin paljon? Koska Hän maksoi sinun lunastamisestasi niin kovan hinnan!

Aivojemme tilavuus on 250% suurempi kuin simpansseilla

Aivojen kasvattaminen kuluttaa vastasyntyneen energian tarpeesta jopa 50%. Kahden ensimmäisen elinvuoden aikana uusia hermosoluja syntyy joka päivä miljoonittain ja hermoverkkoa muokataan. Tämän vuoksi lapsen hoitaminen kotona on aivojen kannalta hyvä asia, koska päiväkodissa alle kolmevuotias altistuu tulehdussairauksille jopa kuusinkertaisesti kotihoitoon verrattuna.

Ateistien ja darvinistiteologien yritys rakentaa panssariaita

tieteen ja teologian välille on eräs historian koomisimmista kömmähdyksistä, joka kaikesta huolimatta edelleen elää ja voi hyvin, varsinkin länsimaailman teologien keskuudessa. Berliinin muurin purkamisesta on kulunut lähes 30 vuotta, mutta ”vapaa” länsimaailma on vähitellen saatu vangituksi ateismin keskitysleiriin. Lapsille ja nuorille ei saa puhua Jeesuksesta ja aikuiset vaikenevat uskostaan. Samanaikaisesti entisessä Neuvostoliitossa katekismuksen opetus kouluissa on tullut pakolliseksi oppiaineeksi ja lasten aivopesu LGBT -ideologiaan on rikos.

Evoluutio ei ole luonnonlaki,

vaan Jumalan säätämät kolme vahvinta luonnonlakia tekevät päinvastoin sekä kosmoksen synnyn että kemiallisen ja biologisen evoluution tieteellisesti mahdottomiksi tapahtumiksi. Lämpöopin kaksi ensimmäistä pääsääntöä, alkusynnyn kemiallinen mahdottomuus ja uusdarvinistisen mekanismin puuttuminen varmistavat, että kosmos ja elämä on luotu. Nämä ovat vahvimmat kuviteltavissa olevat merkit suunnittelusta.

Raamatussa kerrotaan väkevästä eksytyksestä

Onko tämä eksytys sielunvihollisen juonia? Ei suinkaan. Kyseessä on Jumalan lähettämä eksytys!

Miksi Jumala lähettää väkevän eksytyksen?

Se on varattu heille, jotka ovat mieltyneet vääryyteen (2.Tess.2:12).

Sivu 1 / 5