Pekka Reinikainen

Pekka Reinikainen (221)

Pekka Reinikainen kommentoi blogissaan ajankohtaisia asioita.

Ilmaantuminen on sana, jolla biologiassa naamioidaan täydellinen tietämättömyys. Kun törmäät tähän sanaan, punaisen valon pitäisi syttyä. Uusdarvinistit, jotka uskovat epätieteellisiin ihmeisiin, käyttävät ilmaantumista täysin tosissaan. Ateisteina tai teistisinä evolutionisteina he antavat sattumalle kunnian, sillä heille "kaiken on täytynyt ilmaantua" koska joko Jumalaa ei ole tai Jumala on kykenemätön luomaan sanallaan.

Hyvin suunniteltu tuotantolaitos on enemmän kuin osiensa summa. Niissä jokainen kone on tarkalleen oikeaan paikkaan sijoitettu, nopeata ja parasta mahdollista tulosta silmälläpitäen. Tämä voidaan todeta myös luonnosta, jopa yksisoluisista aitotumaisista eliöistä.

Ateistien vakioväite on syytä tutkia luonnontieteiden avulla

Ateistien pitäisi pystyä osoittamaan väitteensä Jumalan olemattomuudesta ja Raamatun virheellisyydestä luonnontieteiden avulla. Tähän he eivät kykene, ja siksi heidän väitteensä on pelkkä filosofinen kannanotto.

Tieteen jumalointi vie toivottomuuteen

Ihminen ei voi elää ilman toivoa. Jos nykyinen sukupolvi hylkää Luojan, se hylkää samalla toivon paremmasta tulevaisuudesta ja kuolee vailla vastausta olemassaolonsa tarkoitukselle.

Kosmista yksinäisyyttä kompensoidaan tieteistarinoilla

Ufot ovat palanneet "tieteen ilta-sanomiin" ja kaupallisille science fiction -kanaville. Tästä kerromme dvd -elokuvassa Avaruusolentojen tunkeutuminen. Tiedeuskovaiset, jotka hylkäävät Jumalan, hyväksyvät ufot hanakammin kuin kristityt, koska he etsivät selitystä maailmankaikkeuden olemassaololle. Nämä tahot ajavat usein "tajunnan laajentamista" ja kannattavat kannabiksen laillistamista.

Jumala on järjestyksen Jumala

Hän on luonut maailman, jossa voi elää soluja, joista rakentunut ihminen voi tutkia tätä kaikilla tasoilla havaittavaa hienosäätöä. Näkevän ja kuulevan, olemassaolostaan tietoisen ihmisen olemassaolo edellyttää äärimmäisen tarkkoja olosuhteita. Maailmankaikkeuden neljä perusvuorovaikutusta mahdollistavat monimutkaisen elämän kotiplaneetallamme, joka on todennäköisesti ainoa laatuaan maailmankaikkeudessa: Rare Earth: Why Complex Life is Uncommon in the Universe

Tämän perusasian ymmärtäminen on oleellista 

Luonnonvalinnan käsitettä pidetään Darwinin kuningasajatuksena. Se tarjosi eliöiden kehitykselle mekanismin, joka pintapuolisesti näytti uskottavalta ja selitti evoluution luonnon lakien ohjaamana, automaattisena tapahtumasarjana: A New Look at Natural Selection Evoluutioon oli uskottu tätä ennen jo puoli vuosisataa fossiililöytöjen perusteella.

Jonathan Wells ottaa lähempään tarkasteluun Darwinin Lajien synty -kirjassa esitetyn väitteen uimaan lähteneen karhun mahdollisesta kehittymisestä valaaksi. Väite hymyilytti lukijoita ja Darwin poisti sen myöhemmistä painoksista, vaikka itse yhä uskoikin tällaisen muutoksen mahdollisuuteen. Mutta karhun kidan suurenemisen ohella muitakin muutoksia tarvittaisiin. 

IHMISET OVAT 99,9 PROSENTTISESTI IDENTTISIÄ

Ihmisrotuja ei ole. Moderni DNA -tutkimus vahvistaa, että olemme kaikki samaa perhettä.

POLVEUDUMME KAIKKI NOIN 5 000 VUOTTA SITTEN ELÄNEESTÄ KANTAISÄSTÄ

Tämä on todettu Y-kromosomista. Mies on XY, nainen on XX. Tuore tutkimustulos sopii hyvin Raamatussa ilmoitettuun maailman historiaan, jonka mukaan kaikki ihmiset polveutuvat Nooan pojista.

Geologi Casey Luskin kirjoittaa aiheesta Evolution News -sivustolla 15.5.2023. Luskin on kirjoittanut kirjasen viidestä tärkeimmästä suuunnittelun todisteesta. Sen voi tulostaa ilmaiseksi: Top Five Evidences For Intelligent Design

Richard Dawkins on agressiivinen ateisti

Se selviää tästä haastattelusta: Richard Dawkins vs Piers Morgan On Religion and Gender. Siinä Dawkins kertoo kohdasta 39 min eteenpäin olleensa pedofilian uhri. Tämä on saattanut vaikuttaa hänen ajatusmaailmaansa, sillä hän oli nuorena mukana seurakunnan toiminnassa. Dawkins kääntyi evoluutiouskoon, kun hänelle opetettiin yliopistossa uusdarvinismia.

Evolutionistien kambrikauden "elämän alkuräjähdys" oli merkittävä ongelma jo Charles Darwinille ja ongelma on tullut nykyään yhä ilmeisemmäksi. Eläinkunnan erilaiset rakennetyypit ilmestyvät maakerrostumiin lähes yhtä aikaa, samassa geologisessa silmänräpäyksessä. Niitä edeltävät muodot puuttuvat ja räjähdysmäisen ilmestymisen jälkeen täysin uusia rakennekaavoja ei kehity seuraavan "500 miljoonan" vuoden aikana, vaan niitä päinvastoin häviää eli kuolee sukupuuttoon! Darwin arveli ongelman ratkeavan, kun geologisia kerrostumia tutkitaan enemmän.

Sivu 1 / 16