Pekka Reinikainen

Pekka Reinikainen (80)

Pekka Reinikainen kommentoi blogissaan ajankohtaisia asioita.

He ovat hylänneet Herran Sanan,

mitä heillä on viisautta? (Jer.8:9), todetaan Raamatussa. Raamattu on maailman tärkein kirja, koska se on Jumalan meille antama elämän ohje ja kertomus maailman historiasta. Jumalan Sanan hylkääminen vie yhteiskunnan tuhon tielle. Tämä valinta vie vähitellen täydelliseen kaaokseen.

Sama isä ja äiti ovat mahdollisia

Ola Hössjer ja Ann Gauger kirjoittavat 21.10.2019 BioComplexity -lehdessä, kuinka perimän tutkimus viittaa ihmiskunnan yhteisiin vanhempiin, jotka elivät tuhansia, ei miljoonia, vuosia sitten.

Alkusolusta Aadamiksi -evoluutiosta ei todellisuudessa ole mitään todisteita

Kuuluisan politiikan toimittajan, Tom Bethellin mukaan nykytieteen suuri ongelma on, että ”arvovaltaiset väitteet” ovat tulleet laboratorioissa ”toistettavien todisteiden” tilalle. Nykytiedemiehet nauttivat tilanteesta, koska heidän väitteensä on näin nostettu kaiken arvostelun yläpuolelle. Tämä on kohtalokasta, koska tiede perustuu siihen, että sen tulokset pitää aina voida kyseenalaistaa.

Bethell opiskeli filosofiaa Oxfordin yliopistossa. Tuolloin hänen epäilynsä darvinismin selitysvoimaan nähden heräsivät. Richard Dawkins oli Oxfordissa samanaikaisesti. Lukiessaan Darwinin Lajien synty -kirjaa, hän mietti, kuinka voidaan tietää, mikä on ”kelpoisin” laji, joka jää jäljelle?

Olet varmaan huomannut, että evoluutio selittää nyky-yhteiskunnassa aivan kaikki asiat, jopa koomisuuteen asti. Teoria mukautuu ympäristöönsä kuin silmänräpäyksessä taustaansa sulautuva tursas. Mitään tutkimusta mistään aiheesta ei julkaista ilman syvää kumarrusta kaikkivaltiaalle evoluutiolle. Jopa vaikeaa vammaa seuraava puolen tunnin kivuttomuus laitetaan evoluution ansioksi. Evoluutio olisi kehittänyt tämän ominaisuuden, jotta ehtisi paeta leijonan kynsistä! Pienikin viittaus suunnitteluun on akateeminen itsemurha.

Modernin tieteen tarjoama käsitys maailmasta on kahlinnut luovan älyn. Alussa vetyatomi loi taivaat ja maan - - mantra on monopolisoinut alkuperätutkimuksen ja estää älykkään suunnittelun havaitsemisen. Suunnittelun havaitseminen on lisäksi ankarasti kielletty! Siitä puhuminenkin johtaa maineen ja työpaikan menettämiseen.

Ne ovat jäätyneitä jättiläisiä toisin kuin Jupiter ja Saturnus, jotka ovat jättimäisiä kaasupalloja, 90-prosenttisesti vetyä ja heliumia, jotka pysyvät kaasuina vielä suuressa kylmyydessäkin. Jäätyneissä jättiläisissä sen sijaan on runsaasti raskaita alkuaineita, kuten happea, hiiltä, typpeä ja rikkiä. Ne muodostavat kaikki yhdisteitä vedyn kanssa: vettä, metaania, ammoniakkia ja rikkivetyä. Uranuksen ja Neptunuksen kylmällä pinnalla kaikki nämä aineet ovat jäässä.

Lähes 9 vuoden ajan avaruudessa matkattuaan Voyager2 -luotain lähestyi Uranusta, jonka pinnalla vallitsee hyytävä, - 224 celsiusasteen lämpötila.

Nuorten keskuudessa tehty tutkimus paljasti 5 tärkeintä asiaa, jotka saivat heidät luopumaan kristinuskosta. Ilmiö on nykyään jokapäiväinen. Jopa rippikoululeirien isosistakin joka toinen on ateisti ja vuonna 2019 rippikoulunsa päättäneistä 65% ei usko, että Jumala on olemassa. Uskon jättäminen tapahtuu modernien oppilaitosten ilmapiirissä, joka on avoimesti vihamielinen Raamattua totena pitäviä kohtaan.

Luoja kielletään, vaikka Hänen olemassaolonsa on ilmeistä. Jokainen paatunutkin ihminen tietää syvällä sydämessään, että Jumala on olemassa, sillä Luoja on pannut iankaikkisuuden kaipuun ihmisten sydämiin. Humanistit, joille ihminen on kaiken mitta, eivät kuitenkaan kiitä Jumalaa eivätkä kunnioita Häntä.

koska myös tunnustuksellisen kristinuskon opetus on kaikkialla kielletty

Tunnustuksellisen ateismin opetus sisältyy nykyään kaikkiin oppiaineisiin, median tarjoamaan käsitykseen maailmasta, virallisiin julkaisuihin ja piiloviestintänä myös seurakuntien lapsi- ja nuorisotyöhön. Koska ateismin kulmakivet, miljoonat vuodet ja uusdarvinismi eivät ole kokeellista tiedettä vaan filosofiaa, niiden opetus tulee siirtää uskonto- ja elämänkatsomustiedon tunneille.

Historia osoittaa, kuinka helppoa hyväuskoisia on huijata

Varsinkin jos kiehtovalla akateemisella sanastolla kuorrutettu näennäistiede vahvistaa kuulijoiden vakaumusta maailmasta, jolla ei ole mitään tarkoitusta ja elämästä, josta ei tarvitse kantaa tekojensa seurauksia tuonpuoleiseen. Valetieteen teho varmistetaan toisinajattelijoiden ankaralla pilkkaamisella ja vetoamalla ”tiedemiesten enemmistön” mielipiteeseen. Lopullisen tyrmäysiskun varmistaa uhka työpaikan ja maineen menettämisestä.

Sivu 1 / 6