Pekka Reinikainen

Pekka Reinikainen (113)

Pekka Reinikainen kommentoi blogissaan ajankohtaisia asioita.

Luonnossa oleva suunnittelu ylittää ihmisten kyvyt

Luonnossa havaittavan suunnittelun tutkimusta kutsutaan biomimetiikaksi. Insinöörit ponnistelevat ymmärtääkseen ja matkiakseen sitä. Uusia esimerkkejä tästä mykistävän nerokkaasta suunnittelusta tulvii yliopistoista ja tutkimuslaitoksista lähes päivittäin.

Suomeen on tulossa translaki

Nuoret saisivat itse päättää, haluavatko olla miehiä, naisia vai jotakin muuta. Tähän liittyen henkilötunnuksesta poistettaisiin viite ikään ja sukupuoleen. Tieteenteko on saanut sateenkaaren värit. Seksuaalipoliittiset toimijat väittävät, että sukupuolensa voisi valita vapaasti. Puhutaan sukupuolten moninaisuudesta "tieteellisenä tutkimustuloksena". 

Pelkkä ajatuskin osoittautuu älyvapaaksi

Filosofi Roger Scruton (1944–2020) määritteli aivotutkimuksen valtavaksi kokoelmaksi vastauksia kysymyksiin, joita emme muista.

Roska-DNA käsitteen romuttanut ENCODE-tutkimus

on paljastanut lisää perimään varastoitua informaatiota. ”Roska-DNA” oli eräs tieteen suurimmista harha-askelista. Sitä yritetään nyt, totuuden paljastuttua, vaieta kuoliaaksi muun muassa ottamalla käyttöön hämäävä uudissana ”tilke-DNA”.

Solujen ja eliöiden korjausmekanismit kertovat suunnittelusta

ja poissulkevat evoluution. Vauriot on korjattava, jotta elämä voi jatkua säädetyn pituisen ajan. Tämä edellyttää käyttöohjetta ja työkalupakkia, joilla vaurioituneet rakenteet ja laitteet voidaan korjata. Evoluutio havaitsee vain käsillä olevaan tilanteen, eikä välitä vielä kokemattomista tulevaisuuden haasteista. Elämää ylläpitäviä rakenteita pitää korjata. Mitä herkempi rakenne, sen hienompaa kellosepäntyötä tarvitaan. Elämä ei voi jatkua ilman tehdasasennettuja korjausmekanismeja. Tuore tieteellinen tutkimus on paljastanut eräiden korjausmekanismien hämmästyttävän monimutkaisuuden.

vai antavatko ne kuoliniskun kehitysopille?

Evoluution kannattajien huolellisesti varjeltu salaisuus on tunnettu tosiasiallinen tutkimustulos, joka kiistattomasti osoittaa, että mutaatiot eivät ole sattumavaraisia! Tämä on kehitysopin kannalta kertakaikkinen katastrofi, sillä sen kannattajien johtotähti on, jo yli vuosisadan ajan, ollut uusdarvinismin kulmakivi, jonka mukaan luonnonvalinta rakentaisi eliöt sattumanvaraisten mutaatioiden tuottamasta raaka-aineesta.

miljoonien molekyylien merestä.

Kuinka valinta on tapahtunut?

Tieteellinen tutkimus osoittaa, että elämän käyttämät rakennustarvikkeet, ”ne 20 erilaista legopalikkaa, joista meidät on rakennettu”, ovat paras mahdollinen kokoelma. Pelkkä ajatuskin, että luonnonvalinta olisi poiminut palikat miljoonien elämälle myrkyllisten rakennustarvikkeiden merestä, on matemaattinen mielettömyys. Tietokoneajot ovat äskettäin osoittaneet kahdenkymmenen elämän rakennuspalikan kokoelman parhaaksi mahdolliseksi.

Koulubiologian opetukset kumoutuivat

Solujen RNA rakentuu emäksistä, sokerista ja fosfaatista. Se astui äsken keskelle elämän näyttämöä, ja DNA kutistui kuiskaajan rooliin. RNA ei ollutkaan pelkkä proteiinien rakentamisohjeen viestinviejä, vaan se toteuttaa soluissa tuhansia toimintoja. Se rakentaa näyttelijät, mutta hoitaa samalla myös ohjaajan roolin. Proteiinien rakentamisessa tarvittavien lähetti- ja siirtäjä-RNA:n lisäksi puhutaan muun muassa lnc-, mi- ja ex-RNA:sta.

Monille on yllätys, että vuosimiljoonista ei ole mitään tieteellisiä todisteita!

Raamatussa ilmoitettu historia on hylätty pelkin poliittisin perustein. Uskomatonta mutta totta! Jo pelkkä ajatuskin silmänlumeesta sokaisee. Pilkasta piittaamatta on perusteltua oikaista tämä poliittinen petos. 

Insinöörit keskittyvät toimivien tuotteiden rakentamiseen. He mittaavat materiaalien ominaisuuksia ja käyttävät niitä erilaisiin tehtäviin. Heidän täytyy myös noudattaa vaatimuksia, joita viranomaiset ja tilaajat edellyttävät. Myös kustannukset ja valmistusaikataulu on huomioitava. Insinöörit koulutetaan suunnittelijoiksi, havaitsemaan suunnittelua ja arvioimaan sen tasoa.

Sivu 1 / 9