Pekka Reinikainen

Pekka Reinikainen (192)

Pekka Reinikainen kommentoi blogissaan ajankohtaisia asioita.

Tänä vuonna maailman väkiluku nousee 8 miljardiin. Saman aikaisesti, 15 marraskuuta 2022, julkaistiin tutkimus, joka osoittaa ihmiskunnan olevan aivan sukupuuton partaalla.

Miesten Y-kromosomi on katoamassa

Aikaisemmin on jo havaittu, että Y-kromosomi on menettänyt 95 % geeneistään, kuten totean marraskuun Luominen -lehdessä. Y-kromosomi määrittää miessukupuolen, sillä se vastaa siittiöiden tuotannosta.

Evoluution kannattajilla ei ole vastausta kysymykseen, miksi mies ja nainen ovat olemassa, ja miten he olisivat "kehittyneet" bakteerinkaltaisesta "alkusolusta"? Miehen ja naisen sukusolujen alkuperästä ei tiedetä tuon taivaallista, puhumattakaan äidinkohdun ja istukan raskaudenaikaisten tapahtumien "evoluutiosta".

Elimistössäsi on kymmeniä säätelyjärjestelmiä, joissa voi olla useita päällekkäisiä takaisinkytkentä- ja valvontajärjestelmiä. Ne päivystävät kehossasi vuorokauden ympäri kuin armeijan valvontatutkat, lähettävät joukko-osastoja kriisialueille ja torjuvat hyökkäyksiä jatkuvasti.

Paradigma viittaa tieteellistä toimintaa ohjaavaan ajatusmaailmaan. 1700-luku määritellään usein valistuksen aikakaudeksi, jota leimaa luonnontieteiden, taiteiden ja sivistyksen ihannointi. Ihannoitiin ihmisen kykyä kehittyä ja kehittää itseään tieteen avulla.

Valistuksen aikakauden ajatusmaailma tuhoutui Darwinin toimesta. Lajien synty -kirjan ilmestymisen jälkeen maailma ei enää ollut entisensä, vaan järkevä ajattelu alkuperätieteessä korvattiin olettamuksilla, joita Darwinin kirjassa on yli 666 kappaletta! Kirjassa ei tarkkaan ottaen ole yhtään tieteellisellä tutkimuksella varmistettua tosiasiaa, ellei sellaiseksi tulkita Galapagossaarten sirkkujen erilaisia nokkia, joiden suhteellinen runsaus vaihtelee suursäätilan mukaan; eli onko ravinto pehmeää vai kovia siemeniä.

Tieteellisessä tutkimuksessa on tapahtumassa vallankumous. Kysymys on enää vain siitä, sallitaanko sen tapahtua.

Metodologinen naturalismi kumoaa Darwinin

Naturalismi filosofiassa ja tieteessä on näkemys, että todellista on vain fyysinen luonto ja että kaikki ilmiöt ovat tieteellisesti selitettävissä, ja että kaikki maailmassa voidaan ymmärtää osaksi luontoa. Sen mukaan tieteessä ainoat hyväksyttävät metodit ovat luonnontieteissä käytettävät menetelmät ja yliluonnollisten ilmiöiden olettaminen on joko väärinkäsitys tai virheellinen hypoteesi ja universumissa vaikuttavat vain luonnonlait.

Tunnusmerkkejä, jotka voivat liittyä okkultismin harrastamiseen

On olemassa melkoinen määrä oireita, jotka saattavat olla merkkejä okkulttisesta vaikutuksesta. “Oireista” puhuessamme on kuitenkin syytä painokkaasti alleviivata, että sairaudet eivät yleensä johdu okkultismista vaan siitä, että elämme langenneessa maailmassa.

MITEN DIAGNOSOIT VAIHTOEHTOHOIDON?

Tämä taito on aivan välttämätön nykykristitylle, sillä uusia ”vaihtoehtoisia” hoitomuotoja tai ”uskomushoitoja” nousee kuin sieniä sateella, sitä mukaa kun entisten lume- eli plasebovaikutus on väljähtynyt! Lumevaikutusta käsittelen perinpohjaisesti kirjassani Noituuden paluu lääketieteeseen. Lumevaikutuksen tunteminen on oleellisen tärkeä asia, sillä siihen perustuu paljolti sekä vaihtoehtohoitojen teho että hoitoihin syntyvä riippuvuus, jonka aivokemiallista perustaa avaan TV7 sarjan ”Herra käyttää lääkäriä” jaksoissa 126-129. Ne voi katsoa kanavan ”arkista”.

Riippuvuus voi tietenkin olla myös sen ”toisen Herran” aikaansaamaa. Tämä ”toinen Herra” pystyy myös tekemään ihmeitä ja lumoamaan sielullisten elämysten avulla ja näin saattamaan hyväuskoisia ihmisiä vaikutuspiiriinsä erilaisten ”kokemusten ja elämysten” kautta. Tästä Raamattu varoittaa selkokielellä:

Ihmiset ovat aina etsineet ikuista nuoruutta ja ikuista elämää

Kauneudenhoitotuotteita tuodaan Suomeen joka vuosi suuremmalla summalla kuin henkilöautoja. Rypyt eivät saa näkyä ja kehoja ”stailataan” plastiikkakirurgialla ja koristellaan tatuoinneilla. Luontaistuotteita ja ravintolisiä myydään miljoonilla, ihmedieettejä kokeillaan ja omavalmentajat menestyvät. Mielenterveyttä etsitään muun muassa mietiskelystä, mindfulnessista ja joogasta, jopa seurakunnissa. Helsinkiläinen pappi tehostaa sielunhoitoa tarot-korteilla.

Arkeologeilla on tapana jakaa mennyt aika erilaisiin ”kausiin”. Tämä vaikuttaa hämmentävältä monesta syystä, erityisesti koska se vakiinnuttaa käsityksen valtavista ajanjaksoista. Eihän ”kausi” voisi mitenkään olla vain muutaman vuosikymmenen mittainen. Arkeologian kausijako antaa myös vaikutelman, jonka mukaan kaudet olivat maailmanlaajuisia, mikä ei Dr Robert Carterin mukaan alkuunkaan pidä paikkaansa.

Professori Stuart Burgess kirjoittaa evoluutioideologista AnswersInsider -kiertokirjeessä Vol. 14, Issue 3. Hän toteaa, että evoluutiota ei voi määritellä tieteelliseksi tosiasiaksi, koska on äärimmäisen vaikea löytää tutkimustuloksia, jotka vahvistaisivat kehityksen tapahtuneeksi.

Sivu 1 / 14