Ajoitusmenetelmt

Suorat lainaukset (20)

Tiedemiesten suusta "kuultua".

”Väärennettyjä fossiileja on vaikka millä mitalla ja ne ovat heittäneet synkän varjon koko [tieteen]alan ylle. Kun menet näihin fossiilinäyttelyihin, on vaikea sanoa mitkä ovat väärennettyjä ja mitkä eivät ole. Olen kuullut, että Koillis-Kiinassa, Liaoningin provinssissa on väärennettyjen fossiilien tehdas… Sellaiset tieteelliset julkaisut kuten Nature eivät edellytä näytteiden oikeaksi todistamista, ja näytteet päätyvät välittömästi takaisin Kiinaan, joten kukaan ei voi tutkia niitä. Ne saattavat olla ihmeellisiä löytöjä, ne saattavat olla puuttuvia renkaita, kuten niiden väitetään olevan, mutta ei ole mitään tapaa todistaa oikeaksi yhtäkään näistä.”

”Se mitä puuttuu ovat monet Darwinin hypoteettiset välimuodot …”

Carroll, R., Towards a new evolutionary synthesis, Trends in Ecology and Evolution 15(1):27–32, 2000.

Tutkijat löysivät eri mustekalalajien jäänteitä ja fossiilimustekalasta saatiin jopa mustetta, jolla pystyttiin kirjoittamaan eliön nimi Belemnotheutis antiquus.

Dr Phil Wilby, joka johti kaivauksia, sanoi: ”Niitä voidaan leikellä aivan niin kuin ne olisivat eläviä eläimiä, voit nähdä lihassyyt ja solut. On vaikea kuvitella kuinka sinulla voi olla jotakin niin pehmeää ja märkää kuin musterauhanen fossiloituneena kolmiuloitteisesti, yhä mustaa, ja kiven sisällä, joka on 150 miljoonaa vuotta vanha.”

Biokemian emeritusprofessori Franklin Harold: “[M]eidän täytyy myöntää, että tällä hetkellä ei ole yksityiskohtaista darvinististä selitystä minkään biokemiallisen- tai solujärjestelmän evoluutiosta, on vain erilaisia toiveikkaita spekulaatioita.”

Harold F., The way of the cell: molecules, organisms and the order of life, Oxford University Press, New York, p. 205, 2001.

Nobelisti ja ateisti Francis Crick on todennut:

”Biologien täytyy pitää jatkuvasti mielessä, että se mitä he näkevät ei ole suunniteltua vaan pikemminkin kehittynyttä.”1

Ehkä maailman tunnetuin evoluution ja ateismin puolestapuhuja professori Richard Dawkins on todennut: ”Darwin mahdollisti sen, että voimme olla älyllisesti ateisteja.”1 Hän on ymmärtänyt tämän asian. Evoluutioon halutaan uskoa siksi, että se antaa ateismille älyllisen oikeutuksen, se tekee ateismin ”hovikelpoiseksi”. Tämän lisäksi ateistin on pakko uskoa myös maailman olevan vanha, koska ”molekyyleistä mieheksi” –evoluutiolle pitkät ajanjaksot ovat välttämättömyys. Eri tieteen alat kuitenkin todistavat meidän elävän nuoressa maailmassa.2

Tunnettu fyysikko Paul Davies on sanonut:

”Ei tunneta fysiikan lakia, joka pystyisi luomaan informaatiota tyhjästä.”1

”Me tiedämme nyt, että elämän salaisuus ei ole varsinaisesti kemiallisissa aineksissa, vaan molekyylien loogisessa rakenteessa ja toiminnallisessa järjestyksessä. … Kuten supertietokone elämä on informaation käsittelyjärjestelmä. … Se mikä on elävän solun todellinen mysteeri, on ohjelmisto [software], ei laitteisto [hardware].” Tunnettu fyysikko ja evolutionisti Paul Davies kysyy: ”Miten tyhmät atomit kirjoittivat itsestään omat ohjelmistonsa …? Kukaan ei tiedä … ei tunneta fysiikan lakia, joka pystyisi luomaan informaatiota tyhjästä.”

Davies, P., Life force, New Scientist 163(2204):27–30, 1999.

Kuuluisa brittiläinen evolutionisti J.B.S. Haldane väitti vuonna 1949, että evoluutio ei voisi koskaan tuottaa ”erilaisia mekanismeja, kuten pyörää ja magneettia, jotka olisivat hyödyttömiä kunnes ne olisivat melko täydellisiä.”1

Biologisten tieteiden professori, ateisti William Provine toteaa:

”Antakaas kun teen yhteenvedon siitä mitä minun mielestäni moderni evoluutiobiologia kertoo meille kovaan ääneen ja selvästi … Ei ole jumalia, ei tarkoitusta, ei minkäänlaisia päämäärään ohjaavia voimia. Ei ole kuoleman jälkeistä elämää. Kun kuolen olen täysin varma, että pysyn kuolleena. Se on minun loppuni. Pohjimmiltaan ei ole perustaa etiikalle, eikä elämän tarkoitukselle, eikä ihmisillä ole myöskään vapaata tahtoa.”

Sivu 1 / 2