maanantaina, 18. joulukuuta 2017, klo 14.50

Tiedon alkuperän arvoitus

Pekka Reinikainen

DNA:n rakenne selvisi vuonna 1953. Hämmästys oli tavattoman suuri, kun todettiin, että tähän perimämolekyylien nauhaan voi varastoida tietoa digitaalisesti neljän ”koodikirjaimen” avulla. DNA toimii tiedon tallennusalustana paperiin tai muistitikkuun verrattavalla tavalla. Paperille kirjoitetaan sovituilla aakkosilla ymmärrettävää tekstiä tai tyhjään muistitikkuun siirretään tietoa tarkoitukseen valittuja 0 ja 1 symboleja käyttäen. Morseaakkoset koostuvat pisteestä ja viivasta.

Francis Crick, joka yhdessä James Watsonin kanssa paljasti DNA:han kätketyn digitaalisen koodin eli DNA:n ”aakkoset”, toimi toisessa maailmansodassa koodinmurtajana! Arkkiateisti Richard Dawkins on myöntänyt, että DNA:n koodi muistuttaa tietokoneohjelmaa ja Bill Gates on sanonut, että se on kuin tietokoneohjelma, mutta paljon, paljon monimutkaisempi kuin mitä Microsoft pystyy tekemään.

Miljoonia maksava SETI-hanke etsii turhaan viestiä avaruudesta

Havaittavien signaalien puuttuminen osoittaa, että tähtienvälistä sivilisaatiota ei ole olemassa. Niin suuri kuitenkin on ihmisen into paeta Luojaansa, että elämää etsitään avaruudesta, koska se todistaisi materialismin. Miljoonia maksanut Pentagonin vuonna 2007 aloittama UFO-tutkimus veti myös vesiperän. Ateistien kannattaisi kuitenkin tirkistellä kaukoputken toisesta päästä solujen nanomaailmaa. Siellä on ihmisviisauden tähtitieteellisesti ylittävä älykäs viesti, joka todistaa kiistattomasti Luojan olemassaolon.

Elämän koodikirjaimiksi on valittu neljä molekyyliä  yli 1084 mahdollisen molekyylin joukosta. Valinta on erinomaisen onnistunut. Miten valinta on tehty – on arvoitus ateisteille, mutta uskovat tietävät, että kyseessä on Jumalan puheen toteutuminen luomisessa: ”Jumala sanoi” seitsemän kertaa (1. Moos. 1:1). ”Alussa oli Sana. Sana oli Jumalan luona, ja Sana oli Jumala” (Joh. 1:1).

Elämän DNA-koodin rakenne ja kemialliset ominaisuudet sopivat tietonauhan rakentamiseen, mutta sen molekyylinen muoto, fysiikka ja kemia ei itsessään sisällä tietoa. Kirjainten sattumanvarainen järjestys ja järjestämätön 0 ja 1 jono tai morseaakkosten sattumanvarainen sekamelska eivät myöskään sisällä tietoa. Tieto on aina peräisin aineen ulkopuolisesta älykkäästä lähteestä.

DNA ei siis ole aineenvaihduntaa pyörittävä molekyylikone, vaan sinne on tallennettu ohjeet näiden proteiineista rakennettujen molekyylikoneiden rakentamiseen. DNA:ta ei myöskään voi rakentaa, kopioida tai sen tietoja käsitellä ilman näitä molekyylikoneita. Kaiken täytyy olla paikalla samanaikaisesti.

Vaikka tällainen mahdoton ihme tapahtuisi, mitään ei edelleenkään tapahtuisi ilman solun koneistoa, sen viestintäjärjestelmiä, kopiointikoneistoa ja virtaa tuottavia biologisia dynamoita eli tarvitaan sekä rauta, softa että virtalähde, toisin sanoen automaattisesti jälkeläisiä tuottava tietokone. Solu on tietysti tietokonetta triljoonia kertoja monimutkaisempi. Pelkästään tämän tekstin lukeminen ja tulkinta, edellyttää kehossasi tapahtuvaa tietojen käsittelyä, johon tarvittaisiin miljoona kannettavaa tietokonetta!  Tämä tieteellinen tosiasia kumoaa evoluution eli solujen itsestään tapahtuvan syntymisen ja elimistöjen rakentumisen.

Tätä ratkaisematonta ongelmaa on yritetty kiertää täydellisesti epäonnistuneella ”ensin kehittyneellä” RNA-maailma -oletuksella, josta sitten olisi siirrytty DNA:n ja proteiineista rakennettujen nanokoneiden vuorovaikutukseen. Kyseessä on kuolemaan johtanut yritys harpata ylittämätön kuilun yli, mutta sillä on onnistuneesti huijattu hyväuskoisia maallikoita vuosikymmenien ajan.

Jokaisessa solussasi on kolmen miljardin koodikirjaimen mittainen ohjelmoitu tietonauha, jossa on jopa 12 päällekkäistä tiedostoa! Kaikkien solujesi yhteenlaskettuun tietonauhaan voisi varastoida kaiken Googlessa olevan tiedon! Tietonauha olisi täysin hyödytön, ellei koodikirjaimia olisi asetettu tarkkaan järjestykseen, joka ohjaa miten isäsi ja äitisi sukusolujen yhteen sulautumisesta muodostunut solu rakentaa sinut. Tämä solu jakautuu ja sen ohjeiden mukaan rakennetaan 30 000 miljardin solun yhteisö, joka olet sinä. Ohjeet 300 erilaisen solun, elintesi ja säätelyjärjestelmiesi rakentamiseksi on koodattu hedelmöityneeseen munasoluun, jollaisia kaikki olemme kerran olleet. Kaikki tämä tieto on ohjelmoitu yhteen hedelmöityneeseen munasoluun! Psalmissa todetaan Luojasta: ”Sinä loit minut sisintäni myöten, sinä kudoit minut kokoon äitini kohdussa” (Ps.139:13).

Tilannetta voi verrata esimerkiksi lentokonetehtaaseen, jossa tietokoneeseen on ohjelmoitu kaikki tarpeelliset seikat, niittien, ruuvien, laskutelineiden osien jne. oikeassa järjestyksessä tapahtuvaa kokoonpanoa varten. Lentokoneen rakentamista ohjaavat tietokoneet on ohjelmoitu valtavan insinöörityön lopputuloksena. Sattumanvarainen virhe tällaisessa tietokoneohjelmassa voi johtaa koneen putoamiseen. Sattumanvaraiset virheet eivät myöskään muuta jumbojetin kokoonpano-ohjelmaa helikopterin rakennuspiirustuksiksi.

Todellisuudessa hedelmöitynyt munasolu sisältää monta triljoonaa kertaa enemmän tietoa kuin jumbojetti, koska DNA-tiedosto on moniulotteinen ja siihen on sisäänrakennettu automaattinen tiedostojen korjausohjelma. Tämä korjausohjelma on välttämätön ja pelkästään sen olemassaolo osoittaa, että järjestelmä on 100% varmuudella suunniteltu. Korjausohjelma ei voi ”kehittyä”. Lisätietoja löydät tästä blogistani. Soluissa on myös siivous- ja kierrätystoiminto, jonka havaitsemisesta myönnettiin lääketieteen Nobel-palkinto vuonna 2016. Tästä kerron uutuuskirjassani Lootin päivät (Kuva ja Sana).

Nämä asiat eivät ole ollenkaan vaikeita maallikon ymmärtää Biologit sen sijaan ovat ulkona kuin lumiukot, kun he uskovat, että alkuliemi synnyttää soluja, joihin sattuma ja luonnon valinta ohjelmoisi tuhansia erilaisia rakenne- ja toimintakoodeja. Useimmat biologian ”dosentit ja professorit” eivät ymmärrä edes biokemian alkeita! Heidän uskontonsa on täysin kemian ja fysiikan lakien vastaista toiveajattelua.

Jos haluat, että tietokoneesi tekisi Power Point -esityksen, sinun täytyy ostaa ja asentaa sinne kyseinen ohjelma, ellet osaa sitä itse koodata. Tietokoneesi ohjelmien rappeutuminen tai virushyökkäys eivät sinne Power Point ohjelmaa tee, vaikka odottaisit vuosimiljardeja.

Maallikko ymmärtää, että tietokoneet pitää ohjelmoida, ne eivät ohjelmoi itse itseään, kuten biologit luulevat DNA:n tekevän! Solun ohjelmat on koodattu niin, että symbolijonoa voi lukea moniulotteisesti. Tietokoneohjelmat ovat naurettavia tekeleitä DNA:han verrattuna. DNA sisältää ohjeet myös monikerroksisten fysiologisten takaisinkytkentäjärjestelmien rakentamiseksi. On sulaa hulluutta väittää, että sattumanvaraiset mutaatiot ja luonnonvalinta pystyisivät siihen! Vielä hullummaksi väite osoittautuu, kun uskotellaan, että pitkät ajanjaksot tekisivät ohjelmoinnin mahdolliseksi.

Vuosimiljardit ovat kaikkien ohjelmien pahin vihollinen

Uusdarvinismin sanotaan olevan totta, koska aikaa miljoonien lajien ”kehittymiseen” on tarjolla vuosimiljardeja. Tämä osoittaa välittömästi uusdarvinistisen ajattelun typeryyden. Mitä enemmän aikaa, sitä varmemmin bio-ohjelmat tuhoutuvat!

Ihmisen DNA:n tietokoneohjelmaa kopioidaan solujen nanokoneiden avulla 750 ”kirjainta” sekunnissa. Virheitä kertyy seuraaville sukupolville korjausjärjestelmästä huolimatta. Jokaisella lapsella on vähintään 70 virhettä, joita hänen vanhemmillaan ei ollut. Pojasta polvi paranee – sananlasku ei valitettavasti ole totta. Luomisessa rakennetut täydelliset bio-ohjelmat yskivät nykymaailmassa jo pahemman kerran. Yliopistojen aivopesulta säästyneet tavalliset ihmiset ymmärtävät helposti, että tasaisen tappavalla vauhdilla rappeutuva luomakunta on ollut olemassa joitakin tuhansia – ei miljoonia vuosia! Jatkuvasti kertyviä piileviä mutaatioita ei poisteta, koska evoluutio ei näe niitä ja ”hyödylliset” eivät luo täysin uusia anatomisia ja fysiologisia toimintoja, koska tällaisia mutaatioita ei tunneta. Kaikki monisoluiset päätyvät sukupuuttoon väistämättömästi.

Normaali ihminen ymmärtää myös helposti, että ”evoluution esimerkit”, kuten eläinheimojen puitteissa tapahtuva muuntelu, on valmiiksi sisäänrakennettu ja suunniteltu ominaisuus ja väkevä todiste luomisesta.

Järkevä ihminen tajuaa myös, että luodut, noin 10 000 lajityyppiä, ja viitisenkymmentä eläinten rakennetyyppiä (katso edellinen blogi) on luotu muuntelemaan eli sopeutumaan tähän langenneeseen maailmaan ja elämään täällä joitakin vuosituhansia.

Uusdarvinismi on ateistien päiväuni

Kasviksia pureksivasta virtahevon kaltaisesta maaeläimestä ei tule krillejä merivedestä hetuloillaan seulovaa sinivalasta muutamassa ”vuosimiljoonassa”, vaikka akateemiset ”viisaat” näin väittävät.

Hullu sanoo sydämessänsä: "Ei ole Jumalaa." (Psalmi 14:1) Ateismi on 100% epätieteellinen valinta, jota ei voida perustella järkisyillä, koska se on kaikkien luonnon lakien vastaista. Luodusta lajityypistä (heimosta) toiseen siirtymineen on mahdotonta. Mekanismi puuttuu, sillä mutaatioilla ei ole päämäärää ja valinta valitsee vain olemassa olevista vaihtoehdoista. Se ei kykene rakentamaan ihmisen 5000 nanokoneen, 100 000 valkuaisaineen, kymmenien elinten ja fysiologisten säätelyjärjestelmien kokonaisuutta, joka voi kaatua yhden osan virheeseen! Virheitä on ihmisen perimään kertynyt jo yli 200 000 Eedenin puutarhan tapahtumien jälkeen.

Ateistit saavat toki rakastaa Darwiniaan kaikessa rauhassa, jos tämän epätieteellisen uskonnon valitsevat, mutta jonkun on sanottava heille, kuinka idioottimainen tämä oppi itse itsensä luoneesta maailmasta on. Olen kuitenkin toiveikas ateistien suhteen, sillä he pohtivat näitä asioita vakavissaan, toisin kuin penseät kristityt, jota ovat jo sukupolvia sitten laittaneet aivonsa kirkon vaatenaulakkoon riippumaan. Ajattelevat ateistit voivat kyllä ymmärtää asioiden oikean laidan, jos joku kertoo sen heille ja varsinkin, jos he ryhtyvät ajattelemaan itse ja hylkäävät ateististen ”tiedetoimittajien” ja tekopyhien kristillisten kynäilijöiden aivopesun, jolla he haluavat naittaa vuosittain muuttuvat tieteen tulkinnat osaksi muuttumatonta Jumalan Sanaa.

Jeesus toteaa Ilmestyskirjassa: ”Oi, jospa olisit kylmä tai palava!” Kylmä voi tarkoittaa ateistia, heillä on toivoa. Penseillä kristityillä ei ole toivoa, sillä Herra oksentaa heidät ulos suustaan (Ilm.3:15-16). Nämä omasta mielestään hyvin hurskaat kristityt, jotka haluavat esiintyä ”akateemisesti hovikelpoisina” ovat kaikkein surkuteltavin joukko, kun he yrittävät vakuuttaa ateisteja Raamatun totuudesta kertomalla heille, että heidän jumalansa on luonut ihmisen tappamalla epäkelpoja harjoituskappaletta lähes 4 miljardin vuoden ajan. Samalla nämä teistiset evolutionistit tuhoavat lasten ja nuorten luottamuksen Raamattuun. On helppo ymmärtää, että Jeesus ei valinnut opetuslapsikseen vanhimpia, kirjanoppineita tai ylipappeja, jotka halusivat tappaa Hänet. Tilanne ei tältä osin ole muuttunut miksikään 2000 vuodessa. Teologiset tiedekunnat ovat tappaneet Jumalan Sanan vannomalla Darwinin nimeen. On varsin mielenkiintoista, että ateistit eivät halua lakkauttaa teologisia tiedekuntia, jotka ovat vihollisemme vaarallisin ase. Luopumuksen hedelmät ovat kypsyneet.

LASTEN PSYKIATRISEN HOIDON TARVE RÄJÄHTÄÄ KÄSIIN

Lapset käyttävät psyykenlääkkeitä enemmän kuin koskaan. Joka vuosi kirjoitetaan tuhansia lähetteitä psykiatriseen hoitoon ja hoitoa tarvitsevia on joka vuosi yhä enemmän. Hoidon tarve ahdistuneisuuden ja tarkkaavaisuushäiriöiden vuoksi on suurimmillaan toisella ja kolmannella luokalla olevilla. Lasten huostaanotot ja sijoitukset lisääntyvät. Lastensuojeluun kuluu jo enemmän rahaa kuin lasten erikoissairaanhoitoon.

Mitä muuta on tapahtunut samanaikaisesti? Suomesta on tullut pakanamaa. Pyhäkoulut on lakkautettu. Ruokarukoukset kielletty. Koulujen uskonnon opetus ei ole ollut tunnustuksellista vuosikymmeniin ja lapsia viedään suvaitsevaisuuden nimissä tutustumaan vaikkapa hindutemppeleihin. Opetushallitus on kitkenyt opetuksesta kaiken kristillisyyteen viittaavan ja tuhoaa tarmokkaasti lasten sukupuoli-identiteettiä. Opettajat ovat pulassa luokassa vaeltelevien oppilaiden kanssa ja joutuvat opettelemaan painiotteita.

Seurakunnassasi harrastetaan joogaa enemmän kuin lähetystyötä ja mindfulness-buddhismia ja meditaatiota opetetaan enemmän kuin Raamattua.

Monissa perheissä uskovat isovanhemmat saavat tavata lapsenlapsiaan vain sillä ehdolla, että eivät kerro heille Jeesuksesta! Vanhemmat haluavat olla ”uskonnollisesti neutraaleja”. He sanovat, että lapsi voi sitten ”aikuisena itse päättää”. Samalla he kuitenkin istuvat olohuoneen lattialla lootusasennossa mantroja mumisten ja vievät jälkikasvunsa lapsi-joogaan! Modernien vanhempien yritys olla ”lastensa kavereita” on päättynyt katastrofiin samoin kuin ”vapaa kasvatus” ilman minkäänlaista kuria. Lapset ottavat kaiken vallan näissä perheissä ja luokkahuoneissa huonosti kasvatetun koiran tavoin.

Lasten maailmankatsomus on valettu sementtiin 12 vuoden ikään mennessä. Kaikista tiedotusvälineistä ja internetistä vyöryy tasaisen tappavaan tahtiin uusdarvinistista propagandaa, joka aivopesee lapset uskomaan, että Luojaa ei ole, vaan alkuliemi on heidän esi-isänsä. Lapsille kerrotaan tosiasiana, että he ovat 99-prosenttisesti simpansseja, eikä heidän elämällään ole sen kummempaa tarkoitusta kuin apinalla. Riittää, kun ennen hautaan joutumista kehityt likinäköiseksi ja tuhoat tunne-elämäsi tuijottamalla aikuisviihdettä älypuhelimestasi vuorokauden ympäri, kuten vanhempasikin ja pastorisikin tekevät ja liityt 70 000 vailla koulutusta olevan nuoren kasvavaan heimoon.

Sitä on todellakin saatu, mitä on tilattu.

NEUROKIRURGIAN PROFESSORI MICHAEL EGNOR KERTOO JA PÄÄSTÄÄN YHTEENLIITTYNEISTÄ SIAMILAISISTA KAKSOSISTA

Yhdentoista vuoden ikäiset siamilaiset kaksoset Tatiana ja Krista ovat liittyneet yhteen aivojen näkökukkulan eli talamuksen kohdalta. Talamus on aistiratojen väliasemana toimiva suuri tumake, joka sijaitsee väliaivojen sivuseinämissä. Kaikki aistien hermoradat, lukuun ottamatta hajuaistimuksia välittäviä hermoratoja, kulkevat isoaivokuorelle näkökukkulan tumakkeiden kautta. Näkökukkulassa sijaitsee myös ulompi polvitumake, jonka kautta verkkokalvolta tuleva näköinformaatio välittyy näköaivokuorelle. Talamus säätelee valveillaoloa, lihasten liikkeitä ja näkemistä. Tyttöjen talamuksia yhdistävä silta mahdollistaa, että he voivat katsoa toistensa silmien läpi ja osittain hallita toistensa raajoja.

Näiden kaksosten tapaus todistaa puhtaan materialismin vääräksi. Kummallakin on oma persoonallisuus ja omat ajatukset, vaikka he voivat keskustella suoraan aivoista aivoihin. Egnorin haastattelu on kuultavissa englanniksi täältä. Siinä kumotaan myös ateistien väite, jonka mukaan ihmisellä ei olisi vapaata tahtoa. Ihminen voi aina tehdä valinnan ja tämän tapahtuman sähköistä jälkeä ei voida rekisteröidä aivoista.

DOSENTTI LENNART SAAREN ESITYS USKO JA TIEDE FOORUMILLA 25.11

Raamatun luotettavuutta puolustava dosentti Lennart Saari, luomisen esillä pitämisen pioneeri kertoo Jumalan ihmeistä Usko ja tiede -foorumin luennossaan.

EDUSKUNNNAN ENEMMISTÖ PANTTASI SIELUNSA PANIMOTEOLLISUUDELLE 15.12

Eduskunta marssi äänin 98-94 asiantuntijoiden yli juomalaulujen tahdissa. Saldo: vähintään 150 kuollutta lisää, satoja miljoonia lisää terveys- ja sosiaalimenoihin, satoja tuhansia menetettyjä työpäiviä, syöpätapauksia ja kärsimyksiä lapsille. Kaikki vain muutaman euron tähden alkoholiteollisuudelle ja vaalikassoihin.

Alkoholiteollisuus on EU:n merkittävimpiä teollisuuden aloja. Se juottaa koko maailman utopian humalaan. UPM ja Storaenso ovat kuin nakkikioskeja verrattuna tähän teollisuuteen, joka lobbaa vuosittan 2 miljardilla eurolla ja on palkannut satoja ”erikoislääkäreitä” ja muita ”asiantuntijoita” ilosanomansa levittämiseen.

Tieteellinen totuus kuitenkin on, että alkoholi aiheuttaa syöpää jo niinkin pienellä päivittäisellä annoksella kuin 1 teelusikallinen viiniä tai ruokalusikallinen keskiolutta. Ihmisen sanoin kuvaamatonta typeryyttä osoittaa, että jos kyseessä olisi elintarvikkeiden lisäaine, se kiellettäisiin tänään. Miljoonia tuotantoeläimiä tapetaan, jos pelätään hullun lehmän tautia, johon sairastuu vuodessa yksi 5 miljoonasta pihvin syöjästä, mutta saman aikaisesti ei ole väliä, vaikka joka viides ruokajuomaa nauttiva kuolee siihen ennenaikaisesti.

Tehdyn päätöksen seurauksena maallistunut kansa hupenee nopeasti sukupuuttoon, koska teinipoikien juominen tuhoaa heidän sukusolunsa ja maahamme muuttanut kulttuuri ottaa vallan, kuten edellisestä blogistani käy ilmi.

Eduskunnan loullinen ota-tai-jätä -äänetys on viikolla 51 - on olemassa vielä ihmeen mahdollisuus!

JERUSALEM NYT

YK:n turvaneuvoston on määrä äänestää 18.12 päätöslauselmaehdotuksesta, joka kumoaisi Trumpin aikeet siirtää USA:n suurlähetystö Israelin pääkaupunkiin. Turkin presidentti aikoo siirtää suurlähetystönsä itä-Jerusalemiin vastavetona Trumpin päätökselle.

JOS HELSINGIN SANOMAT ON SYYLLISTYNYT MAANPETOKSEEN, MIKÄ ON RANGAISTUS?

Suomessa maanpetoksesta tuomittu rangaistus on vankilatuomio. Kun maanpetoksesta tuomitaan vähintään yhdeksi ja enintään kymmeneksi vuodeksi, törkeästä maanpetoksesta tuomitaan vähintään neljäksi vuodeksi tai elinkaudeksi ehdottomaan vankeuteen. Ehdoton vankeusrangaistus suoritetaan aina vankilassa. Rangaistusta voidaan kuitenkin tietyin perustein lyhentää tai muuttaa ehdolliseksi vankeudeksi. Esimerkiksi elinkautisesta vankeudesta voi vapautua aikaisintaan, kun henkilö on viettänyt vankilassa vähintään kaksitoista vuotta, tai alle kaksikymmentäyksivuotias henkilö kymmenen vuotta. Turvallisuussalaisuuden paljastaminen on vakoilun lievä tekomuoto, joka eroaa vakoilusta siten, että siinä vahingoittamis- tai hyödyttämistarkoitus puuttuu, mutta tekijä kuitenkin tietää, että tieto on salassa pidettävä. Rangaistusasteikko on 4 kuukaudesta 4 vuoteen vankeutta, yritys on rangaistava.

ARKKIPIISPAN VAALI

Ensimmäinen kierros on 8.2.2018. Tilanne on ehdokasasettelun osalta parempi kuin Helsingin piispan vaalissa. Nyt ei tarvitse enää valita ruton ja koleran välillä.

KALEVAN HYÖKKÄYS LAURA HUHTASAARTA VASTAAN

Filosofian maisteri, tiedeviestinnän opiskelija Sampo Marski hyökkää 17.12 Kalevassa presidenttiehdokasta vastaan samalla innolla, kuin Don Quijote tuulimyllyjä vastaan. Hän vuodattaa lukijoiden eteen ateistien perinteisen olkiukkoliturgian, ja toteaa, että ”kreationismi vähättelee tieteen saavutuksia”. Kyseessä on tulevan tiedetoimittajan rimanalitus, sillä journalismin perusperiaate on vastakkaisten näkökulmien tämänhetkisten perustelujen puolueeton tarkastelu ja johtopäätösten jättäminen lukijoille.

KUHISEEKO MAAILMANKAIKKEUS ELÄMÄÄ?

Vesa Vanhalakka kirjoittaa Aamulehdessä (18.12), että arvio elämän synnystä varhaistuu ja siteeraa yhdysvaltalaistutkijoita, jotka ”arvelevat, että elämä saattaa olla yleistä kaikkialla maailmankaikkeudessa. Tutkijat perustavat arvionsa saamiinsa ensimmäisiin suoriin todisteisiin siitä, että maapallolla oli monimuotoista mikrobitason elämää jo 3,5 miljardia vuotta sitten”.

Artikkelin mukaan: ”Tutkijat tekivät Länsi-Australiassa muinaisten mineraalien sisään koteloituneista ikivanhoista mikrofossiileista suoria havaintoja 11 eri mikrobilajista. Lajit kuuluvat viiteen eri eliöryhmään.

–Tämä vahvistaa ajatusta siitä, että alkeellisen elämän synnyttäminen ei ole kovin vaikeata. Kuten ei myöskään sen kehittyminen monimuotoisemmiksi eliöiksi, paleobiologian professori William Schopf Kalifornian UCLA-yliopistosta sanoo”.

Alkeellisen elämän synnyttäminen ei ole kovin vaikeata!? – Tällainen toteamus vahvistaa, että fossiilien tutkijat eivät todellakaan ymmärrä mistä elämässä on kysymys! Ensimmäinen virhe on puhuminen ”alkeellisesta elämästä”. Mikään elämä ei ole ”alkeellista” vaan kaikki toimii salamannopeiden molekyylikoneiden avulla.

On koomista myös puhua ”elämän synnyttämisestä”, sillä siitä tiedetään, että sitä ei voi syntyä itsestään, jos kemian ja fysiikan lait ovat totta! Tarjolla on miljoonan dollarin palkinto tämän mahdottomuuden ”ratkaisijalle”. Kuten edellä jo totesin, biologit eivät ymmärrä biokemiasta edes alkeita ja luetteloon voidaan lisätä myös nämä kovakalloiset kivettymien tutkijat.

Mitä nämä ”muinaisten mineraalien sisältä löytyneet toistakymmentä miljardeja vuosia sitten elänyttä mikrobilajia” ovat?

Artikkelin mukaan ”osa niistä on jo kuollut sukupuuttoon, mutta joidenkin sukulaisia elää maapallolla yhä”. Vastaus on varsin yksinkertainen. Maaperä kuhisee mikrobeja kilometrien syvyyksiin asti. Mikrobit, joista tässä artikkelissa kohistaan, ovat jääneet mineraalien sisään fossiileina maankuoren myllerryksissä. Jos niiden sukulaiset ovat eläneet jopa 4,3 miljardia vuotta, kuten artikkelissa unelmoidaan – missä on ”evoluutio” ja millä perusteella professori Schopf väittää, että ”alkeellisen elämän kehittyminen monimuotoisemmiksi eliöiksi ei ole kovin vaikeata”.

On järkyttävää todeta, kuinka olemattomat tieteelliset tiedot ”huippuprofessoreilla” on. Tiedetoimittajien sopulilauman taso sen sijaan ei yllätä. Surullista sen sijaan on, kuinka helposti ihmisiä vedetään nenästä. UFO -humpuuki on yhtä suosittua kuin homeopatia ja Tähtien sota elokuva menee päähän kuin häkä. Näiden satujen sepittäjät eivät tajua, että avaruus on täynnä pölyä ja vaikka UFO etenisi vain viidenneksellä valon nopeudesta, se tuhoutuisi törmäyksessä hiekanjyvään.

Luojan meille 2000 vuotta sitten antaman Vapahtajan hylänneet Ihmiset odottavat turhaan maailmankaikkeudesta pieniä vihreitä miehiä meitä pelastamaan. Toivottavasti ei kuitenkaan samoja, jotka rantautuivat Krimille vuonna 2014.PEKKA REINIKAINEN, LL, tietokirjailijaPekka Reinikainen on valmistunut lääkäriksi Ranskan Montpellierissä ja toiminut käytännön lääkärinä yli 40 vuotta sekä yli 10 vuotta kuntoutuslääkärinä ja koululääkärinä. Reinikainen on toiminut kolme kautta Lääkäriliiton valtuuskunnassa ja useissa valiokunnissa sekä Kunnallislääkärit ry:n hallituksessa, Helsingin aluelääkäriyhdistyksen puheenjohtajana sekä Suomen kristillisen lääkäriseuran puheenjohtajana. Hän on myös Viron kristillisen lääkäriseuran kunniajäsen. Hän on toiminut 10 vuotta sosiaalilautakunnan, 20 vuotta Helsingin kaupunginvaltuuston ja Valtioneuvoston päihde- ja raittiusasiain neuvottelukunnan jäsenenä sekä kirkolliskokouksen jäsenenä 16 vuotta.


Tahdotko antaa palautetta blogista? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen .
Blogien kirjoittajat vastaavat itse blogiensa sisällöstä. Blogitekstit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä eivätkä välttämättä vastaa Luominen ry:n, yhdistyksen hallituksen tai hallituksen jäsenten näkemyksiä.