torstaina, 20. toukota 2021, klo 19.12

180 miljoonaa vuotta vanhaa ja edelleen elastista pehmytkudosta?

Pekka Reinikainen

180 miljoonaa vuotta vanhaa ja edelleen elastista pehmytkudosta?

Johtava tiedelehti Nature julkaisi joulukuussa 2018 ällistyttävän artikkelin, jossa todetaan kuinka pehmytkudokset vahvistavat jurakauden kalaliskon olleen tasalämpöinen Soft-tissue evidence for homeothermy and crypsis in a Jurassic ichthyosaur Yksi 22 kirjoittajasta on Mary Schweitzer, joka järkytti tiedemaailmaa vuonna 2005, kun hän osoitti pehmytkudosta dinosaurusten jäänteissä. Tätä oli siihen asti pidetty mahdottomana. Alkuperäisten pehmytkudosten, proteiinien ja DNA -jaksojen säilymistä muutamaa vuosituhatta kauemmin pidettiin mahdottomuutena – myös ihanneolosuhteissa. Tämä käsitys kumoutui, kun Schweitzer osoitti niiden kiistattoman olemassaolon hyvin säilyneissä dinosaurusten luissa.

Tämä järkytti pehmytkudosten ja DNA:n tutkijoita, jotka olivat osoittaneet niiden nopean hajoamisen olevan tieteellinen tosiasia kineettisen kemian kokeiden perusteella Protein and DNA Decay Rates by Kinetic Chemistry Schweitzer esitteli joukon selitysyrityksiä, ja vertasi säilymistä muun muassa balsamointiin Schweitzer’s Solution (Iron and Oxy Radicals) Myöhemmät löydöt kumosivat nämä selitysyritykset, sillä pehmytkudokset eivät säilyisi lähellekään yhtä vuosimiljoonaa, kymmenistä puhumattakaan Problems with Schweitzer’s Solution

Järkytys paheni tuoreen kalaliskolöydön takia, sillä kalaliskossa todettiin yllättävän hyvin säilynyttä nahkaa ja ihraa:

Schweitzer ja NC Staten tutkimusassistentti Wenxia Zheng eristivät näytteistä pehmytkudoksia ja suorittivat useita korkean resoluution immunokudoskemian kokeita. *Kehitimme vasta-aineiden valikon, jota käytimme kaikkiin näytteisiin. Ne täsmäreagoivat, mikä tarkoittaa, että ne tarttuivat tiettyihin proteiineihin, kuten keratiiniin tai hemoglobiiniin, ja täsmällisesti vain tiettyihin kohtiin niissä’, Schweitzer kertoo. ’Tämä vahvistaa kyseisten vasta-aineiden spesifisyyden ja on vahva osoitus, että eri näytteissä on eri proteiineja. Maksasta ei odoteta löytyvän keratiinia, mutta hemoglobiinia kylläkin. Juuri näin näytteemme reagoivat eri vasta-aineisiin ja muihin kemiallisiin työkaluihin.’” https://news.ncsu.edu/2018/12/ichthyosaur-blubber/ 

On vaikea tai jopa mahdotonta kuvitella, kuinka pehmytkudokset tai täsmällisesti vasta-aineisiin tarttuvat proteiinit voisivat säilyä 65 miljoonaa vuotta vallitsevissa ympäristön lämpötiloissa – 180 miljoonasta vuodesta nyt puhumattakaan! Kuinka näin pitkästä säilymisestä voidaan edes vakavasti puhua, kun tieteellinen tutkimus on vahvistanut tällaisten kudosten nopean hajoamisen? --Puhumattakaan 505 miljoonan vuoden ikäiseksi väitetyn kitiinin löytymisestä Discovery of 505-million-year old chitin in the basal demosponge Vauxia gracilenta – näytteissä on myös yhä merkittävä määrä radiohiiltä Carbon-Dating Fossils Nämä tutkimukset osoittavat näytteiden olevan alle 60 000 vuoden ikäisiä, mutta tiedeyhteisö sulkee silmänsä tieteellisiltä tutkimustuloksilta, koska he eivät voi hyväksyä näytteiden oikeaa, nuorta ikää.

Kalaliskoartikkelin “Supplemental Information” – liitteessä nähdään palanen kyseisen kalaliskon ”fossiilista” pehmytkudosta, joka on edelleen elastista (video on alla olevan viitteen linkissä) – vaikka se on paljon vanhempi kuin Schweitzerin aikaisempi kuuluisa T.rex näyte tai tunnettu Triceratopsin sarvinäyte. Tiedemiesten jatkuvasti lisääntyvät pehmytkudoslöydöt miljoonien vuosien ikäisistä fossiileista saavat kehitysopin näyttämään tieteisuskolta.

LÄHDE: 180 Million Year Old Soft Tissue?

Darwinin kivikaari romahti Galápagos-saarilla

Darwinin kunniaksi nimetty 18 metrin korkuinen luonnon holvimuodostelma romahti 17. toukokuuta 2021.

Se tuli evoluutionsa päähän. Kivikaari romahti luonnollisen eroosion vaikutuksesta.

Tämä symboloi Darwinin, rasismin isän, kehittämän ateistisen luomiskertomuksen lopullista sortumista tieteellisen tutkimuksen painolastin alla!PEKKA REINIKAINEN, LL, tietokirjailijaPekka Reinikainen on valmistunut lääkäriksi Ranskan Montpellierissä ja toiminut käytännön lääkärinä yli 40 vuotta sekä yli 10 vuotta kuntoutuslääkärinä ja koululääkärinä. Reinikainen on toiminut kolme kautta Lääkäriliiton valtuuskunnassa ja useissa valiokunnissa sekä Kunnallislääkärit ry:n hallituksessa, Helsingin aluelääkäriyhdistyksen puheenjohtajana sekä Suomen kristillisen lääkäriseuran puheenjohtajana. Hän on myös Viron kristillisen lääkäriseuran kunniajäsen. Hän on toiminut 10 vuotta sosiaalilautakunnan, 20 vuotta Helsingin kaupunginvaltuuston ja Valtioneuvoston päihde- ja raittiusasiain neuvottelukunnan jäsenenä sekä kirkolliskokouksen jäsenenä 16 vuotta.


Tahdotko antaa palautetta blogista? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen .
Blogien kirjoittajat vastaavat itse blogiensa sisällöstä. Blogitekstit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä eivätkä välttämättä vastaa Luominen ry:n, yhdistyksen hallituksen tai hallituksen jäsenten näkemyksiä.
Lisää samasta kategoriasta « Menetetyt lapset DNA kumosi darvinismin »