sunnuntaina, 10. tammikuuta 2021, klo 14.12

Fysiikka ei tuota elämän koodia

Pekka Reinikainen

Tiedemiehet ovat vuosikymmenien ajan yrittäneet selittää suurelle yleisölle, kuinka kemia ja fysiikka olisivat rakentaneet koodin eliöiden perimään. Tässä ei ole onnistuttu. Selitysyritykset ovat, aivan päinvastoin, osoittaneet tieteellisesti, miksi elämää ei voi syntyä itsestään. Alkusynnyn mahdottomuuden osoitti jo Louis Pasteur.

Tämän kiusallisen ongelman ratkaisijalle tarjolla olevaa miljoonan dollarin palkintoa ei kukaan ole käynyt noutamassa. Selitysyrityksiä on toki runsaasti, mutta ne ontuvat, koska oleellisin ongelma on, mistä koodiin tuli informaatio? Jokainen itselleen rehellinen biokemisti tietää kyllä aivan hyvin, että elämää ei synny spontaanisti. Tätä ei kuitenkaan tunnusteta, koska tämä merkitsisi ateismin ja sen kulmakiven, darvinismin kaatumista.

Elämän alkuperän tutkijat ohittavat koodien keskeisen ongelman

Elämän koodi on viesti. Viestin takana on aina äly. Vaikka fysiikka ja kemia keksisivät koodin laittamalla sen rakennuspalikat jonoon, molekyylien jono ei muodosta viestiä. Aakkosetkin ovat jonossa, mutta jonossa ei ole mitään viestiä. Tutkijat ohittavat, tieten tai tietämättään, kaikkein keskeisimmän ongelman.

Koodi voi olla kerä narua, jossa on solmuja määrävälein tai seinään sormeiltua morse-naputusta, mutta sen välttämätön osa on koodin avulla välitetty viesti. Viestin ydin on sen lähettäjän välittämä toive. Se voi olla selkokieltä tai salakieltä. Tarkoitus on koodin avulla toteutuva yhteydenpito.

On hämmästyttävää, että elämän alkuperän tutkijat yhä kuvittelevat, että koodeja syntyy luonnossa itsestään. Tällainen tapahtuma luokiteltaisiin ihmeeksi. He eivät ole johdonmukaisia pitäessään älykkääseen suunnitteluun uskomista ihmeisiin uskomisena, sillä heillä on omat ilmeiset ihmeensä. Jos he pitäytyisivät omaan työkalupakkiinsa - fysiikan ja kemian lakeihin – ja tilastomatematiikkaan, alkuperätutkimus ajautuisi umpikujaan, jonka lukiolainenkin oivaltaisi vaivattomasti.

Koodien synty itsestään ei ole lämpöopin mukaista

DNA-koodin väitetään olevan energiatalouden kannalta paras mahdollinen. Tutkijat väittävät, että elämää edeltäneissä kemiallisissa tapahtumissa suoritettiin eräänlaista ”luonnonvalintaa”. He ohittavat tässä oleellisen. Jotta valinta olisi mahdollista, tarvitaan tuotteen täsmällinen kopiointitoiminto. Ilman sitä valinnasta on turha puhua.

Tutkijat väittävät, että lämpöoppi toimisi valitsijana ja DNA olisi ”energiakoodi”, ja kelpoisimman eloonjääminen olisi vain yksi darvinismin osa. Kysymys on kuitenkin siitä, voisiko ”energiakoodiin” sisältyä molekyylien avulla välitetty viesti. Tätä tutkijat eivät ollenkaan näytä tajuavan, kun he väittävät, että koodi, joka on yhteinen kaikille eliöille, valikoitui lämpöopin pääsääntöjen ohjauksessa ja valittiin tähtitieteellisestä vaihtoehtojen joukosta.

Tutkijat laajensivat kelpoisimman eloon jäämistä

molekyylien keskinäiseen kamppailuun ja vertasivat sitä uusdarvinistiseen luonnonvalintaan. He väittävät, että näin valikoitui rakenne, joka parhaiten säilyisi sukupolvesta toiseen. Tämä muistuttaa multiversumi -olettamusta, jossa väitetään, että olemme täällä, koska meillä on ollut onnea. Meidän maailmankaikkeutemme olisi yksi kymmenen potenssiin viidestäsadasta mahdollisesta. Se on juuri se superlottovoitto, joka sattuu sallimaan tuntemamme elämän muodon menestymisen! Tutkijoiden "molekyylidarvinismin" mukaan lämpöopin pääsäännöt olisivat valinneet vakaat DNA:n rakennusosat ja kaksoiskierteen muodon. – Ja yllätys – yllätys - näin ilmestyi myös elämän toimintoa ohjaava informaatio! Ja tästä syystä kaikki elämän muodot käyttävät kyseistä informaatiota!

Tutkijat eivät kuitenkaan mainitse informaatiota

Vaan tyytyvät ikään kuin sivumennen toteamaan, että ”DNA voisi mahdollistaa tai se suosisi biologisia toimintoja”. Surkuhupaisaa kuitenkin on, että tutkijat tempaisevat geneettisen koodin termodynamiikan toisesta pääsäännöstä, jonka toiminta, aivan päinvastoin, purkaa kaiken informaation!

DNA:n kaksoiskierteen vakaudella ei ole yhteyttä sen sisältämän informaation kanssa. Vaikka läpi koko perimän toistuva A-G-T-C-A-G-T-C -jakso olisi lämpöopin kannalta vakain, se ei kuitenkaan sisältäisi mitään viestiä, eikä ohjasi mitään toimintoa. Toisen pääsäännön sanelema ”energiakoodi” ei koskaan rakentaisi soluun sen aineenvaihdunnan tarvitsemaa molekyylikonetta.

Koska nykyinen DNA-koodi on vakaa, siitä seuraisi tutkijoiden mukaan, että se pystyy parhaiten täyttymään informaatiolla ja tästä syystä luonnonvalinta on valinnut nykyisen, täynnä informaatiota olevan koodin. Tällainen väite on kuitenkin pelkkää hölynpölyä! Se vastaa väitettä, jonka mukaan vakaammat nelipyöräiset ostoskärryt takaavat, että niihin ladotaan enemmän ostoksia kuin kolmipyöräisiin.

Luonnollisia koodeja?

Toiset tutkijat yrittävät uskotella, että koodeja syntyy luonnostaan. He perustelevat näkemystään sillä, että luonnossa 2-6 erilaista, kolmen DNA-koodikirjaimen yhdistelmää voi ohjelmoida proteiiniketjuun saman aminohapon. Yhdistelmät ovat ikään kuin ”synonyymejä”. Tämän ilmiön synnyn selvittämien antaisi heidän mukaansa tärkeää tietoa geneettisen koodin alkuperästä.

Tutkijat yrittävät tällä perusteella rakentaa aminohappojen ”lajinkehityksen sukupuita”. Alussa olisi käytetty vain seitsemää aminohappoa ja määrä lisääntyi siten, että ensin tulivat ne aminohapot, joilla oli eniten ”synonyymikoodeja” ja viimeksi ”sukupuuhun” ilmestyivät ne aminohapot, joita vain yksi kolmen DNA:n emäksen koodi tunnisti. He laskivat bakteereissa esiintyvien eri aminohappojen lukumäärän ja näin katsoivat selvittäneensä geneettisen koodin kehityspolun. Heidän tarinastaan kuitenkin silmiinpistävästi puuttuu informaatio -sana. Miten aminohappoja koodaavat DNA:n emäkset tuottaisivat toiminnallista informaatiota? Tutkijat katsovat, että ”ne hankkivat sen” – suuri Valistuksen aika on palannut! Tällainen tarina on yhtä kaukana luonnontieteestä, kemiasta ja fysiikasta, kuin itä on lännestä. - - Uskokaa nyt kuitenkin rakkaat lapset, että darvinistisia ihmeitä voi tapahtua – aine tuottaa elämän aakkoset aivan itse!

Mistä elinvoimaa koodille?

Materialistit, jotka rajoittavat tutkimusalueensa darvinistiseen luonnonvalintaan, ponnistelevat taukoamatta löytääkseen selityksen itsestään syntyvälle koodille. He tarkastelevat energiaa. He tutkivat rakennuspalikoita. He yhdistävät palikat energiaan. Tulos on sama, joka saavutetaan yhdistämällä jatkojohdon päät toisiinsa. Niin ei kuitenkaan saada virtaa kulkemaan – vaan vain mielikuvavirtaa. Koodi sisältää elämän virtaa vain, jos johto yhdistetään informaatioon. Ja älykäs informaatio tulee aina aineen ulkopuolelta.

AJANKOHTAISTA KORONASTA RUOTSIKSI - AKTUELLT OM KORONA PÅ SVENSKA

Pekka Reinikainen: Om Corona och vaccin

ONKO ASTRA-ZENECAN ROKOTE TURVALLINEN?

Blogissani 30.12.2020 kirjoitin Modernan ja Pfizerin rokotteista. Niissä viruksen piikkiproteiinin eli "tartunta-avaimen" mRNA -rakennusohje kuljetetaan soluun rasvapisaran sisällä. Astran rokotteessa ihmisen soluun kuljetetaan piikkiproteiinin geeni (joka on DNA:ta). Kuljetusväline ei ole rasvapisara vaan vaarattomaksi tehty adenovirus, jonka sisällä geeni kulkee kuin "sukellusveneessä". Ihmisen solussa geeni tuottaa mRNA -rakennusohjetta, josta solu tekee piikkiproteiinia. Immuunijärjestelmä tekee tämän jälkeen vasta-aineet piikkiproteiinille. Sitten solu kuolee. DNA:ta (eikä myöskään mRNA:ta) ei siis siirry ihmisen perimään.

Adenoviruksessa on proteiineja, joten allergisia reaktioita voi teoriassa tulla enemmän. Asia tuskin on erityisen merkittävä. Astran rokote voi antaa jopa paremman suojan, koska adenovirus voi tehostaa immuunireaktiota. Se on kätevää käyttää, koska säilyy jääkaapissa, ja on hinnaltaan edullinen eli 1,78 euroa.

On hyvä myös muistaa, että vierasta DNA:ta saamme elimistöömme joka päivä ravinnon mukana. Samoin kun vaikkapa hampaat harjataan, tai ihoa raavitaan verille, bakteereita (ja niiden DNA:ta) pääsee verenkiertoon. Myös esimerkiksi istukassa on bakteereita, joita voi siirtyä lapseen, eikä tällä yleensä ole merkitystä. DNA:ta on "kaikkialla" eikä sitä ole syytä "demonisoida".

Kaikkia näitä rokotteita voi ottaa ja riskit ovat samantapaisia kuin rokotteissa yleensäkin. Jos ei ota rokotetta, riski kuolla tautiin on jopa 5% riskiryhmään kuuluvilla, joita Suomessa on miljoona ihmistä. Rokotteen ottaminen on myös lähimmäisenrakkautta.PEKKA REINIKAINEN, LL, tietokirjailijaPekka Reinikainen on valmistunut lääkäriksi Ranskan Montpellierissä ja toiminut käytännön lääkärinä yli 40 vuotta sekä yli 10 vuotta kuntoutuslääkärinä ja koululääkärinä. Reinikainen on toiminut kolme kautta Lääkäriliiton valtuuskunnassa ja useissa valiokunnissa sekä Kunnallislääkärit ry:n hallituksessa, Helsingin aluelääkäriyhdistyksen puheenjohtajana sekä Suomen kristillisen lääkäriseuran puheenjohtajana. Hän on myös Viron kristillisen lääkäriseuran kunniajäsen. Hän on toiminut 10 vuotta sosiaalilautakunnan, 20 vuotta Helsingin kaupunginvaltuuston ja Valtioneuvoston päihde- ja raittiusasiain neuvottelukunnan jäsenenä sekä kirkolliskokouksen jäsenenä 16 vuotta.


Tahdotko antaa palautetta blogista? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen .
Blogien kirjoittajat vastaavat itse blogiensa sisällöstä. Blogitekstit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä eivätkä välttämättä vastaa Luominen ry:n, yhdistyksen hallituksen tai hallituksen jäsenten näkemyksiä.