sunnuntaina, 7. tammikuuta 2018, klo 9.42

Ihminen ei ole eläin, vaan Jumalan kuvaksi suunniteltu ihme

Pekka Reinikainen

Edellisessä blogissani (28.12) kerroin, että ihmisen ja simpanssin perimiä erottaa ylittämätön kuilu. Ero on ilmeinen, varsinkin ihmisen DNA-käyttöjärjestelmän säätelypuolella. Tämä selittää valtavat anatomiset ja fysiologiset erot, joista seuraavassa mainitsen muutamia.

Syntymän jälkeen maitohampaat puhkeavat vasta 4-5 kuukauden kuluttua, pysyvät hampaat alkavat puhjeta 5-6 vuoden iässä eli huomattavasti myöhemmin kuin simpansseilla. Vauvat syntyvät täysin avuttomina ja niitä on hoidettava kauan. Aivomme ovat suuremmat ja kasvavat valtavasti ensimmäisten elinvuosien aikana. Ihmisellä on aikuisen aivot vasta 24 vuoden ikäisenä.

Kilpirauhashormonin toiminta on erilaista ihmisellä. Immuunijärjestelmä on erilainen. Sairastumme malariaan, simpanssit eivät. Mahasuolikanavan erot heijastavat erilaista ruokavaliotamme.

Ihminen vuodattaa kyyneliä, simpanssit eivät "itke" samalla tavoin. Simpanssit eivät ui. Meillä on erilaiset leuat.

Ihminen kävelee ja juoksee kahdella raajalla 

Se on paljon edullisempaa kuin neliveto. Jalkaterät ovat täysin erilaiset, koska ne on suunniteltu varastoimaan energiaa ja ponnistamaan eteenpäin. Tasapainon säätelyjärjestelmä on tavattoman monimutkainen, mukaan lukien sisäkorvan tasapainoelin. Simpanssin raajat, peukalomaiset isovarpaat, koukkuiset jalkaterän ja kämmenen luut, on suunniteltu kiipeilyyn ja rystykävelyyn. Lonkat ja polvet koukussa on hyvin hankalaa ja tehotonta liikkua. Ihmisen ainutlaatuisille polville ei voida osoittaa edeltäjää eläinkunnasta.

Ihmisellä on pidempi niska, kaularanka kiinnittyy kallon pohjaan ja kasvot ovat suorat, jotta näkee eteensä. Rintakehän sivuttaisliike on vapaa kävellessä ja hengitys helppoa juostessa. Ihmisen olkapäät on suunniteltu esineiden nopeaa ja tehokasta heittämistä varten, simpanssilla kiipeämistä varten. Lonkan asento on suunniteltu kävelyä varten. Reisiluun kulma on suunniteltu viemään jalkaterät kehon alle. Sisäkorvan tasapainoelimen pystyt kaarikäytävät on suunniteltu pystyasennossa liikkumista varten. Lisätietoja tasapainosta löydät täältä.

Ihmisen kädet on suunniteltu käteviksi hyvin monenlaiseen käyttöön

Sormiemme tuntoaisti on huimaavan monipuolinen ja käsien lihasten, tarkkuutta vaativaan työhön suunnitellut käyttömahdollisuudet ovat mykistävät. Peukaloilla voi koskettaa muiden sormien päitä. Simpanssin eturaajat on suunniteltu kiipeilyyn ja ranteet rystykävelyyn.

Ihmisen tietoisuudesta kirjoitin aikaisemmassa blogissa. Voimme muistella menneitä ja suunnitella tulevia. Meillä on vapaa tahto päättää, siitäkin huolimatta, että ateistit eivät tahdo sitä myöntää. Voimme esimerkiksi osoittaa kiitollisuutta kanssaihmisille, mutta vasta vuosien päästä. Voimme suunnitella talouttamme, leikkiä, tanssia, säveltää, runoilla, tuottaa taidetta... Käytämme puhetaitoa ja pidämme yhteyttä monin eri tavoin. Puhumiseen tarvitaan 100 lihaksen yhteistoiminta, kasvojen tuhansiin ilmeisiin ja viittomiin kymmeniä lihaksia. Motorinen aivokuoremme on 75%:sti käämitetty viestintää varten! Ratkaisemme ongelmia matematiikan avulla ja mittaamme ajan kulkua.

Evolutionistit tietysti kieltävät suunnittelun, mutta varsinkin edellä kuvatun ilmeisen ylisuunnittelun. He toistavat mantraansa, jonka mukaan luonnonvalinta olisi valinnut nämä erityisominaisuudet, koska niistä oli apua savannilla selviämisessä! Miksi nykyiset eläimet selviävät savannilla loistavasti ilman ihmisen erityisominaisuuksia ja älypuhelimia?

Ajit Varki ja Tasha Altheide esittelevät yli sata fysiologista ja käyttäytymiseen liittyvää ihmisen erityistä ominaisuutta. Bramble ja Lieberman luettelevat Nature-tiedelehdessä muutoksia, joita tarvitaan pitkän matkan juoksussa – kyseessä on 26 anatomista ja fysiologista innovaatiota.

Älykkyys on tietysti merkittävin asia, joka erottaa meidät simpansseista

Sen selittäminen evoluution tuotteena ei ole mahdollista. Tutkijat toteavat: ”On vaikea selittää, kuinka luonnonvalinta olisi ennakoivasti valinnut ihmisen mielen hämmästyttävät ominaisuudet, joita edelleen tutkitaan. Esimerkiksi monipuolinen kyky kirjoittaa, joka tuli käyttöön vasta hyvin kauan älykkyyden evoluution jälkeen. Väite, jonka mukaan se olisi otettu käyttöön jostakin muuhun tarkoitukseen kehittyneestä sopeumasta ei tyydytä, koska aivojen jokapäiväisiä rutiineja ei edes ollut olemassa, kun ne kehittyivät. Evoluution asiantuntijat eivät ole selittäneet asiaa täysin uskottavasti.” ( lähde )

Internet ja museot pursuavat lapsellisen yksinkertaisia selitysyrityksiä ihmisten ”korvasyyhyyn” (2.Tim.4:3-4). Perimä ei selitä ihmisen ylisuunnittelun evoluution kulkua. Isot aivot edellyttävät muutoksia kallon, leukojen, hampaiden ja kasvojen luustossa. Tämä edellyttää tuhansien samansuuntaisten mutaatioiden vakiintumista perimään ja lisäksi oikeassa järjestyksessä! Evolutionistien väitteet, kuten ”mutaatio aiheutti puremalihasten heikkenemisen, joka mahdollisti pääkopan suurenemisen, jotta isot aivot mahtuivat sinne”, kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, sillä vaikka lihakset heikkenivät, isot hampaat ja jämäkkä leuka säilyivät. Kelpoisuus myös alenisi heikkojen puremalihasten takia. ( lähde )

Ihmisen ja simpanssin väitetty kehittyminen yhteisestä esi-isästä edellyttää oikein aikataulutettuja ja päämäärähakuisia mutaatioita – mutta riittääkö 6 miljoonaa vuotta tähän? Siitä lisää myöhemmissä blogeissa.

Päätepiste keskustelulle luomakunnan iästä!

Luominen oli ihme. Kristuksen ylösnousemus oli ihme. On epäjohdonmukaista uskoa jälkimmäiseen ja pitää edellistä myyttinä. On täysin turhaa yrittää selittää kumpaakaan ”tieteellisesti”. Edesmennyt presidentti Mauno Koivisto julisti vihaavansa ateisteja, koska ateistit ”haluavat itse tulla jumaliksi ja luulevat ymmärtävänsä asioita, joita kukaan ei ymmärrä.” Tässä on asian ydin. Menneisyyttä ei voi toistaa eikä selittää kokeellisella tieteellä, jolla sen sijaan voidaan tehdä johtopäätöksiä nykymaailman toiminnasta. On enemmän kuin ilmeistä, että ihminen ei polveudu eläimistä. Tämä on tieteellinen johtopäätös. Ihmisen perimän rappeutumisasteen tieteellinen tarkastelu vahvistaa, että olemme olleet täällä Raamatun mukaiset 6000 vuotta. Raamattu on historiallinen kertomus langenneesta luomakunnasta, joka pian tuhoutuu. Darvinistinen kristinusko johtaa ateismiin, jonka ainoa perustelu on epätieteellinen oppi alkusynnystä.

KOULUJEN BIOLOGIAN OPETUS ON EPÄTIETOA

Tämä selviää kirurgi Mikko Tuulirannan juuri julkaistusta katsauksesta.

SUOMEN EDUSKUNTA VAUHDITTI ALKOHOLIN KULUTUSTA, KALIFORNIA LAILLISTI MARIHUANAN

Eduskunnan päätös lisännee alkoholin kulutusta jopa 17%. Haitat lisääntyvät yleensä tuplan verran. Alkoholin suurkuluttajia on maassamme pian miljoona. Niitä, jotka selviävät hengissä ( Iltalehti ) niin pitkään, etteivät enää muista missä lähikauppa tai Alko on ja tarvitsevat seuraavat 5 vuotta ympärivuorokautista valvontaa alkoholidementiansa takia, on pian puoli miljoonaa. Hoitoalalla ei ole odotettavissa työttömyyttä, vai hoidetaanko nämä sadat tuhannet tulevat dementikot eutanasialla kuten Hollannissa, missä dementikkojen eutanasiointi lisääntyy vauhdikkaasti, kuten totean kirjassani Eutanasia-lopullinen ratkaisu? (TV7 kustannus).

Kalifornia laillisti marihuanan käytön vuoden 2018 kunniaksi. USA:ssa on jo nyt 16 miljoonaa käyttäjää ja 4 prosentilla kansasta on riippuvuus ja päihdeongelma kannabikseen. Mitä tästä seuraa? ( lähde ) Välitön psykoosien ja skitsofrenian lisääntyminen. Jo olemassa oleva huumeongelma ja valtavasti lisääntynyt kuolleisuus opiaatteihin ei ilmeisesti riittänyt. Huumeiden laillistamista ajava maallistunut valtamedia riemuitsee tästä huumehouruisesta liberalismin lisääntymisestä!

HELSINGIN SANOMAT

Helsingin Sanomat ansaitsee tällä kertaa kiitokset. Artikkelissa ”Hölynpöly kuriin” haastatellaan lääkäri Juhani Knuutia, joka bloggaa huuhaahoitoja vastaan. Knuuti toteaa terävästi: ”Jotkut rakentavat koko maailmankuvansa tietyn uskomuksen varaan. Jos uskomusta kritisoi, he loukkaantuvat henkilökohtaisesti – On ihmisiä, joiden päätä mikään määrä faktoja ei käännä.” (HS 4.12). Tämä muistuttaa erään tutkijan reaktiota, kun dinosauruksen fossiilista eristettiin pehmeitä ja taipuisia dinosauruksen verisuonia. (Ks. myös miten dinosaurus ja delfiini deletoivat Darwinin.) Tutkija torjui tutkimustuloksen jyrkästi. Kun häneltä kysyttiin, mikä todistusaineisto saisi hänet vakuuttuneeksi, hän vastasi: ”Ei mikään!”.

Ehkä jonakin päivänä Helsingin Sanomat paljastaa lukijoilleen maailman merkittävimmän tieteellisen hölynpölyn, jonka mukaan alkuliemestä kehittyi ameba, josta tuli Aadam. On yksinkertaista osoittaa, kuinka epätieteellinen väite itsestään tietoiseksi tulevasta aineesta on. Jopa tiedetoimittaja osaisi sen tehdä, jos vain uskaltaisi poiketa sokeasta sopulilaumasta. Kannattaa aloittaa lukemalla John Sanfordin kirja Eliömaailma rappeutuu ja tutustua myös kirurgi Mikko Tuulirannan yllämainittuun ansiokkaaseen analyysiin koulubiologian opetuksen tilasta.

Helsingin Sanomien vuoden ensimmäinen antikristillinen artikkeli julkaistiin Loppiaisen alla 5. tammikuuta. Sen tavoite on, kuten aina ennenkin, Raamatun mitätöiminen. Taktiikka on sama kuin teologisilla tiedekunnilla. Kielletään Raamattu historiallisten tapahtumien kuvauksena. Tällöin on myös helppoa heittää 1. Mooseksen kirjan alkuluvut romukoppaan. Tähän Molokin kitaan saadaan näin upotettua kätevästi luominen, ensimmäinen Aadam, lankeemus ja vedenpaisumus eli Raamatulta viedään perustukset. Tällä kertaa tikun nokkaan nostetaan Helsingin yliopiston Uuden testamentin sekä varhaiskristillisen kulttuurin ja kirjallisuuden professori Petri Luomanen. Haastattelun lähtökohta on koominen, koska siinä todetaan, että ”historiankirjoitus ei tunne Herodeksen määräämää lastenmurhaa”. Toimittajan ja professorin lähtökohta on, että Raamatussa ei kuvata historiaa – millä perusteella tämä johtopäätös on tehty? Perustelu on sekä lehden että teologisen tiedekunnan antikristillinen lähtökohta, jonka mukaan "Raamattu ei voi olla Jumalan Sanaa". Professori sanailee, että: ”Jouluevankeliumin tarkasteleminen modernin historiankirjoituksen kriteerein ei ole kovin mielekästä”. Tähän voi todeta, että kun Suomessa murhataan päivittäin koululuokallinen syntymättömiä lapsia, ei siitäkään lehdissä kirjoiteta mitään eivätkä ylipapit, vanhimmat ja kirjanoppineet kommentoi. Mitä mahtavat piispat kommentoida tuonpuoleisessa, kun sadat tuhannet äitinsä kohtuun teloitetut ihmistaimet kysyvät heiltä ”mitä teit meidän asiassamme?” Eduskunnan säätämä jumalaton laki abortista ei tarkoita, että Jumala hyväksyy sen. Eduskunnan päätösten taakse ei voi piiloutua. Tämä koskee kaikkia eduskunnan jumalattomia päätöksiä.

Uusi Tie -lehdessä 4.1 oli hämmästyttävä uutinen. Teologinen tiedekunta ei onnistunut tuhoamaan lopullisesti yhden opiskelija uskoa. Minna Rikkonen kertoi menettäneensä uskonsa teologisten opintojen myötä. Kun hän löysi uskon uudestaan, maailma ikään kuin sai värit.

Brexit voi vaikuttaa yliopistojen rahoitukseen Suomessa. Nyt olisi hyvä tilaisuus säästää lakkauttamalla teologiset tiedekunnat, jotka ovat kristinuskon kannalta vaarallisempia kuin entiset kommunistit ja KGB. Suomen teologinen instituutti voisi kouluttaa kirkkoon työntekijöitä, jotka eivät sahaa oksaa, jolla istuvat!

RUOTSIN KIRKON RAPPIO SYVENEE

Ruotsissa Jeesuksesta on tehty sukupuoleton olento. Hänestä ei enää sanota ”han eller hon”, vaan ”hen”. (YLE Uutiset)

SUOMI SEURAA PERÄSSÄ: LOVIISAN KIRKOSSA HÄPÄISTIIN JULKISESTI JUMALAA

Mahtaako tämä kuvottava kuvaelma innostaa muslimeja tutustumaan kristinuskoon? Tällaisia ”taidetapahtumia” järjestävät kyykäärmeiden sikiöt estävät muslimien evankelioinnin. On perusteltua kysyä, onko maahamme johdatettu tuhansia muslimeja, jotta he saisivat kuulla evankeliumin ilosanoman? Samaa sukupuolta olevien vihkimistä kannattavat piispat ja papit toimivat tässä todellisina Saatanan sätkynukkeina ja estävät muslimien evankelioinnin.

Muuallakin kirkossamme tapahtuu. Röyhkeät sodomalaiset papit, jotka ovat saaneet tuomiokapituleilta varoituksen samaa sukupuolta olevien vihkimisestä valittavat hallinto-oikeuteen ja ennakoivat jatkavansa tarvittaessa edelleen korkeimpaan hallinto-oikeuteen. Jumalan Sanasta he eivät piittaa, vaan haluavat, että maalliset tuomioistuimet päättävät kirkon opista. Filosofia (suomeksi: rakkaus hyvän ja pahan tiedon hedelmään) on paratiisin puusta haukkaamisen jälkeen sokeuttanut nämä ihmiset. Nämä teologisten tiedekuntien kokoonpanolinjoilta lipuvat liperikaulaiset luopiot tuhoavat Suomen kirkon.

On perusteltua pohtia Aabrahamin tavoin, onko kirkossamme jäljellä enää edes kymmentä vanhurskasta paimenta (1. Moos. 18:32). Vaikeneminen on myöntymisen merkki. Venäläinen julkkiskauppias ja pörssisijoittaja German Sterlikov toteaa Helsingin Sanomissa (31.12), että perinteisistä arvoista ja sukupuolirooleista luopuneesta Suomesta leviää ”kuoleman haju” ja jatkaa: ”Meidän valtiomme ei ole rampa kuten teillä. Siellähän ei ole enää ämmiä eikä äijiä vaan kolmas sukupuoli. Suomesta haisee kuolema.” Venäjän ulkoministeri Lavrov totesi jo aikaisemmin, että Jumalasta luopunut läntinen maailma on siirtynyt Sodoman ja Gomorran päiviin. Venäjän ylin johto seuraa ajan merkkejä paremmin kuin Suomen piispat ja papit. Tästä kerron Lootin Päivät – kirjassani (Kuva ja Sana, 2017). Viranomaisten suosittelema seksuaalinen sekoilu tuhoaa läntisen maailman luomisjärjestyksen mukaisen kulttuurin ja lapset menevät pesuveden mukana. (lähde).

JUUTALAISTEN MUNUAISET VARASTETTIIN

Antisemitismi lisääntyy vauhdilla maailmassa. Hasidijuutalaisilta, joka kävivät Meksikossa laihdutusleikkauksissa, varastettiin munuaiset.

JERUSALEM

Voiko Jerusalemin juutalaisuuden mitätöidä YK:n yleiskokouksen äänestyksessä? Vanhassa testamentissa Jerusalem mainitaan 660 kertaa. YK:ssa juutalaisvastaisten valtioiden puheenvuoroissa toistetaan hokemaa, jonka mukaan paluu ennen vuoden 1967 sotaa vallinneisiin rajoihin takaisi rauhan. Jo pääministeri Golda Meir totesi tästä, että kas kummaa, kun kyseiset rajat eivät tuolloin taanneet rauhaa. Jokainen asepalveluksen suorittanut ymmärtää kyllä miksi nuo rajat olisivat sotilaallinen mahdottomuus. Juutalaisilla on muutama prosentti lähi-Idän alueen pinta-alasta. Alue oli ennen vuotta 1947 pelkkää kuollutta erämaata arabien jäljiltä. Golda Meir totesi: ”Kysymys ei ole maaperästä, vaan siitä, että vihollisemme eivät edes halua, että me elämme.” (lähde) Palestiinalaiset ovat tähän mennessä hylänneet jo viisi kertaa heille tarjotun kahden valtion ratkaisun. ( lähde ) Tämä vahvistaa Golda Meirin näkemyksen.

YK toimi vastoin omia sääntöjään, kun yleiskokous mitätöi USA:n päätöksen siirtää suurlähetystönsä Jerusalemiin (lähde). Tämä järjestö, jossa vallan ovat kaapanneet valtiot, jotka edustavat demokratian irvikuvaa, saavutti historiansa pohjanoteerauksen, kun se äänesti - vastoin kolmea omaa artiklaansa!

Israelia apartheidvaltioksi syyttävä diktatuurivaltioiden kuoro, joissa ihmisoikeudet ovat haihtuneet kuin aamukaste Saharasta, tuottaa liukuhihnalta Israelin vastaisia päätöslauselmia. Näiden näennäisdemokratioiden rikkomuksiin sen sijaan ei puututa, vaikka ne rusentavat toisinajattelijat ja ovat joko hävittäneet omat juutalaisvähemmistönsä tai pidättävät juutalaisilta mahdollisuuden ihmisarvoiseen elämään. Israelissa muslimi voi toimia vapaasti lääkärinä, juristina ym. ja asettua ehdolle lakia säätävään elimeen.

Tässä surkuhupaisessa YK-teatterissa rikottiin artiklaa 2(7), jonka mukaan YK ei saa puuttua jäsenmaan laillisiin päätöksiin. USA:n päätös siirtää lähetystönsä Jerusalemiin tehtiin 24.10.1995 äänin 93-5 senaatissa ja 374-37 edustajainhuoneessa. YK ei voi tätä kumota!  Jos meillä eduskunta tekisi vastaavan päätöksen, jota katolista uskoa edustava ulkoministerimme tuskin tekee, ei YK voisi sitä kumota. YK:n artiklassa 12(1) todetaan, että yleiskokous ei saa puuttua turvallisneuvoston päätöksiin ilman jälkimmäisen esittämää (yksimielistä!) pyyntöä. Artikla 80(1) estää YK:n mahdollisuuden muuttaa aikaisemmin tehtyä Kansainyhteisön vuoden 1922 yksimielistä päätöstä Israelin oikeudesta olemassaoloon ja pääkaupunkiin. Joulukuun 21. päivänä 2017 tehdyn YK:n laittoman päätöksenteon seurauksena USA vähensi 285 miljoonaa dollaria YK:n budjettiosuudestaan vuodelle 2018. YK vajoaa yhä syvemmälle antisemitismin syövereihin ja Suomi uppoaa siinä mukana.

Miten Israelin teologit ottivat vastaan Trumpin Jerusalem -päätöksen? 250 rabbia kirjoitti Trumpille, että hän on presidentti, jolla on kunnia vaikuttaa profetioiden täyttymiseen. Tämä lisää maailman vihaa Trumpia kohtaan (lähde 1, lähde 2).

USA harkitsee palestiinalaisille vuosittain myönnetyn rahoituksen lopettamista. Rahaa on tälle terrorismia tukevalle UNRWA:lle annettu Obaman kaudella 364 miljoonaa dollaria vuosittain. EU on antanut 143 miljoonaa, Saksa 76 ja Ruotsi 61 miljoonaa. (lähde)

EU:STA EI TULE LIITTOVALTIOTA VAAN ISLAMILAINEN TASAVALTA

Jotta kulttuuri voi pysyä pystyssä seuraavat 25 vuotta, syntyvyyden täytyy olla 2,11 lasta pariskuntaa kohden. Yksikään kulttuuri, jonka syntyvyys on ollut 1,9 ei ole säästynyt kuihtumiselta. Kulttuurin tuhon torjuminen on mahdotonta, kun syntyvyys on 1,3. Jos jokaisella parilla on vain yksi lapsi, seuraavassa sukupolvessa lapsia on puolet vähemmän. Jos heillä puolestaan on yksi lapsi, lapsenlapsia on 75% vähemmän. Jos vuonna 2017 syntyi 50 000 lasta, vuonna 2037 on vaikea saada 100 000 uutta työntekijää. Syntyvyys EU:ssa on 1,4 tasoa, ja eräissä maissa puolet syntyneistä edustaa jo vierasta kulttuuria. Nykyinen tilanne takaa jo kulttuurin tuhon, mutta lisääntyvä maahanmuutto kiihdyttää ilmiötä.

Historia on osoittanut, että tällaisessa tilanteessa ”paluuta ei ole”.  Tuntemamme Eurooppa lakkaa olemasta! Euroopan väestö sen sijaan ei vähene! Vuoden 1990 jälkeen Euroopan maahanmuuttajista 90% on tullut islamilaisesta kulttuurista. Ranskassa lapsia syntyy muslimeille 8,1 pariskuntaa kohti. Entisessä vahvasti kristityssä etelä-Ranskassa on nyt enemmän moskeijoita kuin kirkkoja. Siellä alle 20 vuoden ikäisistä 30% on muslimeja. Nizzassa, Marseillesissa ja Pariisissa määrä on 45%.  Ranskasta voi tulla islamilainen tasavalta jo runsaan 30 vuoden kuluttua!

Viimeksi kuluneen 30 vuoden aikana Iso-Britannian muslimiväestö on kasvanut 82 000:sta 2,5 miljoonaan. Iso-Britanniassa on yli 1 000 moskeijaa, monet niistä ovat entisiä kirkkoja. USA:ssa luterilainen kirkko myytiin muslimeille ja myös katolinen. Hollannissa ja Belgiassa joka toinen syntyvä lapsi on muslimi. Viidentoista vuoden kuluttua puolet Hollannin väestöstä voi olla muslimeja. Hollannissa katolinen piispa kehotti jo kutsumaan Jumalaa Allahiksi. Venäjällä muslimeja on yli 23 miljoonaa. Muutaman vuoden kuluttua Venäjän armeijan sotilaista 40% voi olla muslimeja! Belgian väestöstä on muslimeja 25%. On arvioitu, että vuonna 2025 joka kolmas EU:ssa syntyvä lapsi on muslimi. Saksasta voi tulla muslimienemmistöinen maa vuonna 2050. Tämä riippuu tietysti siitä, paljonko maahanmuutto lisääntyy. Kristinuskosta luopuneen läntisen kulttuurin tuho on nykymenolla väistämätöntä. Protestanttisen länsimaailman hyvinvointi perustui uskonpuhdistukseen, jonka siunauksen viimeiset auringonsäteet sammuvat ennen itse aiheutettua pimeyttä.

Muammar Gaddafi sanoi jo vuosia sitten ”profeetallisesti”, että Allah antaa voiton Euroopassa ilman miekkoja, pyssyjä ja valloitussotia. Euroopassa asuvat yli 50 miljoonaa muslimia muuttavat kulttuurimme parissa vuosikymmenessä! Yhden sukupolven kuluttua muslimeja voi olla Euroopassa yli 100 miljoonaa. Vuonna 1970 USA:ssa oli 100 000 muslimia, nyt lähes 10 miljoonaa. Islam on muutaman vuoden kuluttua maailman yleisin uskonto. Ruotsin parlamentissa pidettiin äskettäin asiaan liittyvä hyvä puheenvuoro. Ruotsin kulttuuri on väistämättä tuhoutumassa, ks. tämä (ruotsiksi, englanninkielinen tekstitys) ja tämä video. Tämä on edessä. Ruotsi ei ole enää turvallinen maa naisille. Joukkoraiskaukset ovat arkipäiväistymässä muuallakin Euroopassa. Islam ei ole rauhan uskonto.

Muslimit ovat ihmisiä, aivan saman arvoisia kuin kaikki muutkin. He kunnioittavat uskontoaan esimerkillisellä tavalla, toisin kuin lännen luopiokirkkojen nimikristityt. Muslimeilla on oikeus saada kuulla evankeliumi. He ovat muussa tapauksessa lojaaleja vain islamille, joka on sekä uskonto että kaiken kattava yhteiskuntajärjestelmä, jonka säännöt ovat läntisten perustuslakien vastaisia ja tähtäävät koko maailman alistamiseen islamille, keinoja kaihtamatta. Suomessa arkkipiispan, eräiden muidenkin sodomalaisten piispojen ja pappien aiheuttama siirtyminen Lootin päiviin ja Loviisan kirkon joulukuvaelman tapaiset tempaukset estävät tehokkaasti muslimien evankelioinnin.

ARKKIPIISPAN VAALI

Arkkipiispaksi tarjoutuva Björn Vikström ajaa seksuaalista vallankumousta. Tapio Puolimatka analysoi piispan kynäilyä. ”Esimerkiksi piispa Björn Vikström uskoo ihmisen vapautuvan syyllisyydestä, kun aikamme ihmisten parissa yleisiä seksuaalitottumuksia ei luonnehdita moraalittomiksi. ’Seksuaalisuuden moninaisuuden hyväksyminen vailla erilaisuuden pelkoa voi mahdollistaa ihmisen vapautumisen häpeästä ja syyllisyydentunteesta.’ (Monta rakkautta, 145) Seksuaalikasvatukseen liittyen Vikströmin kirjoittaa: ’Aikuisten tehtävä on antaa lupa seksuaaliselle ja sukupuoliselle moninaisuudelle’.” (149) Vikströmin mukaan ”Kirkon seksuaalietiikan tulee tukea myös naimattomien ja yksinelävien sekä homojen ja lesbojen mahdollisuuksia toteuttaa omaa seksuaalisuuttaan. Heteroseksuaalisen avioliiton tarjoaminen elinikäisen selibaatin ainoaksi vaihtoehdoksi ei enää ole uskottava ratkaisu. − − Esiaviollisen seksin, avosuhteiden ja homoseksuaalisuuden mustavalkoinen leimaaminen synniksi ei ole hedelmällinen lähtökohta dialogille kirkon edustamien ihanteiden ja nykyihmisten elämäntapojen välillä.” (149−150) Avioliittoinstituutio on Vikströmin mukaan vain yksi mahdollinen muoto toteuttaa seksuaalisuutta.

Kristet perspektiv -lehdessä (4/2017) Vikström tivaa Timo Eskolalta, joka oli arvioinut hänen kirjaansa, ”mitkä ovat luomisjärjestyksen mukaiset asiat ja missä mitassa ne hänen mukaansa ovat muuttumattomia?” Vikströmin mukaan historiallinen kertomus avioliiton alkuperästä ”on peilattu luomismyyttiin ja sen perusteella nähty osana Jumalan muuttumatonta luomisjärjestystä”. Vikströmin mukaan Raamatun näkökulma on patriarkaalinen ja alistava ja toteaa Jeesuksesta, että sekä Jeesus että apostolit olivat aikansa patriarkaalisen kulttuurin lapsia. Vikström näyttää lumoutuneen feminismistä niin syvällisesti, että hän käyttää patriarkaalisuus-sanaa 24 kertaa! Vikström ei ainoastaan hylkää Jeesuksen opetusta, vaan myös Paavalin ja Lutherin. Lopuksi Eskola ällistyneenä ihmettelee, kuinka henkilö, joka on suorittanut teologisen tutkinnon, voi kysyä ”mitkä ovat luomisjärjestyksen mukaiset asiat?” Kaikki tässä maailmassa perustuu luomisjärjestykseen: lainsäädäntö, oikeuslaitos, poliisi, puolustusvoimat ym. Tähän sisältyy myös miehen ja naisen välinen avioliitto. – Tämä mielipiteiden vaihto kertoo samalla myös, mitä seuraa siitä, kun teologit muuttavat 1. Mooseksen kirja 11 ensimmäistä lukua myyteiksi! Darwin Jeesuksen tilalle ( lähde ).

Raamatussa todetaan: ”Älkää mukautuko tämän maailmanajan menoon” (Room.12:2) ja ”Olkaa niin kuin kuuliaiset lapset älkääkä mukautuko niiden himojen mukaan, joissa te ennen, tietämättömyytenne aikana, elitte. Tulkaa sen sijaan kaikessa vaelluksessanne pyhiksi, niin kuin teidän kutsujannekin on pyhä” (1.Piet.1:14-15).

PUHETILAISUUKSIA

Pekka Reinikainen puhuu

  • Mikkelin kirjastossa 17.1 kello 17:30 "Aikamme eksytyksistä" ja
  • Suolahden Helluntaiseurakunnassa 21.1 , kello 14:00 ja 16:00 aiheesta "Kysymyksiä ja vastauksia luomisesta" (osoite: Niemelänkatu 5).


PEKKA REINIKAINEN, LL, tietokirjailijaPekka Reinikainen on valmistunut lääkäriksi Ranskan Montpellierissä ja toiminut käytännön lääkärinä yli 40 vuotta sekä yli 10 vuotta kuntoutuslääkärinä ja koululääkärinä. Reinikainen on toiminut kolme kautta Lääkäriliiton valtuuskunnassa ja useissa valiokunnissa sekä Kunnallislääkärit ry:n hallituksessa, Helsingin aluelääkäriyhdistyksen puheenjohtajana sekä Suomen kristillisen lääkäriseuran puheenjohtajana. Hän on myös Viron kristillisen lääkäriseuran kunniajäsen. Hän on toiminut 10 vuotta sosiaalilautakunnan, 20 vuotta Helsingin kaupunginvaltuuston ja Valtioneuvoston päihde- ja raittiusasiain neuvottelukunnan jäsenenä sekä kirkolliskokouksen jäsenenä 16 vuotta.


Tahdotko antaa palautetta blogista? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen .
Blogien kirjoittajat vastaavat itse blogiensa sisällöstä. Blogitekstit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä eivätkä välttämättä vastaa Luominen ry:n, yhdistyksen hallituksen tai hallituksen jäsenten näkemyksiä.