lauantaina, 20. tammikuuta 2024, klo 13.58

Kehon säätelyjärjestelmät kumoavat kehitysopin

Pekka Reinikainen

Maratoonari voi juosta itsensä helposti hengiltä. Avantoon pudonnut on pian kuolonkankea. Korkea kuume voi aiheuttaa sekavuustilan. Ihmisen lämpöä säädellään automaattisesti hyvin tarkoissa rajoissa, varsin monimutkaisilla mekanismeilla.

Korkea verenpaine voi aiheuttaa aivoverenvuodon, liian matala pyörtymisen. Mistä johtuu sen pysyminen elämän alueella? Päällekkäisiä mekanismeja on paljon.

Mikä estää sydäntä käymästä kuin ompelukone?

Sen, jopa sata vuotta ilman pattereita toimivaan, automaattiseen tahdistimeen on asennettu rajoitusmekanismi.

Pumppaako sydän jatkuvasti joka paikkaan saman verimäärän? Mikäli näin olisi, se ei jaksaisi pumpata montaa viikkoa.

Striimaako silmä koko näkymän jatkuvasti?

Mikäli näin tapahtuisi, niskasi ei jaksaisi kannattaa valtavaa päätäsi. Nykyinen toimintakin edellyttää miljardin fotonin käsittelyä joka sekunti! Kuinka korvasi aistivat miljardikertaisen eron äänen voimakkuudessa. Ne on varustettu lisäksi automaattisilla kuulonsuojaimilla.

Kuinka verensokerisi pysyy jatkuvasti sopivalla tasolla?

Kuinka voit juoda päivässä viisi litraa tai puolitoista, ja silti kymmenien aineiden pitoisuudet pysyvät säädetyllä tasolla veressäsi ja elimistössäsi. Miten aivojen ajatustoiminnasta syntyneet aineenvaihduntatuotteet huuhdellaan öisin pois siten, että voit jatkaa kirkasta ajatteluasi vielä seuraavanakin päivänä? Kuinka aivot voivat toimia kaurapuurolla jopa 100 vuotta? Kuinka pystyit ottamaan talteen B12 vitamiinin? Miksi hengität nukkuessasi?

Säätelyjärjestelmiä on satoja

Voit lukea niistä lisää TV7:n arkista hakusanalla "Herra käyttää lääkäriä". Järjestelmät ovat päällekkäisiä eli ne on ohjelmoitu toimimaan yhdessä. Elimistömme tarkkailee ympäristöä päivin ja öin. Koodattua tietoa välitetään aistimista säätelyjärjestemälle, joka dekoodaa sen ja suorittaa tarkoituksenmukaiset toimenpiteet, jotka on ennakoivasti jo luomisessa, ohjelmoitu elimistön epigeneettiseen käyttöjärjestelmään. Lisätietoja kirjassa Epigeneettinen informaatio ja kadonnut evoluutio (luominen.fi).

Luomisessa ennalta ohjelmoitu?

Näin on täytynyt tapahtua, koska näiden elämää ylläpitävien järjestelmien "darvinilaista kehittymistä sattumanvaraisten mutaatioiden ja valinnan avulla" ei voi odottaa vuosimiljoonien ajan. Tämä selviää kirjastani Peli on pelattu Darwin (Kuva ja Sana).

Miksi ihmiset kuitenkin yhä uskovat kehitysoppiin, joka on vastoin kaikkia tieteellisiä tosiasioita?

Koska he vihaavat Jeesusta, kuten Jeesus itse totesi. Kääntymätön "kylmä" ihminen, kunnon ateisti, on kuitenkin onnekkaampi kuin "haalea ja tekopyhä armon varastaja", joka uskoo teistiseen evoluutioon ja siunaa syntiä. Nämä kahdella tuolilla istuvat, tekopyhät teistiset evolutionistit kuljettavat itsensä ja kuulijansa lavealle tielle.

Katso terävä analyysi näistä liberaaliteologeista, jotka, ollakseen akateemisesti hovikelpoisia, kieltävät luomisen ja lankeemuksen:

He jättävät synnin tunnossa, omatunnon vaivoissa tuskailevat ihmiset vaille sanomaa vapahduksesta, jota Darwin ei tarjoa. Liberaaliteologian juuret, Timo Eskola

Pekka Reinikaisen ruotsiksi tulkattu luento Petrusförsamlingin rukousillassa 12.12.2023:

Förbön och tack med Pekka Reinikainen 12.12PEKKA REINIKAINEN, LL, tietokirjailijaPekka Reinikainen on valmistunut lääkäriksi Ranskan Montpellierissä ja toiminut käytännön lääkärinä yli 40 vuotta sekä yli 10 vuotta kuntoutuslääkärinä ja koululääkärinä. Reinikainen on toiminut kolme kautta Lääkäriliiton valtuuskunnassa ja useissa valiokunnissa sekä Kunnallislääkärit ry:n hallituksessa, Helsingin aluelääkäriyhdistyksen puheenjohtajana sekä Suomen kristillisen lääkäriseuran puheenjohtajana. Hän on myös Viron kristillisen lääkäriseuran kunniajäsen. Hän on toiminut 10 vuotta sosiaalilautakunnan, 20 vuotta Helsingin kaupunginvaltuuston ja Valtioneuvoston päihde- ja raittiusasiain neuvottelukunnan jäsenenä sekä kirkolliskokouksen jäsenenä 16 vuotta.


Tahdotko antaa palautetta blogista? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen .
Blogien kirjoittajat vastaavat itse blogiensa sisällöstä. Blogitekstit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä eivätkä välttämättä vastaa Luominen ry:n, yhdistyksen hallituksen tai hallituksen jäsenten näkemyksiä.