tiistaina, 17. maaliskuuta 2020, klo 6.55

Koronavirusextra - miksi viruksia on olemassa?

Pekka Reinikainen

Suomessa voi olla jo lähes 10 000 tartunnan saanutta

Yhteiskunnan kaupalliset toiminnot pitäisi heti pysäyttää, elintarvikeliikkeitä ja apteekkeja lukuun ottamatta. Ihmishenki on kalliimpi kuin taloudellinen tappio. Esimerkiksi kesälomat voisi pitää heti. Kaikki ihmiset voisivat näin pysyä kotona mahdollisuuksien mukaan ja epidemia pysähtyisi. Toimenpiteillä on kiire, muuten joudumme Italian, Espanjan ja Ranskan tielle. Tämä siksi, että tilanne etenee huimalla vauhdilla ja tänään tehtyjen toimenpiteiden vaikutus näkyy vasta 2 viikon kuluttua. Jos nyt ei toimita, tauti on vielä vuoden kuluttua niskassamme. Katso tuore esitykseni aiheesta: Pekka Reinikainen: Uusia tauteja ja riippuvuuksia

Lisätietoja tiistaina 17.3 kello 18:00 TV7:n lähetyksessä ja sunnuntaina 22.3 radiossa. Taivaan ja Maan Väliltä -ohjelma tulee Dein taajuuksilla kello 21:30 alkaen.

TV7 koronavirusohjelma katsottavissa nyt arkistosta

Ajankohtaista - Pekka ReinikainenPEKKA REINIKAINEN, LL, tietokirjailijaPekka Reinikainen on valmistunut lääkäriksi Ranskan Montpellierissä ja toiminut käytännön lääkärinä yli 40 vuotta sekä yli 10 vuotta kuntoutuslääkärinä ja koululääkärinä. Reinikainen on toiminut kolme kautta Lääkäriliiton valtuuskunnassa ja useissa valiokunnissa sekä Kunnallislääkärit ry:n hallituksessa, Helsingin aluelääkäriyhdistyksen puheenjohtajana sekä Suomen kristillisen lääkäriseuran puheenjohtajana. Hän on myös Viron kristillisen lääkäriseuran kunniajäsen. Hän on toiminut 10 vuotta sosiaalilautakunnan, 20 vuotta Helsingin kaupunginvaltuuston ja Valtioneuvoston päihde- ja raittiusasiain neuvottelukunnan jäsenenä sekä kirkolliskokouksen jäsenenä 16 vuotta.


Tahdotko antaa palautetta blogista? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen .
Blogien kirjoittajat vastaavat itse blogiensa sisällöstä. Blogitekstit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä eivätkä välttämättä vastaa Luominen ry:n, yhdistyksen hallituksen tai hallituksen jäsenten näkemyksiä.
Lisää samasta kategoriasta « Kulttuurien sota Ihmisen alkuräjähdys »