tiistaina, 24. lokakuuta 2017, klo 15.22

Koska ihmiset loppuvat maapallolta ja poistetun blogin tarina

Pekka Reinikainen

Seitsemän vuoden ikäinen Sisu tiedustelee (HS 20.10) väestötieteen professorilta ihmiskunnan kohtaloa. Väestötieteen professori väistää kysymyksen ja arvelee, että ihmisten loppuminen edellyttäisi luultavasti jonkinlaista suurta tuhoa. Jälleen kerran on todettava näiden vastaajien tietämättömyyden syvyys. Tällaiset professorit ovat oman kapean alansa tuntijoita, mutta täysin maallikoita sen ulkopuolella. Ihmisiä nimittäin uhkaa sukupuutto, kuten kaikkia lajeja, mutta ihminen on muihin verrattuna lähestymässä sukupuuttoa turboahdetulla nopeudella, kun vahingollisia mutaatioita kertyy miljoonakertaisella nopeudella ”hyödyllisiin” nähden ja ”hyödyllisten” hyöty voidaan perustellusti kyseenalaistaa, koska ne eivät tuota täysin uutta tietoa ja ovat lisäksi pääosin valinnan ulottumattomissa. Ihmiskuntaa vaivaa jo yli 200 000 perinnöllisiä sairauksia aiheuttavaa mutaatiota. (https://crev.info/2011/06/110605-genetic_entropy_confirmed/ http://www.genetics.org/content/202/3/869)

Vahingollisten mutaatioiden kertyminen on evoluution suuri ongelma, jolta kaikki sulkevat silmänsä!

Tämä johtuu siitä, että perimän DNA-informaatio on toiminnallista. Kun sen tasaisen tappava tuhoutuminen kohti säädettyä sukupuuttoa lähestyy, on myös helppo ymmärtää miksi virheettömäksi luodun perimän avulla elettiin alussa lähes tuhat vuotta ja Aadamin ja Eevan pojat ja tyttäret (1.Moos.5:4) saattoivat mennä turvallisesti naimisiin. Lapsella on vanhempiinsa verrattuna aina noin sata uutta mutaatiota, joista 10% on vahingollisia. Tahti kiihtyy ja sukupuutto voi olla edessä jo noin 6 sukupolven (120 vuoden) kuluttua totesi emeritusprofessori Matti Leisola Tieteiden talolla 19.10 viitaten Michael Lynchin tutkimuksiin. Lynch on ”vihamielinen todistaja” eli maallistunut tiedemies.

Minulta on kysytty, miksi lopetin blogini seurakuntalainen.fi sivustolla?

Se johtuu siitä, että alla oleva blogi poistettiin sivustolta. Se sai olla seurakuntalainen.fi sivustolla muutaman päivän, jonka jälkeen se poistettiin sieltä. Minulle poistosta ei kerrottu mitään, enkä tiedä mikä blogissa närästi toimitusta. Julkaisen sen tässä uudelleen, niin lukijat saavat pohtia, mikä kohta siinä mahtaisi rajoittaa Suomen Siionin sananvapautta?

Sananvapaus on kultaa kalliimpi asia niin kauan kuin sitä kestää. Minun oli toimittava kuten Susanne Päivärinta, joka jätti YLE:n (hänellä on nyt IL-TV:n suosittu talkshow – Sensuroimaton Päivärinta). Blogisti kun ei voi olla ”poliittisesti korrekti, käyttää kukkaiskieltä eikä sanailla samanmielisten seurassa”.

Onko niin, että kirkkovenettä ei saa keikuttaa, koska aina joku tulee merisairaaksi? Kirkko ja kristinusko ovat kriisissä useasta syystä. Arkkipiispan torven apokryfinen törähtely on ajanut kirkon nykyiseen anarkiaan, missä jokainen toimii niin kuin hänen omasta mielestään on oikein (Tuom.17:6). Kun teologisten tiedekuntien tomppelit teologian tohtorit ovat tuhonneet Pyhän Hengen tuottaman teoksen ja horrokseen vaipuneet herätyskristityt myyneet reformaation hernerokasta, tulos on kaikkien nähtävissä. Elämme Lootin päiviä, jotka muuttuvat ensin ekumeeniseksi ehtooksi ja lopulta synkretismin säkkipimeäksi valoksi. Raamatussa varoitetaan: ”Jos siis se valo, joka on sinussa, on pimeyttä, kuinka suuri onkaan pimeys” (Matt.6:23). Kun konformistit kaappaavat mikrofonin, dissidentit deletoidaan ja fariseusten liturginen rauha laskeutuu näyttämölle, kun uskonpuhdistuksen viimeiset auringonsäteet sammuvat. Ei kuitenkaan heitetä pyyhettä kehään. Jatkan blogejani luominen.fi sivustolla: http://luominen.fi/pekan-blogi Aikaisemmat blogini on julkaistu kirjassa: Lootin päivät ja muita kirjoituksia (Kuva ja Sana).

Seuraavassa deletoitu blogini:


Antikristillisen median analyysi

Ihmiset ovat heittäneet aivonsa hattuhyllylle. He kuvittelevat ajattelevansa itse, mutta todellisuudessa maallistunut media muodostaa heidän mielipiteensä. Kristityt eivät ole immuuneja tälle aivopesulle. He ovat unohtaneet ”uskon kilpensä” (Ef.6:16) naulakkoon kuin rikkinäisen sateenvarjonsa.

Jos haluat miellyttää maailmaa, sinun on kuljettava johtavien tiedotusvälineiden talutusnuorassa

Olen aikaisemmin todennut, että maailman mielipiteen muodostaa viitisenkymmentä johtavaa journalistia. Heille on yhteistä raamatullisen kristinuskon vastustaminen. Nyt on muotia sukupuolen hämärtäminen. Jeesuksen sanat, joiden mukaan mies ja nainen luotiin heti luomakunnan alkuviikolla (Matt.19:4), ovat mitätöinnin kohteena. Kirkon viralliset äänitorvet seuraavat heitä kuin hai laivaa. Koomisinta tässä komediassa on, että uusdarvinistit eivät tiedä, kuinka suvullinen lisääntyminen olisi voinut kehittyä siitä nyt puhumattakaan, miksi se olisi kehittynyt tälle bakteerien hallitsemalle planeetalle!

Media vie myös viranomaisia kuin pässejä narussa

Opetushallituksen korkeapalkkaiset kansankynttilät tuottivat lasten sukupuoli-identiteetin tehosekoitindirektiivin. Tämä akateemisten ajatusten Tonava loihti lopputyönään satavuotiaan Suomen päiväkoteihin myös ruokalorun, jolla ruokarukous korvataan. Kun kristillisyys kitketään pois, on helpompi kumota tyttöjen ja poikien käsitys itsestään ja vähentää sukupuolen hämärtämisen aiheuttamaa närästystä.

Mindfulness eli buddhismi on otettu kouluissa käyttöön lasten ”oppimista edistämään” ja ”mielenterveyttä kohentamaan”. Mantraa saa koulussa hokea, se kuulemma ”rauhoittaa”, mutta rukous on kauhistus.

Kun nyt opetushallitus on näin kunnostautunut, sen voisi jo päästää eläkkeelle, sillä onhan meillä Opetus- ja kulttuuriministeriö, joka voi pohtia saako Suvivirttä laulaa ja muita tärkeitä asioita.  Miksi kustantaa verovaroista kahta päällekkäistä pannukakkua?

Antikristilliset toimijat on helppo tunnistaa,

siitä, että he pyrkivät johdonmukaisesti kumoamaan kaikki Jumalan kymmen käskyä.

Raamatullisia kristittyjä vihaavat toimittajat ja toimijat ovat uskomattoman uskonnollisia

Heidän uskontonsa on humanismi, joka puolustaa oikeutta syntyvyyden säännöstelyyn, aborttiin, avioeroon, aikuisten väliseen vapaaehtoiseen seksuaaliseen vapauteen ja eutanasiaan. Monet ovat myös ekofasisteja.

Toisin sanoen, ei saa ”lisääntyä ja täyttää maata” eikä ”ihminen saa ottaa sitä valtaansa” (1.Moos.1:28)

Humanismin omaksunut läntinen maailma on pian ehkäissyt ja abortoinut itsensä kartalta ja muutaman sukupolven kuluttua tarpeettomiksi käyvät kirkot muutetaan moskeijoiksi.

Raamatusta ja Jumalasta luopunut humanisti on ”vaihtanut totuuden valheeseen ja kunnioittaa ja palvelee luotua enemmmän kuin Luojaa” (Room.1:25).

Kukaan ei puutu ihmistaimien tappamiseen

Oletko havainnut, että piispasi tai pappisi julistaisi, että abortti tosiasiallisesti täyttää murhan määritelmän? Maallistunut media murhaisi sanan säilällä tällaisen kirkonmiehen. Ilta-Sanomiin piispa pääsee kyllä, jos hurskaasti huolestuu jääkiekkoliigan kovista taklauksista! Sinäkin tosin olet murhaaja, jos hyväksyt abortin.

Tässä massiivisessa massamurhassa tapetaan Suomessa päivittäin koululuokallinen lapsia ja maailmanlaajuisesti vuosittain surmattujen määrä on suurempi kuin natsien toimeenpanemassa holokaustissa. Kun Efraim Zuroffilta, Simon Wiesenthal keskuksen natsirikollisia metsästävältä juristilta, kysyttiin, miksi hän ei valinnut hyväpalkkaisen juristin uraa New Yorkissa, Zuroff sanoi: ”Kuinka voisin kuolemani jälkeen vastata tuonpuoleisessa miljoonien murhattujen juutalaisten kysymykseen ’mitä teit asiassamme?’”.  Zuroffin suomeksi julkaistu kirja, Viimeinen mahdollisuus on todella silmiä avaava teos.

Kanaanilaiset hävitettiin luvatusta maasta, koska he eivät tehneet parannusta lasten uhraamisesta, vaikka Jumala antoi kärsivällisyydessään heille 400 vuotta aikaa (1.Moos.15:16). Suomessa tätä päivittäistä koululuokan murhaamista on harrastettu 46 vuotta, enimmillään uhreja oli 23 000 vuonna 1973, jolloin joka kolmas ihmistaimi eliminoitiin. Tätä vauhtia viimeinen etninen suomalainen syntyy vuonna 2067.

Seksuaalinen sekoilu on aikamme median tunnusmerkki

ja eräät piispat ovat ryhtyneet puolustamaan sitä julkisesti, koska haluavat miellyttää maailmaa. Miten tähän on jouduttu? Asia selviää Roomalaiskirjeen 1. luvusta. Kun Jumalan Sanaa ei kunnioiteta, niin Hän on ”jättänyt heidät kelvottoman mielen valtaan tekemään sopimattomia” (1:28).

On vain ajan kysymys, milloin Kirkolliskokouksessa

uitetaan läpi maailmaa miellyttävä opin muutos. Edustajien epäraamatullinen enemmistö kävelee 25% suuruisen raamatullisen vähemmistön yli. Se käy helpommin kuin tikkunekun ottaminen lapselta, kun toistellaan pirullisen ovelasti, että ”eihän tässä kirkon oppia suinkaan muuteta”, vaan tässä vain huolehditaan vähemmistöjä rakastavien pappien ”omantunnonvapaudesta”. Näiden sodomalaisten pappien naamakuvagalleriaa voivat kaikki ihailla suurimman päivälehden sivulla (Jes.3:9). Jokainen tietää sanomattakin, mitä tällaisesta ”vähemmistön rakastamisesta” seuraa näille villiintyneille ihmispoloille. Kyse on ”helvetinmoisesta rakkaudesta”, raamatullista ilmaisua käyttääkseni. Näin ei tietenkään saisi sanoa, sillä totuuden esiin tuominen on nykykirkossa luokiteltu synniksi.

Kirkkomme diktaattorihallitsija viime kädessä lopulta dikteeraa äänestysjärjestyksen tai hakee päätökselleen näennäisen tuen Kirkolliskokouksen ”laajennetulta puhemiesneuvostolta”, yksinkertaisella enemmistöllä. Tämäkin taikatemppu on jo testattu – vähemmistösuoja on jo kerran kätevästi kumottu yksinkertaisella enemmistöllä! Tässä vaiheessa olisi syytä selvittää, mihin tästä, mahdollisesti edessä olevasta päätöksenteon irvikuvasta, voi valittaa, vai jääkö seuraamuksien langettaminen Ylimmän oikeusistuimen tehtäväksi?

Kirkon ongelma on, että teologiset tiedekunnat ovat tuhonneet Raamatun arvovallan ja miespapeista Jumalan Sanaa ei vapaa-aikanaan tutki kuin 16%, naispapit tätäkin vähemmän. Monet maallikot tuntevat Raamatun paljon nykypappeja paremmin. Huono Raamatun tunteminen johtaa harhaoppiseen (2.Piet.2:1) kirkkoon ja Lutherin työn tärveltymiseen.

Uskonpuhdistuksen merkkivuonna

pidettiin Lohjan kirkossa messu, joka radioitiin YLE ykkösen kautta 24.9. Olin ajaa ojaan, kun kuuntelin sitä autoradiosta. Kun ehtoollisen vietto alkoi, kuoro lauloi ”neitsyt Maria, auta minua”! Kyseinen kirkko on tosin entinen katolinen kirkko ja sen seiniin maalatut tuonaikaiset töherrykset otettiin kalkin alta esiin jo vuosikymmeniä sitten, mutta tämä veisuu sai varmasti Lutherin kääntymään haudassaan. Mitä tekemistä Marialla on ehtoollisessa, jota katoliset eivät vietä Herran muistoksi (Luuk.22:19), vaan he uhraavat siinä Kristuksen yhä uudelleen. Marian roolista katolisessa kirkossa kiinnostuneet voivat kuunnella edesmenneen hovioikeudenneuvos Paavo Hiltusen selonteon: https://raamattu365.fi/sermon/894

Näyttää siltä, että Vatikaanin kirkkovalas nielaisee pahaa aavistamattoman kirkkokiiskemme. Ensimmäinen jesuiittapaavi on istuttanut implanttinsa juonittelemaan joka niemeen, notkoon ja saarelmaan. Mikä on heidän taktiikkansa, se käy ilmi jesuiittojen valasta: http://www.kotipetripaavola.com/jesuiitat.html

Paavia pidetään ”Jumalan Pojan sijaisena”. Nykyinen paavi on ottanut sijaisuuden niin tosissaan, että hän syrjäyttää jo Herransakin. Franciscus varoittaa, että on ”vaarallista solmia henkilökohtainen suhde Jeesukseen”. Kaiken pitää tapahtua katolisen kirkon välityksellä ( = rukoukset vain Marian kautta jesuiittojen tapaan) katso (englanniksi): https://www.youtube.com/watch?v=pmjAjrlrE10 https://www.youtube.com/watch?v=tSQfr8ikPk4

On vain ajan kysymys, milloin kirkostamme tulee katolinen kappeliseurakunta

Vatikaanin naispapiton aborttia ja eutanasiaa vastustava vaihtoehto on autuaan unohduksen antava unilääke monille hurskaille herätyskristityille, jotka ovat jo pahasti nukkuneet pommiin. He eivät ole havahtuneet ylikäymättömiin opillisiin ongelmiin, jotka jesuiitat ovat naamioineet ”neuvottelukysymyksiksi”. Paavien ex-cathedra päähänpistot liimataan Raamatusta irti revittyjen sivujen tilalle ja on hyväuskoista hölmöyttä luulla, että niitä muutettaisiin. Luther käytti selkokieltä paavista puhuessaan. Raamattu ei tunne Rooman kirkkoruhtinasta. Pietari ei ollut ensimmäinen naimaton paavi kuten katoliset väittävät, vaan hänellä oli anoppi (Matt.8:14).

Kyllä protestantitkin osaavat

Jumalan kymmenestä käskystä viimeinen kumotaan, jos armomurha laillistetaan maallisella lainsäädännöllä. Kyseessä on ”lopullinen ratkaisu”, jolla siirrytään laittomuuden aikaan. Mitä voi olla oven edessä, siitä kerron lokakuussa ilmestyvässä kirjassani Eutanasia – lopullinen ratkaisu?

Media vainoaa vain Raamattunsa todesta ottavia uskovia

vihapuheella. Uskonnollisten ihmisten väärää rauhaa ei häiritä, jos he sopulilaumana mukautuvat maailman menoon.

Uskovien on hyvä harjaantua antikristillisen mediaviestinnän analyysiin

Seuraavassa alleviivaan sanat, joista diagnoosi tehdään. Otan ruumiinavauksen kohteeksi Satakunnan kansan tuoreen artikkelin (4.9), jonka otsikko on ”Jumala vai Darwin?”

Artikkeli on ensinnäkin puhtaan poliittinen. Siinä hyökätään perussuomalaisten presidenttiehdokkaan kimppuun. Laura Huhtasaaren anteeksiantamaton synti on, että ”kristittynä hän uskoo luomiseen”. Tämä tarkoittanee, että kunnon kristitty ei saa uskoa luomiseen! Sama lehti on aikaisemmin syyttänyt allekirjoittanutta ja emeritusprofessori Matti Leisolaa harhaopin tuomisesta kirkkoon, kun taannoin puolustimme Raamatun luomiskertomusta Keski-Porin seurakunnassa.

Nyt ”nimetön professori” syyttää lehdessä Huhtasaarta ”tietämättömyydestä”, ”tiedevastaisuudesta” ja ”tosiasioiden kieltämisestä”, mutta hän ei uskalla paljastaa omaa koulutustaan. Voisi nimittäin käydä ilmi, että hän ei välttämättä ymmärrä edes biokemian alkeita, koska uskoo polveutuvansa lämpimästä lihaliemestä! Tämä puun takaa laukova ”ammattitutkija” toteaa: ”Evoluutio on haastavin uskonnollisille, koska se kiistää uskontojen perustavimmat totuudet”. Tässä professorimme astuu miinaan, sillä ajatus itse itsensä luoneesta maailmasta on uskonnollisempi kuin ajatus, jonka mukaan luomakunnan takana on Äly. Tämä selviää muun muassa Kysymyksiä ja vastauksia luomisesta -kirjasta: http://www.tv7.fi/vod/player/58733/

Kirkon tutkimuskeskuksen johtaja Kimmo Ketola uskaltaa esiintyä omalla nimellään. Hän ei usko, että ”tieteenvastaisuus vaivaa väestöä laajemmin”.

Mikä ihmeen tieteenvastaisuus?

Kun tämä sana otetaan käyttöön, se paljastaa puhujasta kolme diagnoosin kannalta oleellista seikkaa.

Kyseessä on ensinnäkin väärä väite, koska kemiallinen evoluutio ja uusdarvinismi eivät kumpikaan ole tieteellisesti todistettuja teorioita, sillä uskottavat mekanismit puuttuvat.

Toiseksi voi todeta, että tieteenvastaisuudella innokkaimmin elämöivät eivät koulutuksensa puolesta edes itse ymmärrä, mistä puhutaan. Mitä toimittaja, teologi, tähtitieteilijä tai fyysikko ymmärtää anatomiasta tai fysiologiasta? Ovatko he edes tulleet ajatelleksi, että hekin ovat olleet äitinsä kohdussa ”teho-osastolla keinoruokinnassa, dialyysissä ja hengityskoneessa” 9 kuukautta ja sitten putkahtaneet ulos ja vetäneet ilmaa keuhkoihinsa. Minkälaisten välivaiheiden kautta tämä tapahtumasarja mahtoi kehittyä? Jos heille ojentaa genetiikkaa käsittelevän asiantuntijan teoksen, Eliömaailma rappeutuu, he ovat ulkona kuin lumiukot.

Kolmanneksi nämä, fundamentalistisen humanismin puolestapuhujat, rakentavat oman irvikuvansa siitä, mihin he kuvittelevat luomiseen uskovan tiedemiehen perustavan näkemyksensä. Tämä omatekoinen irvikuva on tämän jälkeen helppo hohottaen hylätä. Tätä kutsutaan ”olkiukon” rakentamiseksi.

Antikristillisen artikkelin ”tieteellinen osuus” puolestaan on ”evoluution pomminvarman todisteen estradille nostaminen”. Tässä vaiheessa on meidän vuoromme virnistää. Otetaan esimerkki: HS:n tiedetoimittaja kertoo hyväuskoisille humanisteille (18.9), että ihminen on ”geeneiltään” 70 -prosenttisesti sama kuin Välimeressä asuva pesusieni ja Suomessa ”kaukaista sukulaista” voi tervehtiä mökkijärvessä tarkkailemalla pohjan kivissä rihmovaa vihertävää järvisientä! Tämä muistuttaa Adolf Hitlerin kansanvalistusministeri Joseph Göbbelsin luomaa taktiikkaa: ”Kerro emävaleita, niitä ihmiset uskovat kaikkein helpoimmin”. Göbbels oli jesuiittakoulun kasvatti, kuului katolisiin opiskelijajärjestöihin ja olisi halunnut katoliseksi papiksi. Myös Hitler kävi katolista koulua. Josif Stalin opiskeli Tbilisin ortodoksisessa pappisseminaarissa.

Uudarvinismin kannattajien pitäisi esittää alkuliemestä Aadamiksi -evoluutiolleen toimiva mekanismi, joka loisi pesusienelle hermoston, lihakset, suoliston ja sukuelimet. Uusia elimiä pitäisi lisäksi saada nopeasti ennen kuin vanhat ehtivät rappeutua mutaatioiden vuoksi! Tomppelit toimittajat ja humanismin hurmaamat tiedemiehet eivät tajua, että tehtävä on toivoton. He ovat sokeita sokeiden taluttajia! Totuus on, että tämä humanistinen henkilögalleria on tekopyhän tieteenvastainen ja he pakottavat lain voimalla opiskelemaan epätiedettä. Tämä käy ilmi kirurgi Mikko Tuulirannan vapaasti luettavista Koulubiologian analyysi – -nettikirjoista

Kehitysopillinen komedia jatkuu syksyn 2017 ylioppilaskirjoituksissa,

missä biologian kysymys kuuluu: ” Miten synteettisen evoluutioteorian avulla selitetään nykyisten kirahvien pitkän kaulan kehittyminen evoluution kuluessa”? Mahtaako kysyjä edes ymmärtää mitä kysyy? ”Oikeassa” vastauksessa pitäisi selvittää, sen ohella mihin pitkää kaulaa tarvitaan, mitä muita ominaisuuksia kirahvi tarvitsee, kun sillä on pitkä kaula. Kaulanikamat nimittäin niveltyvät pallonivelillä ja 200 kilon kaulan ynnä pään nostamisen on tapahduttava nopeasti, kun eläin juo, koska vain silloin leijona uskaltaa hyökätä. Pää ja kaula pompautetaan korkeuksiin paksun niskajänteen avulla ilman lihastyötä.  Kirahvi syö miellään ruohoa ja korkeuksissa kasvavat akaasiapuiden ovat varsin piikkisiä. Tästä syystä kirahvin kielen pitää olla 60 cm pitkä ja pinnaltaan peitetty piikeiltä suojaavaan ”rukkaseen”. Kirahvit kuolisivat nälkään pelkillä akaasiapuiden lehdillä, sillä puut viestittävät kaasulla toisilleen, että nyt ne tulivat syömään ja viestin vastaanottaneet viereiset puut muuttavat lehtensä pahanmakuisiksi! Tietysti pitäisi myös selvittää kaulaan liittyvien anatomisten ja fysiologisten toimintojen ”evoluutio”. Aivot ovat 2 metriä sydäntä korkeammalla ja keuhkot 2 metrin päässä sieraimista. Tästä seuraa, että tarvitaan muun muassa:

rete mirabileksi kutsuttu valtimoverkosto kallon alle painetta säätämään ja aivoverenvuotoa estämään, kun eläin juo

– laskimoiden läpät, samassa tilanteessa aivoverenvuotoa estämään

– riittävän suuri sydän verenpaineen nostamiseksi

– riittävän suuret keuhkot pitkän henkitorven aiheuttaman kuolleen ilmatilan haitan kumoamiseksi

Tässä ei kuitenkaan vielä ole kaikki. Kehitysbiologien pohdinta on jäänyt pahemman kerran puolitiehen. Heidän sokea sitoutumisensa ”tunnustukselliseen” uusdarvinismiin todistaa evoluutiotarinan tieteellisen typeryyden. Kun suunnittelupöydällä on 6 metrin korkuinen eläin, on muistettava suunnitella korkealle ulottuvan kaulan ohella myös pitkät alaraajat, joihin kohdistuu myös valtimo- ja laskimopaineen aiheuttama ongelma, seisten synnyttämisen riskistä nyt puhumattakaan. Kaikkeen tähän verrattuna mäyräkoiran jalostaminen sudesta on helppo nakki. Kuinka kirahvin pitkään kaulaan ja anatomiaan liittyvien pitkien raajojen ongelma on ratkaistu, siitä kerron kirjassani Eläimet opettavat. Väite, jonka mukaan sattumanvaraiset mutaatiot ja luonnonvalinta saisivat kaiken tämän aikaan ei ole pelkästään koominen vaan myös 100% epätieteellinen. Edes maailmankaikkeuden oletettu 13,8 miljardin vuoden ikä ei riittäisi siihen, että tarvittavat, oikealla tavalla kokonaisuuden rakentavat ja yhteensopivat, mutatoituneet geenit vakiintuisivat kehittyvien pitkäkaulaisten populaatioon. Oikea vastaus ylioppilaskokeen kysymykseen on, että Jumala on luonut kirahvin, mutta totuuden toteamisesta ylioppilaslautakunta palkinnee nollalla pisteellä.

Uusdarvinisten parjaama Huhtasaari on kirjoittanut:

Jos sammakosta tulee prinssi, se on satua, mutta jos sammakosta tulee prinssi vuosien ja vuosien päästä, se onkin tiedettä

Aivan oikein. Alkuaineet eivät rakenna ihmisiä itsestään. Uusdarvinismin mukaan alkuliemi kehitti solun, josta tuli monisoluinen eliö, kävelevä kala, sammakko, lisko, nisäkäs ja lopulta ihminen. Evolutionistit ovat luonnollisesti eri mieltä tästä marssijärjestyksestä ja eräät ovat esittäneet, että aivan yhtä hyvin lopputuloksena olisi voinut olla ”dinosaurusihminen”!

Uusdarvinismi ei täytä tieteen tunnusmerkkejä

Se on vain tarinaa, koska toimiva mekanismi puuttuu. Evoluution väitetty mekanismi, sattumanvaraiset mutaatiot ja luonnonvalinta, ei edes pysty estämään kaikkien lajien vähittäistä ajautumista sukupuuttoon niihin kertyvien mutaatioiden takia, miten tämä päämäärätön evoluutio voisi suoriutua kaikkien lajien geneettisten tiedostojen, suvullisen lisääntymisen ja aineenvaihduntateiden rakentamisesta?

Tutkija ja ekonomisti Juha Itkonen julistaa Satakunnan kansan artikkelin mukaan: ”Erityisen synkkää on koulutettujen ihmisten tiedevastaisuus. Maallikkomutu jyrää tutkimustiedon, joka haastaa maailmankuvan”. Kun ekonomisti ottaa kantaa evoluutioon, hän saattaa itsekin syyllistyä maallikkomutuun!

Toinen maallikkomutuilija, uskontotieteiljä Teemu Taira pelottelee omalla ”olkiukollaan”: ”Kreationismin ja älykkään suunnittelun suurin ongelma ei ole pyrkimys kumota vallitsevia tieteellisiä teorioita, vaan tutkimuksen alistaminen yhteiskunnan kristillistämiselle. Länsimaisen kreationismin motivaattoreina eivät ole koskaan olleet tiede, tutkimus ja ajattelun horisonttien laajentaminen, vaan kaikki tähtää lopulta kristinuskon aseman vahvistumiseen”. En tiedä, onko Taira tutustunut esimerkiksi Biocomplexity -lehteen ja Älykkään suunnittelun tutkijoiden työhön: http://www.intelligentdesign.fi/ , mutta hän ei näytä ymmärtävän, että tiede edistyy vain vallitsevien dogmien kumoamisen kautta ja ”ajattelun horisonttien laajentamisen” kautta. Merkittävimmät tiedemiehet, jotka pinttyneitä dogmeja kumosivat, olivat luomiseen uskoneita tieteen jättiläisiä: https://creation.com/einsteins-heroes. Konsensuskuorossa veisaavat ovat tieteen edistymisen kannalta täysin hyödyttömiä ”tutkijoita”.

Kosmologian professori Kari Enqvist on jo ”hyökkäyksen” kannalla. Hän on pitänyt uskoa mielen viruksena, jota pitäisi hoitaa skitsofrenialääkkeillä. Hän väittää, että kosmisen mikroaaltosäteilyn ominaisuudet ovat ”varmin todistus alkuräjähdyksestä”. Ylimielistä puhetta tilanteessa, missä yli 95% maailmankaikkeuden energiasta ja aineesta on ”pimeää” eli niistä ei ymmärretä tuon taivaallista! Ihmettelen puolestani, että mikä ”virus” saa ihmisen uskomaan olemattomuudesta itsestään ilmestyvään maailmaan. Skitsofrenialääkkeillä ei myöskään ole vaikutusta viruksiin.

Luomiseen uskovien arkkivihollinen, Richard Dawkins, joka on, lisääntyneiden terroritekojen takia, ilmoittanut haluavansa olla ”kulttuurikristitty”, joutui heinäkuussa radiokanavan boikottiin johtuen islamia koskevista kommenteistaan. Tämä osoittaa, että jälkikristillisessä lännessä Raamattunsa todesta ottavien uskovien verbaalinen vaino on medialle mieleen. Kun kristinuskon Jumalan hylänneen kulttuurin tilalle tulee islam, sen arviointiin media ei uskalla ryhtyä väkivallan pelossa. Hesekielin kirja (7:11) kuvaa nykymaailmaa: ”Väkivalta on noussut vitsaksi jumalattomuudelle.”

Onko Satakunnan kansa avoin rakentavalle keskustelulle ja ajatusten vaihdolle?

Lähetin päätomittajalle vastineen lehden artikkeliin. Vastauksena oli täydellinen hiljaisuus, kuten odotinkin. Toimittajalta ei tietenkään voi odottaa minkäänlaista tieteellistä osaamista, mutta toimittajan tehtävä on käsitellä asiaa eri näkökulmista. Tätä edellytti jo Charles Darwinkin.

Uskovien on hyvä osata antikristillisten artikkelien analyysi

ja ymmärtää, että Raamattuun myötämielisesti suhtautuvia artikkeleita ei maallistuneessa mediassa eikä myöskään kirkon ”puolivirallisissa äänitorvissa”, kuten Kotimaa ja Kirkko ja kaupunki -lehdissä ja niiden klooneissa, julkaista tässä luopumuksen ajassa. Ainoa mikä puree tällaisiin antikristillisiin aviiseihin, on jättää ne tilaamatta. Maailma on myös täynnä ”hurskasta nöyryyttä” pursuavia järjestöjä, joissa hyväuskoiset kristityt yrittävät naittaa alkuperätiedettä ja Raamattua, mutta se tapahtuu aina kulloinkin muodissa olevan uusdarvinistisen uskomuksen ehdoilla: https://creation.com/the-templeton-foundation-revealed Charles Spurgeon ennakoi jo yli sata vuotta sitten, että tulee aika, jolloin ”paimenet eivät enää kaitse lampaita, vaan klovnit viihdyttävät vuohia”.

Onneksi meillä vielä on seurakuntalainen.fi,

viimeinen sananvapauden linnake, jossa ei tarvitse olla poliittisesti korrekti, käyttää kukkaiskieltä tai sanailla samanmielisten seurassa. Uskonpuhdistuksen hedelmät homehtuvat konsensuskirkossa, jonka äänitorvet antavat epäselvän äänen ja vievät tappiolle taistelussa (1.Kor.14:8). Jeesus puuttui aikansa mädäntyneeseen uskonnolliseen kulttuuriin: ”Jeesus meni temppeliin ja alkoi ajaa myyjiä ulos. Hän sanoi heille: ’On kirjoitettu: ”Minun huoneeni on oleva rukouksen huone.” Mutta te olette tehneet siitä rosvojen luolan.’” (Luuk.19:45-46). ”Hän teki köydenpätkistä ruoskan ja ajoi heidät kaikki ulos temppelialueelta lampaineen ja härkineen. Rahanvaihtajien rahat hän kaatoi maahan, ja heidän pöytänsä hän työnsi kumoon” (Joh.2:15).


Tulevia tapahtumia - Pekka Reinikainen puhuu

  • Helsingin Risteyspaikkaseurakunnassa, Paloheinäntie 9, keskiviikkona 25.10 kello 18
  • Lohjan Adventtiseurakunnassa, Petsamonrinne 4, lauantaina 28.10 kello 19
  • Helsingin lähiradiossa Eutanasiasta tiistaina 31.10 kello 19, 100,3 MHz
  • Helsingin Munkkiniemen kirkossa Eutanasiasta tiistaina 7.11 kello 18
  • Munkkivuoren kirkon esirukousillassa tiistaina 14.11 kello 19
  • Espoon Helluntaiseurakunnassa, Merivirta 3 B, 3. kerros tiistaina 21.11 kello 18
  • Espoon Matinkylässä Kaivoyhdistyksessä yhdessä Martin Stenbergin kanssa, Matinkatu 22, lauantaina 25.11 kello 13


PEKKA REINIKAINEN, LL, tietokirjailijaPekka Reinikainen on valmistunut lääkäriksi Ranskan Montpellierissä ja toiminut käytännön lääkärinä yli 40 vuotta sekä yli 10 vuotta kuntoutuslääkärinä ja koululääkärinä. Reinikainen on toiminut kolme kautta Lääkäriliiton valtuuskunnassa ja useissa valiokunnissa sekä Kunnallislääkärit ry:n hallituksessa, Helsingin aluelääkäriyhdistyksen puheenjohtajana sekä Suomen kristillisen lääkäriseuran puheenjohtajana. Hän on myös Viron kristillisen lääkäriseuran kunniajäsen. Hän on toiminut 10 vuotta sosiaalilautakunnan, 20 vuotta Helsingin kaupunginvaltuuston ja Valtioneuvoston päihde- ja raittiusasiain neuvottelukunnan jäsenenä sekä kirkolliskokouksen jäsenenä 16 vuotta.


Tahdotko antaa palautetta blogista? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen .
Blogien kirjoittajat vastaavat itse blogiensa sisällöstä. Blogitekstit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä eivätkä välttämättä vastaa Luominen ry:n, yhdistyksen hallituksen tai hallituksen jäsenten näkemyksiä.
Lisää samasta kategoriasta « Onko evoluutio luonnon laki? Mihin uskomme »