lauantaina, 20. toukota 2023, klo 9.28

Kuinka abortti tuhosi Suomen

Pekka Reinikainen

Vuonna 1973 Suomessa tehtiin 23 000 aborttia. Vuonna 2022 Suomessa syntyi vähemmän lapsia kuin 1800-luvun nälkävuosina. Syntymävuotenani 1947 lapsia tuli Suomen koteihin vielä toistasataa tuhatta, viime vuonna alle viisikymmentä tuhatta.

Suomesta puuttuu miljoona alle 50-vuotiasta ihmistä,

kun huomioidaan vuoden 1970 aborttilain jälkeen abortoitujen ihmisten puuttuvat jälkeläiset. Tämä on kymmenen kertaa suurempi kuolleiden määrä kuin Suomea kohdannut katastrofi talvi- ja jatkosodassa.

Suomen kansa katoaa kartalta

Kun väestö lisääntyy nykyään vain noin 1,3 henkeä pariskuntaa kohden, Suomi häviää vähitellen olemasta. Vain yhdellä kymmenestä alle 30-vuotiaasta miehestä on lapsi. Pariskunnat hankkivat koiran tai kissan lapsen tilalle. Mutta yli kolmekymppisenä raskauden aikaansaaminen ei enää ole itsestäänselvyys.

Maailmanlaajuinen lapsettomuus on myös biologinen tosiasia

Tällä hetkellä 17% maailman ihmisistä on geneettisesti niin rappeutunutta, että he eivät voi saada lapsia. Sukusolujen määrä siemennesteessä on puolittunut sitten 1970-luvun. Lähestytään hedelmättömyyden rajaa kiihtyvällä vauhdilla.

Mikään ei tässä langenneessa maailmassa tietenkään kehity paremmaksi, vaan kaikki kulkee kohti väistämätöntä sukupuuttoa. Aina kun uusi lapsi syntyy, hänessä on 100-200 piilevää mutaatiota, jotka kuljettavat kohti sukupuuttoa, koska luonnonvalinta "ei näe" piileviä mutaatioita eikä poista niitä.

Evoluutiotarinat ihmisen alkuperästä ovat osoittautuneet pöyristyttäviksi petoksiksi

Tämä osoittaa, kuinka kiihkeitä saarnamiehiä uusdarvinistit ja heitä hännystelevät teologit ovat. He ovat täysin sokeita biologisille tosiasioille! Biologiassa on juuri tapahtunut kaiken mullistanut tieteellinen vallankumous, kuten selviää Tomi Aallon tuoreesta kirjasta Epigeneettinen informaatio ja kadonnut evoluutio.

Sairaaloiden seinät eivät hoida potilaita

Helsinkiin rakennettiin uusi uljas sairaala, jonka leikkaussaleissa ei tapahdu mitään, koska henkilökuntaa ei ole. Suomi on maailman johtava koulutetun terveydenhoitohenkilökunnan viejä. Meidän "tehtaissamme" tätä huipputuotetta valmistetaan, veronmaksajien piikkiin, viisi vuotta hintaan 50 000 euroa kappale. Sitten tämä tuote, jonka käyttöikä on vuosikymmeniä ja arvo miljoonia, lahjoitetaan ilmaiseksi ulkomaille! Koulutamme tuhansia osaajia muiden käyttöön, ja samalla yritämme saada Suomeen kielitaidottomia hoitajia, muihin maihin muuttaneita omia ammattilaisiamme korvaamaan.

Jos SOTE ja siihen liittyvä uudisrakentaminen, vanhojen kiinteistöjen purku ja entisten poliitikkojen suojatyöpaikoiksi kaavaillut hallintohimmelit toteutetaan, 3 miljardin väistämätön lisärahoitus on vasta alkusoittoa. Viisaampaa olisi purkaa olemassa olevia, päällekkäisiä rakenteita. Esimerkiksi THL:ssä ja STM:ssä törmäilee toisiinsa 1 000 asiantuntijaa, jotka, varsinkin koronan ollessa pahimmillaan antoivat ristiriitaisia ohjeita.

Vanhukset ja syöpäsairaat jäävät hoitamatta

Tämä on väistämätön tosiasia, joka on seurausta itse aiheutetusta, vinoutuneesta väestörakenteesta. Kun eläkkeellä olevia ja syrjäytyneitä ihmisiä on yli miljoona (joista yli 100 000 on syrjäytyneitä nuoria, joille ei koulussa saa kertoa Jeesuksesta!) ja syöpäsairaudet lisääntyvät yli 30% lähivuosia, on ilmiselvä asia, että tästä ei selvitä edes lainarahalla. Jos miedot alkoholijuomat siirretään ruokakauppoihin ja miedot huumeet laillistetaan, tämä sinetöi täystuhon. Edellinen hallitus painoi katastrofikaasua helpottamalla abortin saantia vuonna 2022.

Kuinka tähän tultiin?

Valheen kaikella voimalla tietysti. Abortin kannattajat julistivat vielä vuonna 1970, että ihmisalkiolla on "kidusten surkastumat - kiduskaaret", ja tämä oikeuttaisi sikiön tappamisen "kalavaiheessa". Väite on luonnollisesti 100-prosenttista näennäistiedettä, mutta näin murha muutettiin "raskauden keskeyttämiseksi", ikään kuin sitä sitten voisi "jatkaa", kun itselle sopii. 

Miksi aborttia ei vastusteta?

Uuspakanallisessa Suomessa vain muutama ihminen vastustaa aborttia. Milloin kuulit viimeksi, että luterilainen piispa olisi saarnannut "Älä murhaa" - käskystä. Käytin sanaa "murha", koska siitä käskyssä on kysymys. Suomen puolustajat joutuivat tappamaan "varastamaan, tappamaan ja tuhoamaan" tulleita hyökkääjiä (Joh.10:10), aivan samoin kuin ukrainalaiset joutuvat tekemään tälläkin hetkellä. Murha sen sijaan on täysin eri asia. Abortti on murha. Katuva voi saada sen anteeksi. Jeesus antoi anteeksi ristillä vieressään riippuneelle katuvalle murhaajalle (Luuk. 23:40-43).PEKKA REINIKAINEN, LL, tietokirjailijaPekka Reinikainen on valmistunut lääkäriksi Ranskan Montpellierissä ja toiminut käytännön lääkärinä yli 40 vuotta sekä yli 10 vuotta kuntoutuslääkärinä ja koululääkärinä. Reinikainen on toiminut kolme kautta Lääkäriliiton valtuuskunnassa ja useissa valiokunnissa sekä Kunnallislääkärit ry:n hallituksessa, Helsingin aluelääkäriyhdistyksen puheenjohtajana sekä Suomen kristillisen lääkäriseuran puheenjohtajana. Hän on myös Viron kristillisen lääkäriseuran kunniajäsen. Hän on toiminut 10 vuotta sosiaalilautakunnan, 20 vuotta Helsingin kaupunginvaltuuston ja Valtioneuvoston päihde- ja raittiusasiain neuvottelukunnan jäsenenä sekä kirkolliskokouksen jäsenenä 16 vuotta.


Tahdotko antaa palautetta blogista? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen .
Blogien kirjoittajat vastaavat itse blogiensa sisällöstä. Blogitekstit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä eivätkä välttämättä vastaa Luominen ry:n, yhdistyksen hallituksen tai hallituksen jäsenten näkemyksiä.