maanantaina, 10. heinäkuuta 2023, klo 20.54

Luento Kansanlähetyspäivillä 8.7.2023

Pekka Reinikainen

IHMISET OVAT 99,9 PROSENTTISESTI IDENTTISIÄ

Ihmisrotuja ei ole. Moderni DNA -tutkimus vahvistaa, että olemme kaikki samaa perhettä.

POLVEUDUMME KAIKKI NOIN 5 000 VUOTTA SITTEN ELÄNEESTÄ KANTAISÄSTÄ

Tämä on todettu Y-kromosomista. Mies on XY, nainen on XX. Tuore tutkimustulos sopii hyvin Raamatussa ilmoitettuun maailman historiaan, jonka mukaan kaikki ihmiset polveutuvat Nooan pojista.

IHMINEN ON OLLUT OLEMASSA NOIN 6 000 VUOTTA

Tämä nähdään äidin kautta periytyvien mitokondrioiden (= solun energialaitosten) DNA:sta.

IHMISEN KOKOONPANO- JA KÄYTTÖOHJEET ON KIRJOITETTU 4 KIRJAIMELLA

Kirjaimet on valittu 1,5x10^84 vaihtoehdon joukosta. Koodi vaikuttaa optimaaliselta. Koodijärjestelmä sisältää suunnitellun tiedon ylimäärän eli redundanssin, joka mahdollistaa elämän jatkumisen muutaman vuosituhannen ajan tässä langenneessa maailmassa. Useampi kolmen koodikirjaimen yhdistelmä voi nimittäin määrätä saman aminohapon proteiiniin. Elämän 20 aminohappoa on huolellisesti valittu miljoonien vaihtoehtojen joukosta, sillä vain valituista voi rakentaa elämän edellyttämiä proteiinikoneita.

Perimämme DNA rakentuu A, T, G ja C kirjainten (= emäsmolekyylien) muodostamasta jonosta. Tämä kolmen miljardin kirjaimen jono kopioidaan koneellisesti, kirjain kerrallaan seuraavalle sukupolvelle. Kopiointi tapahtuu hyvin nopeasti, 1 000 kirjainta sekunnissa. Tästä seuraa kopiointivirheitä. Joka miljoonas kirjain kopioituu väärin.

Pitkä DNA-rihma menee helposti sykkyrälle, kun sitä avataan kopiointia varten ==> Tätä estämään solussa tarvitaan valmiiksi asennetut, monimutkaiset kiertymisjännitteen purkukoneet. Muuten solut eivät voi jakautua eikä DNA:sta voi kopioida tietoa.

Tiedosto on oikoluettava, muuten kopiointivirheet tappaisivat nopeasti ==> Tätä varten solussa on valmiiksi asennetut oikolukukoneet.

Havaitut kopiointivirheet on tämän jälkeen korjattava ==> Tätä varten tarvitaan valmiiksi asennetut korjauskoneet. Korjaustoiminto ei ole enää täydellinen, koska korjauskoneetkin kärsivät aikaisemmista mutaatioista. Perimän rappeutuminen etenee tästä syystä kiihtyvällä vauhdilla!

IHMISEN PERIMÄN DNA ON ÄÄRIMMÄISEN HUOLELLISESTI KOKOONPANTU 4-ULOTTEINEN TIETOKONE, JOHON VOIDAAN ASENTAA USEITA OHJELMIA

DNA:n neljäs ulottuvuus on aika. Perimän DNA edustaa ikään kuin "rautaa" tietokonekielellä.

Tietokone ei kuitenkaan toimi ilman ohjelmia. Ohjelmat saadaan vanhemmilta perityn, DNA:n ulkopuolisen eli epigeneettisen informaation mukana. Tämä epigeneettinen informaatio on ikään kuin "softa" tietokonekielellä. Kyseessä on DNA:n ulkopuolinen informaatiokerros, joka kontrolloi sitä, miten ja mistä DNA:ta luetaan. Tämän softan avulla samasta DNA -tiedostosta voidaan rakentaa muun muassa ihmisen 300 erilaista solua, kymmeniä eri kudoksia ja miljoonia erilaisia elämän tarvitsemia molekyylejä ja fysiologisia järjestelmiä.

DNA EI SIEDÄ MUTAATIOITA

Mutaatiot aiheuttavat sairauksia ja syöpää. Kopiointivirheet eivät olleetkaan uusdarvinistisen evoluution raaka-aine, vaan ne vahingoittavat alussa asennettua, huipputarkasti järjesteltyä tiedostoa ja vievät sukupuuttoon. Syntyvässä lapsessa on aina 100-200 mutaatiota (kopiointivirhettä) joita vanhemmilla ei ollut. Tällaisia korjaamattomia, piileviä mutaatioita on kertynyt ihmiskunnan perimään jo noin 2 miljoonaa. Niitä tulee lisää kiihtyvällä vauhdilla ja ihmisen sukupuutto on tästä syystä jo hyvin lähellä.

IHMINEN EI OLE ELÄIN: Ihminen ei "lajiudu" eläinten tavoin.

EMME OLE SIMPANSSIEN SERKKUJA: Miehen ja simpanssiuroksen Y-kromosomien ero on valtava: Chimpanzee and human Y chromosomes are remarkably divergent in structure and gene content

LUOMAKUNNASSA ON NOIN 8 000 ELÄINTEN LAJITYYPPIÄ

Tuoreet DNA-tutkimukset vahvistavat, että kaikki lajityypit polveutuvat muutamista eläinpareista, jotka elivät noin 6 000 vuotta sitten. Tämä voidaan todeta niiden mitokondrioiden DNA:sta. Tämä sopii erittäin hyvin vedenpaisumukseen.

ELÄINTEN VÄLILLÄ EI OLE UUSDARVINISTISEN EVOLUUTIOTEORIAN EDELLYTTÄMIÄ VÄLIMUOTOJA

Niin sanotut "orpogeenit" erottavat luodut lajityypit toisistaan. Nämä isättömät ja äidittömät DNA-jaksot koodaavat singletoneiksi kutsuttuja proteiineja, jotka ovat lopullinen kuolinisku uusdarvinistiselle polveutumiselle. Ei ole olemassa mitään "alkusolusta kasvavaa evoluutiopuuta" vaan "luomisen puutarha". Alussa luodut lajityypit (heimot) lajiutuvat nykyisiksi lajeiksi. Välimuotoja ei ole ja mitä enemmän proteiineja tutkitaan, sitä vakuuttavammin tämä tulee ilmi.

Nopean lajiutumisen mahdollisuus on valmiiksi asennettu luotuihin lajityyppeihin (heimoihin). Se tekee elämän mahdolliseksi sääolojen ja ravinnon muuttuessa. Ohjeet on tallennettu epigeneettiseen "softaan", joka on DNA:n ulkopuolista informaatiota. Kyseessä on ilmeinen ennalta varautuminen mahdollisiin tulevaisuuden haasteisiin, jotka edellyttävät nopeaa toimintaa.

Lajiutuminen luonnossa tapahtuu siis "aivan liian nopeasti" ollakseen sattumamutaatioiden ja valinnan tulos. Tämän nopean sopeutumismuuntelun mekanismi on valmiiksi asennettu solun epigeneettiseen "softaan", joka käyttää solun DNA -tietokonetta eli "rautaa".

Hyvä esimerkki tästä on Galapagossaarten Darwinin sirkkujen muuntelu. Sirkut eivät olleetkaan evoluution todistajia, vaan paradoksaalisesti vahvistavat luomisen. El Nino sääilmiön aiheuttama kuivuus lisää vahvanokkaisten sirkkujen suhteellista osuutta, El Nina sääilmiö puolestaan tuo sateita, ja ravinnon pehmeneminen lisää hentonokkaisten osuutta. Muutokset ovat palautuvia.

Uusdarvinistisen evoluution mekanismi - sattumamutaatiot ja luonnonvalinta - ei toimi, vaan se rikkoo DNA-tietokoneen! Se olisi myös aivan liian hidas ja eläimet kuolisivat sopeumaa odottaessaan. Uusdarvinistinen evoluutioteoria on tullut tiensä päähän.

ONKO ELIÖMAAILMA NUORI VAI VANHA?

Vastaus on ilmeinen. Mutaatiot eivät olleetkaan sattumanvaraisia.

DNA -tiedoston C ja G kirjaimet muuttuvat väistämättä A ja T kirjaimiksi. Tämä tuhoaa tietokoneen "kovalevyn", eivätkä epigeneettiset ohjelmat pysty enää lukemaan sitä. Mistä tämä johtuu? C yhdistyy G:hen kolmella vetysidoksella DNA:n kaksoiskierteessä, A yhdistyy T:hen kahdella. Kaikki ajautuu langenneessa maailmassamme järjestyksestä kaaokseen lämpöopin mukaan. Lämpöoppi on vahvin luonnon laki.

C ja G kirjainten vähittäinen katoaminen poistaa solun "kovalevyn" tietosisällön ja samalla osoittaa, että uusdarvinistinen, päämäärätön evoluutio ei voi, lämpöopin vastaisesti, lisätä "alkusolusta kehittyvään" perimään C ja G kirjaimia. Tämä vahvistaa alkuperäisen, 6 000 vuotta sitten, luomisessa tapahtuneen perimän tietokoneen huolellisesti järjestäytyneen kokoonpanon ja sulkee pois oppikirjoissa kuvatun eliöiden vuosimiljoonien kehitysparaatin.

UUSDARVINISMI ON KAIKKIEN LUONNONLAKIEN VASTAINEN HYPOTEESI

Se on fysiikan, kemian ja genetiikan lakien vastainen teoria, joka on myös matemaattinen mahdottomuus. On epäjohdonmukaista ajatella, että sokeaan sattumaan ja päämäärättömään valintaan perustuva uusdarvinistinen, "kelpoisimman eloonjääminen" kehittäisi monimutkaiseen koodiin perustuvia solujen ohjelmointijärjestelmiä. Yleinen mielipide ei tee uusdarvinismista tosiasiaa.

MISTÄ LISÄTIETOA?

Epigeneettinen informaatio ja kadonnut evoluutio (Luominen ry)

Darwin erehtyi - erehtyikö Einsteinkin? (Datakirjat)

TEISTISEN EVOLUUTION VAARA

Teistinen evoluutio on torjuttava moderneilla tieteellisillä argumenteilla.

Tässä 15 minuutin puheenvuoroni teistisen evoluution vaaroista: Pekka Reinikainen: Onko Jumala olemassa?

Lisätietoja on myös lyhytelokuvassamme NUORISOKATO

Mainio väline lasten ja nuorten tavoittamiseksi on: Herra Hip tutkii dinosauruksia

TÄRKEÄ LÄÄKÄRIN PUHEENVUORO "TRANSLAPSISTA"

Pride-kuukauden pohdintoja

Kansanlähetyspäivien luento Youtubeen

Luennon kuvaus onnistui ja linkki esitykseen tulee, materiaalin editoinnin jälkeen, 20.7 julkaistavaan blogiini.PEKKA REINIKAINEN, LL, tietokirjailijaPekka Reinikainen on valmistunut lääkäriksi Ranskan Montpellierissä ja toiminut käytännön lääkärinä yli 40 vuotta sekä yli 10 vuotta kuntoutuslääkärinä ja koululääkärinä. Reinikainen on toiminut kolme kautta Lääkäriliiton valtuuskunnassa ja useissa valiokunnissa sekä Kunnallislääkärit ry:n hallituksessa, Helsingin aluelääkäriyhdistyksen puheenjohtajana sekä Suomen kristillisen lääkäriseuran puheenjohtajana. Hän on myös Viron kristillisen lääkäriseuran kunniajäsen. Hän on toiminut 10 vuotta sosiaalilautakunnan, 20 vuotta Helsingin kaupunginvaltuuston ja Valtioneuvoston päihde- ja raittiusasiain neuvottelukunnan jäsenenä sekä kirkolliskokouksen jäsenenä 16 vuotta.


Tahdotko antaa palautetta blogista? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen .
Blogien kirjoittajat vastaavat itse blogiensa sisällöstä. Blogitekstit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä eivätkä välttämättä vastaa Luominen ry:n, yhdistyksen hallituksen tai hallituksen jäsenten näkemyksiä.