sunnuntaina, 20. joulukuuta 2020, klo 9.42

Onko kehitysusko tiedettä?

Pekka Reinikainen

Kun teineille osoitetaan luonnon lakien perusteella, miksi luominen on tieteellinen tosiasia, heidän on vaikea ymmärtää, kuinka joku voi vielä 2020-luvulla uskoa uusdarvinismiin eli alkuliemestä-Aadamiksi evoluutioon.

Kehitysusko haihtuu kuin aamukaste Saharasta

Kun ateistinuori saa kuulla, kuinka olematonta evoluutiota puoltava todistusaineisto on. Lisää vettä myllyyn tulee, kun nuori huomaa, että luonnossa kaikkialla olevan suunnittelun tulkitseminen, aineen ulkopuolisen älyn tuotteeksi, on ankarasti kielletty ja johtaa puhujan pilkkaamiseen. Pilkkaamalla vaiennetaan tehokkaasti, eikä ateisteilla muuta keinoa olekaan, sillä he eivät pysty osoittamaan kehitystarinaa oikeaksi luonnontieteen avulla. Tämä ei ole koskaan ollut mahdollista, mutta 2020-luvulla kehityksen todistaminen on muuttunut mahdottomuudeksi, koska kaiken elämän on todettu rappeutuvan.

Ateistit eivät tietenkään anna periksi

He pommittavat konekiväärin nopeudella pilkkaavien kysymysten liturgiaansa malttamatta odottaa tieteellisesti perusteltuja vastauksia. Tähän ansaan ei kannata mennä, vaan pitää "puhaltaa pilliin" ja sanoa, että vastaan kysymyksiisi yksi kerrallaan, kun ensin kerrot kuinka aine tuli tietoiseksi itsestään, sillä muussa tapauksessa keskustelumme ei ole mahdollista.

Kysymys on loppupeleissä hengellinen

Huomaat nopeasti, että ateisti vähät välittää tieteellisistä tosiasioista. Hänelle evoluutio edustaa uskontoa. Hän ei voi sietää ajatusta Jumalasta, jolle on vastuussa tekemisistään. Tässä on taistelun keskipiste.

Evoluution tuputtaminen joka tuutista

tekee ihmisistä ateisteja. Vanhempien on hyvä ymmärtää, että kirkkomme piispojen 27.11.2019 allekirjoittama dokumentti, jossa he puolustavat alkuräjähdystä ja uusdarvinismia ”tieteenä”, tuhoaa heidän lastensa uskon. Kaikkialta kuultava evoluutiopropaganda aivopesee lapsista ateisteja, koska se mitätöi Raamatun arvovallan. Aikamme merkittävin ateismin puolestapuhuja, entinen seurakuntanuori, Richard Dawkins on todennut, kuinka Darwin mahdollisti älyllisen sitoutumisen ateismiin. Hän on myös todennut, että uskoisi Jumalaan, jos darvinismia ei olisi olemassa.

ONKO SYYTÄ OTTAA KORONAROKOTE?

Puhun aiheesta Ajankohtaista -ohjelmassa TV7:ssä 22.12 kello 18:30. Sen voi myöhemmin katsoa ohjelma-arkistosta.PEKKA REINIKAINEN, LL, tietokirjailijaPekka Reinikainen on valmistunut lääkäriksi Ranskan Montpellierissä ja toiminut käytännön lääkärinä yli 40 vuotta sekä yli 10 vuotta kuntoutuslääkärinä ja koululääkärinä. Reinikainen on toiminut kolme kautta Lääkäriliiton valtuuskunnassa ja useissa valiokunnissa sekä Kunnallislääkärit ry:n hallituksessa, Helsingin aluelääkäriyhdistyksen puheenjohtajana sekä Suomen kristillisen lääkäriseuran puheenjohtajana. Hän on myös Viron kristillisen lääkäriseuran kunniajäsen. Hän on toiminut 10 vuotta sosiaalilautakunnan, 20 vuotta Helsingin kaupunginvaltuuston ja Valtioneuvoston päihde- ja raittiusasiain neuvottelukunnan jäsenenä sekä kirkolliskokouksen jäsenenä 16 vuotta.


Tahdotko antaa palautetta blogista? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen .
Blogien kirjoittajat vastaavat itse blogiensa sisällöstä. Blogitekstit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä eivätkä välttämättä vastaa Luominen ry:n, yhdistyksen hallituksen tai hallituksen jäsenten näkemyksiä.