keskiviikkona, 30. elokuuta 2023, klo 18.25

Onko Raamattu satukirja?

Pekka Reinikainen

Ateistien vakioväite on syytä tutkia luonnontieteiden avulla

Ateistien pitäisi pystyä osoittamaan väitteensä Jumalan olemattomuudesta ja Raamatun virheellisyydestä luonnontieteiden avulla. Tähän he eivät kykene, ja siksi heidän väitteensä on pelkkä filosofinen kannanotto.

Ateistien yhteistyökumppanit, teistiset evolutionistitkaan, eivät pelasta

Teistiset evolutionistit, jotka väittävät Jumalan luoneen ateistien saarnaaman uusdarvinistisen mekanismin avulla, ovat myös menettäneet pelin, sillä kemia, fysiikka, genetiikka ja matematiikka vahvistavat noin 6 000 vuotta sitten tapahtuneen, miehen ja naisen luomisen luonnontieteelliseksi tosiasiaksi. Mutta myös Raamattu vahvistaa, että sen kertomus ihmiskunnan historiasta pitää paikkansa.

Raamattu ei ollutkaan satukirja, vaan täyttä totta

Kun Jeesus, maailmankaikkeuden Luoja toteaa, että mies ja nainen luotiin alussa, kyseessä on luonnontieteellinen tosiasia! Ateistien kuvitteellisella alkusolulla ei nimittäin ole mitään mielenkiintoa ryhtyä lisääntymään suvullisesti. Tällainen väite on puhdasta taikauskoa. Mies ja nainen on luotu, koska suvullinen lisääntyminen ei voi ilmestyä sattumalta mutaatioiden ja luonnonvalinnan noppapelissä. Matematiikkakin jo tyrmää ajatuksen geneettisen tiedon räjähdysmäisestä lisääntymisestä ja genetiikka tyrmää ajatuksen puolivalmiiden prototyyppien tai "muunsukupuolisten" lisääntymiskyvystä.

Perimä todistaa Raamatussa ilmoitetun historian oikeaksi

Perimä on koodattua informaatiota, jota kopioidaan sukupolvesta toiseen. Kopiointivirheitä kertyy aina seuraavaan sukupolveen toista sataa, eikä "polvi näin ollen parane pojasta", vaikka sananlasku niin väittää. Sattumanvaraiset kopiointivirheet (mutaatiot) eivät paranna Jumalan alunperin ohjelmoimaa tiedostoa, vaan päinvastoin tärvelevät sitä.

Luomistulos oli erittäin hyvä, todetaan Raamatussa

Perimään luomisessa koodattu moniulotteinen tiedosto oli täysin virheetön. Se oli niin jumalallisen optimaalisesti järjestetty, että sattumamuutokset eivät voi sitä parantaa. Sairauksia ja kuolemaa ei ollut. Nykyään ihmiskunnan tiedostossa on jo toista miljoonaa kopiointivirhettä ja sairaudet lisääntyvät kiihtyvällä vauhdilla. Mitä luomakunnalle tapahtui?

Luomakunta lankesi

Syy oli ihmisen tottelemattomuus. Ihminen ei uskonut Jumalan Sanaa, eikä usko sitä nytkään. Tämä todistaa, että olemme perineet syntisen olemuksemme Aadamilta ja Eevalta. Ihmisten elinikä lähti laskemaan matemaattista käyrää noudattaen. Tämä selviää genetiikan professori J.C. Sanfordin kirjasta Eliömaailma rappeutuu (Datakirjat). 

Aadam ja Eeva saivat poikia ja tyttäriä

Todetaan Raamatussa. Kain nai sisarensa. Sisarusavioliitot olivat täysin ongelmattomia, koska mutaatioita ei ollut ja tämä teki myös tuon aikaisen pitkän iän mahdolliseksi. 

Aabrahamin veljen Naahorin pojan, Betuelin, tytär meni naimisiin Iisakin kanssa

Lähisukulaisten avioliitto ei ollut tässä vaiheessa ongelma, koska mutaatioita ei ollut ehtinyt vielä tuolloin kertyä vaarallista määrää.

Sukulaisavioliitot kielletään oikeaan aikaan

Kun miljoona israelilaista lähti Mooseksen johdolla Egyptistä, tapahtui muutos avioliittokäytännössä. Jumala käski Mooseksen kieltää sukulaisavioliitot.

Ateistien peli on pelattu

Heidän tarinansa uusdarvinistisesta maailmasta ilman Jumalaa ja ilman toivoa on osoittautunut saduksi luonnontieteellisessä tarkastelussa.

Mitä väliä?

Kun lapsilta ja nuorilta poistetaan toivo, ja miehen ja naisen olemassaolo kielletään yhteiskunnan toimesta, jokainen voi ympärilleen katselemalla nähdä, mihin se on johtanut! 

AJANKOHTAISPUHE IMATRALLA

Pekka Reinikainen: Tappanahan rukoushuone 5.8.2023

PUHE HÄMEENLINNAN HELLUNTAISEURAKUNNASSA

Pekka Reinikainen: Todelliset tiedemiehet uskovat luomiseen

ENGLANNINKIELINEN ELOKUVA LUOMISESTA TEKSTITETTYNÄ SUOMEKSI

Onko luomiskertomus historiaa?PEKKA REINIKAINEN, LL, tietokirjailijaPekka Reinikainen on valmistunut lääkäriksi Ranskan Montpellierissä ja toiminut käytännön lääkärinä yli 40 vuotta sekä yli 10 vuotta kuntoutuslääkärinä ja koululääkärinä. Reinikainen on toiminut kolme kautta Lääkäriliiton valtuuskunnassa ja useissa valiokunnissa sekä Kunnallislääkärit ry:n hallituksessa, Helsingin aluelääkäriyhdistyksen puheenjohtajana sekä Suomen kristillisen lääkäriseuran puheenjohtajana. Hän on myös Viron kristillisen lääkäriseuran kunniajäsen. Hän on toiminut 10 vuotta sosiaalilautakunnan, 20 vuotta Helsingin kaupunginvaltuuston ja Valtioneuvoston päihde- ja raittiusasiain neuvottelukunnan jäsenenä sekä kirkolliskokouksen jäsenenä 16 vuotta.


Tahdotko antaa palautetta blogista? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen .
Blogien kirjoittajat vastaavat itse blogiensa sisällöstä. Blogitekstit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä eivätkä välttämättä vastaa Luominen ry:n, yhdistyksen hallituksen tai hallituksen jäsenten näkemyksiä.