perjantaina, 6. lokakuuta 2017, klo 16.04

Pekka Reinikainen aloittaa blogistina

Pekka Reinikainen

Pekka Reinikainen aloittaa blogistina. Hän on kirjoittanut aikaisemmin blogeja seurakuntalainen.fi sivulle. Ne on julkaistu kirjana "Lootin päivät ja muita kirjoituksia" (Kuva ja Sana 2017).

Tulossa olevia tapahtumia:

  • Tv7 lähettää Reinikaisen ohjelmaa "Herra käyttää lääkäriä" tiistaisin kello 18:30. Hän puhuu Hämeenlinnan Helluntaiseurakunnassa nuorille 13.10. kello 19:30.
  • Alfatv:ssä Reinikainen on "Illan virkut" ohjelmassa 16.10. kello 21 alkaen.
  • Helsingin Risteyspaikka seurakunnassa Reinikainen puhuu 25.10. kello 18-21 otsikkolla "Onko kristinusko totta?" ja lauantaina 28.10. klo 19 Lohjan adventtiseurakunnassa, jossa avataan myös Luomisnäyttely.

Marraskuun tapahtumista kerrotaan seuraavan blogin yhteydessä.PEKKA REINIKAINEN, LL, tietokirjailijaPekka Reinikainen on valmistunut lääkäriksi Ranskan Montpellierissä ja toiminut käytännön lääkärinä yli 40 vuotta sekä yli 10 vuotta kuntoutuslääkärinä ja koululääkärinä. Reinikainen on toiminut kolme kautta Lääkäriliiton valtuuskunnassa ja useissa valiokunnissa sekä Kunnallislääkärit ry:n hallituksessa, Helsingin aluelääkäriyhdistyksen puheenjohtajana sekä Suomen kristillisen lääkäriseuran puheenjohtajana. Hän on myös Viron kristillisen lääkäriseuran kunniajäsen. Hän on toiminut 10 vuotta sosiaalilautakunnan, 20 vuotta Helsingin kaupunginvaltuuston ja Valtioneuvoston päihde- ja raittiusasiain neuvottelukunnan jäsenenä sekä kirkolliskokouksen jäsenenä 16 vuotta.


Tahdotko antaa palautetta blogista? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen .
Blogien kirjoittajat vastaavat itse blogiensa sisällöstä. Blogitekstit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä eivätkä välttämättä vastaa Luominen ry:n, yhdistyksen hallituksen tai hallituksen jäsenten näkemyksiä.
Lisää samasta kategoriasta Onko alkuräjähdys pelkkä suutari? »