lauantaina, 29. helmikuuta 2020, klo 9.22

Tietämätön tiedepalsta ja väkevä eksytys

Pekka Reinikainen

Maija Karala kirjoittaa HS:n tiedepalstalla (4.2) mitä kerrostumat kertovat meistä:

Eläinlajien oudot suhteet, ydinlaskeumat ja peruuntunut jääkausi kertovat meistä vielä miljoonien vuosien päästä - - jos kaukaisessa tulevaisuudessa on paleontologeja, heillä ei ole vaikeuksia tunnistaa nykyistä ihmisen valtakautta. Meistä kertovat muun muassa lukemattomat eläinten ja ihmisten luut luonnottomissa paikoissa - - tämä näkyy väistämättä tulevassa fossiiliaineistossa - - suuret eläimet nimittäin säilyvät fossiileina todennäköisemmin kuin pienet, koska niiden luut hajoavat hitaammin - - vielä oudompia tulevat olemaan fossiilien löytöpaikat”.

Karala jatkaa: Fossiileja syntyy eniten vesistöjen pohjakerrostumiin. Vesissä eläinten jäänteet ehtivät hautautua liejuun tai hiekkaan ennen kuin hajoavat kokonaan. Kuivalla maalla kuolleet eläimet tulevat tavallisesti syödyiksi. Sää kuluttaa luutkin olemattomiin - - ihmiset kuitenkin hautaavat kuolleitaan. Haudat tulevat olemaan yleisiä fossiilijäännöksiä ihmisten ajalta. Ne tarjoavat mahdollisille tulevaisuuden paleontologeille runsaasti aineistoa. Kokonaisina ja tuoreina hautautuneet kalmot ovat luonnollisina fossiileina harvinaisia, mutta ihmisten jäljiltä niitä jää miljardeittain”.

Missä ovat artikkelin ongelmat?

Miljoonien vuosien päästä ei ole paleontologeja, sillä haitalliset mutaatiot vievät monisoluiset, suvullisesti lisääntyvät eliöt sukupuuttoon, sillä luonnonvalinta ei pysty poistamaan niihin kertyviä piileviä mutaatioita. Metapopulation extinction caused by mutation accumulation Tämän vuoksi on myös epätieteellistä väittää, että nykyihminen olisi ollut maapallolla 300 000 vuotta. Mikään näköpiirissä oleva geenitekniikka ei myöskään pysty estämään ihmiskunnan varmaa sukupuuttoon ajautumista viimeistään seuraavien vuosituhansien aikana, sillä perimä on käyttöjärjestelmä, jonka rappeutumista ei voi estää "geenejä" vaihtamalla!

On täysin epätieteellistä väittää, että haudatut eläimet kivettyisivät 

Fossiilit ovat nopeasti elävänä hautautuneita eliöitä! Kokonaisina ja tuoreina hautautuneet fossiilit eivät ole harvinaisia: Incredible fossil discovery shows an entire school of fish from 50 million years ago Kivettyminen kuitenkin edellyttää hyvin nopeaa hautautumista maamassojen alle suureen paineeseen ja kohonnutta lämpötilaa. Se voi toteutua vain vedenpaisumuksen kaltaisessa katastrofissa, missä kymmenien metrien paksuinen sedimentti peittää hetkessä eliöt ja maakerrosten lämpötila kohoaa. Lisätietoja TV7 sarjassani Fossiilit - katastrofin todistajat.

Artikkelin väite, jonka mukaan vesistön pohjaan kuollut eläin ehtisi hautautua liejuun tai hiekkaan ennen hajoamistaan on yksinkertaisesti naurettava, sillä "syödään se sielläkin"; siitä nyt puhumattakaan, että hautausmaalta kaivettaisiin kivettyneitä ihmisten luurankoja miljardeittain. Haudankaivajat tietävät kertoa, että ne maatuvat! 

MIKSI TIEDEMIEHET USKOVAT EPÄTIETEESEEN?

He uskovat, vastoin lämpöoppia, että olemattomuus luo energiaa. He uskovat vastoin kemian ja fysiikan lakeja, että aine synnyttää soluja. He uskovat, että myyttinen alkusolu, johon ei ole esiasennettu kopiointivirheiden korjausjärjestelmää, kierrätystä ja jätehuoltoa voisi kehittyä monisoluisiksi ja suvullisesti lisääntyviksi eliöiksi Nobel darvinismin nollaamisesta He uskovat, että aine tulee tietoiseksi itsestään!

Kuinka on mahdollista, että he uskovat näennäistieteeseen, jonka he opintojensa perusteella voivat ymmärtää valheeksi, jos niin haluavat? Vastaus on: ”He rakastavat pimeyttä - - Mutta tämä on tuomio, että valkeus on tullut maailmaan, ja ihmiset rakastivat pimeyttä enemmän kuin valkeutta; sillä heidän tekonsa olivat pahat” (Joh.3:19). Maailmaamme pitää vallassaan väkevä eksytys!

MAAILMAAN ON ILMESTYNYT VÄKEVÄ EKSYTYS

Raamatussa kerrotaan väkevästä eksytyksestä. Onko tämä eksytys sielunvihollisen juonia? Ei suinkaan. Kyseessä on Jumalan lähettämä eksytys! Mutta miksi Jumala lähettää väkevän eksytyksen?

Asia liittyy Jeesuksen tulemukseen

ja eksytys on varattu heille, jotka ovat mieltyneet vääryyteen. Valheen kaikki voima on ilmestynyt keskuuteemme: "kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua. Ja sentähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen, että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen". (2.Tess.2:10-12).

Väkevä eksytys saa ihmiset uskomaan valheisiin!

Koska eksytys on Jumalan lähettämä heille, jotka torjuvat totuuden Jeesuksessa, sen vaikutukset ovat uskomattoman voimakkaita. Vasta kun tämän käsittää, voi ymmärtää, kuinka on mahdollista, että jopa tiedemiehet voivat uskoa epätieteellisiin valheisiin. Vasta kun tämän käsittää, voi ymmärtää, kuinka on mahdollista, että piispat siirtyivät kannattamaan ateistista filosofiaa alkuräjähdyksestä ja uusdarvinismista 27.11.2019 julkaistussa kannanotossaan. Vasta kun tämän käsittää, voi ymmärtää miksi Espoon piispa lähetti ajatuspoliisit Hyvinkään kirkkoon, missä viime keväänä puolustimme Raamatun arvovaltaa professori Matti Leisolan kanssa. Esityksemme voi katsoa Youtubesta: Pekka Reinikainen: Mikä on ihminen? & Matti Leisola: Tiede on sitoutunut materialismiin

EKSYTYS EDUSTAA VALHEELLISTA TIEDETTÄ

Onko kokeellinen tiede ristiriidassa Raamatun kanssa? Ei ole koskaan ollut, sillä se on Jumalan säätämien luonnon lakien mukaista! Maailman merkittävimmät tiedemiehet ovat lähes poikkeuksetta olleet uskovia juutalaisia ja kristittyjä. Juutalaiskristillisyys on aina ollut ristiriidassa valetieteen kanssa.

Jumalan Sanassaan ilmoittaman totuuden torjuneet ja vääryyteen mieltyneet ihmiset uskovat valheen! Tätä on todella vaikea uskoa todeksi, mutta vain Raamatusta selviää, miten se on mahdollista! Kuinka muuten täysin järkevästi käyttäytyvät ihmiset voisivat uskoa, että he polveutuvat pienestä lämpimästä lätäköstä, kuten Darwin ehdotti kirjoituksissaan? Eksytyksen lumoamat tiedemiehetkin uskovat valheeseen! Jumala on heidät sokaissut, koska he rakastavat pimeyttä, eivät totuutta. Tämä todetaan Raamatussa selkokielellä.

Abortti laillistettiin valetieteen avulla

Viisikymmentä vuotta sitten, 24.2.1970, eduskunta hyväksyi lain abortista sosiaalisista syistä eli "pyynnöstä". Aborttien määrä lähti rakettimaiseen nousuun ja vuonna 1973 murhattiin äitinsä kohtuun 23 000 lasta. Tästä syystä Suomesta puuttuu tänään lähes miljoona alle eläkeikäistä ihmistä. Hedelmällisyysluku on 1,3 ja näin Suomi tulee kuolemaan varmaan sukupuuttoon vuosisadan loppuun mennessä.

Perusteluna abortille oli valetiede, jonka mukaan ihmisalkioilla on "kidusten aiheet" eli tottahan "kalaa muistuttavan limapaakun" voi huoletta poistaa. Sama valetiede esiintyy vieläkin koulujen oppikirjoissa, vaikka Langmanin embryologian oppikirjoissa lääkäreille opetettiin jo 1920-luvulla, että ihmisellä ei ole kidusten aihioita vaan kyseessä ovat faryngeaalikaaret, joista muodostuu aivan muita rakenteita kuin kiduksia! Voit lukea lisää kirurgi Mikko Tuulirannan kirjasta Paljon melua tyhjästä. Nykysuomalaiset haluavat työntää Jumalan syrjään myös poliittisista syistä, jotta abortissa voidaan yhä joka päivä uhrata koululuokallinen lapsia ammollaan olevaan Molokin kitaan. Piispat eivät ole huomaavinaan tätä holokaustia ja vain kansanedustaja Päivi Räsänen puolustaa ihmisen oikeutta elää. On perusteltua pohtia, vainotaanko Päiviä juuri tästä syystä? Abortti on Elämän Antajan näkökulmasta suuri synti: Miksi kaikki vihaavat Trumpia?

Materialismi hallitsee maailmaa

Uskonnollisuus ei ole kadonnut mihinkään, sillä valetiede on tyypillinen uskonto. Aine ja energia selittävät sen mukaan alkuperämme, käytöksemme ja tulevaisuutemme. Materialismi selittää nykyihmiselle aivan kaiken. Tätä uskontoa opetetaan lapsille jo päiväkodista alkaen. Koska tiedetään, että lapset uskovat synnynnäisesti luojaan, usko Jumalaan on kitkettävä nopeasti pois heidän aivoistaan.

Koska kukaan ei osaa uskottavasti selittää, miksi ihmisillä on hämmästyttävän tehokkaat aivot, on sommiteltava tarina, jonka mukaan aivot olisivat kehittyneet ”vastakkaista sukupuolta miellyttämään” riikinkukon pyrstön tavoin tai vaihtoehtoisesti lihan grillaaminen kasvatti ihmisaivot 4 desilitran tilavuudesta 1,5 litran suuruisiksi kahdessa vuosimiljoonassa! Jos uskot tällaiseen akateemiseen typeryyteen, olet itse vastuussa valinnastasi!

Mitä valetiede on?

Kyseessä on mahtava materialistinen manifesti maailman alkuperästä. Tieteen toistettavissa olevien tutkimustulosten ei sallita saastuttaa tätä valheen julistusta. Havaintoaineisto ja kriittinen ajattelu työnnetään tietoisesti sivuraiteelle. Piispojen sitoutuminen valetieteeseen 27.11.2019 on järkyttävää. Luulen kuitenkin, että he ovat kuitanneet tämän kristinuskosta irtisanoutuvan manifestin sitä lukematta tai ymmärtämättä. Heidän pamflettinsa taustalla on nimittäin Templeton foundationin Follow the money rahoituksella toimiva Areiopagi ja sitä oli TV:ssä esittelemässä mm. tähtitieteilijä Esko Valtaoja ja paleontologian professori Mikael Fortelius. Nämä herrat eivät kuitenkaan ole päteviä tässä asiassa ja on ällistyttävää, että Matti Leisolan kriittistä kirjaa Evoluutiouskon ihmemaassa ei edes mainittu!

Materialistien tarkoitus on saada ihmiset vakuuttuneiksi,

että elämä voidaan selittää aineen ja energian avulla ilman suunnittelua. Tämä johtaa tilanteeseen, missä yksikin kiistaton todiste suunnittelusta kaataisi materialismin. Siksi valetiedettä puolustetaan niin raivokkaasti ja sen kriitikkoja pilkataan ja heidät leimataan ”tieteen vastustajiksi”. Kaikkein innokkaimpia tässä kristinuskon vastaisessa taistelussa ovat teologian tohtorit ja tekopyhät tieteilijät eli tämän päivän "ylipapit, kirjanoppineet ja fariseukset". Samat tahot tappoivat Jeesuksen ja nyt tappavat Jumalan Sanan! Kaikki täytyy voida selittää puhdasoppisen materialismin avulla, mutta väite on nykytieteen valossa osoittautumassa typeryydeksi, kuten selviää tuoreesta kirjastani Mikä on totuus.

Darwinin kuningasajatus oli, että solu syntyy itsestään ja sen jälkeen kehittyy luonnonvoimien avulla kaikiksi elämän muodoiksi. Väite on huima ja erikoista siinä on, että se on vastoin kaikkea, mitä kemiasta ja fysiikasta tiedetään. Toisin sanoen, todistusaineisto kumoaa väitteen jo lähtötelineissä. Olisikin syytä puuttua kansalaisaloitteella akateemiseen näennäistieteeseen, jonka mukaan lihaliemi on esi-isäsi. Valheiden opettaminen totuutena lapsille koulussa on nimittäin lainvastaista, sillä tiedeaineissa tulee opettaa vain toistettaviin havaintoihin ja tutkimustuloksiin perustuvaa tietoa. Filosofiset arvelut elämän alkuperästä tulisi poistaa biologian opetuksesta ja siirtää ne elämänkatsomustiedon tunneille.

Kokeellinen tiede kumoaa valetieteen

Valetieteen väittämät ovat ilmeisen mielettömiä. Koska materialismi on kaikkea hallitseva maailmankuva ja siitä seuraa väistämättä materialistinen maailmankatsomus, kokeellisen tieteen tulokset ohitetaan tietoisen harkitusti. Tästä seuraa nykyinen kulttuurin rappio ja tieteellinen korruptio, joka tarkoittaa, että alkuperätieteessä vain materialismia tukevat tulokset ovat julkaisukelpoisia. On helppo huomata, että kyseessä on filosofinen, eikä siis tieteellinen, valinta.

Raamatusta käy ilmi, että ihmisten uskoa myös koetellaan (2.Aik.32:31)

Jumala koettelee ihmisiä saadakseen tietää, mitä ihmisen sydämessä on. Ihmisiä myös nöyryytetään samasta syystä (5.Moos.8:2). Ole siis varovainen ja ajattele omilla upeilla aivoillasi itse. Enemmistön mielipide ei ole tiedettä!

Valitse Jeesus, joka totesi, että Hän on Totuus. Saat kaiken, mutta et menetä mitään. Muista myös, että olet itse vastuussa valinnoistasi!

KORONAVIRUS LEVITTÄYTYY MAAILMAAN

Ranskan terveysministeri päätti 24. helmikuuta aktivoida 70 varasairaalaa Italian huolestuttavan tilanteen johdosta. Israelissa kehotetaan välttämään Italiaan matkustamista. Koronavirus leviää islamilaisiin maihin. Iranissa yli 200 on kuollut virukseen. Naapurivaltiot sulkivat rajat Iraniin, missä mellakoidaan, koska tiedotusvälineet ja hallitus valehtelivat tilanteesta: Iran’s government and media lied about coronavirus outbreak, riots erupt Pörssit lähtivät jyrkkään luisuun 24.2. Le Monde kyselee, "Onko koronavirus 'demoni', jonka talousvaikutuksia on vaikea arvioida?" Le coronavirus, un « démon » dont l’impact économique est difficile à évaluer

CHARLIE CHAPLININ "SAARNAA" TURUN TUOMIOKIRKOSSA

Turun tuomiokirkossa esitetään 5. maaliskuuta Charlie Chaplinin elokuva Diktaattori. On tapana todeta, että kun Pyhä Henki jättää seurakunnat, temput alkavat. Monissa seurakunnissa kautta Suomen pastorit vetävät joogaryhmiä. Kirkkohallituksen johtoryhmä patistelee Pride -patikointiin. LGBTQ -liikehdintä lumoaa Lootin päivien seurakunnat ja villitsee lapset, kun Setan sisäänpääsy sallitaan rippikouluihin. Tämä täyttää rikoslain määrittelemän lasten seksuaalisen hyväksikäytön tunnusmerkistön, sillä jo piirroskuvien näyttäminen aktista lapsille riittää. Kuuluisa saarnaaja Charles Spurgeon (1834-1892) ennakoi Darwinin kirjan ilmestymisen jälkeen, että "tulee aika, jolloin paimenet eivät enää kaitse lampaita, vaan klovnit viihdyttävät vuohia".

PUHEENI HUUMEISTA SLEY:n OPISKELIJAILLASSA

Huumeet lähipiirissämme

ONKO VEDENPAISUMUS TAPAHTUNUT?

Puheeni Turussa 22.2.2020: Pekka Reinikainen: Luominen vai evoluutio?PEKKA REINIKAINEN, LL, tietokirjailijaPekka Reinikainen on valmistunut lääkäriksi Ranskan Montpellierissä ja toiminut käytännön lääkärinä yli 40 vuotta sekä yli 10 vuotta kuntoutuslääkärinä ja koululääkärinä. Reinikainen on toiminut kolme kautta Lääkäriliiton valtuuskunnassa ja useissa valiokunnissa sekä Kunnallislääkärit ry:n hallituksessa, Helsingin aluelääkäriyhdistyksen puheenjohtajana sekä Suomen kristillisen lääkäriseuran puheenjohtajana. Hän on myös Viron kristillisen lääkäriseuran kunniajäsen. Hän on toiminut 10 vuotta sosiaalilautakunnan, 20 vuotta Helsingin kaupunginvaltuuston ja Valtioneuvoston päihde- ja raittiusasiain neuvottelukunnan jäsenenä sekä kirkolliskokouksen jäsenenä 16 vuotta.


Tahdotko antaa palautetta blogista? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen .
Blogien kirjoittajat vastaavat itse blogiensa sisällöstä. Blogitekstit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä eivätkä välttämättä vastaa Luominen ry:n, yhdistyksen hallituksen tai hallituksen jäsenten näkemyksiä.