torstaina, 20. helmikuuta 2020, klo 8.26

Luonnon vai Raamatun historiaa?

Pekka Reinikainen

Kuinka Raamatun arvovaltaa laimennettiin

Muutamat 1700-luvun filosofit muuttivat Raamatun hienovaraisesti myytiksi jo ennen Darwinia, joka vain ajelehti ”vuosimiljoonien virran” vietävänä.

Temppu ja miten se tehtiin

Olisi ollut uskaliasta käydä suoraan Pyhien Kirjoitusten kimppuun. Taktiikaksi valittiin Raamatussa kuvatun historian aikataulun mitätöinti. Taitava yllätyshyökkäys vähiten odotetusta suunnasta siten, että Jumalan ilmeistä olemassaoloa ei tarvinnut kyseenalaistaa.

Vedenpaisumus vesitettiin

Mielenkiintoista on, että vedenpaisumuksen kieltäminen ja siihen uskovien pilkkaaminen, langenneen maailman illan hämärtyessä, on täsmällisesti ennakoitu Raamatussa. Pilkkaajat ovat himojensa mukaan vaeltavia sateenkaari-ihmisiä, jotka hajottavat kirkon kahtia ennemmin tai myöhemmin. He tietävät varsin hyvin, mitä tekevät!

Pietarin teksti vahvistaa, että Raamattu on totta

”Ja ennen kaikkea tietäkää se, että viimeisinä päivinä tulee pilkkapuheinensa pilkkaajia, jotka vaeltavat omien himojensa mukaan ja sanovat: ’Missä on lupaus hänen tulemuksestansa? Sillä onhan siitä asti, kuin isät nukkuivat pois, kaikki pysynyt, niinkuin se on ollut luomakunnan alusta’. Sillä tietensä he eivät ole tietävinään, että taivaat ja samoin maa, vedestä ja veden kautta rakennettu, olivat ikivanhastaan olemassa Jumalan sanan voimasta ja että niiden kautta silloinen maailma hukkui vedenpaisumukseen” (2.Piet.3:3-6).

Kaikki pilkkaavat vedenpaisumukseen uskovia nykyään,

mutta nämä liberaaliteologit, ylipapit ja kirjanoppineet eivät huomaa, että Jeesus sanoi Nooan päivien toistuvan silloin kun Hän palaa: ”Sillä niinkuin oli Nooan päivinä, niin on Ihmisen Pojan tulemus oleva. Sillä niinkuin ihmiset olivat niinä päivinä ennen vedenpaisumusta: söivät ja joivat, naivat ja naittivat, aina siihen päivään asti, jona Nooa meni arkkiin, eivätkä tienneet, ennenkuin vedenpaisumus tuli ja vei heidät kaikki; niin on myös Ihmisen Pojan tulemus oleva” (Matt.24:37-39). Kyseessä ei ollut paikallinen tulva, jota tekopyhät teologian tohtorit todistelevat ja torjuvat Jeesuksen tarkasti tiedottaman totuuden.

Koska tiede ja Raamattu eivät voi olla ristiriidassa,

piti turvautua näennäistieteeseen. Aina 1700-luvulle asti geologien enemmistö piti maakerrostumia vedenpaisumuksen tuottamina, koska se on totta ja täysin ilmeistä kun sedimenttejä ja niihin elävinä hautautuneita fossiileja tarkastellaan. Lisätietoja on TV7:n ohjelma-arkistossa opetussarjassani Fossiilit - katastrofin todistajat.

Kivettyneet lehdet kieltäjien perusteluna

Vuonna 1720 ranskalainen René Réaumur tutki maakerrostumia Toursin alueella Ranskassa. Hän löysi kivettyneitä lehtiä rikkinäisten simpukan kuorien seassa. Hänen mielestään ”raivoisa vedenpaisumus ei olisi voinut jättää jäljelle hyvin säilyneitä lehtiä, koska mutaa ei olisi vuodessa kertynyt riittävästi lehtien säilymiseksi”. Vedenpaisumuksessa näin tietysti kuitenkin tapahtui.

Histoire Naturelle ja kreivi de Buffon

De Buffon (1707-1788) tuotti kaikkea luonnontiedettä käsittelevän 36-osaisen kirjasarjan. Hänellä oli kuninkaallisen puutarhan ja siihen liittyvän museon hoitajana suuri arvovalta ja teoksen nimi Luonnonhistoria oli hyvin naamioitu ja ovela hyökkäys Raamatussa kuvattua maailman todellista historiaa vastaan. Hyökkäys perustui ikivanhoiksi tulkittuihin maakerrostumiin. Raudan jäähtymisnopeudesta de Buffon laski maapallon iäksi 75 000 vuotta. Tästä käynnistyi maapallon iän vähittäinen pidentäminen ja tiedemiehet olivat kuin vaihtolämpöinen sammakko paistinpannulla, eivätkä huomanneet Raamatun pohjaan palamista ennen kuin oli liian myöhäistä.

Valikoivaa julkaisua

Nykymaailmassa vertaisarviointi estää vakiintuneen maailmankäsityksen kumoamisen, mutta osattiin sitä ennenkin. Bernard Le Bouyer de Fontanelle nimitettiin vuonna 1697 Ranskan tiedeakatemian sihteeriksi ja tässä asemassa pääsi 40 vuoden ajan valitsemaan mitä akatemia sai julkaista. Hän salli vain oikeana pitämänsä vanhaan maapalloon sitoutuvan aineiston julkaisemisen. Tällä tavoin historiassa tapahtuneen vedenpaisumuksen vastustaminen levisi kautta maailman.

Tarinointia Britanniassa

Kuuluisa filosofi David Hume perusteli buddhismilla hyökkäystään Jumalaa ja vedenpaisumuksessa langetettua tuomiota vastaan. Hän tunsi Charles Darwinin isoisän, Erasmus Darwinin, joka kirjoitti, että: ”Hume - - arvelee maailman syntyneen vähitellen ominaisuuksiensa perusteella, eikä hetkessä Kaikkivaltiaan käskystä”.

Juonittelu jatkuu

Skotlantilainen lakimies Charles Lyell arveli kirjeenvaihdossaan, että uskonnollisetkin ihmiset: ”voisivat halveksia yhdessä kanssamme muinaisia ja nykyisiä fysiko-teologeja”. Nämä olivat tuon ajan kreationisteja, jotka pitivät maakerrostumia ja niiden fossiileja vedenpaisumuksen todisteina. Lyell ja kumppanit lumosivat uskonnolliset ihmiset liehittelyn avulla. Lyell kirjoitti George Scropelle: ”Mieleeni tuli muutamia vuosia sitten ajatus, jonka mukaan Mooseksen kirjoitusten mukainen geologia voidaan huomiota herättämättä kumota historiallista viitekehystä käyttämällä”. Lyell ei vakuuttanut kokeellisella tieteellä, vaan ”pilkkaamalla” ja ”halveksimalla” 1. Mooseksen kirjassa ilmoitettua maailman historiaa. ”Toimintasuunnitelma onnistui ja sekä kirkko että kulttuuri sokaistiin”. Charles Darwin edisti Lyellin suunnitelmaa julkaisemalla Lajien synty -kirjansa, joka on tieteeksi naamioitu antikristillinen kyhäelmä.

Miljoonat vuodet otettiin käyttöön todistamatta niitä tieteellisesti

Kirjeessään pojalleen Georgelle Darwin paljasti roolinsa juonessa vedenpaisumuksen kumoamiseksi: ”Lyell on täysin vakuuttunut siitä, että hän on onnistunut horjuttamaan uskoa vedenpaisumukseen paljon tehokkaammin kuin mihin hän olisi pystynyt käymällä suoraan Raamatun kimppuun - - PS. Luin juuri Morleyn kirjan Voltairen elämästä, jossa hän painottaa, että suora hyökkäys kristinuskoa vastaan ei juurikaan tuota pysyviä tuloksia, vaan todellista ja kestävää vaikutusta saadaan aikaan vain hyökkäämällä vähitellen ja hiljaisuudessa sivusta käsin”.

Ovelien toimintasuunnitelmien vaikutus

Minkälaisen maailman nämä juonittelijat saivat aikaan? Tuloksena oli maailma, missä Jumalan luomat ihmiset kieltävät, että heidät on luotu. Maailman, jossa kävellään vedenpaisumuksen luomien maakerrostuminen päällä ja kielletään Nooan päivät, jotka Jeesus vahvisti tapahtuneiksi! Ja kaikki tehtiin pelkän valetieteen avulla ja akateemisella arvovallalla ilman vähäisintäkään kokeellisen tieteen tulosta. Vain luominen selittää, että maailmamme on elinkelpoinen ja vain vedenpaisumus auttaa ymmärtämään maakerrostumat ja niiden fossiilit. Raamatussa ilmoitettu historia on totta, "luonnonhistoria" on ateistista filosofiaa (Acts and Facts, January 2020).

JERUSALEM POST HUOMIOI SUOMEN

Lehdessä julkaistiin 18. helmikuuta oheinen artikkeli kansanedustaja Päivi Räsäsestä ja pastori Juhana Pohjolasta. Poliisi tutkii, ovatko he syyllistyneet "kiihottamiseen kansanryhmää vastaan". Tätä vauhtia Suomi joutuu outoon valoon maailmalla, mutta samalla kaikki ihmiset saavat tietää, mitä Raamatussa sanotaan tällaisesta luomisjärjestyksen vastaisesta villiintymisestä (Room.1:27), jossa maailma siirtyy "Lootin päiviin" (Luuk.17:28). Jeesus sanoi, että villiintyminen toteutuu ennen Hänen paluutaan. Tästä kirjoitan kirjassani Sukupolvi, joka hylkäsi Jeesuksen (Kuva ja Sana).

Finnish Evangelical pastor, MP under investigation over anti-LGBTQ booklet

CBN -UUTISKANAVA JULKAISI 19.2 SAMASTA ASIASTA

Suomi ällistyttää kaikkialla maailmassa!

Is Finland about to make Christianity illegal? Christian lawmaker facing fines and prisonPEKKA REINIKAINEN, LL, tietokirjailijaPekka Reinikainen on valmistunut lääkäriksi Ranskan Montpellierissä ja toiminut käytännön lääkärinä yli 40 vuotta sekä yli 10 vuotta kuntoutuslääkärinä ja koululääkärinä. Reinikainen on toiminut kolme kautta Lääkäriliiton valtuuskunnassa ja useissa valiokunnissa sekä Kunnallislääkärit ry:n hallituksessa, Helsingin aluelääkäriyhdistyksen puheenjohtajana sekä Suomen kristillisen lääkäriseuran puheenjohtajana. Hän on myös Viron kristillisen lääkäriseuran kunniajäsen. Hän on toiminut 10 vuotta sosiaalilautakunnan, 20 vuotta Helsingin kaupunginvaltuuston ja Valtioneuvoston päihde- ja raittiusasiain neuvottelukunnan jäsenenä sekä kirkolliskokouksen jäsenenä 16 vuotta.


Tahdotko antaa palautetta blogista? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen .
Blogien kirjoittajat vastaavat itse blogiensa sisällöstä. Blogitekstit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä eivätkä välttämättä vastaa Luominen ry:n, yhdistyksen hallituksen tai hallituksen jäsenten näkemyksiä.