maanantaina, 20. marraskuuta 2023, klo 19.08

Työvoimapula sosiaali- ja terveysalalla

Pekka Reinikainen

Miksi Suomea riivaa ankara työvoimapula sosiaali- ja terveysalalla?

Ihmiset eivät pääse hoitoon. Lastensuojelun kulut ylittävät lasten erikoissairaanhoidon kustannukset! Ihmisiä sokeutuu, kun silmälääkärille ei pääse! Vanhusten hoitolaitoksia suljetaan ja eutanasiaa ajetaan jälleen. Eliniän odote on kääntynyt laskuun.

Suomesta puuttuu yli miljoona alle 50 vuoden ikäistä ihmistä

Vuoden 1970 aborttilain seurauksena 600 000 ihmistä on surmattu. Vuonna 1973 joka kolmas raskaus päättyi aborttiin. Kaikkien näiden abortoitujen lasten jälkeläiset eli heidän lapsensa ja lapsenlapsensa puuttuvat!

Tämä massivinen lastenmurha on tehty ”sosiaalisista” syistä!

Vaikka olemme eläneet ”sosiaaliturvan suomassa leivän yltäkylläisyydessä ja Ensi-kotien verkostossa”. Nälkäkuolema ja asunnottomuus ei ole Suomessa yli sataan vuoteen uhannut ketään lasta odottavaa. Tilanne oli totisesti toisenlainen 1800-luvun nälkävuosina, jolloin isoisäni syntyi Savossa savupirttiin ja syötiin pettuleipää. Nälkävuosina lapsia syntyi kuitenkin nykyään syntyviä 41 000 lasta enemmän! Vain yhdellä kolmekymppisellä miehellä kymmenestä on nykyään lapsi. Suunnitellusti lasten hankinnasta on luopunut miljoona 20-45 vuotiasta suomalaista. Paria kohden syntyy vain 1,32 lasta. Jotta väestökato estyisi, luvun pitäisi olla 1,8. Väistämätön tosiasia on, että Suomen kansa katoaa kartalta varsin nopeasti, eikä asialle ole mitään tehtävissä. Miehet menettävät kykynsä siittää lapsia, sillä vuoden 1970 jälkeen siittiöiden määrä millilitrassa siemennestettä on romahtanut peräti 50 prosenttia! Ollaan hyvin lähellä hedelmättömyyden rajaa. Tämä vahvistaa myös luomisnäkemyksen ja syntiinlankeemuksen, minkä jälkeen luomakunnan rappeutuminen käynnistyi. Tämä vahvistaa myös ihmisen olemassaolon olevan ohi, mahdollisesti jo 6 sukupolven kuluttua. Elämme lopun aikaa, joka näkyy DNA:ssa. DNA:sta voidaan myös suoraan nähdä luominen ja lankeemus ja se tosiasia, että ihminen on ollut täällä noin 5700 vuotta. Väite nykyihmisen 300 000 vuoden olemassaolosta on tieteellinen mahdottomuus. Lisätietoja saat Tomi Aallon kirjasta Epigeneettinen informaatio ja kadonnut evoluutio. Sen voit tilata luominen.fi sivulta.

Sodanjälkeiset suuret ikäluokat olivat vahvuudeltaan 110 000 syntyneen luokkaa eikä heitä nykyisillä henkilöresursseilla pystytä hoitamaan. 

Edellinen hallitus helpotti abortin saantia

Se onnistuu nyt entistä helpommin, kun kahden lääkärin lausuntoa ei enää tarvita. Tämä on tuhon tie, koska alkuraskauteen liittyy usein masennusta, joka johtaa helposti ajatukseen abortista. Lapsen arvo ainutkertaisena Jumalan kuvana ja Jumalan lahjana kärsii. Kohdusta tulee hengenvaarallinen paikka ihmiselle. Joka päivä menetetään maassamme koululuokallinen lapsia. Kuvitellaan, että ihmiselle kuuluu itsemääräämisoikeus omaan kehoonsa, mutta ei muisteta tässä kehossa olevan lapsen oikeutta elää. Olemmehan kaikki olleet napanuoran päässä äidistämme yhdeksän kuukautta!

Mitä kirkko tekee?

Jumala kirjoitti omalla sormellaan kivitauluun "Älä tapa" (5.Moos.9:10). Se on oikein käännettynä "Älä murhaa", sillä sodassa joutuu tappamaan itsepuolustukseksi. Harkittu surmaaminen rauhan aikana on murha.

Oletko huomannut, että piispat olisivat kiinnittäneet huomiota aborttikäytäntöön? Arkkipiispan suurin ongelma näyttää olevan muutaman papin vihkiminen Inkerin kirkossa ja tärkein hanke näyttää olevan samaa sukupuolta olevien vihkimisen edistäminen, johon hänelle ei Kirkkolain mukaan ole kuitenkaan annettu lupaa. Samaa sukupuolta olevien kirkollista vihkimistä kannattavat piispat ja papit ovat tehneet mahdottomaksi Suomeen paenneiden muslimien evankelioinnin! Muslimeita ei kiinnosta liberaali – ”kaikki käy kristinusko”, missä armo on alennusmyynnissä. Muslimeilla on upean suuret perheet, he eivät abortoi lapsiaan. Suomi sen sijaan on ajautunut vaaralliseen väestökatoon, josta piispat eivät näytä välittävän tuon taivaallista, vaikka kirkot ovat muuttumassa kuolemaan tuomituiksi Kristillisiksi perinneyhdistyksiksi, joissa käydään lähinnä vain hautajaisissa,

Nyt on parannuksen päivä

Jumala on yhä armollinen. Jeesus sanoi katuvalle murhaajalle, joka oli ristiinnaulittu Hänen viereensä: "Totisesti minä sanon sinulle, tänä päivänä pitää sinun oleman minun kanssani paratiisissa" (Luuk. 23:43). Jokainen abortin kauhun läpikäynyt saa sen edelleen anteeksi, jos kääntyy Jeesuksen puoleen.

VUODEN MERKITTÄVIN LUOMISTA TUKEVA LUENTO

Ehdoton suositus. Tämän katsottuasi ymmärrät, että uusdarvinismin valtakausi on ohi! Epigeneettinen informaatio ja kadonnut evoluutioPEKKA REINIKAINEN, LL, tietokirjailijaPekka Reinikainen on valmistunut lääkäriksi Ranskan Montpellierissä ja toiminut käytännön lääkärinä yli 40 vuotta sekä yli 10 vuotta kuntoutuslääkärinä ja koululääkärinä. Reinikainen on toiminut kolme kautta Lääkäriliiton valtuuskunnassa ja useissa valiokunnissa sekä Kunnallislääkärit ry:n hallituksessa, Helsingin aluelääkäriyhdistyksen puheenjohtajana sekä Suomen kristillisen lääkäriseuran puheenjohtajana. Hän on myös Viron kristillisen lääkäriseuran kunniajäsen. Hän on toiminut 10 vuotta sosiaalilautakunnan, 20 vuotta Helsingin kaupunginvaltuuston ja Valtioneuvoston päihde- ja raittiusasiain neuvottelukunnan jäsenenä sekä kirkolliskokouksen jäsenenä 16 vuotta.


Tahdotko antaa palautetta blogista? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen .
Blogien kirjoittajat vastaavat itse blogiensa sisällöstä. Blogitekstit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä eivätkä välttämättä vastaa Luominen ry:n, yhdistyksen hallituksen tai hallituksen jäsenten näkemyksiä.