Halutessasi voit käyttää salattua yhteyttä tästä.

Ota yhteyttä

Postiosoitteemme on

Luominen ry
PL 10
33581 Tampere

Sähköpostilla tavoitat meidät nopeimmin

Tilausnumeromme on 020 730 7400

Puhelun hinta on lankapuhelimesta soitettaessa paikallisverkkomaksu, matkapuhelimesta soitettaessa matkapuhelinmaksu. Asiakaspalvelu on avoinna arkisin maanantaina klo 17-18 sekä keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 10-11. Varaamme oikeuden muuttaa aukioloaikoja siitä ilmoittamatta.

  • Voit lähettää numeroon myös tekstiviestin!

HUOMIO! Olemme kiitollisia siitä viestipaljoudesta, jota saamme. Vastaanotamme niin paljon viestejä ja kyselyitä, että parhaimmillaankin vastaamisaika venyy. Pyydämme lisäksi kohteliammin huomioimaan, että me emme ole lääketieteellinen tutkinta- emmekä terveysvirasto: vaikka asiantuntijoillamme olisikin tietotaitoa lääketieteen alalta, ydintehtävämme on Raamatullisen luomisen tieteellinen tunnetuksi teko - eivät kaikenkarvaiset salaliittoteoriat.

Luemme kaikki viestit, mutta emme valitettavasti kaikkiin kykene vastaamaan. Saamme hyvin runsaasti viestejä, joissa on vain linkki johonkin netissä olevaan videoon. Näitä "tässä on linkki, mitä mieltä olette?"-kyselyjä tulee eri aihealueilta hyvin runsaasti, ja suurin osa linkeistä jää yksinkertaisesti resurssien puutteen vuoksi klikkaamatta.

Verkkokaupan tuotteisiin ja tilauksiin liittyvissä asioissa, osoitteenmuutoksissa, ja tuotetiedusteluissa saat vastauksen nopeimmin osoitteesta  .

Täytä alla olevan lomakkeen tiedot ja lähetä sähköposti