maanantaina, 30. huhtikuuta 2018, klo 19.06

Lapsityön luomisrintamalla

Nykypäivää leimaa vahva usko evoluutioon: siihen, että ihminen ja kaikki eläimet olisivat syntyneet vuosimiljardeja kestäneen asteittaisen kehityksen tuloksina. Kuten muualla sivuillamme osoitamme, on paljon johdonmukaisempaa uskoa äskettäiseen luomiseen. Tästä huolimatta luontodokumentit, sarjakuvat, kirjat, nettisivut, blogit, TV-ohjelmat, elokuvat jne. ovat täynnä viittauksia evoluutioon. Evoluutiouskoa julistetaan ikään kuin se olisi ylevää, puolueettoman tieteen selvittämää suurta viisautta. Meille viestitään, että kukaan järkevä ihminen ei edes ajattele evoluution kyseenalaistamista. Moni valveutunut kristitty kysyykin perustellusti: Miten kasvattaa lapsemme maailmassa, jossa evoluutiouskomus läpileikkaa koko kulttuuriamme?

Suosittelemme tilaamaan perheeseenne (tai lasten, tai lastenlasten perheeseen) Luominen-tiedelehden. Lehdessä on oma osio perheen pienimmille ja lehteä sopii luettaa minkä ikäisillä lapsilla tahansa. Meidän ei kannata aliarvioida lasten älykkyyttä: esimerkiksi eräs alakoulussa olevan lapsen isä lähestyi meitä lapsen tekemällä äärimmäisen hyvällä kysymyksellä ihmisfossiileihin liittyen, johon isä ei ollut löytänyt vastausta. Toimitimme lapselle Kysymyksiä ja vastauksia luomisesta -kirjan, ja saimme äärimmäisen rohkaisevaa palautetta. Tästä huippulaadukkaasta kirjasta löytää vastauksen tuohon ja yli 60:een muuhun kysymykseen luomisesta, evoluutiosta ja 1. Mooseksen kirjasta.

Sen lisäksi, että lehdessämme on jo vuosia ollut oma osio lapsille, haluamme jatkossa myös tukea erityisesti luomisen opetusta lapsille. Suunnitteilla on ohjeistusta ja luomisaiheista koulutusta erityisesti lasten kanssa työtä tekeville: seurakuntien lapsi- ja nuorisotyöhön, pyhäkouluihin, jne. Jos olet kiinnostunut, ota meihin yhteyttä niin lisäämme sinut lapsityön jakelulistallemme, jossa kuulet ensimmäisten joukossa kun Suomessa tapahtuu lasten luomisrintamalla.

"Totuta poikanen tiensä suuntaan,  niin hän ei vanhetessaankaan siltä poikkea." (Sananl. 22:6)