sunnuntaina, 30. syyskuuta 2018, klo 10.10

Aivotonta tieteistarinointia

Pekka Reinikainen

Helsingin Sanomat jatkaa tiedesivullaan aivottomia tarinoitaan ihmisen ”evoluutiosta” (26.9). Tällä kertaa kerrotaan, mistä aivomme ovat kotoisin: ”Ihminen joka tapauksessa ylittää simpanssit ja bonobot myötäelämisen ja sosiaalisuuden taidoissa. Jotain on siis tapahtunut ihmisen sukulinjassa sen jälkeen, kun erosimme lähisukulaisistamme kuusi miljoonaa vuotta sitten.

Se jokin tapahtui fossiililöytöjen perusteella vasta kun Homo-suku erkaantui omaksi haarakseen noin kaksi miljoonaa vuotta sitten. Silloin kehittyi pystyihminen Homo erectus.

Pystyihmisestä lähtien ihmisen suvussa kallot alkoivat kasvaa. Suuremmat kallot merkitsivät suurempia aivoja. Vallitseva käsitys on, että aivojen kasvua selittää mullistus ruoanhankinnassa ja ravinnon laadussa. Ryhdyimme metsästämään yhdessä isoja riistaeläimiä ja saimme syödäksemme lihaa. Se vauhditti aivojen kasvua”. - - Sama vanha virsi eläinproteiinin erinomaisuudesta - - kuinka kauan kasvissyöjät viitsivät tilata lehteä? Totuus on, että lihaa ahmiva ihminen kutistaa munuaisensa eikä suurenna aivojaan. On naurettavaa väittää, että syömällä lihaa 4 miljoonaa vuotta, ihmiskunnan aivot olisivat kasvaneet 350 grammasta 1350 grammaan!

Iso annos tiedesekoilua esitetään myös lehdessä (5.9) julkaistussa artikkelissa, jossa kerrotaan, kuinka: ”Suomalaiset tutkijat ovat rakentaneet teorian siitä, miten sikiöstä tulee lesbo – ja vielä tarkemmin, femme tai butch - - Butcheiksi itsensä kokevilla vartalo on tutkimusten mukaan keskimäärin miesmäisempi kuin femmeillä. Butcheilla nimetön sormi on keskimäärin pidempi ja etusormi lyhyempi, mitä pidetään tilastollisena maskuliinisuuden merkkinä. Myös heidän leukansa on usein jykevä - - Suomen siteeratuin evoluutiopsykologi pitää tutkimusta tieteellisen uransa suurimpana saavutuksena - - 'Tämän suorempia todisteita tiede ei voi koskaan tarjotakaan. Ihmisillä kun ei tehdä kliinisiä kokeita tällaisessa asiassa’, hän sanoo”. Tällainen tutkimus muistuttaa romaninaisen kädestä povaamista Savonlinnan torilla. Mihin tällä huuhaalla pyritään? Tutkija vastaa: ”Mitä hyötyä on siitä, että butch- ja femme-lesbouden biologista alkusyytä näin tarkkaan selvitellään? - - Tutkija kokee, että homoseksuaalisuuden biologisen perustan todistus hyödyttää eniten homoseksuaaleja itseään. ’Jos mahdollisimman laajasti ymmärrettäisiin, että kyseessä on synnynnäinen ominaisuus, joka ei muuksi muutu, homouden vastustus ja homoseksuaalien oikeuksien vastustus muuttuisi lopullisesti turhaksi’, hän sanoo”.

Täytyy olla todella umpisokea, jos ei huomaa, että elämme Jeesuksen ennakoimia seksuaalisen sekoilun Lootin päiviä, jotka edeltävät Hänen paluutaan! (Luuk.17:28). Artikkelissa taas kerran tuputetaan seksuaalisen sekoilun myötäsyntyisyyttä vastoin Jeesuksen sanoja, jonka mukaan Hän loi ihmisen mieheksi ja naiseksi. Nämä evolutionistit ovat epäjohdonmukaisia, sillä heidän teoriansa mukaan ne ominaisuudet, jotka eivät tuota jälkeläisiä, pyyhkiytyvät pois.

Tiedesekoilu jatkuu lehdessä (28.9) missä lapsi kysyy evoluutiopaleontologian professorilta, voisiko taas kehittyä dinosauruksia? Professori vastaa: ”Osa lentävistä dinosauruksista tosin säilyi meidän päiviimme saakka. Nykyään niitä kutsutaan linnuiksi”. Vastauksessa on massiivinen ongelma. On rohkeaa puhua ”lentävistä dinosauruksista” tilanteessa, missä paleontologian asiantuntijat kiistelevät yhä ”höyhenpeitteisten dinosaurusten” olemassaolosta. Väite ”linnut ovat dinosauruksia” kuulostaa siltä, kuin se olisi ”totta”. Kun tieteessä jonkin teorian väitetään olevan ”totta” muuttuu asia samalla sekunnilla epätieteelliseksi eli tieteisuskoksi.

USKOONTULO ON VANHANAIKAISTA

Kirjoittaa antikristillinen HS (7.9). Laitoin seuraavan kommentin keskustelupalstalle: ”On tietysti järkevää uskoa, että maailma syntyi 13,8 miljardia vuotta sitten sattumalta tapahtuneesta vetykaasupäästöstä, luonnon lait on säädetty elämää varten ja maapallo viritetty elämälle sopivaksi. Kaikki johtuu hyvästä tuurista.

Harmillista, ettei kuitenkaan tiedetä, miksi vetykaasupäästö tapahtui juuri tuolloin, kuka valitsi elämänmyönteiset luonnon perusvuorovaikutukset ja tiivisti kaasun taivaankappaleiksi.

Kuinka aine muuttui eläväksi, on valitettavasti myös hämärän peitossa. Kyseessä on lisäksi fysiikan ja kemian lakien vastainen tapahtuma, mutta mitäpä pikkuasioista välittämään.

Kun alkusolu ilmestyi, siinä tapahtuneet kopiointivirheet tuottivat appelsiineja, norsuja ja lopulta ihmisen, kun kävelemisestä kiinnostunut kala otti jalat alleen, muutti etuevänsä käsiksi ja ryhtyi naputtelemaan tarinaa alkuperästään.

Vain vanhanaikaiset uskovaiset kuvittelevat, että alussa Jumala loi taivaat ja maan ja ihmisen mieheksi ja naiseksi.”

TEISTISET EVOLUTIONISTIT TOUHUAVAT

Heidän ”Yhtäköyttä -yhdistyksensä” järjestää lähiaikoina erään herätysliikkeen bunkkerissa samanmielisten konsensus -viikonlopun ”uskon ja tiedon rajankäynnistä”. Tiedolla he ilmeisesti tarkoittavat tämänhetkistä tieteellistä tutkimusta. Miten he mahtavat erottaa ”uskon ja tieteen”? En ole kuullutkaan, että tiedettä voi tehdä ilman uskoa johonkin! Ilmeisesti aivojen kasvattaminen lihaa syömällä edustaa ”tietoa” ja Jumalan meille antama tietoisuus ”uskoa” (1.Moos.2:7; 1.Kor.15:45).

Tapahtuma huipentuu luomispaneeliin, jossa pyritään esittelemään eri näkökantojen keskeiset argumentit, järjestäjien mukaan ”ilman polarisointia ja jyrkkää vastakkainasettelua”. Ehkä paneelissa selviää, minkä näköisen apinan heidän luojansa ylensi Aadamiksi tapettuaan erilaisia koekappaleita 3,5 miljardia vuotta, onko syntiinlankeemusta tapahtunut ja miksi Nooan piti rakentaa ruotsinlaivan kokoinen alus paikallista tulvaa varten. Toivottavasti kukaan ei häiritse paneelistien rauhaa olemalla eri mieltä!

Vakava teologinen ongelma tässä ”vanhinten, ylipappien ja kirjanoppineiden” tapahtumassa on, että nämä itseään täynnä olevat teologit, jotka eivät kovinkaan syvällisesti ymmärrä luonnontieteellisiä ongelmia, asettavat itsensä Luojan eli Jeesuksen yläpuolelle. Jeesus viittasi jokaiseen 1. Mooseksen kirjan 11 alkulukuun tapahtuneena historiana ja niissä esiintyviin henkilöihin todellisina ihmisinä. On kohtalokasta asettua Jeesuksen vastustajaksi.

TEISTISET EVOLUTIONISTIT OVAT PUDONNEET KÄRRYILTÄ LOPULLISESTI

He uskovat teoriaan, johon ateistitkaan eivät enää usko. Asioista perillä olevat ateistit tietävät aivan hyvin, että uusdarvinismi on kuollut ja kuopattu! Maailman johtavat evoluutiobiologit ja tiedemiehet kokoontuivat Lontooseen Royal Society:n järjestämään konferenssiin jo pari vuotta sitten, marraskuussa 2016. Konferenssin selkeä loppupäätelmä oli, että totuutena markkinoitu teoria on hajonnut, eikä sitä voi korjata. Tilaisuudessa oli paikalla myös ID:n eli Älykkään Suunnittelun kannattajia. Evoluutiobiologit myönsivät, että evoluutioteoria ei pysty vastaamaan esimerkiksi seuraaviin kysymyksiin ja ongelmiin:

- Eliöiden erilaisten rakennetyyppien, aistinelinten, fysiologisen säätelyn, anatomian ja lisääntymisen alkuperä.

- Uusdarvinistinen polveutuminen alkusolusta.

- Välimuotojen täydellinen puuttuminen. Fossiileja ei enää voi käyttää evoluution todisteina. Tämän myöntävät jo asioista perillä olevat asiantuntijatkin. Darwin sanoi itsekin, että hänen teoriansa kaatuu, jos niitä ei löydy, mutta vetosi fossiilien vähäisyyteen. Nyt niitä on löydetty miljardeja, mutta välimuotojen puute on tullut entistäkin silmiinpistävämmäksi. Kaikki eläinten rakennetyypit ilmestyvät evoluution näkökulmasta samassa silmänräpäyksessä evolutionistien kambrikaudella!

Luennoitsijoiden mukaan uusdarvinismi ei kykene selittämään, miten evoluution mekanismit, mutaatiot ja valinta, voisivat luoda mitään uutta. Yksikään konferenssin tiedemiehistä ei lähtenyt edes arvailemaan, miten evoluutio voisi toimia uutta luovana voimana. Evoluutiobiologit kykenivät tieteellisesti selittämään vain muuntelua eli mikroevolutiivisia muutoksia, kuten perhosen siipien värimuutoksia tai piikkikalojen nopeita muodon vaihdoksia, toisin sanoen epigeneettisestä säätelystä johtuvia muutoksia.

Koska edes maailman johtavat evoluutiobiologitkaan eivät kykene antamaan tieteellisiä ja varmoja vastauksia siihen, kuinka evoluutiota voisi tapahtua, on täysin selvää, että uusdarvinismi on väärä teoria. Jokainen voi ymmärtää helposti, että valheen todistaminen todeksi luonnontieteen avulla ei ole mahdollista!

Scientists confirm: Darwinism is broken

KUINKA RAAMATTUA PITÄÄ PUOLUSTAA

Kuinka teologien tulisi toimia, selviää R.C. Sproulin englanninkielisestä luennosta: R.C. Sproul: Defending the Faith

TRUMP TAPPOI ”PYHIÄ LEHMIÄ”

Totesi USA:n Israelin suurlähettiläs Jerusalem Post -lehdessä 5.9. Kalkkeutunut ajattelu palestiinalaiskysymyksessä on lopetettu Trumpin toimesta. Palestiinalaisongelmaa ei voi ratkaista lapioimalla sen päälle kymmeniä miljardeja dollareita. Pelkästään vuoden 1994 jälkeen 10 miljardia dollaria amerikkalaisten verorahoja on maksettu stipendeinä terroristeille ja heidän perheilleen ja kustannettu vihamielisiä oppikirjoja lapsille. Suurlähettiläs totesi myös, että Trump ei tehnyt Jerusalemia Israelin pääkaupungiksi, vaan sen teki kuningas Daavid 3000 vuotta sitten.

KIINASSA VIRANOMAISET POLTTAVAT RAAMATTUJA

Suomessa asia on hoidettu paljon tehokkaammin, sillä kaikki (!) Raamatut on onnistuneesti tuhottu ja ne keräävät turvallisesti pölyä kirjahyllyissä. Tämän täystuhon ovat tehokkaasti tuottaneet teologiset tiedekunnat. Kiinan viranomaisten toimenpiteet aiheuttavat jättiherätyksen, Suomen teologisten tiedekuntien temput jättinukahduksen. Kiinassa protestanttisia kristittyjä on jo yli 100 miljoonaa, Suomessa lähes 100 000 jättää kirkon joka vuosi ja Helsingissä hädin tuskin enää puolet syntyneistä lapsista liitetään kirkkoon. Tämä maa tulisi herätykseen yhdessä yössä, jos saarnastuoleista opetettaisiin, että Raamatussa ilmoitetaan totuus luomisesta, lankeemuksesta ja lunastuksesta ja että Raamattu on Pyhän Hengen antama ilmoitus 6000 vuotta sitten tapahtuneesta luomisesta ja lankeemuksesta. Suurin herätyksen este ei yllättäen olekaan akateemisten ateistien koominen alkuräjähdyksestä Aadamiksi -kehitysoppi, joka jo vetelee viimeisiä hengenvetojaan, vaan teistiset evolutionistit, jotka uusgnostilaisella harhaopillaan ovat tuhonneet Raamatun arvovallan.

SETA TUNKEUTUU KOULUIHIN

Seurakunnat sen sijaan potkitaan pois aamunavauksista tai jos pääsevät, Jeesuksesta puhuminen on ankarasti kielletty. Setan agitaattoreille sen sijaan levitetään punaista mattoa ja maksetaan palkkioita.

SANA -LEHDEN SEKOILU JATKUU

Lehden numerossa 37/2018 tuhotaan kristinuskon merkittävin historiallinen peruspilari – syntiinlankeemus. Ilman historiallista syntiinlankeemusta kristinusko muuttuu käsittämättömäksi. Teologian tohtori PM psykologisoi paratiisikertomuksen lehden artikkelissa. Tämä on tietysti nykyisen uusgnostilaisen teologian mukaista. Tohtori PM tekee perisynnistä ”aikuistumisen vertauskuvan”. Paratiisin tapahtumat kertoisivat miten ihmisestä tuli ”moraalinen olento”, jollaiseksi ”Jumala oli hänet tarkoittanut”. - - Tämä edustaa häikäilemätöntä harhaoppia eli syntiinlankeemus vyörytetään Jumalan syyksi!

Kertomuksessa ”nainen kehittyy miestä nopeammin aikuiseksi”, tohtorimme mukaan. Lopuksi ”Jumala varustaa ihmiset matkalle pois lapsuudenkodista – siinä toivossa, että he tulevat toimeen omillaan”. Teologian tohtorimme perustaa antikristillisen harhaoppinsa amerikkalaisen kehityspsykologi Lyn Bechtelin harhaiseen höpinään. Tämän härskimpää Jumalan pilkkaa harvoin näkee, mutta se tuleekin Teologisen tiedekunnan kokoonpanolinjalta. Nämä tiedekunnat ovat tuhonneet kristinuskon todella perinpohjaisesti. Tilanteelle on kuvaavaa, että ateistit tietävät, että teologiset tiedekunnat ovat tehokkaimpia ateismiin käännyttäjiä ja siksi eivät vaadi niiden lakkauttamista. Sen sijaan he estävät kristillisen opetuksen päiväkodeissa ja kouluissa, joissa voi vielä olla jäljellä oikeita uskovia opettajia.

SANA -lehden artikkeli osoittaa myös, mihin suohon upotaan, kun opetetaan teististä evoluutiota, missä hylätään miehen ja naisen alussa tapahtunut historiallinen luominen, historiassa tapahtunut syntiinlankeemus ja pahuuden takia tapahtunut vedenpaisumus. Näin kuitenkin on viimeisinä päivinä tapahduttava, sillä 2. Pietarin kirjeessä kaiken tämän myyräntyön ennustetaan toteutuvan ennen Herran paluuta. Synti häivytetään nykyteologiassa. Jos historiallinen, Raamatun kuvaama syntiinlankeemus ei ole historiallinen tosiasia, Jeesuksen lunastustyöllä ei ole mitään merkitystä!

KYRKPRESSEN LEHTI AJAUTUU LGBT VIRRAN MUKANA

Lehden numerossa 37/2018 käytetään kokonainen aukeama erään pastorin ”sankaritarinaan”. Kyseinen saarnaaja eli 20 vuotta ”kaksoiselämää” eli hänellä oli normaali perhe, johon kuului 2 tytärtä. Sitten nelikymppisenä hän rakastui mieheen. Artikkelissa tietenkin mollataan ”fundamentalistista Raamattunäkemystä”, mikä tarkoittanee, että niitä sopii pilkata, jotka pitävät Raamattua Jumalan Sanana. Eheyttämisterapia saa tietysti tuomion ja sen seurauksia kauhistellaan.

Kun kristilliset lehdet sekoilevat tällä tavoin, on se tietysti ajan hengen mukaista. Täytyy olla todella sokea, jos ei huomaa, että elämme Lootin päiviä.

KIRKKO JA KAUPUNKI -LEHTI EI TEE PARANNUSTA

Lehden sarjakuvien kehitysoppia tuputtava ja Jumalaa törkeästi pilkkaava linja jatkuu tuoreimmassa numerossa, johon on yleisön osastolle ilmestynyt lehden likaista linjaa tukevia kirjoituksia kuin haamujen yöstä. Hannu Salaman Juhannustanssit -kirjakin on hurskas painotuote tämän lehden rinnalla.PEKKA REINIKAINEN, LL, tietokirjailijaPekka Reinikainen on valmistunut lääkäriksi Ranskan Montpellierissä ja toiminut käytännön lääkärinä yli 40 vuotta sekä yli 10 vuotta kuntoutuslääkärinä ja koululääkärinä. Reinikainen on toiminut kolme kautta Lääkäriliiton valtuuskunnassa ja useissa valiokunnissa sekä Kunnallislääkärit ry:n hallituksessa, Helsingin aluelääkäriyhdistyksen puheenjohtajana sekä Suomen kristillisen lääkäriseuran puheenjohtajana. Hän on myös Viron kristillisen lääkäriseuran kunniajäsen. Hän on toiminut 10 vuotta sosiaalilautakunnan, 20 vuotta Helsingin kaupunginvaltuuston ja Valtioneuvoston päihde- ja raittiusasiain neuvottelukunnan jäsenenä sekä kirkolliskokouksen jäsenenä 16 vuotta.


Tahdotko antaa palautetta blogista? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen .
Blogien kirjoittajat vastaavat itse blogiensa sisällöstä. Blogitekstit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä eivätkä välttämättä vastaa Luominen ry:n, yhdistyksen hallituksen tai hallituksen jäsenten näkemyksiä.