torstaina, 20. syyskuuta 2018, klo 16.57

Idiotismia tarjolla tomppeleille jo vuodesta 1859

Pekka Reinikainen

Kun Darwinin Lajien synty -kirja julkaistiin vuonna 1859, se myytiin nopeasti loppuun. Ajan henki kaipasi kovasti jumalatonta maailmanselitystä. Darwinin tarkoitus oli ”tappaa Jumala” ihmisten mielistä ja siinä hän onnistui erinomaisesti, kun kirkkokin lähti nopeasti tukemaan ”tieteellistä” kehitysoppia.

Mitään tieteellisiä todisteita ei ollut tuolloin kuten ei tänäänkään

Koomisinta tässä komediassa on, että ajatus itse itsensä luoneesta luomakunnasta nieltiin ilman ainoatakaan tieteellistä todistetta. Tilanne on nykyään muuttunut koomisesta surkuhupaisaksi, sillä todistusaineisto on edelleen pelkkää tarinointia ja nykyään tiede päinvastoin kumoaa uusdarvinismin!

KUINKA MODERNI TIEDE KUMOAA KEHITYSOPIN?

Biologit hokevat, että maailmassa ei ole mitään järkeä ilman kehitysoppia! Yllättäen on kuitenkin käynyt ilmi, että maailmassa havaittava järki tulee esille, kun luomakuntaa tutkitaan. Viimeinen naula kehitysopin kirstuun ovat biologiset käyttöjärjestelmät.

Kuvittele, että saisit tehtäväksesi rakentaa vetykaasusta lisääntymiskykyisen ihmisen

Akateemiset älyniekat ja tomppelit teologit vannovat, että kaikki on tapahtunut sattumalta, täysin ilman järkeä. Sen lisäksi, että vetykaasusta syntyisi maailma, jossa voi elää, olisi pakattava ihmisen rakennus-, toiminta- ja kopiointikoneisto hädin tuskin silmille näkyvään munasoluun. Sen pitää tämän jälkeen jakautua 37000 miljardiksi soluksi, joiden muodostama järjestelmä suoriutuu näkemisestä, kuulemisesta, maistamisesta, haistamisesta jne.

Solun käyttöjärjestelmä muodostaa kirjaston, jossa sama merkkien jono sisältää jopa 12 päällekkäistä rakennus- ja toimintaohjetta

Jos aiot rakentaa talon, tarvitset piirustukset. Jos aiot rakentaa talon, joka automaattisesti korjaa siihen tulevat vauriot ja rakentaa itse kopion itsestään, pelkät piirustukset eivät riitä. Ihminen kasvattaa haavansa umpeen ja saa lapsia, joten haaste sattumalle on suuri.

Alussa oli virheetön ihminen

Aina kun lapsi syntyy, hänellä on noin 100 perimän muutosta, joita vanhemmilla ei ollut. ”Paraneeko polvi pojasta” tällä mekanismilla? Ihmiskunnan perimään on noin 6000 vuodessa kertynyt yli 200 000 alkuperäisen perimän muutosta ja olemme lähestymässä väistämätöntä sukupuuttoa kopiointivirheistä ja muista mutaatioista johtuen. Kyseessä on kiistaton tieteellinen tosiasia. Tämän ymmärtää peruskoulun käynyt helposti, mutta se on salattu dosenteilta, professoreilta ja teologian tohtoreilta.

Ihmisen kirjastossa ohjeet on kirjoitettu neljällä molekyylillä, jotka voidaan merkitä neljällä kirjaimella A, T, G ja C. Näistä kirjaimista muodostetaan sanoja, joihin rakennus- ja toimintaohjeet tallennetaan. Sanoissa on aina 3 kirjainta. Hieman yksinkertaistaen voi sanoa, että tällaisia kirjaimia on jonossa 3,5 miljardia kappaletta kaikissa soluissasi. Yhden ihmisen sisältämään kirjainten jonoon voisi kevyesti varastoida kaiken Googlessa olevan tiedon!

Kirjasto on osoittautunut ihmeelliseksi käyttöjärjestelmäksi

Ajattele, että lukisit sata hyllymetriä kirjoja. Sitten lukisit samat kirjat lopusta alkuun ja tarinat olisivat toiset. Taas alkuun päästyäsi lukisit 100 hyllymetriä uudelleen aloittaen sanojen muodostamisen toisesta kirjaimesta ja taas loppuun päästyäsi lukisit lopusta alkuun aloittaen lopusta lukien toisesta kirjaimesta. Takaisin alkuun päästyäsi ryhtyisit taas lukemaan, mutta nyt kolmannesta kirjaimesta ja sitten taas lopusta alkuun, mutta kolmannesta kirjaimesta. Kirjastoon olikin tallennettu 6 päällekkäistä tiedostoa!

Mutta ei tässä vielä kaikki!

Peruskoulun käynyt tietää, että DNA on kaksoiskierre. Rakenne muistuttaa tikapuita, jotka on pitkittäissuuntaan väännetty kierteelle. Toisella puolella on vastaava tietopankki eli toinen samanpituinen kirjainjono, josta voidaan myös poimia tietoja. Lopputuloksena on jopa 12 päällekkäistä tiedostoa.

Peruskoululainen tietää myös, että kopiointivirheet eivät paranna kotitehtävän laatua. Kun ihmisen tiedostoja avataan miljardeja kirjaimia päivittäin ja kopiointinopeus on 750 kirjainta sekunnissa, koululainen ymmärtää helposti, että seuraava sukupolvi huononee, kun virheitä väistämättä kertyy, korjauskoneistoistakin huolimatta. Yliopiston käyneiltä tämä menee yli ymmärryksen. He nimittäin opettavat, että tuote paranee tai virtahepo muuttuu kopiointivirheiden avulla ryhävalaaksi!

Jumala loi virheettömät eliöt

Perimän moniulotteista tiedostoa ja sen sisältämiä käyttöjärjestelmiä ei voi tietenkään syntyä sattumalta. On 100% idioottimaista väittää niin. Eliöissä havaittava kopiointivirheiden ja muiden mutaatioiden määrä osoittaa, että alkuperäiset luomukset olivat virheettömiä ja lankeemuksesta käynnistynyt rappio alkoi noin 6000 vuotta sitten Eedenin puutarhan tapahtumien seurauksena. Tämä on enemmän kuin ilmeistä. Biologit sulkevat täysin tietoisesti silmänsä näiltä tieteelisiltä tosiasioilta. Osa heistä ei tosin näytä ymmärtävän koko asiaa, osa on pelkureita, jotka pelkäävät työpaikkansa puolesta ja ne, jotka tietoisesti torjuvat totuuden, ovat vaarallisia valehtelijoita. Teologit apinoivat näitä ateisteja ja ovat jättäneet järkensä sakastin puolelle.

Miksi ihmiset haluavat uskoa humpuukiin?

Ihmiset rakastavat pimeyttä (Joh.3:19) vaikka kaikki taatusti tietävät, että on olemassa Jumala (Room.1:32). Ihmiset suorastaan anovat, että heille saarnataan puuta heinää: ”Sillä he ovat niskoitteleva kansa, ovat vilpillisiä lapsia, lapsia, jotka eivät tahdo kuulla Herran lakia, jotka sanovat näkijöille: ’Älkää nähkö’, ja ennustajille: ’Älkää ennustako meille tosia, puhukaa meille mieluisia, ennustakaa silmänlumeita. Poiketkaa tieltä, väistykää polulta; viekää pois silmistämme Israelin Pyhä” (Jes.30:9-11). Elämme nyt aikaa, joka ennakoidaan 2. Timoteuksen kirjeessä (4:3-4): ”Sillä aika tulee, jolloin he eivät kärsi tervettä oppia, vaan omien himojensa mukaan korvasyyhyynsä haalivat itselleen opettajia ja kääntävät korvansa pois totuudesta ja kääntyvät taruihin”.

Monet kehuskelevat nykyään tekopyhästi, että ovat ”etsijöitä”. Mitä he mahtavat ”etsiä”? - - Itselleen ”edullisinta” maailmankatsomusta tietysti, joka mahdollistaa tästä hetkestä nauttimisen ilman tarvetta parannuksen tekemiseen. Kysyt - - mikä on tämä uskonto? Se on ”uskonto ilman Jumalaa” eli buddhismi, jota nykyään myydään mindfulness –nimikkeellä ja johon koko maailma näyttää hurahtaneen, kuten totean kirjani Noituuden paluu lääketieteeseen 4. uudistetussa painoksessa.

Tällainen on Raamatun ennakoima maailma, jossa elämme nykyään:

”Mutta tiedä se, että viimeisinä päivinä on tuleva vaikeita aikoja. Sillä ihmiset ovat silloin itserakkaita, rahanahneita, kerskailijoita, ylpeitä, herjaajia, vanhemmilleen tottelemattomia, kiittämättömiä, epähurskaita, rakkaudettomia, epäsopuisia, panettelijoita, hillittömiä, raakoja, hyvän vihamiehiä, pettureita, väkivaltaisia, pöyhkeitä, hekumaa enemmän kuin Jumalaa rakastavia; heissä on jumalisuuden ulkokuori, mutta he kieltävät sen voiman” (2.Tim.3:1-5).

Mikä on ajan iltahämärässä taivaltavan Jeesuksen piskuisen lauman suuruus?

Onko se suurempi vai pienempi, kuin mitä uskonpuhdistajamme Luther 500 vuotta sitten arvioi? Luther arvioi, että oikeita uskovia oli hänen aikanaan korkeintaan yksi kymmenen tuhannen ihmisen joukossa. Mikä on tilanne nyt - - vain Herramme tietää sen.

TV7:n 12.9 teemailta luomisesta

TV7:n teemailtaPEKKA REINIKAINEN, LL, tietokirjailijaPekka Reinikainen on valmistunut lääkäriksi Ranskan Montpellierissä ja toiminut käytännön lääkärinä yli 40 vuotta sekä yli 10 vuotta kuntoutuslääkärinä ja koululääkärinä. Reinikainen on toiminut kolme kautta Lääkäriliiton valtuuskunnassa ja useissa valiokunnissa sekä Kunnallislääkärit ry:n hallituksessa, Helsingin aluelääkäriyhdistyksen puheenjohtajana sekä Suomen kristillisen lääkäriseuran puheenjohtajana. Hän on myös Viron kristillisen lääkäriseuran kunniajäsen. Hän on toiminut 10 vuotta sosiaalilautakunnan, 20 vuotta Helsingin kaupunginvaltuuston ja Valtioneuvoston päihde- ja raittiusasiain neuvottelukunnan jäsenenä sekä kirkolliskokouksen jäsenenä 16 vuotta.


Tahdotko antaa palautetta blogista? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen .
Blogien kirjoittajat vastaavat itse blogiensa sisällöstä. Blogitekstit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä eivätkä välttämättä vastaa Luominen ry:n, yhdistyksen hallituksen tai hallituksen jäsenten näkemyksiä.