perjantaina, 20. toukota 2022, klo 18.28

Darvinismi ja tieteellinen totalitarismi

Pekka Reinikainen

Totalitarismi on poliittinen järjestelmä, jossa valtion valta ulottuu yhteiskunnan kaikille alueille. Siinä tavoitellaan suurta yhteiskunnallista muutosta, joka perustuu yhden aatteen diktatuuriin.

Tämä blogi perustuu osittain syöpälääkäri Kenneth Feuchtin analyysiin Dr John Westin kirjasta Darwin Day in America: How Politics and Culture Have Been Dehumanized in the Name of Science.

Elämän ja kuoleman uudelleen määrittely

Abortti, avustettu itsemurha, eutanasia ja koko elämän kaari kohdusta hautaan tulkitaan nykyään darvinismista käsin. Käytännön lääkäri törmää jatkuvasti elämän ja kuoleman kysymyksiin. Monet lääkärit ovat vallitsevassa darvinistisessa ilmapiirissä muuttuneet ihmiselämän iankaikkista arvoa väheksyviksi.

Elämän alku

On hämmästyttävää, että biologisen koulutuksen saaneet ihmiset voivat yhä väitellä elämän alkuhetkestä! Siitä ei kuitenkaan keskustella, kun ravihevosia jalostetaan tai uhanalaisten eläinten alkioita varjellaan. Miksi on niin vaikea myöntää, että jokaisen ihmisen elämä käynnistyy hedelmöittyneestä munasolusta? Vastaus on tietysti poliittinen, sillä muuten abortin teko olisi tuomittava murhana. Vallitseva darvinismi sokeuttaa ihmisen ja poistaa ihmissikiöltä persoonan.

Uhanalaisten lajien suojelu tärkeämpää kuin syntymättömien lasten

Darvinistit eivät pidä puhuvaa, luovaa ja olemassaolostaan tietoista ihmistä yhtä arvokkaana kuin uhanalaista eläintä tai kasvia. Tämä on vähintäänkin outoa, koska uhanalainen sammakko ei nauti kukkaniityn kauneudesta kärpäsiä ahmiessaan.

Viidakon laki

Elämän laatu on syrjäyttänyt elämän kunnioituksen, kun eutanasian oikeutusta pohditaan. Jos kelpoisimman eloon jääminen on ihanne, lopullinen ratkaisu lähestyy evoluution omaksuneiden natsilääkäreiden ideologisia ihanteita. Hyötynäkökulma syrjäyttää elämän pyhyyden.

Totalitaarisen tieteen esiinmarssi

Westin kirjassa otetaan esiin luomakunnan älykäs suunnittelu. Hän ennakoi tieteen nykyisen tilanteen jo vuonna 2015. Moderni tiede puolustaa toinen toistaan järjettömämpiä ajatuksia, kuten esimerkiksi ”satojen” eri sukupuolien olemassaoloa. On täysin käsittämätöntä, että biologisen koulutuksen saaneet ihmiset puolustavat tällaisia harhoja, vaikka tietävät varsin hyvin, että miehet tuottavat siittiöitä ja naisilla on munasolut. Muuten uusia ihmisiä ei synny. Mitään ”välimuotoja” ei tietenkään ole ja harvinaiset luonnonoikut eivät jatka sukuaan.

Tieteellinen huijaus lisääntyy pelottavan nopeasti, koska monet yliopistot saavat rahansa väitöskirjojen lukumäärän mukaan ja seksuaalipoliittiset järjestöt päivystävät somealustoilla yötäpäivää. En ole salaliittoteorioiden kannattaja, mutta seksuaalipoliittinen vahtikoiratoiminta on hyvin organisoitua, ja he tuhoavat toisinajattelijoiden urakehityksen hyvin tehokkaasti tai haastavat heidät käräjäoikeuteen. Opetustoimen he ovat jo totalitäärisesti alistaneet tavoitteilleen, kirkosta nyt puhumattakaan.

Teologia oli muinoin tieteen kuninkuuslaji

Sitä pidettiin tieteen perustana, ja asiat olivatkin pääosin kunnossa tieteen suurmiehillä, jotka olivat lähes poikkeuksetta Raamatun mukaiseen maailmankäsitykseen uskovia. Kun perusta poistettiin, ei ole yllätys, että tieteen korttitalo huojuu.

Sananvapaus tieteessä sortuu

Alkuperäkysymyksissä määrätään tarkkaan, mitä mieltä alkuperäkysymyksistä saa olla, mitä saa tutkia ja mitä julkaista. Historia kuitenkin opettaa, mitä tällaisesta voi seurata, mutta se näyttää unohtuneen. Josif Stalinin ystävä Trofim Lysenko aiheutti suuria vahinkoja maataloudelle entisessä Neuvostoliitossa.

Fysiikkaa ja kemiaa pilkkanaan pitäviä tutkimuslaitoksia

Monissa maissa, myös Suomessa, on astrobiologiaa tutkivia laitoksia. Mediasta saamme jatkuvasti lukea, että jollakin taivaankappaleella on nestemäistä vettä ja siellä siis voi olla elämää. Tai että meteoriitista on löydetty aminohappoja tai DNA:n emäksiä. Vesi on kuitenkin valitettavasti elämää tuhoavaa, sillä se purkaa biologian molekyyliketjut. Meteoriittien ongelmana on molekyylien kätisyys. Jos laitat peilin molekyylimallin viereen, peilistä kurkistaa toinen molekyyli, joka tuhoaa sekä DNA:n että proteiinin. Oleellinen kysymys on siinä, että elämä käyttää vain vasenkätisiä aminohappoja ja emäksiä ja oikeakätisiä sokereita, muu tuhoaa elämän. Kaikissa sattumanvaraisissa prosesseissa syntyy yhtä paljon molempia.

Toisin sanon, jos jostakin "löydetään vettä tai molekyylejä", asialla ei ole mitään tekemistä elämän synnyn kanssa. Joskus mietin, missä nämä "tiedemiehet" ovat koulutuksensa saaneet, kun eivät ymmärrä (tai halua ymmärtää) edes biokemian perusasioita, vaan huijaavat kylmäverisesti hyväuskoisia maallikoita ja darvinistista hovikelpoisuutta halajavia yliopistoja. Kyseessä on totalitaarinen tiede. Tilanne muistuttaa Venäjän viranomaisten "tiedottamista" Ukrainan sodasta. Kaikesta disinformaatiosta huolimatta tieteellinen tosiasia on ja pysyy, että elämää syntyy vain elämästä. Jumala on varannut itselleen yksinoikeuden luoda elämää. Biologiaa voi ymmärtää vain luomisesta käsin.

LÄHDE: Darwinism and Scientific Totalitarianism: John West’s Darwin Day in America

LUOJA VAI SATTUMA -SEMINAARIN LUENNOT

Tampereen kristillisellä koululla pidettiin 7.5.2022 seminaari, jonka luentoja voi katsoa Youtubesta. Ne löytyvät hakemalla "Luoja vai Sattuma Symposium". Tässä Tomi Aallon tärkeä luento epigenetiikasta:

Raamatun luomiskertomus nykytieteen valossaPEKKA REINIKAINEN, LL, tietokirjailijaPekka Reinikainen on valmistunut lääkäriksi Ranskan Montpellierissä ja toiminut käytännön lääkärinä yli 40 vuotta sekä yli 10 vuotta kuntoutuslääkärinä ja koululääkärinä. Reinikainen on toiminut kolme kautta Lääkäriliiton valtuuskunnassa ja useissa valiokunnissa sekä Kunnallislääkärit ry:n hallituksessa, Helsingin aluelääkäriyhdistyksen puheenjohtajana sekä Suomen kristillisen lääkäriseuran puheenjohtajana. Hän on myös Viron kristillisen lääkäriseuran kunniajäsen. Hän on toiminut 10 vuotta sosiaalilautakunnan, 20 vuotta Helsingin kaupunginvaltuuston ja Valtioneuvoston päihde- ja raittiusasiain neuvottelukunnan jäsenenä sekä kirkolliskokouksen jäsenenä 16 vuotta.


Tahdotko antaa palautetta blogista? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen .
Blogien kirjoittajat vastaavat itse blogiensa sisällöstä. Blogitekstit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä eivätkä välttämättä vastaa Luominen ry:n, yhdistyksen hallituksen tai hallituksen jäsenten näkemyksiä.