tiistaina, 20. kesäkuuta 2023, klo 19.36

Eläimet ilmestyivät yhtä aikaa

Pekka Reinikainen

Evolutionistien kambrikauden "elämän alkuräjähdys" oli merkittävä ongelma jo Charles Darwinille ja ongelma on tullut nykyään yhä ilmeisemmäksi. Eläinkunnan erilaiset rakennetyypit ilmestyvät maakerrostumiin lähes yhtä aikaa, samassa geologisessa silmänräpäyksessä. Niitä edeltävät muodot puuttuvat ja räjähdysmäisen ilmestymisen jälkeen täysin uusia rakennekaavoja ei kehity seuraavan "500 miljoonan" vuoden aikana, vaan niitä päinvastoin häviää eli kuolee sukupuuttoon! Darwin arveli ongelman ratkeavan, kun geologisia kerrostumia tutkitaan enemmän.

Esi-isiä ei löydy

Nyt kerrostumia on tutkittu aivan riittävästi ja voidaan todeta, että esi-isät todellakin puuttuvat. Darwin esitti, että hänen teoriansa voidaan hylätä, jos näin käy. Darwin sanoi myös, että hänen teoriansa kaatuu, jos eri eläinsukuja, -heimoja tai -lahkoja yhdistäviä muotoja ei kerrostumista löydetä.

Näin on käynyt viiltävällä tieteellisellä tarkkuudella, sillä isättömät ja äidittömät orpogeenit, jotka koodaavat singletoneiksi nimettyjä proteiineja, vahvistavat välimuotojen puuttumisen molekyylitason tarkkuudella. Vielä sukupolvi sitten tarjottu epätoivoinen yritys rakentaa proteiineista sukupuita on epäonnistunut täydellisesti. Tästä voit lukea lisätietoja professori Matti Leisolan tärkeästä uutuuskirjasta Darwin erehtyi - erehtyikö Einsteinkin (datakirjat).

Kuolinisku uusdarvinistiselle evoluutiolle on tosiasia

Enää ei voida kertoa tarinoita varsieväkalan evien vähittäisestä muuttumisesta nisäkkään raajoiksi tai valaiden "lantioluiden" merkityksestä sitä edeltäneen sorkkaeläimen lantion surkastumina. Uusdarvinismin kannattajat eivät tietenkään luovuta ja taistelevat epätoivoisesti modernin tieteen kiistattomia tutkimustuloksia vastaan. Stephen Meyer on käsitellyt tätä kysymystä Darwin's Doubt -kirjassaan, josta selviävät myös asianmukaiset tieteelliset tutkimustulokset. Näitä on käsitelty aikaisemmin myös Evolution News -sivustolla. FAQ: The Cambrian Explosion Is Real, and It Is a Problem for Evolution

Uusdarvinistit väittävät että kambrin räjähdys kesti kauan

Tämä on huono argumentti, sillä uusdarvinismin väitetty mekanismi ei toimi edes muutamassa kymmenessä vuosimiljoonassa. Jos uusien rakenteiden proteiinit valitaan sattumanvaraisten mutaatioiden tuottamasta raaka-aineesta, on helppo osoittaa matemaattisesti, että tämä ei toimi. Kulloinkin vaadittava täsmäproteiini on äärimmäisen harvinainen ja yhden sellaisen voi teoriassa löytää 10 potenssiin 77 nopan heiton jälkeen, jos on onnea matkassa. Tämän on Yalen yliopiston professori David Gelernter osoittanut, lisätietoja on kirjassani Kuusi päivää jakaa kristityt (TV7 kustannus).

Sitäpaitsi aika on uusdarvinismin pahin vihollinen, sillä sattumanvaraiset mutaatiot tuhoavat alun perin hyvin järjestetyn perimän DNA -tiedoston jo muutamassa kymmenessä vuosituhannessa. DNA-tiedosto ei nimittäin siedä sattumanvaraisia mutaatioita vaan rappeutuu, kuten selviää Tomi Aallon uutuuskirjasta Epigeneettinen informaatio ja kadonnut evoluutio  Epigeneettinen informaatio - ja kadonnut evoluutio

Miksi uusdarvinistinen evoluutio on taikauskoa?

Ilmaa hengittäviä eläinheimoja on noin 8 000. Niitä erottavat toisistaan orpogeenien koodaamat singleton -proteiinit. Ei ole mitään mahdollisuutta siirtyä heimosta toiseen. Kyseessä on matemaattinen mahdottomuus! Evoluutiobiologit näyttävät olevan sokeita tieteellisille tosiasioille. Äidittömät ja isättömät geenit ovat tuhonneet heidän tarinansa, mutta ei tässä vielä kaikki.

Mutaatiot eivät ole sattumanvaraisia

Tämä tosiasia saattaa evoluutiobiologit epätoivon partaalle. Sen merkitys on kuitenkin kuolettava eikä se auta myöskään onnettomia teologeja, jotka opettavat "jumalan ohjaamaa" teististä evoluutiota. Teologit ovat epätoivoisesti halunneet olla "akateemisesti hovikelpoisia" mutta nyt tämä ateistien hännystely on tullut tiensä päähän.

Syntiinlankeemuksessa tapahtui suuri mullistus

Ihmistä varoitettiin, että kuolema tulee Jumalan luomaan erittäin hyvään luomakuntaan, jos ihminen ei tottele Jumalaa eikä siis usko Jumalan Sanaan! Ihminen halusi itse tulla jumalaksi (1.Moos.3:5) ja veti kuoleman luomakunnan ylle. Huomaa, että ihminen ei vieläkään usko Jumalan Sanassaan meille annettuun ilmoitukseen eli puhe perisynnistä on totta.

Täydellisiksi luodut eläinheimojen perimät alkoivat syntiinlankeemuksen seurauksena rappeutua. Tämä voidaan nykyään todeta myös suoraan DNA:sta, mistä voidaan lukea Raamatun mukainen maailman historian aikataulu!

Suuri mullistus oli termodynamiikan käynnistyminen. Se johtaa kaiken alussa luodun järjestyksen vähittäiseen hajoamiseen ja eläinten sukupuuttoon, jonka näemme tapahtuvan kaikkialla ympärillämme ja sukupuuttojen vauhti vain kiihtyy.

Puhutaan peruuttamattomasta lajikadosta, mutta sen perimmäinen syy on DNA:n tuhoutuminen. DNA on ilmiselvästi ohjelmoitu tuhoutumaan noin 6 000 vuodessa ja syy on tuolloin käynnistyneessä termodynamiikassa, joka poistaa DNA:n kaksoiskierteen neljästä eri koodikirjaimesta G:t ja C:t ja näin informaatio väistämättä katoaa tasaisen tappavalla tahdilla, sillä vähitellen vain A:t ja T:t jäävät jäljelle: Mutations are not random

Peli on pelattu Darwin

Jeesus, jonka kautta kaikki on luotu on voittanut uusdarvinistit myös tieteellisellä taistelukentällä. Alussa oli informaatio (Joh.1:1), ei Darwinin pientä lämmintä lätäkköä, johon iskenyt salama olisi tuottanut geologisessa silmänräpäyksessä 8 000 eläinheimon tarvitseman informaation.PEKKA REINIKAINEN, LL, tietokirjailijaPekka Reinikainen on valmistunut lääkäriksi Ranskan Montpellierissä ja toiminut käytännön lääkärinä yli 40 vuotta sekä yli 10 vuotta kuntoutuslääkärinä ja koululääkärinä. Reinikainen on toiminut kolme kautta Lääkäriliiton valtuuskunnassa ja useissa valiokunnissa sekä Kunnallislääkärit ry:n hallituksessa, Helsingin aluelääkäriyhdistyksen puheenjohtajana sekä Suomen kristillisen lääkäriseuran puheenjohtajana. Hän on myös Viron kristillisen lääkäriseuran kunniajäsen. Hän on toiminut 10 vuotta sosiaalilautakunnan, 20 vuotta Helsingin kaupunginvaltuuston ja Valtioneuvoston päihde- ja raittiusasiain neuvottelukunnan jäsenenä sekä kirkolliskokouksen jäsenenä 16 vuotta.


Tahdotko antaa palautetta blogista? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen .
Blogien kirjoittajat vastaavat itse blogiensa sisällöstä. Blogitekstit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä eivätkä välttämättä vastaa Luominen ry:n, yhdistyksen hallituksen tai hallituksen jäsenten näkemyksiä.