keskiviikkona, 30. lokakuuta 2019, klo 18.18

Evoluutio selittää kaiken!

Pekka Reinikainen

Olet varmaan huomannut, että evoluutio selittää nyky-yhteiskunnassa aivan kaikki asiat, jopa koomisuuteen asti. Teoria mukautuu ympäristöönsä kuin silmänräpäyksessä taustaansa sulautuva tursas. Mitään tutkimusta mistään aiheesta ei julkaista ilman syvää kumarrusta kaikkivaltiaalle evoluutiolle. Jopa vaikeaa vammaa seuraava puolen tunnin kivuttomuus laitetaan evoluution ansioksi. Evoluutio olisi kehittänyt tämän ominaisuuden, jotta ehtisi paeta leijonan kynsistä! Pienikin viittaus suunnitteluun on akateeminen itsemurha.

Ongelmat ratkaistaan julistamalla ne ratkaistuiksi!

Charles Darwin oli varovainen tutkija. Hänen kirjassaan on useita viittauksia kehitysteorian ongelmiin, joiden perusteella teoria tulee hylätä. Darwinin toteamista evoluution ongelmista merkittävin oli kaikkien eläinten rakennetyyppien samanaikainen ilmestyminen fossiileina kambrikauden kerrostumiin. Hän arveli, että tämä ”elämän alkuräjähdys” voitaisiin selittää myöhemmillä fossiililöydöillä, jotka edustaisivat kaikkien eläinkunnan pääjaksojen esi-isiä. Niitä ei kuitenkaan ole olemassa, mutta se ei kehitysuskovia kauhistuta, vaan he ohittavat ongelman julistamalla sen ratkaistuksi! Tämä on helppoa, koska heidän mielestään evoluutio on painovoiman kaltainen luonnonlaki. Suuret otsikot vakuuttavat ja toisinajattelijoiden pilkkaaminen pelottaa pois satunnaiset soraäänet ja näin huijaus menee täydestä kuin väärä raha.

Näin se tehdään

Oxfordin yliopiston luonnonhistorian museossa on avattu kambrikauden fossiilien näyttely. Graham Lawton ylistää näyttelyä tuoreessa New Scientist -tiedelehdessä: Eläinten pääjaksojen ilmestyminen kambrikaudella tunnetaan Darwinin ongelmana. Miksi eläinkunta ilmestyi äkisti 542 vuotta sitten ilman mitään esi-isiä vanhemmissa kerrostumissa? Darwin totesi, että hänellä ei ole tyydyttävää vastausta ja kyseessä on yksi evoluution suurista arvoituksista.
Viime vuosikymmenet ovat ratkaisseet ongelman. Eläimet eivät ilmestyneet silmänräpäyksessä ”kambrikauden räjähdyksessä”, vaan kehittyivät vähitellen esikambrikaudella. Kyseessä oli kambrin räjähdyksen ’pitkä sytytyslanka’. Vaikka asia on selvä, eläinten alkuperä on yhä mielenkiintoinen fossiilitutkimuksen alue ja nämä kuuluisat fossiilit kertovat kiehtovan tarinan”.

Mutta todistaako näyttely evoluutioteorian?

Ihmisiä on helppo huijata näennäistieteellisillä perusteluilla. Huomaa seuraavassa analyysissä harhaan johtavat kursiivilla olevat näyttelyn avainsanat, jotka eivät millään tavoin liity uusdarvinistisen teorian oikeellisuuteen:

-jos näyttely on upea, se ei osoita uusdarvinismia oikeaksi
-jos fossiilit ovat poikkeuksellisen hyvin säilyneitä
-jos Kiinasta löydetyt fossiilit ovat tieteellisesti merkittävämpiä
-jos kiinalaisten fossiilien kaltaisia ei ole löydetty muualta
-kiinalaiset fossiilit ovat 10 miljoonaa vuotta vanhempia
-näyttelyssä on myös fossiileja Grönlannista
-myös ediacarakauden fossiileja on esillä

Ja niin edelleen. Museossa esitellään myös molekyylikelloja, jotka ovat ristiriidassa fossiilien iän kanssa, mutta Lawson tekee kehäpäätelmän, jonka mukaan fossiilit todistavat evoluution. Museossa esitellään myös genetiikkaa, mutta ei kerrota, mistä kaikkien eläinkunnan eri rakennetyyppien geenit ovat peräisin.

Lopuksi Lawson huomaamattaan innostuu ylistämään monimutkaisten elinten yhtäkkistä ilmestymistä: Joidenkin fossiilien ällistyttävän hyvin säilyneet yksityiskohdat ovat ihme. Eläimet ovat yli 500 miljoonan vuoden ikäisiä ja tästä huolimatta niiden silmät, kidukset, raajat, sisäelimet ja jopa lihakset ovat moitteettomat. Parempaa näkymää eläinkunnan alkuperään ei voi kuvitella.

Silmiä, kiduksia, raajoja, sisäelimiä ja lihaksia! Mitään niistä ei voida todeta esikambrin ediacarakauden fossiileissa. Kuinka kukaan voi kuvitella, että ne ilmestyivät tyhjästä yhdessä geologisessa silmänräpäyksessä uusdarvinismin ”sokean kellosepän” aikaansaannoksina?

Liitetään mukaan vielä toinen elämän alkuräjähdys

Ohion yliopiston tutkijat toteavat, että kambrin alkuräjähdys oli kiehtova ja monimutkainen tapahtuma. Se tuotti 540-510 miljoonaa vuotta sitten mykistävän määrän eläinkunnan rakennetyyppejä, mutta vain vähän erilaisia lajeja niistä. Neljäkymmentä miljoonaa vuotta myöhemmin ordovikikaudella tilanne kuitenkin muuttui ja tapahtui nopea lajiutuminen lajeihin ja sukuihin.

Mutta mikä sen aiheutti? Kyseessä olisi ollut taianomainen ilmaston viileneminen, ravinteiden ja hapen saanti, tutkijat opettavat. Oli pakko lajiutua ympäristön määräyksestä. Happi ja ruoka ovat tietysti elämälle tärkeitä, mutta ne eivät innosta lajiutumaan. Tutkijat selittävät: Eläinten joukkoja piti sekä yhdistää että erottaa toisistaan. Jääkaudet aiheuttivat meren pinnan nousuja ja laskuja. Tämä räjäytti lajiutumisen. Mikäli kyseessä ei ole noituus, sen voisi kokeellisesti osoittaa todeksi…”

Darvinismia ei voi osoittaa vääräksi

koska teoria taipuu mihin tahansa asentoon intialaisen joogin tavoin: ”Varhaiset lajit kehittyivät luultua nopeammin”. Kun näin väitetään, darvinismia ei todeta vääräksi näkemykseksi, vaan se vahvistetaan. Laitetaan lajiutumiseen turbomoottori - - ja hokkuspokkus - - ongelma on ratkaistu! Kruuna – Darwin voittaa – klaava luominen häviää!

Rakennustarvikkeet rakentavat talon

Toinen tapa, millä evoluution kannattajat ratkaisevat ongelmia on heidän tapansa vastata väärään kysymykseen. PNAS -tiedelehden artikkelissa kaikki panostetaan sen selittämiseen, kuinka kovien kudosten rakentamista varten tarvittava materiaali ilmestyi oikealla aikataululla kambrin eläinten käyttöön. Heidän mukaansa kalsiumkarbonaatin tulo näyttämölle selittää eläinten kovien kudosten, kuten korallin rungon tai simpukankuorten synnyn. Väite on yhtä viisas kuin kertomus tiilikasasta, joka rakensi talon. Missä on trilobiitin tai simpukan rakennuspiirustus - - tai Nautilus -helmiveneen kuoren ihmeellisen tasakulmaisen spiraalin rakennusohje?

Tutkijat kuvittelevat, että he ovat ratkaisseet kovien kudosten evoluution. Mutta todellisuudessa he vain vastasivat väärään kysymykseen.

Kaikkien eläinten pääjaksojen samanaikainen ilmestyminen osoittaa

tietenkin, että ne on luotu samanaikaisesti ja alkuperäisistä rakennetyypeistä monet ovat kuolleet sukupuuttoon, mutta uusia ei ole ”kehittynyt”.

Kuvia kambrin eläimistä:

Cambrian explosion

The Cambrian Explosion - ScienceDirect

To Solve a (Cambrian) Problem: Declare It Solved!

RAAMATTU RAASTUPAAN?

Kansanedustaja Päivi Räsänen joutuu poliisikuulusteluihin 1.11.2019. Hänen rikoksensa on Raamatun tekstin (Roomalaiskirjeen 1. luku) julkinen julistaminen.

Vihreä poliisi haastoi kansanedustajan kamarille

Suomen poliisin tunnus on miekka. Raamatussa todetaan esivallasta, että "se ei miekkaa turhaan kanna, koska se on Jumalan palvelija, kostaja sen rankaisemiseksi, joka pahaa tekee" (Room.13:4). Raamatussa miekka tarkoittaa myös Jumalan Sanaa. Onko poliisi nyt kääntänyt miekan itseään vastaan?

Kirkkohallitus ei puolusta Jumalan sanaa

Onko Pyhä Henki poistunut sen johtoryhmästä? Pyhä Henki ei siunaa syntiä. Kirkkolain mukaan Raamattu on kirkon ylin auktoriteetti. Onko kirkko siirtynyt laittomuuden aikaan?

Mitä kristitty voi tehdä

Nyt on syytä kaikkien rukoilla Päivin ja Niilon sekä heidän perheensä, rakkaan kotimaamme ja sen poliisin puolesta, jotta vihreät poliitikot ja maallistunut media eivät syökse Suomea laittomuuteen.

 PEKKA REINIKAINEN, LL, tietokirjailijaPekka Reinikainen on valmistunut lääkäriksi Ranskan Montpellierissä ja toiminut käytännön lääkärinä yli 40 vuotta sekä yli 10 vuotta kuntoutuslääkärinä ja koululääkärinä. Reinikainen on toiminut kolme kautta Lääkäriliiton valtuuskunnassa ja useissa valiokunnissa sekä Kunnallislääkärit ry:n hallituksessa, Helsingin aluelääkäriyhdistyksen puheenjohtajana sekä Suomen kristillisen lääkäriseuran puheenjohtajana. Hän on myös Viron kristillisen lääkäriseuran kunniajäsen. Hän on toiminut 10 vuotta sosiaalilautakunnan, 20 vuotta Helsingin kaupunginvaltuuston ja Valtioneuvoston päihde- ja raittiusasiain neuvottelukunnan jäsenenä sekä kirkolliskokouksen jäsenenä 16 vuotta.


Tahdotko antaa palautetta blogista? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen .
Blogien kirjoittajat vastaavat itse blogiensa sisällöstä. Blogitekstit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä eivätkä välttämättä vastaa Luominen ry:n, yhdistyksen hallituksen tai hallituksen jäsenten näkemyksiä.