sunnuntaina, 20. lokakuuta 2019, klo 13.33

Vangittu äly

Pekka Reinikainen

Modernin tieteen tarjoama käsitys maailmasta on kahlinnut luovan älyn. Alussa vetyatomi loi taivaat ja maan - - mantra on monopolisoinut alkuperätutkimuksen ja estää älykkään suunnittelun havaitsemisen. Suunnittelun havaitseminen on lisäksi ankarasti kielletty! Siitä puhuminenkin johtaa maineen ja työpaikan menettämiseen.

Selittääkö tiede kaiken?

Kun sallittua akateemista tutkimusaluetta rajoitetaan poliittisin määräyksin, kuten Euroopan neuvosto on tehnyt, siirrytään materialismin hirmuvaltaan. Historiasta ei yleensä oteta opiksi. Kaikki tiedämme, millaista elämä oli - - ja on - - kommunistimaissa, mutta samalla rakennamme uutta yhden sallitun opin yhteiskuntaa, jossa opetetaan että vain ”tiede voi pelastaa ihmiset”.

Ihminen on kaiken mitta

siitä huolimatta, että päämäärätön sattuma on hänet synnyttänyt. Tietoisuus, äly ja moraali olisivat itsekkäiden geenien kamppailun tulosta. Nykytieteen mukaan elämä on pelkkä molekyylikoneisto, jota ei ole rakennettu päämäärätietoisesti. Mitään merkkejä suunnittelusta ei voida löytää, eettisiä periaatteita ei ole, vapaa tahto on myytti ja ihminen on vailla merkitystä.

Materialismin teesit eivät kuitenkaan ole tieteellisiä

Ne ovat yllättäen pelkkää filosofiaa, jota ei voida osoittaa oikeaksi kokeellisen tieteen menetelmillä. Kosmoksen luominen sekunnissa fysiikan lakien vastaisesti ei ole uskottavaa. Solu sen sijaan pitää luoda sekunnissa, jotta se toimisi biokemian lakien mukaan.

Tiede ei selitä kaiken alusta yhtään tosiasiaa!

Perimän DNA:n käyttöjärjestelmän synty ja sen toiminta ovat kaikkea muuta kuin ”sattuman ja valinnan” tuotosta. Ne kertovat jostakin aivan muusta, emmekä ymmärrä niiden toiminnasta vielä juuri mitään. Ihmisen tietoisuuden olemuksesta tiedetään sitäkin vähemmän. Kuinka aivoihin hermoja pitkin tuleva sähkövirta koetaan kuvana, musiikkina, makuna, hajuna, kipuna, lämpönä, kylmänä, mihin muisti perustuu, entä mielikuvitus jne. siitä ei tiedetä tuon taivaallista. Kukaan ei tiedä kuinka aivot toimivat! On turha edes kuvitella tai uskotella ihmisille, että tiede selittäisi kaiken tai tekisi sen "tulevaisuudessa". Elämän arvoitus ei ratkennut, vaikka koko ihmisen DNA-koodi avattiin.

Elämä on ainetta ihmeellisempää!

Aineen ja elämän välillä on ylittämätön kuilu. Solujen aineenvaihdunta on valovuoden verran monimutkaisempaa kuin fysiikka ja kemia, joiden avulla on yritetty selittää elämän syntyä. Ajatus ei ole materiaa, jota voisi punnita ja mitata. Ne ovat tieteellisen tutkimuksen ulottumattomissa. Ihminen on ihme.

TOIMITTAJA TIMO PAUKKU TARINOI TAPANSA MUKAAN

Suurimmassa päivälehdessämme (4.10) hän ihmettelee Saturnuksen Enceladus-kuuta, jota peittää jopa 30 kilometrin paksuinen meri, jonka pinta on jäässä. Valkoinen jää heijastaa hennon auringonvalon takaisin avaruuteen. Jäästä on löydetty vety- ja happiyhdisteitä, jotka ”voivat tuottaa vedessä aminohappoja”. Hän puhuu ”mahdollisesta alkeellisesta elämästä”. On ällistyttävää, että tiedetoimittaja ei tajua alkeellisen elämän toimimattomuutta. Alkeellista elämää ei ole olemassa, vaan kaikki elämä toimii aineenvaihduntaa miljoonakertaisesti nopeuttavien pienoiskoneiden (entsyymien) avulla. Niitä tarvitaan sadoittain. Yhdenkin syntyminen sattumalta on tilastomatemaattinen mahdottomuus, kuten darvinismin äskettäin hylännyt Yalen yliopiston professori David Gelernter on todennut. Tästä kerroin blogissani 30.9.

Enceladus suihkuttaa vettä satojen kilometrien korkeuteen yliäänen nopeudella ja tuottaa ainetta Saturnuksen uloimpaan renkaaseen. Mutta mistä tämä valtava suihkutukseen tarvittava voima on peräisin? Saturnuksen painovoimastako? Kuinka on mahdollista, että Enceladus ei ole umpijäässä, jos se on vuosimiljardeja vanha? Havainnot sopivat Raamatun luomiskertomukseen eli aurinkokunnan nuoreen ikään.

HELVETIN OMA RADIOKANAVA YLE:SSÄ

Tiesitkö, että sinun verorahoillasi kustannetaan Yle Areenassa Antti Holman Radio Sodoma -podcastia, joka on tehnyt muutamassa viikossa Yle Areenan kuulijaennätyksen. "Helvetin ikioma radiokanava" ilmestyi Yle Areenaan vuonna 2017. Ensimmäisen kauden viittätoista kymmenminuuttista jaksoa on tähän mennessä kuunneltu yli puolitoista miljoonaa kertaa. Antti Holma uhoaa ”viestittävänsä Saatanan kulttuurivinkit” (HS 9.10).

Vieläkö ihmettelet mitä Jeesus tarkoitti todetessaan, että Hänen paluutaan edeltävät uudelleen toteutuvat Lootin päivät: Niinkuin salaman leimaus loistaa taivaan äärestä taivaan ääreen, niin on Ihmisen Poika päivänänsä oleva - - Ja niinkuin kävi Nooan päivinä, niin käy myöskin Ihmisen Pojan päivinä: he söivät, joivat, naivat ja menivät miehelle, aina siihen päivään asti, jona Nooa meni arkkiin; ja vedenpaisumus tuli ja hukutti heidät kaikki. Niin myös, samoin kuin kävi Lootin päivinä: he söivät, joivat, ostivat, myivät, istuttivat ja rakensivat, mutta sinä päivänä, jona Loot lähti Sodomasta, satoi tulta ja tulikiveä taivaasta, ja se hukutti heidät kaikki, samoin käy sinä päivänä, jona Ihmisen Poika ilmestyy(Luuk.17:24, 26-30). Uutuuskirjassani Mikä on totuus? (Kuva ja Sana 2019) kerron israelilaisten tiedemiesten hämmästyttävistä löydöistä, jotka kertovat Sodoman ja Gomorran tuhosta.

Nyt ymmärrät, miksi kirkko kieltää, viimeisten päivien pilkkaajien kuorossa, maailmanlaajuisen vedenpaisumuksen (2.Piet.3:3-7) ja kirkkohallitus osallistuu Pride -kulkueeseen arkkipiispan suosiollisella myötävaikutuksella. Sodoma ja Gomorra ovat palanneet keskuuteemme. Kirjoitukset toteutuvat silmiemme edessä ja Herran paluu lähestyy. Silloin sanotaan vuorille ja kallioille: Langetkaa meidän päällemme ja kätkekää meidät hänen kasvoiltansa, joka valtaistuimella istuu, ja Karitsan vihalta! Sillä heidän vihansa suuri päivä on tullut, ja kuka voi kestää?” (Ilm.6:16-17).

Näistä ajankohtaisista asioista kerron lisää TV7 sarjassa Fossiilit - katastrofin todistajat.

HUUHAA JA HINDULAISUUS HURMAAVAT YLIOPISTOMAAILMAN

Professori Krista Lagus tuo Henkisten tieteiden opinto-ohjelman yliopistoon. Tämä tarkoittaa jälleensyntymistä, buddhismia, meditaatiota ym. Kyseessä ei ole lokakuinen aprillipila: Professori Krista Lagus: Henkiset tieteet yliopistoon Odotan kauhulla, milloin lääketieteellisessä tiedekunnassa ryhdytään tutkimaan mindfulnessin, meditaation ja joogan "terveysvaikutuksia".

Kaksi yliopistolehtoria ja yksi professori ovat huolestuneita (HS 19.10) sukupuolineutraalien WC -tilojen puutteesta yliopistoissa. He ovat innoissaan, kun kahdeksassa suomalaisessa yliopistossa opetetaan sukupuolentutkimusta akateemisena oppiaineena! Me joudumme rahoittamaan tätä humpuukia. Yliopistojen kannattaisi tutkia miten, milloin ja miksi suvullinen lisääntyminen ilmestyi tälle planeetalle ja jättää punavihreä poliittinen LGBTQ -sekoilu Setan kaltaisten järjestöjen puuhailuksi.

Helsingin yliopiston ruokalassa lopetetaan naudanlihan tarjoilu. Intiassa hindut tappoivat kristityn, jonka jääkaapissa epäiltiin olleen naudanlihaa. Suomalaisistakin 20% uskoo jälleensyntymiseen. Pitäisikö seuraavaksi kieltää sianlihan tarjoilu muslimien takia ja siirtyä palmuöljyllä terästettyyn kauramaitoon, jossa kauraa on peräti 1%.PEKKA REINIKAINEN, LL, tietokirjailijaPekka Reinikainen on valmistunut lääkäriksi Ranskan Montpellierissä ja toiminut käytännön lääkärinä yli 40 vuotta sekä yli 10 vuotta kuntoutuslääkärinä ja koululääkärinä. Reinikainen on toiminut kolme kautta Lääkäriliiton valtuuskunnassa ja useissa valiokunnissa sekä Kunnallislääkärit ry:n hallituksessa, Helsingin aluelääkäriyhdistyksen puheenjohtajana sekä Suomen kristillisen lääkäriseuran puheenjohtajana. Hän on myös Viron kristillisen lääkäriseuran kunniajäsen. Hän on toiminut 10 vuotta sosiaalilautakunnan, 20 vuotta Helsingin kaupunginvaltuuston ja Valtioneuvoston päihde- ja raittiusasiain neuvottelukunnan jäsenenä sekä kirkolliskokouksen jäsenenä 16 vuotta.


Tahdotko antaa palautetta blogista? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen .
Blogien kirjoittajat vastaavat itse blogiensa sisällöstä. Blogitekstit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä eivätkä välttämättä vastaa Luominen ry:n, yhdistyksen hallituksen tai hallituksen jäsenten näkemyksiä.