tiistaina, 30. elokuuta 2022, klo 18.52

Evoluutiousko

Pekka Reinikainen

Professori Stuart Burgess kirjoittaa evoluutioideologista AnswersInsider -kiertokirjeessä Vol. 14, Issue 3. Hän toteaa, että evoluutiota ei voi määritellä tieteelliseksi tosiasiaksi, koska on äärimmäisen vaikea löytää tutkimustuloksia, jotka vahvistaisivat kehityksen tapahtuneeksi.

Kuinka evoluutio voitaisiin määritellä?

Kyseessä on teoria, jonka avulla yritetään selittää elämän alkuperä. Evoluutio on maailmankuva tai ideologia. Se on uskomusjärjestelmä, kokoelma olettamuksia, joita ei voi todistaa.

Ahdasmielinen evoluutio

Evoluutio perustuu oppilauseeseen, jonka mukaan eloton aine tuottaa elämää itsestään, ja tämä elämä kehittyy luonnonlakien ohjaamana ympärillämme havaittavaksi luonnoksi. Oppilause merkitsee todistamatta päteväksi katsottua asiaa.

Todistusaineisto todellakin puuttuu!

Mitään tieteellisiä tutkimustuloksia, jotka vahvistaisivat kemian ja fysiikan kyvyn synnyttää elämää, ei ole olemassa. Tieteellinen tutkimus päinvastoin osoittaa, että elämää ei synny itsestään, eikä tämä ole edes teoriassa mahdollista. Jokainen molekyylejä rakentava biokemisti kyllä tietää tämän varsin hyvin. Mitään tieteellisiä tutkimustuloksia, jotka vahvistaisivat alkusolun kehittymisen ympärillämme havaittavaksi luonnoksi ei ole olemassa. Jokainen biologi, joka on perehtynyt mutaatioiden tuottamaan elämän rappeutumiseen kyllä tietää, että ne eivät tuota raaka-ainetta, josta luonnonvalinta loisi luomakunnan.

Evoluutio edellyttää uskonratkaisua

Evoluutioon uskovan on suljettava silmänsä kaikelta tieteelliseltä todistusaineistolta, joka kyseenalaistaisi lukkoon lyödyn oppijärjestelmän. Koska kaikki luomakunnasta tehdyt havainnot kertovat suunnittelusta (katso esim. Eläimet opettavat -sarja: Varo valhetietoa!), moderni luonnontiede joutuu turvautumaan epätieteellisiin tarinoihin. Tämä antaa opiskelijoille täysin väärän kuvan kemiasta, fysiikasta ja solujen perimän toiminnasta.

Evoluutio vaarantaa tieteellisen tutkimuksen

Tieteessä ei voi olettaa jotakin oppia ehdottomaksi totuudeksi, jota ei saa kyseenalaistaa. Jo Charles Darwinkin sanoi, että kaikki näkökulmat on huomioitava. Lääketieteellistä tutkimusta haittasi vuosikymmenien ajan oppi roska-DNA:sta. Kukaan ei tietenkään tutkinut sitä 98 prosenttia DNA:sta, joka ei määritellyt proteiinien rakennetta, koska roskaa pidettiin evoluution vuosimiljoonien vankkana ”todistajana”.

Onko ihmisen nilkka huonosti suunniteltu?

Nathan Lents on äskettäin julkaissut Human Errors (Ihmisen virheet) -kirjan, missä hän väittää, että ihmisen nilkka on erittäin huono rakenne. Hänen ajatuksensa perustuu evoluutioideologiaan, jonka mukaan nilkka olisi kehittynyt neljällä raajalla alunperin liikkuneelle eläimelle ja sen evoluutiolle kahdella raajalla liikkumista varten ei olisi ollut tarpeeksi aikaa. Lents ei kuitenkaan huomioi saatavilla olevaa tutkimusaineistoa, joka osoittaa nilkan ylivertaisen suunnittelun, ihmiselämään liittyvää, hyvin monipuolista käyttöä varten.

Evoluution vaikutus moraaliin

Kun lapsille opetetaan, että heitä ei ole luotu Jumalan kuviksi, vaan että he ovat kehittyneet apinaolioista, ei ole yllätys, että se vaikuttaa moraaliin. Miksi Jumalan sanassa annetuista elämänohjeista pitäisi välittää, jos olemme eläimiä, jotka vuosituhansia sitten kamppailivat luonnossa elintilasta toisiaan tappamalla.

Evoluution vaikutus uskontoon

Kun evoluutioita yritetään sovittaa kristinopin osaksi, Raamatun opetukset raukeavat tyhjiin. Kun Jumalan väitetään luoneen evoluution avulla, heikkojen kuolemaa ja kärsimystä työkaluna käyttäen, on tämä vastoin Jumalan luonnetta, joka on rakkaus. Evankeliumi menettää myös merkityksensä, sillä Raamatun mukaan synti, kuolema ja kärsimykset tulivat luomakuntaan yhden ihmisen tottelemattomuuden tuloksena. Jos näin ei tapahtunut, kuolema ja kärsimys ovat Luojan syytä, ja on mieletöntä, että Jumala lähettäisi ainoan poikansa pelastamaan meidät epäonnistuneesta luomisyrityksestään!

Evolutionistit kieltävät olevansa uskonnollisia

He eivät tajua, että ovat ideologiansa pauloissa. Presidentti Joe Biden totesi USA:n äskettäisestä, syntymättömien ihmisten surmaamisen kieltävästä päätöksestä, että se edustaa ”äärimmäistä ideologiaa”. Näin presidentti viestittää, että hänen aborttia kannattava näkemyksensä ei olisi ideologinen. Biden ei tajua, että hän tosiasiallisesti itse edustaa ihmisen tappamisen hyväksyvää ääri-ideologiaa. Aivan samoin evoluutiota kannattavat tiedemiehet eivät tajua olevansa ideologiansa vankeja.

Evolutionismin evankelistat

haluavat, että koko yhteiskunta alistetaan heidän ideologialleen. Evoluutiota opetetaankin jo varhaiskasvatuksessa ja Richard Dawkinsin kaltaiset julistajat levittävät sanomaa koko maailmalle. Euroopan neuvosto kehottaa kaikkia taistelemaan kreationismia vastaan. Ja samaan yllyttävät monien seurakuntien johtajat ja piispat!

Evoluutio on antikristillinen oppi

Se työntää syrjään Jumalan sanassa annetut elämänohjeet. Kymmenen käskyä on annettu parhaaksemme ja läntinen oikeuslaitos on rakennettu pääosin niiden perustukselle. Nyt niiden tilalle tarjotaan äänestämällä muokattua moraalia, joka perustuu helposti manipuloitavaan ihmismieleen. Tuloksena on maailma, josta lääkäri Luukas kertoo kirjaamissaan Jeesuksen sanoissa (Luuk. 17. luku): ”Luopumus, Nooan päivät ja Lootin päivät”. Läntisen maailman seurakunnat tyhjenevät, maa on saastunut asukkaidensa alla ja LGBTQ -ideologia on lukinnut kaikkien mielet. Jos et tähän suostu, voit menettää työpaikkasi ja joudut joka tapauksessa hylkiöksi yhteiskunnan ulkopuolelle.

Mutta me emme alistu

Tämä sota voitetaan kouluissa. Kirjat, kuten toimittamamme Evoluutio, luominen ja tiede ja pian julkaistava Herra Hip tutkii DINOSAURUKSIA osoittavat, että evoluutio on savijaloilla seisova jättiläinen, joka ei kestä tieteellistä tarkastelua.PEKKA REINIKAINEN, LL, tietokirjailijaPekka Reinikainen on valmistunut lääkäriksi Ranskan Montpellierissä ja toiminut käytännön lääkärinä yli 40 vuotta sekä yli 10 vuotta kuntoutuslääkärinä ja koululääkärinä. Reinikainen on toiminut kolme kautta Lääkäriliiton valtuuskunnassa ja useissa valiokunnissa sekä Kunnallislääkärit ry:n hallituksessa, Helsingin aluelääkäriyhdistyksen puheenjohtajana sekä Suomen kristillisen lääkäriseuran puheenjohtajana. Hän on myös Viron kristillisen lääkäriseuran kunniajäsen. Hän on toiminut 10 vuotta sosiaalilautakunnan, 20 vuotta Helsingin kaupunginvaltuuston ja Valtioneuvoston päihde- ja raittiusasiain neuvottelukunnan jäsenenä sekä kirkolliskokouksen jäsenenä 16 vuotta.


Tahdotko antaa palautetta blogista? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen .
Blogien kirjoittajat vastaavat itse blogiensa sisällöstä. Blogitekstit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä eivätkä välttämättä vastaa Luominen ry:n, yhdistyksen hallituksen tai hallituksen jäsenten näkemyksiä.