lauantaina, 20. elokuuta 2022, klo 9.45

Miksi tiedetoimittajat ovat niin hyväuskoisia?

Pekka Reinikainen

Ihminen sai suuret aivonsa, kun oppi grillaamaan lihaa ... Muinaiset supernovat tuhosivat metsät ja niin ihmisen esi-isien piti ryhtyä kävelemään savannilla nähdäkseen korkean ruohon yli ... Miesten päästä lähti tukka, jotta keho ei kuumenisi, kun savannilla juostiin saaliin perässä ... Naisille jäi pitkä tukka vesiapinavaiheessa, sillä siitä lapset pitivät kiinni välttyäkseen hukkumasta ...

Ovatko nämä tarinat teekkareiden vappujulkaisusta?

Pelottava tosiasia on, että kyseessä ovat tiedetoimitusten tekstit, joihin lukijat sokeasti luottavat. Näiden tekstien tuloksena ihmiset ovat luopuneet Luojastaan sankoin joukoin ja hänen Sanaansa luottavia ei ole jäljellä seurakunnissakaan kuin muutamia harvoja. Juuri kukaan ei enää usko kuten Mooses, profeetat, Jeesus ja apostolit: Kuusi päivää jakaa kristityt 

Mitä väliä?

Seurauksena on nuorisokato, kuten selviää tuottamastamme lyhytelokuvasta: Nuorisokato! Mutta myös muita pahoja asioita tapahtuu näennäistiedon tuella. Abortin saatavuutta helpotetaan tilanteessa, missä Suomesta puuttuu miljoona alle 52 vuoden ikäistä ihmistä eli ajaudumme pian kansantaloudellisesti mahdottomaan tilanteeseen, jossa eläkeläisiä on yhtä paljon kuin työssä käyviä. Toivottomia, syrjäytyneitä nuoria on lisäksi jo satatuhatta. Aborttia puolustetaan absurdilla väitteellä, jonka mukaan nainen yksin päättää kehostaan. Miksi väite ei kestä päivänvaloa, selviää tästä: Kestämättömät argumentit, joilla oikeutta aborttiin pyritään perustelemaan Aborttia siis oikeutetaan täysin epätieteellisillä perusteilla, joiden mukaan kohdussa oleva lapsi ikään kuin versoisi äidistä hänen kehonsa osana ja lapsen voisi poistaa kuin viisaudenhampaan. Tässä vaiheessa pitää todeta, että joko aborttia ylistäviltä toimittajilta puuttuu akateeminen koulutus - tai vielä pahempaa – he levittävät valheellista tietoa täysin tietoisesti! Vastaava tilanne on havaittavissa seksuaalipolitiikassa, missä puhutaan, että eri sukupuolia on satoja ja niitä voi vaihtaa kuin paitaa: Seurakuntalaisen vieraskynä: Mies, nainen vai muu? Kirkko vaikenee tapansa mukaan näistä asioista kuin muuri, ettei vaan kukaan närkästyisi ja jättäisi jäsenmaksuaan maksamatta!

Ihmiset etsivät valhetta (Ps. 4:3)

Tiedeyhteisö muistuttaa sisäänlämpiävää hyvävelikerhoa. Pelottavaa on, että nykyään joidenkin alojen julkaistuista tutkimustuloksista tuskin puoltakaan pystytään toistamaan. Politiikka sanelee monesti tarkoituksenmukaiset tulokset ja tutkimuksia tehdään usein rahoituksen saamiseksi "hovikelpoiseen" projektiin. Tiedottaminen muistuttaa yhä enenevässä määrin eräiden valtioiden ohjattua aivopesua. Toisinajattelijat saavat potkut ja heitä voidaan uhata oikeustoimilla. Peli on mennyt täysin sekopäiseksi. Norjassa feministiä uhataan 3 vuoden vankeustuomiolla, koska hän väittää, että "transmies ei voi olla lesbo": Feminist faces up to 3 years in prison for opposing idea that trans 'males can be lesbians'

Tarinat myyvät, eivät laboratoriotulokset

Yuval Noah Harari, Richard Dawkins, Carl Sagan jne. ovat lähes yhtä taitavia tarinankertojia kuin Charles Darwin. Näiden herrojen kirjoja on myyty satoja miljoonia. Yhteistä kirjoille on, että ne eivät kerro ikävystyttävistä, laboratoriossa toistettavista kemian ja fysiikan kokeista tai tilastomatemaattisista tosiasioista, vaan ovat suurimmaksi osaksi lumoavaa spekulaatiota, joka uppoaa turhuutta rakastaviin lukijoihin kuin veitsi voihin.

Evoluutioteollisuus

Yhteistä modernille tietokirjallisuudelle on erilaisissa pakkauksissa tarjoiltu evoluutio, jonka avulla hillitöntä elämää häiritsevä ajatus Luojasta häivytetään pois näkyvistä. Uusdarvinistinen bisnes tuottaa miljardien liikevaihdon mediamyynnillä. Sitä puolustetaan, vaikka alkuräjähdyksestä Aadamiksi ja Eevaksi -tarina on pelkkä myytti, jolta puuttuu tieteellinen mekanismi! Se päivä, jolloin tämä, kaikkien valheiden äiti paljastuu, tulee olemaan hirvittävä.

Vastuu on siirtynyt lukijalle

On korkea aika ryhtyä ajattelemaan itse. Miksi? - Tähän saat hyvät perustelut Jeremiaan kirjan 9. luvun jakeista 1-5. Luku on otsikoitu Raamattu kansalle -käännöksessä ”Kaikki pettävät toisiaan”:

Olisipa minulla autiomaassa matkamiehen yömaja! Silloin jättäisin kansani ja lähtisin pois heidän luotaan, sillä he ovat kaikki avionrikkojia, he ovat petturien joukko. Niin kuin jousen he jännittävät kielensä valheeseen; he eivät käytä valtaansa maassa uskollisesti vaan kulkevat pahanteosta pahantekoon. Minua he eivät tunne, sanoo Herra.

Varokaa kukin ystäväänne, älkää luottako yhteenkään veljeen, sillä jokainen veli on petollinen ja jokainen ystävä kulkee panettelijana. Kaikki pettävät toisiaan, kukaan ei puhu totta. He ovat totuttaneet kielensä puhumaan valhetta, ovat tehneet vääryyttä väsyksiin asti. Sinä asut keskellä petollisuutta; petollisuudessaan he eivät tahdo tuntea minua, sanoo Herra.”PEKKA REINIKAINEN, LL, tietokirjailijaPekka Reinikainen on valmistunut lääkäriksi Ranskan Montpellierissä ja toiminut käytännön lääkärinä yli 40 vuotta sekä yli 10 vuotta kuntoutuslääkärinä ja koululääkärinä. Reinikainen on toiminut kolme kautta Lääkäriliiton valtuuskunnassa ja useissa valiokunnissa sekä Kunnallislääkärit ry:n hallituksessa, Helsingin aluelääkäriyhdistyksen puheenjohtajana sekä Suomen kristillisen lääkäriseuran puheenjohtajana. Hän on myös Viron kristillisen lääkäriseuran kunniajäsen. Hän on toiminut 10 vuotta sosiaalilautakunnan, 20 vuotta Helsingin kaupunginvaltuuston ja Valtioneuvoston päihde- ja raittiusasiain neuvottelukunnan jäsenenä sekä kirkolliskokouksen jäsenenä 16 vuotta.


Tahdotko antaa palautetta blogista? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen .
Blogien kirjoittajat vastaavat itse blogiensa sisällöstä. Blogitekstit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä eivätkä välttämättä vastaa Luominen ry:n, yhdistyksen hallituksen tai hallituksen jäsenten näkemyksiä.