maanantaina, 20. tammikuuta 2020, klo 14.42

Itsensä kloonaava rapu kumoaa evoluution

Pekka Reinikainen

Marmorirapu (Procambarus fallax forma virginalis) on saksalaisesta eläinkaupasta 1990-luvun puolivälissä löytynyt kymmenjalkaisiin kuuluva Cambaridae-heimon äyriäinen. Marmorirapu on ainut kymmenjalkainen, joka kykenee lisääntymään partenogeneesillä ilman hedelmöitystä. Se on levinnyt laajalle Euroopassa ja Afrikassa, koska jo yksi itsensä kloonaava rapu vesistössä riittää perustamaan sinne populaation. Laji kykenee lisääntymään suurella nopeudella ja tämä 7 senttimetrin mittainen marmorirapu näyttäisi syrjäyttävän perinteiset ravut. Euroopan unioni on säätänyt sen haitalliseksi vieraslajiksi.

Marmoriravulla on tavanomaisen kahden asemesta kolme kromosomistoa,

joissa kussakin kromosomeja on 92 kappaletta. Kaksi niistä on samanlaisia ja ne poikkeavat vain hieman kolmannesta kromosomistosta. Arvellaan että marmorirapu on kahden Procambarus fallax -ravun jälkeläinen. Toisella on täytynyt olla epänormaali muna- tai siittiösolu, jossa on yhden kromosomiston asemesta ollut kaksi. Tämän seurauksena marmorirapu voi kloonata itsensä, sillä sen munia ei tarvitse hedelmöittää siittiöillä ja jälkeläisillä on kolme kromosomistoa. Marmorirapujen geenien tutkimus on vahvistanut, että sekä eurooppalaiset että afrikkalaiset ovat kaikki klooneja.

Marmorirapu on määritelty uudeksi lajiksi

nimeltä Procambrus virginalis ja tutkijat toteavat, että se kuvastaa ”ainutlaatuista eläimen perimän evoluutiopolkua”. Mutta missä on ”evoluutio”? Marmorirapuun ei ole kehittynyt mitään uutta, vaan niillä on vain ylimääräinen kromosomiston kopio. Kysymys, mistä geenit ovat peräisin, jää avoimeksi? Kromosomistojen määrän vaihtelu on luonnossa yleinen ilmiö kasveilla, ja se auttaa niitä kestämään äärioloja hyvin ja kasvamaan kookkaammiksi. Kyseessä ei siis ole ”uusdarvinistinen evoluutio” kuten esimerkiksi sukusolujen muodostumiseksi tarvittavan vähennysjakautumisen ”kehittyminen” olisi.

Marmorirapu ei ole esimerkki uuden geneettisen tiedon kehittymisestä

Sen sijaan se osoittaa, että evolutionisteilla on ongelma, johon ei ole ratkaisua näköpiirissä. Marmoriravun kloonaamalla tapahtuvan suvuttoman lisääntymisen ylivertaisuus suvulliseen verrattuna saa kysymään: ”Miksi ja miten suvullinen lisääntyminen olisi kehittynyt, kun marmoriravun tapa lisääntyä on tehokkaampi?”

Super-successful self-cloning crayfish highlights evolutionary problem of sex

Johtopäätös

Kuuluisan Sloan-Kettering syöpätutkimuslaitoksen johtaja Lewis Thomas ylistää kirjassaan, Medusa and the Snail, ”suvullisen lisääntymisen ihmettä”, jossa siittiö ja munasolu yhdistyvät soluksi, joka 9 kuukauden kuluttua on 37 000 miljardia solua sisältävä ihminen. Hän toteaa: ”Hedelmöittyneen munasolun olemassaolo on eräs maailman suurimmista ihmeistä, jonka ylistäminen pitäisi kaikkina aikoina olla jokaisen ihmisen huulilla - - jos joku onnistuu minun elinaikanani selittämään tämän ihmeen, käytän kaikki rahani asiasta tiedottamiseen viestiä taivaalle kirjoittavien lentokoneiden avulla. Tohtori Thomasin rahat ovat turvassa, sillä evoluutio ei tarjoa selitystä suvullisen lisääntymisen, monimutkaisen vähennysjakautumisen tai alkionkehityksen mekanismien alkuperälle. Sattuma ja luonnonvalinta eivät ole uskottava mekanismi siittiöiden ja munasolujen synnylle, niiden yhdistymistapahtumalle, alkion muodostumiselle sikiöksi ja ihmiseksi. Nykyisin saatavilla oleva tieteellinen tieto näistä tapahtumista vahvistaa ”evoluution” näennäistieteeksi.

Evolutionary theories on gender and sexual reproduction

PUHE MONISTA SUKUPUOLISTA

osoittaa puhujien olemattomat tiedot biologiasta. Tieteellinen keskustelu tulisi avata toteamalla, että suvullinen lisääntyminen osoittaa, että se on luotu, sillä sen väitetty ”kehittyminen” on epätieteellinen näkemys - - pelkkää ateistista filosofiaa! Eniten jälkeläisiä tuottava eliö nimittäin ”voittaa evoluutiossa” eli bakteerin kaltaisella alkusolulla ei ole mitään kannustinta muuttaa 20 minuutin välein tapahtuvaa lisääntymistään 9 kuukauden välein tapahtuvaksi. Bakteerien villi muuntelu on myös tosiasia, jonka vastustuskyky antibiooteille vahvistaa. Ainoa tieteellinen selitys miehen ja naisen olemassaololle tulee Luojan itsensä suusta: ”Ettekö ole lukeneet, että Luoja jo alussa 'loi heidät mieheksi ja naiseksi'” (Matt.19:4).

Sukupuolen käsitteen tuhoaminen on marxilaista politiikkaa

Sillä hajotetaan myös kristinusko. Karl Marx totesi: ”Pyhän perheen salaisuus on maanpäällinen perhe. Jotta ensimmäinen voitaisiin hävittää, täytyy jälkimmäinen tuhota teoreettisesti ja käytännöllisesti”. Professori Tapio Puolimatka toteaa: ”Sukupuolikäsitteen irrottaminen biologisesta todellisuudesta on tehokkain tapa tuhota avioliitto” (Concordia 3/2019). Kun Seta ja Sexpo saavat opetushallituksen myötävaikutuksella aivopestä lapsia kouluissa, ja piispallisella päännyökkäyksellä myös rippikouluissa, kyseessä on rikoslaissa määritelty lasten seksuaalinen hyväksikäyttö. Hyväksikäyttöön voi nimittäin syyllistyä myös ilman fyysistä kontaktia lapsen kanssa. Esimerkiksi katselemalla ja ohjailemalla lasta seksuaaliseen tai tekijän seksuaalisuutta ruokkivaan toimintaan, myös ilman fyysistä läsnäoloa viestintäteknologiaa apuna käyttäen. Merkillistä, että valtakunnansyyttäjä ei puutu tähän rikolliseen toimitaan.

TEISTISEN EVOLUUTION VAARALLISUUS

Mitä seuraa, kun Darwinista tehdään profeetta, joka kumoaa Mooseksen, profeettojen, Jeesuksen ja apostolien sanoman. Puheeni Rovaniemellä 13.1.2020: Pekka Reinikainen: Teistisen evoluution vaarallisuus

KORONAVIRUS TIETOISKU

Tarttuu helpommin kuin SARS eli jo itämisaikana, joka on 1-14 vuorokautta! Pisaratartunta, kädenpuristus tai ovenkahvaan koskeminen voi riittää. Rokotteen tekeminen on vaikeaa, koska kyseessä on nopeasti muunteleva RNA-virus. Viruksen vaarallisuus ja tartuttavuus voi näin ollen lisääntyä!
Tautiin ei ole lääkettä. Yli 80 on kuollut (27.1), sairastuneita yli 2000 eli kuolleisuus voi olla 3-4% luokkaa, mikä on järkyttävän suuri luku. Parin viikon kuluttua tartunnan saaneita voi olla 200 000. Kuolleiden määrä on kaksinkertaistunut 2 päivässä! On mahdollista, että virus on peräisin käärmeistä tai lepakoista.

Voi aiheuttaa keuhkokuumeen, jonka hoito edellyttää teho-osastoa ja respiraattoria, sillä muuten potilas tukehtuu, kun tulehtuneet keuhkorakkulat täyttyvät nesteellä. Respiraattoreita ei ole tarpeeksi ja tehohoitopaikat eivät riitä, jos tauti pääsee leviämään. Kiinassa tuupertuneita ihmisiä on jo korjattu kaduilta ja terveydenhuollon voimavarat ylittyvät. Uusia sairaaloita rakennetaan pikavauhtia. Hongkongissa on julistettu hätätila ja koulut on suljettu 15. helmikuuta asti ja ryhmämatkustamista rajoitettu.

Jos tauti osoittautuu yhtä vaaralliseksi kuin espanjantauti, joka oli paha, mutta eri viruksen aiheuttama influenssa, se voi tappaa jopa 50 miljoonaa ihmistä. WHO:ssa äänestys taudin vaarallisuudesta päätyi 23.1 tasatulokseen. Syynä voi olla pörssiromahduksen pelko. Kiinassa kymmeniä miljoonia ihmisiä on karanteenissa, joten siellä ymmärretään tilanteen vakavuus.

Tavallinen hengityssuojain ei suojaa, vain erityissuojain estää tartunnan, koska virus on niin pieni, että se läpäisee tavalliset suojaimet. Tavallisesta suojaimesta on lähinnä se hyöty, että se vähentää sairaan ihmisen levittämää pisaratartuntaa ympäristöön. On syytä välttää ihmisjoukkoja ja pestä kädet ja ovenkahvat huolellisesti saippualla, koska tauti voi tarttua jopa ovenkahvoista tai kaiteista!

Olen kirjoittanut aiheesta aikaisemmin kirjat Sars ja viimeiset vitsaukset ja Lintuinfluenssa (Kuva ja Sana).PEKKA REINIKAINEN, LL, tietokirjailijaPekka Reinikainen on valmistunut lääkäriksi Ranskan Montpellierissä ja toiminut käytännön lääkärinä yli 40 vuotta sekä yli 10 vuotta kuntoutuslääkärinä ja koululääkärinä. Reinikainen on toiminut kolme kautta Lääkäriliiton valtuuskunnassa ja useissa valiokunnissa sekä Kunnallislääkärit ry:n hallituksessa, Helsingin aluelääkäriyhdistyksen puheenjohtajana sekä Suomen kristillisen lääkäriseuran puheenjohtajana. Hän on myös Viron kristillisen lääkäriseuran kunniajäsen. Hän on toiminut 10 vuotta sosiaalilautakunnan, 20 vuotta Helsingin kaupunginvaltuuston ja Valtioneuvoston päihde- ja raittiusasiain neuvottelukunnan jäsenenä sekä kirkolliskokouksen jäsenenä 16 vuotta.


Tahdotko antaa palautetta blogista? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen .
Blogien kirjoittajat vastaavat itse blogiensa sisällöstä. Blogitekstit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä eivätkä välttämättä vastaa Luominen ry:n, yhdistyksen hallituksen tai hallituksen jäsenten näkemyksiä.