torstaina, 28. helmikuuta 2019, klo 15.49

Kuinka Nooan arkki selvisi vedenpaisumuksesta?

Pekka Reinikainen

Maailmanlaajuinen vedenpaisumus on historiallinen tosiasia. Geologia vahvistaa sen, ja näin geologien enemmistö tulkitsi maanpinnan muodot aina 1700-luvulle asti, kunnes poliitikot ”vapauttivat tieteen Mooseksesta”, ilman mitään tieteellisiä perusteita, koska kysymys oli puhtaan poliittinen. Poliittista korrektiutta tavoitteleva kirkko heitti saman tien pyyhkeen kehään ja mukautui poliitikkojen ateistiseen maailmanselitykseen ja sen vuosimiljardeihin, vaikka sedimenttien kerrostumat kertovat muusta.

Raamatussa on ennalta ilmoitettu, että vedenpaisumus kielletään lopun aikana

Raamatun mukaan viimeisinä päivinä tulee pilkkaajia, jotka väittävät, että: ”Kaikki on pysynyt ennallaan luomakunnan alusta”. Tieten tahtoen nämä pilkkaajat eivät ota huomioon, että: ”Taivaat samoin kuin maa – olivat ikiajoista olemassa Jumalan sanan voimasta – silloinen maailma tuhottiin vedenpaisumuksessa”.

Jeesus piti vedenpaisumusta tapahtuneena tosiasiana: ”Niin kuin oli Nooan päivinä, niin on oleva myös Ihmisen Pojan päivinä. Ihmiset söivät ja joivat, menivät naimisiin ja naittivat tyttäriään, aina siihen päivään asti, jona Nooa meni arkkiin, ja vedenpaisumus tuli ja tuhosi heidät kaikki” (Luuk.17::26-27). Vanhan ja Uuden testamentin kirjoittajat pitivät myös vedenpaisumusta historiallisena tosiasiana. Vedenpaisumuksen kieltävä nykyinen kirkko on harhaoppinen kirkko.

Voiko puusta rakentaa ruotsinlaivan kokoisen aluksen?

Tämä kyseenalaistettiin, kunnes hollantilainen puuseppä John Huibers rakensi sellaisen. Puu on erinomainen materiaali, jos sitä osataan käyttää oikein. Rebuilding Noah’s Ark: getting the facts straight

Kelluuko arkki kaatumatta aallokossa?

Tutkimukset ovat osoittaneet, että Raamatun mittojen mukaan rakennettu arkki selviää kovasta tuulesta ja aallokosta eikä kaadu, vaikka aallonkorkeus nousisi 30 metriin. Safety investigation of Noah’s Ark in a seaway Arkin pituus oli 140, leveys 23 ja korkeus 14 metriä.

Kuinka hyvin arkki oli suunniteltu?

Tästä voi katsoa professori Werner Gittin videon: How Well Designed was Noah's Ark?

Miten eläimet mahtuivat arkkiin ja tulivat toimeen siellä?

Skeptikot ivaavat kertomusta arkista, mutta he eivät ole paneutuneet asiaan. Tämä selviää John Woodmorappen erinomaisesta tutkimusraportista: Noah's Ark: A Feasibility Study Lisätietoja on myös Kysymyksiä ja vastauksia luomisesta -kirjassa.

Kuinka tärkeä vedenpaisumus on teologisesti?

Sen kuvaamiseen on Raamatussa käytetty kolme lukua, luomisen kuvaukseen vain kaksi. Nooan arkki mainitaan 3 kertaa Uudessa testamentissa.

Miten vedet purkautuivat esiin suuren syvyyden lähteistä?

Vedenpaisumukselle nauravat eivät yleensä ole lukeneet sen alun kuvausta Raamatusta (1.Moos.7:11), eivätkä tiedä, että vedet purkautuivat Maan syvyyksistä. Catastrophic plate tectonics: the geophysical context of the Genesis Flood Syvyyden lähteet löydettiin kesällä 2014, joten skeptikkojen hymy on hyytynyt. Rare Diamond Confirms That Earth's Mantle Holds an Ocean's Worth of Water

Vedenpaisumuksen jälkinäytös aiheutti Maan ainoan jääkauden

Geologeilla on kymmeniä teorioita jääkauden syntymekanismeista, joille on yhteistä, että yksikään niistä ei toimi.

Viimeinen naula vedenpaisumuksen kieltäjien arkkuun ovat pedimentit

Ne ovat uomia, joissa kovan kallion päällä on ohut kerros vesivirtojen pyöristämiä kiviä. Maallistuneet geologit eivät ole onnistuneet selittämään niiden syntyä uskottavasti. Ne ovat syntyneet vedenpaisumuksen loppuvaiheessa, kun valtavat uomautuneet virrat syöksyivät meriin mantereiden kohotessa. Pedimenteistä julkaistaan piakkoin artikkeli Luominen -lehdessä.

EVOLUUTIOBIOLOGI, EKOLOGI JA LAPSIKATO

"Alentunut syntyvyys ei ole uhka hyvinvoinnille tai ikääntyvien toimeentulolle. Väkimäärä ja kulutus on sopeutettava hallitusti ekologisesti kestävälle tasolle", kynäilevät suurimmassa päivälehdessämme (17.2) evoluutiobiologian dosentti MP ja ekologian professori ja resurssiviisausyhteisön johtaja JSK.

"Alentunut syntyvyys ei ole ongelma, sillä eläkkeet pystytään turvaamaan oikeudenmukaisilla ja kohtuullisilla muutoksilla nykyjärjestelmään", he jatkavat. Tämä on vihertävää ekofasismia parhaimmillaan. Paluuta havumajoihin ja kaskiviljelyyn.

Dosentti ja professori väittävät, että "kun saavutamme ekologisesti ja sosiaalisesti tasapainoisen yhteiskunnan, syntyvyyden laskukin aikanaan pysähtyy". Tämä on kuitenkin vain mielipide, ei tutkimustulos. Nämä herrat eivät ymmärrä, että nykyinen hedelmällisyysluku 1,4 takaa etnisten suomalaisten sukupuuton, sillä se on "vielä noinkin korkea”, koska maahan muuttaneiden lapsiluku on suomalaisia suurempi. Maastamme tulee lopulta islamilainen tasavalta, joka sulautunee muihin Idän valtakuntiin.

KUUKAUDEN KEHITYSOPPIKASKU

Suomessa on tapana sanoa: ”Kun savolainen puhuu, vastuu siirtyy kuulijalle”. Tämä pätee myös evoluutiotieteilijöihin. Suurimman päivälehtemme tiedetoimittaja sanailee antennikrotti -nimisestä kalasta (18.10): ”Evoluutio on varustanut antennikrotin erittäin kattavalla erakoitumisvälineistöllä aina omaa onkivapaa ja karvaista suojapukua myöten - - krotti pystyy vaihtamaan nahkansa väriä sulautuakseen taustaan - - ne naamioituvat sienieläimiksi, kiviksi tai merisiileiksi - - sen selkäevästä on kehittynyt erikoinen onkivapa, jonka päässä on matoa muistuttava syötti.” Tiedetoimittajalta jäi mainitsematta, että syötti on lisäksi valaistu. On se evoluutio vain ihmeen taitava - - vai syötetäänkö lukijoille tässä savolaista pajunköyttä - - päätä itse! Evoluutiotarina on upea komedia, kuten Youtube-esityksestäni selviää: Pekka Reinikainen: "Kysypä eläimiltä" -komedia kehitysopista

Lisää katsottavaa komediaviihdettä (englanniksi), missä evolutionisti yrittää epätoivoisesti kieltää luomisen ja Jumalan olemassaolon: Animals That Shouldn’t Exist According To Intelligent Design Olet tervetullut tekemään johtopäätökset tässäkin tapauksessa itse!

MIKSI USKO KEMIALLISEEN EVOLUUTIOON ON KOOMISTA?

Koska kyseessä on tieteen irvikuva! Tästä huolimatta tätä pajunköyttä syötetään lukion ja yliopiston oppikirjoissa, tiedelehdissä ja -ohjelmissa. Kyseessä on kylmäverinen valehtelu, jonka avulla tunnustuksellista ateismia opetetaan pahaa aavistamattomille ihmisille. Kiinnostuneille asia selviää (englanniksi) huippuasiantuntijan luennosta: Dr. James Tour - Origin Of Life On täysin käsittämätöntä, että opetushallitus ei puutu tällaiseen huijaukseen - - vai onko niin, että opetusneuvokset eivät ymmärrä koko asiasta tuon taivaallista? Kuopion torin kalakukkojen myyjä ymmärtää, että yli-ikäisestä kukosta ei kehity muikkuja ja porsaita, vaikka kaikki siihen tarvittavat kemialliset yhdisteet ovat paikalla. Abiogeneesin dosentille tai professorille tämä ei ole vielä selvinnyt, koska tätä alkemiaan rinnastettavaa tutkimusta rahoitetaan suomalaisissa yliopistoissa.

Jumala on varannut itselleen elämän luomisen yksinoikeuden

Jumala on luonut sellaiset luonnon lait, että elämää ei aineesta voi syntyä itsestään.

Eikö opetuksessa pitäisi painottaa kriittisyyttä?

”Oppilailla on oikeus ottaa kantaa”, otsikoi suurin päivälehtemme (22.2). Artikkelissa todetaan opetussuunnitelmasta, että ”sen tulee kannustaa oppilaita omaan ja kriittiseen ajatteluun sekä omien mielipiteiden muodostamiseen ja ilmaisemiseen”. Näin tietysti pitääkin olla, mutta tämä ei näytä koskevan tunnustuksellisen ateismin opetusta eli ei saa kyseenalaistaa oppilausetta, jonka mukaan maailma loi itse itsensä ilman Suunnittelijaa.

MAKSAT POKSAHTAVAT JA PSYKOOSIT PÄÄLLEKARKAAVAT

Nykyhallituksen katastrofaalinen alkoholipolitiikka on käynnistänyt alkoholismin lisääntymisen Suomessa. Long drink -juomien, lähinnä kyse on suomalaisten rakastamasta Gin Long drinkistä, myynti on viisinkertaistunut vähittäiskaupassa, jossa hintaetu Alkoon nähden on jopa 8%. Tämä takaa väestön alkoholisoitumisen, sillä long drinkiä juodaan lähinnä vain päihtymistarkoituksessa. Kun juominen lisäksi aloitetaan nuorena (kaupasta saa, Alkosta ei), alkoholisoitumisriski on nelinkertainen verrattuna siihen, että juominen aloitettaisiin vasta 21 vuoden iässä, jolloin monilla alkaa olla jo aikuisen aivot.

Joka neljännellä suomalaisella aikuisella on rasvamaksa

Tälle alustalle on helppo rakentaa maksakirroosi muutamalla päivittäisellä long drinkillä. Vaaravyöhykkeessä ovat erityisesti ylipainoiset, joista 70-80% kärsii erityisesti vyötärölihavuuteen liittyvästä rasvamaksasta. Perimään liittyvistä syistä johtuen suomalaisilla naisilla, joilla maksakirroosin esiintyvyys on eurooppalaista huipputasoa, vaara on akuutti. Suomalaiset naiset ovat kärkipaikoilla maailman maksakirroositilastoissa.

Suurin sanomalehtemme nousuhumalassa

Pääkirjoituksessaan (25.2) lehden ymmärtämätön toimittaja kirjoittaa viinasta viihteellisesti ja mainostajia miellyttäen: "Kun alkoholin vapauttaminen on kerran päässyt alkuun, kauppa haluaa jatkaa samalla tiellä. Seuraava tavoite on normaalivahvuisten viinien myynnin salliminen ruokakaupoissa jo ensi vaalikaudella". Tämä tappaisi sekä kansan että Alkon. Naiset ottaisivat marketin hyllystä makean valkoviinin ja tissuttelisivat sitä tuhoten maksansa jäännöksetkin. Toimittaja ei näytä tajuavan, että vaikka "väkevät" pysyisivät kituvassa Alkossa, kaikki "normaalivahvuiset" pään sekoitteet, kuten vaikkapa 20% salmiakkikossu, tulisivat samalla kauppojen hyllyille lasten ja nuorten käsien ulottuville.

Kannabislobbaus alkoi nopeammin kuin edellisessä blogissani (20.2) ennakoin!

Iltalehden toimittaja kynäilee (22.2): ”Olen nähnyt huumausaineiden hyvät puolet. Sen, miten pössyttely vapauttaa tunnelmaa, rentouttaa ja tuo ihmisiä hyvällä tavalla yhteen - - Colorado laillisti kannabiksen myynnin vuonna 2014. New York Post kertoo, että noin Suomen kokoisessa osavaltiossa on myyty näiden vuosien aikana yli kuudella miljardilla dollarilla pilveä - - Suomessakin kaikkien huumausaineiden käytön rangaistavuudesta voisi luopua”.

Toimittajan loppuveto on populismin ja tekopyhyyden maailmanennätys:

”Kannabiksen voisi kaikin mokomin laittaa verolle ja kauppoihin yli 18-vuotiaille myytäväksi. Silloin kyseisen aineen käyttäjät voisivat ostaa mahdollisesti kotimaassa kasvatettua laatutuotetta, jonka lajikkeen voisi valita itselleen sopivaksi. Välistä maksettaisiin verot, joilla voitaisiin vaikka hoitaa vanhuksia tai aurata teitä”.

Tässä hieno eduskuntavaalien teema, jolla voi kosiskella viherpiipertäjiä ja/tai pelastaa Kepun kannatuksen, sillä toimittaja toteaa myös: ”Maaseudun Tulevaisuus on alkanut viime aikoina kirjoittaa siitä, millaisia mahdollisuuksia hampun viljely voisi tarjota suomalaisille maajusseille”.

THL:n professori lobbaa myös huumeasiaa

Miksi maksamme verovaroista palkkaa professorille, joka julistaa (IL 23.2), että: ”Suomessa tulisi luopua huumeiden käytön ja vähäisten määrien hallussapidon rangaistavuudesta”. Jos näin typerä päätös todella tehtäisiin, huumerikollisuuden tutkinta ja torjuminen pysähtyisi kuin seinään ja hörhöt pääsisivät töihin, missä kanssaihmisten henki vaarantuisi.PEKKA REINIKAINEN, LL, tietokirjailijaPekka Reinikainen on valmistunut lääkäriksi Ranskan Montpellierissä ja toiminut käytännön lääkärinä yli 40 vuotta sekä yli 10 vuotta kuntoutuslääkärinä ja koululääkärinä. Reinikainen on toiminut kolme kautta Lääkäriliiton valtuuskunnassa ja useissa valiokunnissa sekä Kunnallislääkärit ry:n hallituksessa, Helsingin aluelääkäriyhdistyksen puheenjohtajana sekä Suomen kristillisen lääkäriseuran puheenjohtajana. Hän on myös Viron kristillisen lääkäriseuran kunniajäsen. Hän on toiminut 10 vuotta sosiaalilautakunnan, 20 vuotta Helsingin kaupunginvaltuuston ja Valtioneuvoston päihde- ja raittiusasiain neuvottelukunnan jäsenenä sekä kirkolliskokouksen jäsenenä 16 vuotta.


Tahdotko antaa palautetta blogista? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen .
Blogien kirjoittajat vastaavat itse blogiensa sisällöstä. Blogitekstit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä eivätkä välttämättä vastaa Luominen ry:n, yhdistyksen hallituksen tai hallituksen jäsenten näkemyksiä.