perjantaina, 30. elokuuta 2019, klo 8.29

Lumoava evoluutiopropaganda

Pekka Reinikainen

Historia osoittaa, kuinka helppoa hyväuskoisia on huijata

Varsinkin jos kiehtovalla akateemisella sanastolla kuorrutettu näennäistiede vahvistaa kuulijoiden vakaumusta maailmasta, jolla ei ole mitään tarkoitusta ja elämästä, josta ei tarvitse kantaa tekojensa seurauksia tuonpuoleiseen. Valetieteen teho varmistetaan toisinajattelijoiden ankaralla pilkkaamisella ja vetoamalla ”tiedemiesten enemmistön” mielipiteeseen. Lopullisen tyrmäysiskun varmistaa uhka työpaikan ja maineen menettämisestä.

Evolutionistien taitavasti punotut näennäistieteelliset tarinat

on kuitenkin helppo kumota kokeellisen tieteen keinoin. Lisäksi ne voidaan vaivattomasti kääntää luomisen todisteiksi. Heidän ontto oppinsa ei kestä lähempää tarkastelua, sillä toistettava laboratoriotiede kumoaa heidän tarinansa. He hämäävät kuulijoita hyvin taitavasti näennäistieteellisillä silmänkääntötempuilla ja ivaamalla toisinajattelijoita. Luonnontieteitä osaamattomat teistiset evolutionistit on helppo lumota akateemisella arvovallalla, koska he eivät perehdy asioihin eivätkä viitsi nähdä vaivaa puolustaakseen Jumalan ilmoitusta Raamatussa, vaan hyväksyvät kritiikittä vihollisen dogmatiikan:

Evolutionistien vähä-katekismus

1. Muuntelu: Luonnossa voidaan havaita muutoksia. Eikö tämä osoita, että evoluutio on yhtä luotettava luonnonlaki kuin painovoima? Muutos = evoluutio! Vain ”litteään maahan uskovat valetieteilijät” ovat sokeita tuhansille evoluution todisteille!

Vastine: Jos Galapagossaarten sirkkujen enemmistöllä on vahvempi nokka silloin, kun kuiva sääjakso tekee siemenet koviksi, todistaako tämä, että alkusolusta kehittyy appelsiineja, apinoita ja Aadam? Vai jäikö vahvanokkaisia kuivuuden keskellä tilapäisesti enemmän henkiin, ja kun sadejakso jälleen käynnistyi, sironokkaisia oli taas suurempi parvi? Vai onko Jumala ohjelmoinut luomansa sirkkujen lajityypin selviämään nälkäkuolemalta suursäätilan muutoksissa?

Miksi myös lähes kaikki fossiilit ovat ”eläviä fossiileita” eli mitään merkittäviä muutoksia ei ole tapahtunut ”satoihin vuosimiljooniin”?

2. Luonnonvalinta: Darwin harrasti kyyhkysten jalostamista ja tämä sai hänet hylkäämään ajatuksen luotujen lajien muuttumattomuudesta, ja näin Raamatun luomiskertomus olisi osoitettu naurettavaksi.

Vastine: Biologit eivät ole yksimielisiä eliöiden luokittelusta. Raamatussa ei myöskään väitetä, että lajit ovat muuttumattomia. Raamatussa sen sijaan todetaan, että eliöt luotiin lisääntymään ”lajiensa mukaan” ja eläimet poistuivat arkista ”suvuittain” (1.Moo.8:19). Kaikki luonnontieteilijät ovat aina tienneet muuntelun ja jalostuksen olemassaolon, jokapäiväinen leipämmekin perustuu siihen, sillä vilja on jalostettu heinistä. Jumala loi lajityypit, jotka vastaavat nykyluokituksen sukua, heimoa tai lahkoa. Nooan arkkiin mahtui helposti 8000 selkärankaisten, kuten kana- ja sorsalintujen, koira- ja kissaeläinten jne. lajityypin edustajaa, jotka arkista ”suvuittain” poistuttuaan täyttivät uudelleen koko maan piirin lajiutuessaan luonnon eri elinympäristöihin. Luotuihin lajityyppeihin valmiiksi ohjelmoitu muuntelumahdollisuus on siis luomisen, ei evoluution, todiste. Lisäksi tuore tieteellinen tutkimus osoittaa, että 90% eläimistä on ollut täällä yhtä kauan. Tämä on saanut aikaan paniikin ja erilaisia meriselityksiä uusdarvinistien keskuudessa. Sweeping gene survey reveals new facets of evolution Tosiasiahan on, että muuntelumahdollisuudesta huolimatta kaikki monisoluiset kuolevat sukupuuttoon tuhansien vuosien aikataululla, mutta tätä eivät ”evoluutioakateemikot” tajua tai halua kertoa maallikoille!

3. Tiedemiesten enemmistö uskoo … On perusteltua kysyä näiltä tiedemiehiltä, miksi he uskovat? Vakiovastaus on: ”Koska tiedemiesten enemmistökin uskoo!”

Vastine: Lähemmässä tarkastelussa paljastuu, että kokeellisen tieteen tuottamia todisteita ei ole olemassa ollenkaan. Tyrannosauruksesta tervapääskyksi -tarina todistaa näiden tomppelien totaalisesta typeryydestä. Usko vaikkapa veren hyytymisjärjestelmän tai muiden fysiologisten säätelyjärjestelmien ”kehittymiseen DNA:n kopiointivirheiden avulla”, on täysin epätieteellinen ajatus! Tämän normaali ihminen kyllä ymmärtää, evoluutioakateemikko sen sijaan sommittelee sadun sattuman suorituskyvystä. Kehuessaan viisaita olevansa, he ovat tyhmiksi tulleet, todetaan Roomalaiskirjeen kohdassa (1:22), jossa ennakoidaan uusdarvinismin tulo ja sen seurauksena (1:23-24) nopean paluun tehneet Lootin päivät, juuri niin kuin Jeesus sanoi tapahtuvan ennen paluutaan: Ja kun fariseukset kysyivät häneltä, milloin Jumalan valtakunta oli tuleva, vastasi hän heille ja sanoi: . . . samoin kuin kävi Lootin päivinä: he söivät, joivat, ostivat, myivät, istuttivat ja rakensivat, mutta sinä päivänä, jona Loot lähti Sodomasta, satoi tulta ja tulikiveä taivaasta, ja se hukutti heidät kaikki, samoin käy sinä päivänä, jona Ihmisen Poika ilmestyy (Luuk.17:20, 28-30) eli Herran päivä on tuleva niinkuin varas, ja silloin taivaat katoavat pauhinalla, ja alkuaineet kuumuudesta hajoavat, ja maa ja kaikki, mitä siihen on tehty, palavat (2.Piet.3:10).

4. Maailman vuosimiljardit kumoavat vedenpaisumustarinan: Maakerrostumien fossiilien väitetään osoittavan evoluution todeksi. ”Vuosimiljardien ikäinen” luomakunta on evolutionistien kulmakivi, jopa tärkeämpi kuin uusdarvinismi, ja he pilkkaavat suurella ivalla Raamatun mukaiseen historian kulkuun uskovia. Tämä on heille elämän ja kuoleman kysymys, josta he eivät luovu mistään hinnasta, koska heidän maailmankäsityksensä kaatuu kuin keila, jos vuosimiljardit osoittautuvat valetieteeksi! Teistiset evolutionistit, jotka eivät kestä ”Kristuksen pilkkaa” mukautuvat tähän ”maailman viisauteen”. Uskovat sen sijaan menevät Hänen tykönsä ’ulkopuolelle leirin’, Kristuksen pilkkaa kantaen” (Hebr.13:13).

Vastine: Uskoessaan vuosimiljardeihin evolutionistit kuitenkin ampuvat itseään jalkaan, sillä joka sukupolvessa kertyvät piilevät mutaatiot takaavat monisoluisten kiistattoman ajautumisen sukupuuttoon näiden kopiointivirheiden vuoksi. Tämän blogin lukemiseen käyttämäsi ajan aikana, useita lajeja kuoli sukupuuttoon. ”Polvi ei parane pojasta”, vaan rappeutuu! Kokeellinen luonnontiede on viime vuosina vahvistanut tämän rappeutumisen tosiasian, jolta ”akateemikot” sulkevat mieluusti silmänsä! Ihmisen DNA:sta voidaan todeta, että olemme olleet täällä noin 6000 vuotta, rappeutumisen käynnistäneen syntiinlankeemuksen jälkeen ja meidän vuoromme kuolla sukupuuttoon voi olla jo 6 sukupolven päässä. Fossiileja ei myöskään muodostu nykyisellä maakerrostumien kertymisnopeudella, sillä fossiilin syntyminen edellyttää välitöntä hautautumista kymmenien metrien vahvuisen maakerrostuman puristukseen. Nykyään jokisuistoihin kertyy korkeimmillaan keskimäärin senttimetrejä vuodessa. Maakerrostumien eroosio päinvastoin kuluttaisi mantereet pois viimeistään 50 miljoonassa vuodessa. Vain vedenpaisumus selittää geologiset kerrostumat ja sen jälkikatastrofit sekä myös jääkauden syntymekanismin. Timantinkova täystyrmäys evolutionistien tarinoille on timanttien noin 6000 vuoden mittainen ikä: Diamonds: a creationist’s best friend

5. Surkastuneet ja huonosti suunnitellut elimet: Olisivat evoluution todiste. Meillä olisi ollut häntä: Ihmisen tekohännälle olisi oikeaa käyttöä, japanilaiset kehittäjät uskovat Silmämme olisivat "idiootin suunnittelemat"

Vastine: Mikko Tuuliranta kumoaa nämä väitteet uutuuskirjassa Paljon melua tyhjästä. Silmän väitetty huono suunnittelu kumotaan tässä: Onko silmä huonosti suunniteltu?

6. Ihmisen ja simpanssin DNA:n 1—2% ero: Todistaisi yhteisen esi-isän.

Vastine: Väite on vanhentunut, ero on 15% luokkaa, mikä kumoaa uusdarvinistien väitteet.

EVOLUUTIOTA PUOLUSTETAAN USKONNOLLISELLA KIIHKOLLA

Sillä evoluutio on tyypillinen uskonto,

joka vastaa kysymyksiin maailman synnystä ja elämän tarkoituksesta. Se on siis oppijärjestelmä, joka pyrkii selittämään kaiken ja jonka vuosimiljoonien varaan tämän päivän läntinen rappiokulttuuri perustuu. Tästä syystä evoluution kriittistä arviointia ei siedetä. Humanistit ja heidän taistelutoverinsa, teistiset evolutionistit, ovat muuttaneet kreationismin kirosanaksi. Evoluution arvosteleminen on julistettu pannaan myös katolisessa kirkossa, jonka harhaoppeja Raamatusta luopuneet penseät kristityt seuraavat kuin hai laivaa. Läntisen maailman käsitys kosmoksesta perustuu vuosimiljardien tarkoituksettomaan äärettömyyteen. On oleellista ymmärtää, että Raamatun ilmoitusta ei tuhottu apinaihmisten vaan loppumattomien aikakausien avulla.

Tärkein perustelu Jumalan Sanan vesittämiselle

on vedenpaisumuksen kieltäminen. Tämän kieltolain toteutuminen juuri ennen Jeesuksen paluuta ennakoidaan Raamatussa hyvin tarkasti: Ja ennen kaikkea tietäkää se, että viimeisinä päivinä tulee pilkkapuheinensa pilkkaajia, jotka vaeltavat omien himojensa mukaan ja sanovat: ’Missä on lupaus hänen tulemuksestansa? Sillä onhan siitä asti, kuin isät nukkuivat pois, kaikki pysynyt, niinkuin se on ollut luomakunnan alusta.’ Sillä tietensä he eivät ole tietävinään, että taivaat ja samoin maa, vedestä ja veden kautta rakennettu, olivat ikivanhastaan olemassa Jumalan sanan voimasta ja että niiden kautta silloinen maailma hukkui vedenpaisumukseen” (2.Piet.3:3-6). Voiko tuota enää selkeämmin sanoa! Tästä syystä teimme opetussarjan Fossiilit – katastrofin todisteet, joka tullaan esittämään TV7:llä alkaen 29.9. 2019 kello 21:00.

Kysymys kaiken alkuperästä ja tarkoituksesta

on kysymyksistä kaikkein tärkein. Nykyinen nuori polvi on aivopesty 100-prosenttisiksi darvinisteiksi. Jos kuitenkin halutaan pitää kiinni sananvapaudesta, darvinismin toimivuuden tieteellistä arviointia ei ole perusteltua kieltää. Lapsilla pitää olla oikeus kuulla myös uusdarvinismin perusteltu kritiikki ja heille tulee suoda mahdollisuus tehdä itse johtopäätökset olemassa olevan todistusaineiston pohjalta. Jos tätäkään ei sallita, biologiassa tulisi rajoittua opettamaan vain kokemusperäistä tiedettä, eikä julistaa annettuna totuutena, että ”kanat ovat dinosauruksia”. Lapsille saa opettaa nykyään vain evoluutiouskontoa tieteen valepuvussa. Toisinajattelijoita hallitaan pelolla. Historia on täynnä kammottavia esimerkkejä aivopesun vaikutuksesta kulttuureihin.

LUOPUNEET IHMISET RAKASTAVAT HUMPUUKIA JA IDÄN OPPEJA

Uskonnollista tyhjiötä ei ole, vaan uusien profeettojen paraati on käynnistynyt luopuneessa lännessä. Monien suomalaistenkin ”suosikkiprofeetta” on Yuval Noah Harari, miljoonia kirjoja myynyt Jerusalemin yliopiston professori. Hän vakuuttelee vuohilaumalleen, että ihminen oli vielä ”70 000 vuotta” sitten vähäpätöinen eläin, joka kohotti itsensä jumalaksi ja nousi maailman valtiaaksi kyvyllään kuvitella olemattomia eli kertomalla tarinoita ja suostuttelemalla muitakin uskomaan niihin. Miten tämä tapahtui? - - Harari arvelee, että: Sattumalta tapahtunut geenimutaatio tuotti muutoksen, joka erotti meidät eläimistä antamalla meille kyvyn kertoa tarinoita. Tässä ote hänen miljoonia tuottaneista mielikuvitustarinoistaan: Harari käsittelee tekoälyn ja geenitekniikan merkitystä ja kuvaa aivotoimintaa biologisena algoritmina, joka voidaan korvata tietoverkoilla. Hararin tulevaisuudenkuvassa humanismi korvautuu uudella valtauskonnolla, jota hän kutsuu dataismiksi, ja Homo sapiensin paikan vie uusi, paranneltu ja ylivertainen ihmislaji Homo deus”. Ihminen muuttuisi toisin sanoen jumalaksi. Tuttua puhetta, aivan kuin suoraan paratiisin käärmeen suusta: ”te tulette tietämään niin kuin Jumala” (1.Moos.3:5). Asia ei kuitenkaan ole näin suoraviivainen, kuten Hararin harhaisista meditaatiohoureista voisi hyväuskoinen päätellä, sillä kukaan ei todellisuudessa tiedä miten aivot toimivat ja mitä tietoisuus on. Hararin tarinat ovat pelkkää tuottoisaa teatteria, mistä hyvä esimerkki on kansallisteatterimme, jossa esitetään syksyllä 2019 Hararin kirjan pohjalta tehty, vuohia viihdyttävä Sapiens -näytelmä!

Miksi Harari on varsinkin vihervasemmistolaisten idoli?

Hän kritisoi presidentti Trumpia, on homoseksuaali ja vegaani, joka harjoittaa säännöllisesti Vipassana-meditaatiota, johon kuuluu kahden tunnin päivittäinen meditointi ja vuosittainen 60 päivän mittainen vetäytyminen hiljaiseen retriittiin. Harari sanoo uskovansa, että meditaatio on antanut hänelle tieteen tekemisessä tärkeän kyvyn keskittää ajatukset tärkeisiin asioihin sekä kyvyn erottaa todellisuus mielen keksimistä tarinoista. Tässä hän puhuu vähän samaan tapaan kuin kotikutoinen filosofimme Frank Martela, joka julistaa samanlaista, tieteeksi naamioitua humpuukia: Monet idän kansat ovat vuosituhansia luottaneet meditaatioon tehokkaana keinona muokata mieltämme ja olemisemme tuntua, nyt aivokuvantamismenetelmät ovat osoittaneet, että tämä todellakin muuttaa mieltämme ja nämä muutokset ovat havaittavissa tieteellisissä tutkimuksissa - - Kun ensimmäinen buddhalainen munkki pistettiin tällaiseen aivokuvaukseen löi hän kaikki senhetkiset ennätykset vasemman aivopuoliskon aktiivisuudessa verrattuna oikeaan. Hän olikin harjoittanut buddhalaista kärsimyksistä vapauttavaa meditaatiota kymmeniätuhansia tunteja - - Aivomme ovat muokattavissa ja meditaatiolla siis kykenee muuttamaan aivojaan ja mieltään pysyvästi. Väite on tietysti tuulesta tempaistu. Ainoa todistettu muutos on, että ihmiskunta muuttuu todellisuudessa koko ajan tyhmemmäksi DNA:n rappeutumisesta johtuen. Meditaatio ei myöskään ole tehnyt buddhalaisista ja hinduyhteiskunnista maanpäällisiä paratiiseja, vaan jotakin aivan muuta. Harari ja Martela ovat kehitysuskovaisia, joiden käsitys maailmasta perustuu vuosimiljardeihin. Tämä valetiede voidaan helposti osoittaa vääräksi, sillä Raamatussa kuvattu historia ja tapahtunut vedenpaisumus ovat tosiasioita, joista kivetkin huutavat.

DINOSAURUKSET JA VEDENPAISUMUS VENÄJÄKSI

Venäjäksi tekstitetyt esitykseni ONE WAY TV:ssä

Pekka Reinikainen - Dinosaurukset ja vedenpaisumus, osa 1

Pekka Reinikainen - Dinosaurukset ja vedenpaisumus, osa 4

OLIKO NOOAN ARKKI MAHDOLLINEN?

Toni Torpan esitys: Nooan arkki, oliko mahdollinen?

CMI:N THOMAS FRETWELLIN ESITYKSET TURUSSA

Kyseessä on yhteistyökumppanimme.

Luomis-viikonlopun 23.-25.8.2019 videoitaPEKKA REINIKAINEN, LL, tietokirjailijaPekka Reinikainen on valmistunut lääkäriksi Ranskan Montpellierissä ja toiminut käytännön lääkärinä yli 40 vuotta sekä yli 10 vuotta kuntoutuslääkärinä ja koululääkärinä. Reinikainen on toiminut kolme kautta Lääkäriliiton valtuuskunnassa ja useissa valiokunnissa sekä Kunnallislääkärit ry:n hallituksessa, Helsingin aluelääkäriyhdistyksen puheenjohtajana sekä Suomen kristillisen lääkäriseuran puheenjohtajana. Hän on myös Viron kristillisen lääkäriseuran kunniajäsen. Hän on toiminut 10 vuotta sosiaalilautakunnan, 20 vuotta Helsingin kaupunginvaltuuston ja Valtioneuvoston päihde- ja raittiusasiain neuvottelukunnan jäsenenä sekä kirkolliskokouksen jäsenenä 16 vuotta.


Tahdotko antaa palautetta blogista? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen .
Blogien kirjoittajat vastaavat itse blogiensa sisällöstä. Blogitekstit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä eivätkä välttämättä vastaa Luominen ry:n, yhdistyksen hallituksen tai hallituksen jäsenten näkemyksiä.