maanantaina, 20. toukota 2019, klo 14.33

Luonnonlait estävät evoluution

Pekka Reinikainen

Evoluutio ei ole luonnonlaki,

vaan Jumalan säätämät kolme vahvinta luonnonlakia tekevät päinvastoin sekä kosmoksen synnyn että kemiallisen ja biologisen evoluution tieteellisesti mahdottomiksi tapahtumiksi. Lämpöopin kaksi ensimmäistä pääsääntöä, alkusynnyn kemiallinen mahdottomuus ja uusdarvinistisen mekanismin puuttuminen varmistavat, että kosmos ja elämä on luotu. Nämä ovat vahvimmat kuviteltavissa olevat merkit suunnittelusta.

Energiaa ei tule lisää, mutta sitä ei häviäkään

Energiaa esiintyy monissa muodoissa, kuten lämpönä ja aineena. Hyödynnettävissä oleva energia muuttuu lopulta kaikkialla vallitsevaksi tasaiseksi lämpötilaksi, jolloin ei enää voi tapahtua mitään, ja lopputuloksena on kosmoksen lämpökuolema. On enemmän kuin ilmeistä, että energia on luotu alussa, koska sitä ei voida luoda lisää. Ateistit tosin väittävät, että energia on ”nyhjäisty tyhjästä”, mutta tämä on näennäistiedettä, sillä se edellyttää, että joku on luonut kvanttimekaniikan.

Langennut luomakunta on tilapäinen tapahtuma iankaikkisuudessa

Maailma on tuomittu väistämättömään lämpökuolemaan, jolloin myös ajan kulku loppuu, koska aikaa ei enää voida mitata lämpökuolemassa.

Epäjärjestyksen lisääntyminen

on toinen kumoamaton luonnonlaki. Maailmassa on yhä jäljellä paljon järjestystä, joten on ilmeistä, että se on laitettu alussa järjestykseen, jotta epäjärjestyksen lisääntyminen voisi käynnistyä.

"Yksinkertaista" elämää ei ole

vaan kaikki solut ovat saman tyyppisten nanokoneiden avulla toimivia tuotantolaitoksia, jotka pystyvät kopioimaan itsensä. Niihin on asennettu luomakunnan alussa monikerroksiset käyttöjärjestelmät, virustentorjunta ja kopiointivirheiden korjaustoiminnot, jotka kuitenkin rappeutuvat Eedenin puutarhan tapahtumista johtuen. Koska vaurioiden määrä ja niiden kertymisnopeus tunnetaan, on helppo todeta tieteellisesti, että ihmiskunnan rappeutuminen alkoi noin 6000 vuotta sitten.

Elämän virheettömät käyttöjärjestelmät on aivan ilmeisesti luotu Raamatun ilmoittamassa aikataulussa. Ihminen ei ole ollut täällä 0,3 miljoonan vuoden ajan, sillä tuona aikana hän olisi kuollut sukupuuttoon kymmeniä kertoja perimän käyttöjärjestelmien vaurioitumisen takia. On näennäistiedettä väittää, että olisimme kehittyneet simpanssien kanssa samoista esi-isistä.

Auringonpaiste ei saa elämää syntymään ”lämpimässä lätäkössä”

eli lämpöopin toista pääsääntöä ei voi ohittaa. Evoluution kannattajat väittävät epätoivoisesti, että jos järjestelmään tuodaan ulkopuolista energiaa, kuten auringonvaloa, mahdoton muuttuisi mahdolliseksi. Tässä on jälleen paraatiesimerkki näennäistieteestä. Solun syntyminen edellyttäisi koneistoa, joka muuttaa järjestelmään tulevaa energiaa käyttökelpoiseksi. Tämän vuoksi bensiinikin pannaan auton tankkiin eikä tavaraluukkuun, jonne sitten heitettäisiin palava tulitikku.

Evolutionistit protestoivat

ja väittävät, että kaikkialla tapahtuu muutosta, ja se on luonnonlaki. Tämä todistaisi evoluution. Kukaan ei kiellä muutosta, mutta oleellista on muutoksen suunta. Muutos langenneessa maailmassa on rajatonta rappeutumista. Hyödynnettävissä oleva energia loppuu, kaikki järjestys katoaa ja elämä ajautuu sukupolvesta toiseen kertyvien mutaatioiden takia sukupuuttoon. Väistämätöntä sukupuuttoon ajautumista ei edes luonnonvalinta pysty estämään.

Milloin luominen tapahtui?

Tuore tutkimus osoittaa, että 90% eläimistä on ollut täällä yhtä kauan. Sweeping gene survey reveals new facets of evolution Tämä vuosi sitten julkaistu merkittävä tieteellinen tutkimus osoittaa tieteellisen täsmällisesti, että Raamattu on maailman historian tapahtumien kuvausta.

Milloin maailma loppuu?

Sen tietää vain Taivaan isä, mutta ihmiskunnan perimään kertyneiden mutaatioiden määrästä selviää, että olemme olleet täällä noin 6000 vuotta ja ajaudumme sukupuuttoon mahdollisesti jo kuuden sukupolven kuluttua, koska ihmiskuntaa rasittaa jo yli 200 000 DNA:n kopiointivirhettä, joita luonnonvalinta ei ole pystynyt poistamaan.

Evoluutio osoittautuu näennäistieteeksi

Se väittää, että elämän historiassa olisi noustu ylämäkeen, mutta lahjomattomat luonnonlait vievät meitä alas mäkeä tasaisen tappavalla tahdilla.

Kaiken alku määrittää samalla edessä olevan kaiken lopun

Nämä ovat ilmeisiä tosiasioita, joita tosin ei haluta nähdä! Ihmiset valitsevat valheen Jumalan asemasta.

On ilmeistä, että kosmos luotiin

ennen lämpöopin ensimmäisen pääsäännön käynnistämistä.

Täydellinen luomakunta luotiin

ennen lämpöopin toisen pääsäännön käynnistämistä. Virheettömät perimät luotiin ennen sukupuuttoon kuolemisen käynnistämistä. Aikataulu on Raamatussa ilmoitetun historian mukainen. On sulaa hulluutta väittää, että DNA:n kopiointivirheet olisivat synnyttäneet luomakunnan biologiset käyttöjärjestelmät.

Eedenin puutarhan tapahtumat käynnistivät täydellisen luomakunnan rappion

Roomalaiskirjeessä todetaan: ”Luomakunta on näet alistettu katoavaisuuden valtaan - - kuitenkin sen toivon varaan, että itse luomakuntakin vapautetaan turmeluksen orjuudesta Jumalan lasten kirkkauden vapauteen” (8:20-21). Tämä on ilmeinen tieteellinen johtopäätös luomakunnan nykytilasta, joka on kolmen vahvimman luonnonlain mukainen.

On epätieteellistä väittää,

että nämä kolme vahvinta luonnonlakia, joiden varassa koko maailma toimii, voisivat selittää maailman synnyn, elämän alkuperän ja ihmisen olemassaolon! Tämän ymmärtää helposti jokainen ihminen, joka vaivautuu tekemään johtopäätökset itse. Nämä luonnonlait asettavat itselleen selkeät rajat. Jokainen voi helposti, niin halutessaan, todeta, että ”alkuräjähdys”, ”alkusynty” ja ”uusdarvinistinen evoluutio” ovat pelkkää näennäistiedettä eli kyseessä on ”akateeminen luomiskertomus ilman Luojaa”.

Jumala on varannut itselleen yksinoikeuden luomiseen

ja kokeellinen tiede vahvistaa asian! Kyseessä ei ole mystiikka, vaan terve järki. Juutalaiskristitty maailmankuva ei perustu tunteisiin tai elämyksiin vaan on ainoa johdonmukainen valinta, koska luonnonlait ovat lahjomattomia. Raamatussa ei turhaan todeta: ”Hullu sanoo sydämessänsä: ’Ei ole Jumalaa.’ Turmiollinen ja iljettävä on heidän väärä menonsa” (Ps.53:2).

Lisätietoja: Eliömaailma rappeutuu (Datakirjat)

Are humans genetically loaded for extinction?

Williams, Alex, “Mutations: evolution’s engine becomes evolution’s end!” Journal of Creation 22 (2):60–66, August 2008.

KANNABIS ON VAARALLISTA

Kannabis voi aiheuttaa vakavaa akuuttia sairastelua sekä sisäänhengitettynä että syötynä

Kannabikseen liittyvien akuuttiosastohoitojen määrä on kasvanut Coloradossa lääkekannabiksen laillistamisen (vuonna 2009) ja viihdekannabiksen laillistamisen (vuonna 2014) jälkeen. Yleisin syy kannabiksesta johtuviin hoitoihin olivat ruoansulatusoireet (30,7 prosenttia) mukaan lukien ylenpalttinen oksentelu. Muita yleisimpiä syitä olivat myrkytys (29,7 prosenttia) ja psyykkiset oireet (24,7 prosenttia). Kardiovaskulaarioireet olivat myös yleisempiä kannabista syöneillä (8,0 prosenttia) kuin sisäänhengittäneillä (3,1 prosenttia). Vakavia kardiovaskulaaritapahtumia, kuten sydäninfarkteja ja kammiorytmihäiriöitä, esiintyi kummallakin ryhmällä.

Suomessa Helsingin kaupunginvaltuuston huumemyönteinen punavihreä enemmistö haluaa perustaa piikityshuoneita huumeiden käyttäjille sen lisäksi, että eräät puolueet haluavat laillistaa mietojen huumeiden ”viihdekäytön” ja poistaa pienten määrien hallussapidon rangaistavuuden.

Kannabis voi aiheuttaa vakavaa akuuttia sairastelua sekä sisäänhengitettynä että syötynä

OSAATKO ARVIOIDA AIKOJEN MERKKEJÄ?

Tässä aikaisempi esitykseni aiheesta: Pekka Reinikainen - "Osaatko arvioida aikojen merkkejä"

LOOTIN PÄIVÄT JA LUOPUMUS LEVIÄVÄT

Uskovia on enää 5% suomalaisista

Uusi Tie -lehden, viikon 20 numerossa todetaan, että suomalaisista enää 5% uskoo, että Raamattu on totta.

Suurimmassa päivälehdessämme (15.5) on kokonainen aukeama käytetty ylistämään ”kolmen miehen” avioliittoa, johon syntyi juuri toinen lapsi!

"Suvaitsevaisuuden esitaistelija" Seta, jonka matkasaarnaajien eteen levitetään punaista mattoa kouluissa ja rippikouluissa, kieltäytyi ottamasta professori Tapio Puolimatkaa EU-vaalipaneeliinsa. Rinteen vetämissä hallitusneuvotteluissa kiistakysymykseksi näyttäisi muodostuvan teinien oikeus valita vapaasti sukupuolensa ja lääkärien velvollisuus leikata ja lääkitä heidät. Tätä keskustapuolueen varttunut väki vastustaa.

ELÄMÄN SYNNYN ARVOITUS

Messiaaninen juutalainen James Tour opettaa englanniksi. Tour on maailman kymmeneksi eniten siteerattu tiedemies biokemian alalla: James Tour: The Mystery of the Origin of Life

Kun ihmisille valehdellaan, että ”elämää syntyy itsestään”, kyseessä on pahimman luokan tieteellinen korruptio. Se antaa opiskelijoille täysin epätieteelliseen kuvan kemiasta ja fysiikasta. Jos harhaanjohdettu suuri yleisö ymmärtäisi, että heille valehdellaan, tämä valehtelu voi vahingoittaa samalla tarpeellista tieteellistä tutkimusta, sillä vaarana on, että rahoituksen saaminen todelliselle tieteelliselle tutkimukselle vähenee, kun rahoituksen väärinkäyttö alkusynnyn alkemiaan paljastuu.

Kun ”itsestään syntyvää” elämää ”tutkitaan”, kyseessä on kaikkialla vallitsevan tunnustuksellisen uskonnon eli tieteellisen materialismin pakkosyöttö! Tällaiset näennäistiedettä julistavat tiedemiehet ovat nykyajan vääriä profeettoja. (5. Moos. 13:3-4)

MATTI LEISOLAN LUENNOT

Emeritusprofessori Matti Leisola piti kaksi tärkeää luentoa Hyvinkään kirkossa, Kansanlähetyksen tilaisuudessa, minne Espoon piispa katsoi tarpeelliseksi lähettää ajatuspoliisinsa paikalle.

Tässä ensimmäinen: Matti Leisola: Tiede on sitoutunut materialismiin

Tässä toinen: Matti Leisola: Alussa oli SanaPEKKA REINIKAINEN, LL, tietokirjailijaPekka Reinikainen on valmistunut lääkäriksi Ranskan Montpellierissä ja toiminut käytännön lääkärinä yli 40 vuotta sekä yli 10 vuotta kuntoutuslääkärinä ja koululääkärinä. Reinikainen on toiminut kolme kautta Lääkäriliiton valtuuskunnassa ja useissa valiokunnissa sekä Kunnallislääkärit ry:n hallituksessa, Helsingin aluelääkäriyhdistyksen puheenjohtajana sekä Suomen kristillisen lääkäriseuran puheenjohtajana. Hän on myös Viron kristillisen lääkäriseuran kunniajäsen. Hän on toiminut 10 vuotta sosiaalilautakunnan, 20 vuotta Helsingin kaupunginvaltuuston ja Valtioneuvoston päihde- ja raittiusasiain neuvottelukunnan jäsenenä sekä kirkolliskokouksen jäsenenä 16 vuotta.


Tahdotko antaa palautetta blogista? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen .
Blogien kirjoittajat vastaavat itse blogiensa sisällöstä. Blogitekstit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä eivätkä välttämättä vastaa Luominen ry:n, yhdistyksen hallituksen tai hallituksen jäsenten näkemyksiä.
Lisää samasta kategoriasta « Väkevä eksytys Kaikki on teologiaa »