lauantaina, 10. marraskuuta 2018, klo 10.31

Luonnonvalinta ei ole luoja

Pekka Reinikainen

Evolutionistien itse itsensä luoneen maailman ”luoja” on luonnonvalinta, joka jatkuvasti poimisi voittokuponkeja sattumalappujen kopiointivirhekulhosta, ja näin ”kyhäisi kasaan” miljoonia lajeja. Mutta onko tämä tiedettä vai jumalatonta filosofiaa?

Nyt on tullut aika ajatella itse

ja pohtia, voiko tällainen mekanismi luoda mitään uutta, kun se ei edes pysty estämään olemassa olevien lajien sukupuuttoon ajautumista. Älä anna toisten ajatella puolestasi. Jokainen aivan tavallinen ihminen pystyy tekemään oikeat johtopäätökset, jotka näyttävät olevan vaikeita tohtoreille, dosenteille ja professoreille, jotka saavat voita leivän päälle evoluutiota tutkimalla.

Wikipedian mukaan: ”Luonnonvalinta on evoluutioprosessi, jossa perinnölliset hyödylliset ominaisuudet runsastuvat ja haitalliset harvinaistuvat populaatiossa eri sukupolvien aikana. Luonnonvalinta kohdistuu eliöiden fenotyyppiin eli ilmiasuun. Pitkän ajan kuluessa luonnonvalinnan passiivinen prosessi voi johtaa uusiin adaptaatioihin tai lajiutumiseen”.

Monet kehitysopin kannattajat käyttävät luonnonvalintaa evoluution todisteena

Se muuttaisi alkusolun Aadamiksi 3500 miljoonassa vuodessa. Näin ihmisille syntyy – tai synnytetään - helposti mielikuva, jonka mukaan luonnonvalinta olisi sama asia kuin evoluutio.

Onneksi rehellisiä ja itsenäisesti ajattelevia evolutionisteja on olemassa

Eräs heistä on John Endler, joka kirjassaan Natural Selection in the Wild (Luonnonvalintaa luonnossa) varoittaa luonnonvalinnan sekoittamisesta evoluutioon. Hän toteaa: ”Luonnonvalintaa voidaan yleisesti todeta luonnon populaatioissa - - se ei kuitenkaan selitä uusien muotojen alkuperää, vaan ainoastaan tapahtuman yleisyyttä”. Endler on todennut tämän itse omissa kenttätutkimuksissaan, joiden tuloksia Richard Dawkins on väärinkäyttänyt evoluution todisteina. Isn’t it obvious? Natural selection can eliminate, but never create! Dawkinsin väitteet ovat vääriä, koska mitään uutta geneettistä informaatiota ei synny! Tilannetta voi verrata pokerin pelaamiseen. Värisuora voittaa ässäparin, mutta uusia kortteja ei pakkaan tule. Kalasta ei kehity kalastajaa tällaisella mekanismilla. Luonnonvalinta toimii luonnossa yleisesti ja mahdollistaa kelpoisimman eloon jäämisen. Se on luotuun lajityyppiin ennalta suunniteltu mekanismi, joka hidastaa sukupuuttoon kuolemista. Siihen liittyy kuitenkin väistämätön geneettisen pääoman menettäminen. Nopein kissaeläin gepardi saa ravintoa juoksemalla, mutta tämän kelpoisuuden muunnelman kehittyminen on vienyt lajin sukupuuton partaalle, koska geenejä on menetetty matkan varrella.

On harhaa kuvitella, että evoluutio parantaisi lajia tai synnyttäisi jotakin aivan uutta

Tämän tietysti älykäs ateistikin ymmärtää, mutta myytti ”yksinkertaisen alkusolun kehittymisestä norsuiksi, appelsiineiksi ja ihmisiksi” elää silti sitkeästi. Mutaatio – luonnonvalinta -mekanismi on tapahtumasarja, joka vie kaikki monisoluiset sukupuuttoon. Eikä ”aika” ole tämän näytelmän sankari - - vaan konna, sillä mitä enemmän sukupolvia, sitä enemmän kertyy piileviä mutaatioita, joita luonnonvalinta ei näe eikä poista, ja sitä varmemmin sukupuuttoon ajaudutaan.

Älykkäät ateistit tietävät aivan hyvin,

toisin kuin asiasta mitään ymmärtämättömät teistiset evolutionistit ja tomppelit toimittajat, että tämä mekanismi ei pysty luomaan uusia rakenteellisia ja toiminnallisia järjestelmiä, mutta he vaikenevat julkisuudessa, koska toista jumalatonta maailmanselitystä ei ole tarjolla tilalle ja Raamatun ilmoittamasta Jumalasta puhuminen on heille kauhistus. Merkittävä ateisti, Lynn Margulis, totesi juuri ennen kuolemaansa antamassaan haastattelussa: ”Luonnonvalinta poistaa ja mahdollisesti ylläpitää, mutta se ei luo”. Juuri näin, luonnonvalinta ei koskaan luo täysin uutta informaatiota. Olemassa olevan entsyymin sivuaktiivisuuden tehostuminen ei käy esimerkiksi. Täysin uusi entsyymi valitaan 10 potenssiin 70 tarjokkaan joukosta!

Evoluution todistusaineisto on haihtunut kuin aamukaste Saharasta!

Perinteiset takapajuiset evolutionistit väittävät, että perimän kopiointivirheet tai mutaatiot tuottaisivat evoluution tarvitseman uuden informaation, josta luonnonvalinta sitten loisi uutta! Kuulostaa houkuttelevalta, mutta ongelma on todistusaineiston totaalinen puuttuminen! Margulis oli paatunut evolutionisti, joka totesi, että: ”darvinismin mukaan ajan saatossa tapahtuu muuttumista, koska elämä on peräisin yhteisestä esi-isästä”. Käytännön työskentely sai hänet kuitenkin ylenkatsomaan mutaatioita evoluution moottoreina: ”Uusdarvinistit väittävät, että eliötä muuttavaa evoluutiomuutosta tapahtuu mutaatioiden ansiosta. Minulle väitettiin jatkuvasti, että sattumanvaraisten mutaatioiden kertyminen johtaisi evoluutiomuutokseen - - uskoin sen, kunnes perehdyin tutkimusaineistoon”. Evolutionisteilla ei ole vakuuttavaa todistusaineistoa. Mutaatiot todellisuudessa rappeuttavat, eivätkä auta kiipeämään täydellisyyden utopian vuoren huipulle, ”takaisin paratiisiin”.

Ei ole yllätys, että Margulis etsi uutta evoluutiomuutoksen mekanismia rakkaasta endosymbioosi -teoriastaan. Siitä ei kuitenkaan ollut apua. Hän osoitti kuitenkin, että todisteita yhteisestä esi-isästä polveutumiselle ei ole, koska väitetty mekanismi ei luo uutta.

Esimerkkejä muuntelusta on loputtomiin, uusdarvinismin mukaisesta evoluutiosta sen sijaan ei

Esimerkeistä voidaan johdonmukaisesti osoittaa, että kyseessä on informaation menettäminen tai parhaimmillaan sen säilyttäminen, mutta uutta ei tule.

PÄIVÄN LEHTI ON JÄRJESTELMÄLLISEN JUUTALAISVASTAINEN

HS:n ”uutinen” 31.10 Tanskan tapahtumasta, missä estettiin Iranin suunnittelema salamurha, on tässä: Iranin tiedustelupalvelun epäillään suunnitelleen iskua Tanskassa Uutisessa ei kuitenkaan kerrota, että Israelin salainen palvelu Mossad selvitti asian. Israel's Mossad foils Iranian assassination plot in Denmark Mitään kunniaa juutalaisille ei näköjään haluta koskaan suoda.

VEGAANIT RYHTYVÄT POLITIKOIMAAN

He edustavat voimakasta militanttia ideologiaa ja järjestävät verisiä näytelmiä asiansa edistämiseksi. Eläinaktivismi turvautuu enenevässä määrin väkivaltaan. Hyökkäykset turkistarhoille ja kauhukuvaukset teurastamoista ovat arkipäivää. Mukaan on tullut lihansyönnin demonisointi ja pihvin purijoiden syyttäminen ilmastonmuutoksesta.

Ranskassa perustettiin vuonna 2008 järjestö, jonka tavoite on teurastamojen kieltäminen. Äärivegaaneilla on julkeutta verrata lihan syöntiä holokaustiin. Poliitikot ovat ryhtyneet vähentämään lihan syöntiä saadakseen ääniä vihervasemmistolta. Vegaanit ovat, samanmielisten toimittajien tuella, onnistuneet muokkaamaan yleisön mielipidettä haluamaansa suuntaan varsin nopeasti ja tehokkaasti. Eläimille halutaan oikeuksia, simpanssit rinnastetaan ihmisiin ja kohdussa olevaa ihmistä tai vastasyntynyttä pidetään alempiarvoisena kuin aikuista hirveä! Tämä ihmisen mitätöinti Jumalan kuvana on johdonmukainen seuraus uusdarvinistisen ideologian hallitsevasta asemasta.

Derrière le militantisme végan, la puissante idéologie antispéciste

GRAND CANYON – TARUA JA TOTTA

Tomppelit tiedetoimittajat tyrivät taas. He väittävät, että ”Australian Tasmaniassa on täsmälleen samaa punertavaa kiveä, josta Grand Canyon on tunnettu - - Johtopäätös on, että Tasmanian on täytynyt joskus olla kiinni Pohjois-Amerikan länsirannikossa - - Selitys on luonnollinen. Yli miljardi vuotta sitten mantereet olivat eri järjestyksessä kuin nykyään. Maapallolla oli silloin Rodiniaksi kutsuttu jättiläismanner, johon suurin osa merenpinnan yläpuolella olleista maa-alueista oli kasaantunut - - kivet ovat samaa tekoa ja muodostuneet noin 1,1 miljardia vuotta sitten”. Mannerlaatat olisivat siis liikkuneet erilleen satojen vuosimiljoonien aikana. Missä on ongelma? Tällaiset kivilajit tuhoutuvat eroosion vaikutuksesta. Jo kymmenessä vuosimiljoonassa kivikerrosta kuluu kuusi kilometriä. Väite 1,1 vuosimiljadia sitten syntyneestä ja edelleen säilyneestä kivestä on naurettava! Mitä todella on historiassa tapahtunut, kuinka nopeasti kivikerrokset syntyivät ja laatat liikkuivat, selviää kirjasta Kysymyksiä ja vastauksia luomisesta

Yhdysvaltain mahtava Grand Canyon jatkuukin Australiassa

Tiedesekoilu jatkuu artikkelissa synnytyksestä

Meille kerrotaan, että: ”Ihminen on ainoa kahdella jalalla kävelevä apina, ja lantiomme on kapeampi kuin muilla ihmisapinoilla - - Jonkinlaisena evolutiivisena myönnytyksenä ihmisvauvan kallon luut ovat joustavat. Ne voivat painua hieman kasaan ulospääsyn helpottamiseksi”. Tämä tiedepalstan tauoton typeryys tainnuttaa! Pystykävely ei ole mikään pikkujuttu, eivätkä apinat juokse maratonia. Tämä selviää blogin lopussa olevasta linkistä englanninkieliseen esitelmääni. Vauvan pää ei ole mikään tykinkuula vaan siinä on aukileet siksi, että keskimäärin 1,35 litran kokoiset aivot mahtuvat kasvamaan. Apinoilla on 0,35 litran aivot. Tiedepalstalta odottaisi selvitystä, kuinka apinat ryhtyivät kulkemaan apostolin kyydillä ja mitä tämä edellyttää, pelkkä lantion muutos ei siihen riitä.. Palaan tähän asiaan suomen kielellä myöhemmissä blogeissa. Ateistitoimittajilta odottaisi myös uskottavan selvityksen siitä, kuinka aivojemme tilavuus lisääntyi litran verran parissa vuosimiljoonassa. Nämä ”tiedeartikkelit” ovat yhä enenevässä määrin täyttä evoluutiohumpuukia. Kun Jumala on antanut meille hyvät aivot, kannattaa ryhtyä ajattelemaan itse. Raamatusta selviää myös synnytyksen hankaluus, syntiinlankeemuksen jälkeen: ”Ja vaimolle hän (Jumala) sanoi: ’Minä teen suuriksi sinun raskautesi vaivat, kivulla sinun pitää synnyttämän lapsia; mutta mieheesi on sinun halusi oleva, ja hän on sinua vallitseva.’" (1.Moos.:16)

Naisen synnytys­kanava on kehittynyt erilaiseksi eri puolilla maailmaa

JEESUSTELU

Piispa Jari Jolkkonen puuttuu kiitettävän terävästi entisen vihreän poliitikon ”jeesusteluun”

Piispa suivaantui Ville Niinistölle - ”sivistymätöntä puhua jeesustelusta"

VIIMEISTEN PÄIVIEN PIISPA

Espoo on saanut uuden piispan. 58% äänestäjistä valitsi hyväntahtoiseksi norsumammaksi naamioituneen Tyrannosaurus rexin. Hän on aikaisemmin toiminut mm. palestiinalaisen prelaatin, Munib Younanin, alaisena Luterilaisessa maailmanliitossa (LML). Younan on poliittinen toimija, joka ajaa palestiinalaisten agendaa juutalaisten pään menoksi ja Jerusalemin aseman muuttamiseksi. Hän on arvostellut Israelissa työskenteleviä kristillisiä lähetysjärjestöjä siitä, että ne eivät suostu tekemään yhteistyötä hänen kanssaan. LML on epäilyttävä ja epäluotettava ekumeeninen elin.

Minkälaiset teesit uusi piispa naulaa HS:n haastattelussa (5.11)?

Lehti antaa hämmästyttävän paljon palstatilaa uudelle piispalle. Tämä selittyy sillä, että piispa laulaa lehden liturgiaa. Annetaan piispan puhua: ”Kirkon kanta avioliitosta vain miehen ja naisen välisenä voi herättää tunteen ihmisten epäoikeudenmukaisesta kohtelusta. Erityisesti pääkaupunkiseudulla ja siis myös Hintikan tulevan hiippakunnan alueella erilaisten parien eriarvoinen kohtelu nostattaa myös papistossa kapinamieltä kirkon kieltoa vastaan. ’Monelle on rankkaa se, miten he näkevät ihmisiä kohdeltavan kirkossa’, Hintikka sanoo. Kirkolla olisi Hintikasta valtavasti potentiaalia sille, että saa olla oma itsensä ilman, että pitää täyttää mitään kriteerejä”.

- - Reipasta puhetta! Heti vaan kapina ja vallankumous käyntiin. Muutetaan kristinoppia samalla niin, että jokainen ”saa olla oma itsensä – ilman mitään kriteerejä”. Jeesus totesi: ”Ellette tee parannusta, niin samoin te kaikki hukutte.” (Luuk.13:) Nykyinen penseiden (Ilm.3:16) nimikristittyjen lauma liukuu laittomuuteen valitsemansa palkkapaimenen johdolla. Lootin päivät ovat palanneet, aivan kuten Jeesus 2000 vuotta sitten ennakoi. (Luuk.17:28) Aiheesta lisää uutuuskirjassani Sukupolvi, joka hylkäsi Jeesuksen (Kuva ja Sana). Helsingissä uusi tuomiorovasti päätti toivottaa samaa sukupuolta olevat parit tervetulleiksi kirkkoon. Edellinen, joka edusti vielä kristinuskoa, ei siihen suostunut. Tämä uusi sukkahousuvetoinen voimakaksikko on luopunut Raamatun mukaisesta opista ja vetää samalla kuulijansa mukaan lavealle tielle. Tuomiorovastin mukaan ”on edesvastuutonta” puhua helvettiin joutumisesta (Kirkko ja kaupunki 1.11).

KIRKON ULKOMAANAVUN TYÖKEIKALTA ERITREASTA VIHREIDEN PUHEENJOHTAJAKSI

Pekka Haavisto äänestettiin 40-1 vihreiden pelastajaksi. Kirkon ulkomaanapu tarkoittaa mm. tarkkailijoiden lähettämistä palestiinalaisalueelle raportoimaan juutalaisten ”julmuuksista”. KU vaikuttaa yhtä antisemitistiseltä järjestöltä kuin LML. Ainoatakaan sen haaviin pudotettua roposta ei käytetä lähetystyöhön.

EDUSKUNNAN VIHERVASEMMISTOLAINEN MAFIA HALUAA ”MUUN” SUKUPUOLEN

Demareiden, vihreiden, vasemmistoliiton ja Rkp:n eduskuntaryhmien puheenjohtajat ”kannattavat varauksetta” kolmannen sukupuolen laillistamista Suomessa. HS:n mukaan (4.11) valtiovarainministeriön henkilötunnuksen uudistusta valmisteleva työryhmä aikoo pian julkaista väliraportin, jossa otetaan esille henkilötunnuksen malli, josta ei kävisi ilmi henkilön sukupuoli. Miksei samalla ”laillistettaisi” 50 eri tulkintaa sukupuolesta? Jokainen saisi olla sitä, mikä juuri nyt tuntuu hyvältä.

TEKOÄLY

Tekoäly ei ole uhka ihmiskunnalle, kirjoittaa tutkija Jussi Rintanen Hesarissa (3.11) ja jatkaa: ”Olen tutkinut ja soveltanut tekoälyä sen eri muodoissa yli 25 vuotta, enkä ole koskaan nähnyt mitään edes etäisesti ihmisälykkyyttä muistuttavaa - - tekoäly on täydellinen idiootti”. On virkistävää, että Aalto-yliopiston professori sanoo totuuden tästä asiasta, millä kaiken maailman maallikot ihmisiä pelottelevat ja haalivat rahaa tekoälyprojekteilleen. Nykyään tiedetään, että ihmisen aivoissa on miljoona miljardia mikroprosessoria muistuttavaa synapsia, joissa jokaisessa on jopa tuhat molekyylikytkintä. Prosessointikapasiteettia on enemmän kuin kaikissa maailman tietokoneissa yhteensä. Yhden ihmisen hermoverkon kytkeminen, yksi liitos sekunnissa, veisi asentajalta yli 30 miljoonaa vuotta! Kuka sen teki? Vastaus on psalmissa: ”Herra, sinä tutkit minua ja tunnet minut - - Sinä kudoit minut kokoon äitini kohdussa. Minä kiitän sinua siitä, että olen tehty ylen ihmeellisesti; ihmeelliset ovat sinun tekosi, sen minun sieluni kyllä tietää” (Ps.139:1,13-14) Vai onko sinulla jokin parempi selitys hermoverkon synnystä?

Ihmisen aivojen tilavuus on keskimäärin 1350 millilitraa, simpanssilla vain 350 millilitraa, kuten edellä selvitin. Miksi kouluissa ja yliopistoissa edelleen valehdellaan, että ihmisen ja simpanssin ero on vain 1% luokkaa ja kerrotaan, että aivot suurenivat, kun ihminen ”oppi pari miljoonaa vuotta sitten grillaamaan lihaa”. Lukion oppikirjojen sekoilusta voi lukea lisää kirurgi Mikko Tuulirannan BIOS1-Evoluutio-osion analyysi -kirjasta. Se on välttämätön eloonjäämispakkaus lukiolaiselle! Raamattu kuittaa jumalattomien ihmisten vuosittain muuttuvan käsityksen kehitysopista: ”Kehuessaan viisaita olevansa he ovat tyhmiksi tulleet”. (Room.1:22)

KIRKKO JA JUUTALAISET

Kirkon asennetta juutalaisiin kuvaa hyvin kirkolliskokouksessa 20 vuotta sitten tapahtunut episodi, josta olen kertonut aikaisemminkin, mutta palaan tähän ajankohtaiseen asiaan vielä tässä. Vuonna 1998 oli kulunut 60 vuotta kristalliyön tapahtumista.

Kristalliyönä, tasan 80 vuotta ennen tämänpäiväisen blogini julkaisupäivää, Saksassa poltettiin 1 200 synagogaa, tuhottiin tuhansia juutalaisten yrityksiä, 30 000 vietiin keskitysleireille tai murhattiin ja tuhansia pahoinpideltiin. Tuolloin esimerkiksi Kotimaa -lehti ei selkeästi tuominnut asiaa ja kirkko vaikeni. Tämän tietysti natsit noteerasivat.

Kirkolliskokouksessa käsiteltiin vuonna 1998 Porvoon hiippakuntaedustajien aloitetta, jonka mukaan kirkon tulisi esittää anteeksipyytö juutalaiselle yhteisölle. Valiokuntakäsittelyjen jälkeen päätettäväksi tuotiin ehdotus, jonka mukaan anteeksipyyntöön ei ole aihetta. Tuolloin esitin, piispa Olavi Rimpiläisen kannattamana, että anteeksipyyntö on perusteltu. Arkkipiispa Jukka Paarma oli pakotettu keskeyttämään kirkolliskokouksen, koska hän arvioi aivan oikein, että tästä ei voi äänestää. Uuden valiokuntakäsittelyn jälkeen päätettiin "yksimielisesti" pyytää anteeksi. - - No kirjoittiko Kotimaa tai muu "lehdistö" tämän episodin yksityiskohdista? Ei tietenkään, koska tuolloin joitakin lehtiä tuettiin vielä kirkkohallituksen rahoilla, ja episodi oli häpeäksi kirkolle. Ainoa asia, minkä STT uutisoi tuosta kirkolliskokouksesta oli anteeksipyyntö, mutta miten se tehtiin, siitä ei hiiskuttu sanallakaan!

ESITELMÄNI LONTOOSSA SYYSKUUSSA 2018

Tämä englanninkielinen Lontoon esitykseni luomiskonferenssissa noin 500 kuulijalle nauhoitettiin myöhemmin Helsingissä. Siitä selviää, että emme ole sukua simpansseille: Pekka Reinikainen - Origin of Man

PEKKA REINIKAISEN PUHE TURUSSA MARRASKUUSSA 2018

Mikä on totuus?PEKKA REINIKAINEN, LL, tietokirjailijaPekka Reinikainen on valmistunut lääkäriksi Ranskan Montpellierissä ja toiminut käytännön lääkärinä yli 40 vuotta sekä yli 10 vuotta kuntoutuslääkärinä ja koululääkärinä. Reinikainen on toiminut kolme kautta Lääkäriliiton valtuuskunnassa ja useissa valiokunnissa sekä Kunnallislääkärit ry:n hallituksessa, Helsingin aluelääkäriyhdistyksen puheenjohtajana sekä Suomen kristillisen lääkäriseuran puheenjohtajana. Hän on myös Viron kristillisen lääkäriseuran kunniajäsen. Hän on toiminut 10 vuotta sosiaalilautakunnan, 20 vuotta Helsingin kaupunginvaltuuston ja Valtioneuvoston päihde- ja raittiusasiain neuvottelukunnan jäsenenä sekä kirkolliskokouksen jäsenenä 16 vuotta.


Tahdotko antaa palautetta blogista? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen .
Blogien kirjoittajat vastaavat itse blogiensa sisällöstä. Blogitekstit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä eivätkä välttämättä vastaa Luominen ry:n, yhdistyksen hallituksen tai hallituksen jäsenten näkemyksiä.