tiistaina, 30. lokakuuta 2018, klo 17.23

Onko ihmisen suu suunniteltu väärin?

Pekka Reinikainen

Ihmisellä on ainutlaatuiset äänihuulet, kurkunpää ja suu, jotka mahdollistavat usean oktaavin äänenkäytön. Lisäksi kielemme ja huulemme ovat lihaksikkaat ja niillä voi säädellä ääntä. Leukamme on jykevä, toisin kuin simpansseilla, koska monet huultemme lihaksista ankkuroidaan leukaan. Simpansseilla kyseisiä lihaksia ei ole ja siksi ne eivät tarvitse jykevää alaleukaa.

Ihmisen kyky kirkua ja metelöidä on samalla taattu

USA:ssa Korkeimman oikeuden tuomarin valintaa vastustaneet naiset kirkuivat ja huusivat yleisölehterillä, kun senaatti äänesti aborttiin kielteisesti suhtautuvan tuomarin nimittämisestä. Nämä, pientä ihmistainta arvottomana eläimenä pitävät ateistit eivät tajua, että heidän protestointinsa olisi ollut mahdotonta, ellei ihmisen kurkkua olisi suunniteltu niin monipuoliseksi instrumentiksi.

Evoluutiobiologit väittävät, että Jumalaa ei ole, koska voimme tukehtua pullaan

Evolutionisteilla on pitkä luettelo elimistä, joita he pitävät niin huonosti suunniteltuina, että Jumalaa ei voi olla olemassa. Heidän huvittavat, mutta täysin perättömät väitteensä kumotaan veitsenterävästi kirurgi Mikko Tuulirannan kirjassa: BIOS 1: Evoluutio-osion analyysi Tarkastelen tässä blogissa muutamia, puhumiseen liittyviä Jumalan nerokkaita suunnitteluratkaisuja.

Puhumiseen tarvitaan jopa 100 lihaksen yhteistyö

Puhuttaessa 225 lihasta voi liikkua yhden sekunnin aikana. Puheen oppiminen kestää vuosia ja ihmisellä on aikuisen puhe vasta 12 vuoden iässä.

Oman järkeilynsä epäjumalakseen tehneet evolutionistit moittivat nielun huonoa suunnittelua, mutta heidän olisi vaikea tehdä sitä selkeästi ja ymmärrettävästi, ellei sitä olisi suunniteltu nykyisen kaltaiseksi!

Heillä on tapana hokea, että tukehtumisen riski vahvistaa kelvottoman suunnittelun ja tämä edustaisi yhtä ihmisen ”suunnittelun” kohtalokkaista ”virheistä”. Toisin sanoen nielu olisi sattumanvaraisten mutaatioiden työnäyte. Näin väittäessään, teologeiksi ryhtyneet ateistit toteavat, että Jumala ei noin huonoa tekisi! Heidän ”Älyttömän Suunnittelun Keskuksensa” (Centre for Unintelligent Design) toteaa, että ”tukehtumisen helppous vahvistaa älyttömän suunnittelun”. Rationalwiki (ihmisjärkeä palvova sivusto) listaa nielun luetteloonsa ”ihmisanatomian kohtalokkaista suunnitteluvirheistä” ja kauhistelee: ”jos ihminen nauraa ja juo samanaikaisesti, juoma voi tulla ulos nenästä”.

Totta kai voi tukehtua, jos hotkii ruokansa suutaan soittaen

Mutta on syytä muistaa, että emme voisi soittaa suutamme tai laulaa ilman kyseisiä anatomisia ratkaisuja! Philip Lieberman kertoo The Scientist -lehdessä miksi ihmisen puhe on ihmeellistä.

Ihminen pystyy puhumaan niin selkeästi, että puhetta on helppo ymmärtää

Kurkun rakenne muotoutuu puhetta varten ihmisen pitkän lapsuuden kuluessa. Vastasyntyneen ihmisen kieli on vaakatasossa, kuten kaikilla nisäkkäillä. Henkitorven päässä oleva kurkunpää (larynx) ankkuroituu kielen tyveen. Kun lapsi imee, kurkunpää kohoaa, ja näin muodostuu tiivis kulkuväylä, joka mahdollistaa syötäessä tapahtuvan samanaikaisen hengittämisen nenän kautta. Maito virtaa kohonneen larynxin molemmin puolin. Useimmat nisäkkäät säilyttävät tämän rakenteellisen ja toiminnallisen ratkaisun läpi elämän ja tämä selittää, kuinka kissat ja koirat voivat latkia ja hengittää yhtä aikaa.

Ihmisellä nielu muotoutuu aikuisen puhetta varten elämämme ensimmäisten 8-10 vuoden aikana

Tähän prosessiin kuuluu useita vaiheita. Kallo muotoutuu ja suuontelon suhteellinen pituus lyhenee. Kielen tyvi laskeutuu vähitellen nieluun. Kaula pitenee samalla. Lopulta puolet kielestä on vaakasuorassa suuontelossa ja kielen tyvipuolisko pystysuorassa asennossa nielussa. Puoliskot liittyvät toisiinsa suorassa kulmassa suuontelon takaosassa. Kielen ulkopuoliset lihakset ankkuroituvat kallon eri luihin ja näin syntyy mahdollisuus muuttaa ontelon läpimittaa kymmenkertaisesti. Tämä mahdollistaa selkeän artikulaation ja tiettyjen vokaalien, kuten i, u ja a selkeän käytön. Kuullun puheen väärin tulkitsemisen mahdollisuus pienenee näiden suunnitteluratkaisujen ansiosta. Kaikissa ihmisen käyttämissä tuhansissa eri kielissä kyseiset vokaalit ovatkin käytössä.

Selkeä, puheen avulla tapahtuva viestintä on yksi tärkeimmistä ihmisen erityisasemaan liittyvistä ominaisuuksista. Ilman ”huonoa suunnittelua” ateistit eivät pystyisi veisaamaan valitusvirsiään ja heidän kehitysopin kritiikkinsä muistuttaisi sammakon kurnutusta. Oral Cavity’s Supposedly “Lousy” Design Is a Key to Human Speech

Tämä youtube -esitys ei olisi mahdollinen ilman jumalallista suunnittelua: Laudate Dominum de Mozart y Aleluya de Haendel

MYÖS KIELEN KÄYTTÖ EROTTAA IHMISET ELÄIMISTÄ

Ihminen pystyy puhumaan, laulamaan, kirjoittamaan, lukemaan ja laskemaan. Hallitsemme satojen tuhansien sanojen varaston ja voimme pukea ajatuksemme lauseiksi sanojen avulla. Voimme pitää yhteyttä Luojaamme sanomattomin sanoin.

Johanneksen evankeliumin alussa Sana tulee lihaksi. Sana oli olemassa ennen maailmaa. Sana oli Jumala, Sana loi elämän. Ihmisen tehtävä on julistaa Sanan avulla Totuutta kanssakulkijoilleen ja rukoilla Jumalaa.

Ateistinen akatemia ja sen kouluttamat ”kirjanoppineet” pitävät tässäkin asiassa Totuutta vääryyden vallassa tehdessään ihmisestä sattuman ”huonosti” suunnitteleman eläimen (Room.1:.18). Ateistien kanssa samassa kuorossa veisaavat teistiset evolutionistit ovat lammasten vaatteissa ulvovia susia, jotka tuhoavat Jumalan Sanan arvovallan. Jos haluat tietää, mitä tästä seuraa, lue Roomalaiskirjeen 1. luku loppuun. Siinä on erinomainen kuvaus nyky-yhteiskunnasta.

ÄLYKÄS SUUNNITTELU SAI TAAS NOBEL PALKINNON

Luonnon rakenteilla on TARKOITUS. DNA esimerkiksi ohjaa valkuaisaineiden valmistusta. Tuore kemian Nobel myönnettiin nerokkaasta tavasta SUUNNITELLA proteiineja, kuten totean edellisessä blogissani. Yhtäkään Nobel -palkintoa ei ole myönnetty älyttömän rakenteen havaitsemisesta luonnossa! Suunnittelu on luonnossa ILMEISTÄ kaikille, jotka HALUAVAT sen nähdä.

Intelligent Design Wins Another Nobel Prize

STEPHEN HAWKING JA JUMALA

Äskettäin kuollut Hawking saarnaa vielä haudan takaakin, hänen perikuntansa julkaisemassa kirjassa, mielipiteensä muun muassa siihen, onko Jumalaa olemassa: ”Tuskin, mutta ihmiset voivat jatkaa elämää vaikutuksiensa ja geeniensä kautta”. Nyt tämä miljoonapainoksia myynyt tieteiskirjailija tietää totuuden.

Miksi tieteiskirjailija - - eikö hänen pitänyt olla viisas tiedemies? Hawkingin tieteellinen osaamattomuus paljastuu helposti. Hän toteaa, että: ”Ihmiskunnan pitää lopulta jättää Maa, jos se haluaa selviytyä.” Mikä tässä on ongelma? Lähes valon nopeudella matkaava avaruusalus tuhoutuisi törmätessään avaruuspölyyn ja siellä matkaava ihminen myös kuolisi kosmiseen säteilyyn.

Stephen Hawkingin viimeinen kirja julkaistiin: varoittaa superihmisistä ja kertoo mielipiteensä Jumalasta

YLLÄTYSGALAKSIT

HS tiede otsikoi: ”Hyvin kaukaa löytyi hämmästyttävä galaksien superjoukko, hyperioni – Yllättävää, että tällaista oli jo silloin kun maailmankaikkeus oli nuori - - On yllättävää nähdä, että jotain tällaista oli jo silloin, kun maailmankaikkeus oli suhteellisen nuori - - Hyperionissa massa on toisiinsa liittyvissä isoissa klimpeissä, joissa on löyhästi toisiinsa liittyviä galakseja. Hyperionin erilaisuus johtunee siitä, että meitä lähemmillä superjoukoilla on ollut miljardeja vuosia enemmän aikaa kehittyä. Siinä ajassa painovoima on vetänyt massaa tiheämmin yhteen”.

Missä on ongelma? Luominen -lehdessä professori John Hartnett on todennut, että kosmologia, oppi maailmankaikkeudesta ja sen synnystä ei ole operatiivista tiedettä, vaan muistuttaa enemmän astrologiaa, sillä 95% maailmankaikkeuden aineesta ja energiasta on kateissa. On olemassa kosmologiaa - ja sitten on oikeaa tiedettä

Kukaan ei tiedä, mikä pitää galakseja koossa, galaksijoukoista nyt puhumattakaan, sillä tuntemamme painovoima ei siihen riitä. HS:n tiedeartikkelissa mainittu ”painovoima” on hyväuskoisten maallikoiden hämäämistä.

Entä valon nopeus ja kaukaisista galakseista tänne ehtinyt valo? Alkuräjähdykseen uskovilla on aivan sama ongelma kuin mistä he pilkkaavat Raamatun ilmoitukseen luottavia uskovia. Saadakseen Big Bangin toimimaan, heidän on ratkaistava niin sanottu horisonttiongelma Light-travel time: a problem for the big bang ja he tekevät sen ylittämällä valon nopeuden silloin, kun se heille sopii!

Hyvin kaukaa löytyi hämmästyttävä galaksien superjoukko – ”Yllättävää, että tällaista oli jo silloin kun maailmankaikkeus oli nuori”

SIRKKAÄYRIÄISET

Äyriäisten silmistä kehitellään ihmekonstia älyautojen pimeänäköongelmiin: jopa 10 000-kertainen parannus, otsikoi Kauppalehti 18.10: ”Trooppisissa vesissä elävien sirkkaäyriäisten silmien sanotaan olevan eläinkunnan kehittyneimmät. Eläimet pystyvät muun muassa arvioimaan etäisyyden vain yhdellä silmällä ja niiden silmissä on jopa kahdelletoista aallonpituudelle herkkiä tappisoluja. Ne näkevät jopa ultraviolettisäteilyn. Wikipedian mukaan sirkkaäyriäiset pystyvät erottamaan kolmea eri tyypistä polarisoitunutta valoa - - Kun ihmisen silmä sopeutuu joko kirkkaaseen tai hämärään, sirkkaäyriäinen pystyy näkemään samanaikaisesti yksityiskohtaisia vivahteita äärimmäisessä kirkkaudessa ja pimeydessä - - Tutkijat ottivat oppia äyriäisen kyvystä havaita valon polarisaatio. He tekivät tämän lisäämällä nanomateriaaleja kameran kuvantamispiiriin. Se suodattaa jokaisen pikselin ja havaitsee näin polarisaation nykytekniikkaa paremmin”.

Sirkkaäyriäinen osoittaa, miten naurettava evoluutiobiologien tarina silmän ”kehittymisestä” on. Luonnossa olevien erilaisten silmien olisi nimittäin pitänyt ”kehittyä” toisistaan riippumattomasti ainakin 40 kertaa! Muista ihmeellisistä silmistä kerron lisää kirjassani Eläimet opettavat (TV7 kustannus).

Äyriäisten silmistä kehitellään ihmekonstia älyautojen pimeänäköongelmiin: jopa 10 000-kertainen parannus

MIKSI MERIVESI ON SUOLAISTA?

Kysyy kuusivuotias lapsi HS:n tiedepalstalla, joka vastaa tapansa mukaan epätieteellisesti, mutta evoluutiotarinaan sovitetusti: ”Merivesien suola on peräisin maasta ja kallioista. Sadevesi liuottaa kallioiden ja maaperän kivistä paljon pienenpieniä mineraaleja. Ne kulkeutuvat jokien mukana lopulta maailman meriin. Tulivuorialueilla merien pohjassa sijaitsevat hydrotermiset lähteet pulputtavat syvältä maankuoresta kuumaa vettä, ja sen mukana tulee meriin myös suolaa. Lisäksi suolaa liukenee sulasta kiviaineksesta, jota purkautuu merenpohjien tulivuorista. Merivesistä poistuu suolaa, kun veteen liuenneita mineraaleja kiteytyy meren pohjalle. Aikojen saatossa suolapitoisuus on saavuttanut tasapainotilan. Litrassa merivettä on keskimäärin 35 grammaa suolaa. Se on pääosin natriumkloridia, josta myös ruokasuola pääosin koostuu”.

Vastauksen ilmeinen ongelma on, että kiteytymistä ei tietenkään näin laimeassa liuoksessa tapahdu, mutta lapsille saa näköjään vapaasti valehdella. Meriveden suolan alkuperästä voivat halukkaat lukea Kysymyksiä ja vastauksia luomisesta -kirjasta.

Tiedepalstan tauoton tarinointi Marsin ”mahdollisesta elämästä (25.10) on loppumatonta: ”Planeetan pinnan alaiset suolavedet tarjoavat siihen riittävästi happea”, kynäilee ahkera evolutionistitoimittaja TP. On järkyttävää, että nämä ”tiedetoimittajat” eivät tajua, että happi on heidän ”kemiallisen evoluutionsa” pahin vihollinen sen lisäksi, että tässä luomakunnassa vallitsevat fysiikan ja kemian lait estävät elämän itsestään tapahtuvan synnyn. Toimittajalla on kuitenkin röyhkeyttä valehdella: ”Suolaista vettä on kuitenkin aivan Marsin pinnan alla, ja nähtävästi paljon. Se voisi riittää sellaisten mikrobien elämälle, joka sai alkunsa maapallolla miljardeja vuosia sitten”, ikään kuin elämän itsestään tapahtunut synty vuosimiljardeja sitten olisi kiistaton tosiasia. Tällainen väite ei ole tiedettä, vaan fysiikan ja kemian lakien vastaista filosofiaa. Odottaisi tiedepalstalta, että he kirjoittaisivat tieteellisen artikkelin, josta selviäisi miksi elämää ei voi syntyä itsestään! Tämä lienee kuitenkin turha toivo, sillä silloin kunnia pitäisi antaa Jumalalle eikä ihmisjärjen epäjumalalle.

TEKOÄLYLLÄ PELOTELLAAN TAAS IHMISIÄ

Kannattaisi kuitenkin muistaa, että sen voi tyrmätä vetämällä johdon seinästä. Ihmisen aivoissa on miljoona miljardia mikroprosessorin kaltaista synapsia, joissa on tuhansia kytkimiä eli enemmän kuin kaikissa maailman tietokoneissa yhteensä. Ihmisen aivojen rakenteesta tiedetään lähes kaikki, mutta kukaan ei tiedä miten ne toimivat, siitä puhumattakaan, että voitaisiin ymmärtää mitä tietoisuus on. Tekoälyn ”vaaroilla” mässäily on tyypillistä tieteiskirjallisuutta. Ihmisaivojen veroista tekoälyä ei ihmisaivoilla rakenneta koskaan!

Tekoälyn riskejä kannattaisi pohtia nyt, sillä suku­polven kuluttua voi olla liian myöhäistä, varoittaa huippu­fyysikko

JUMALANPILKKA

HS kolumnisti kauhistelee, kuinka: ”Suomen rikoslain mukaan Jumalaa ei saa pilkata julkisesti - - Minkään uskontokunnan jumala ei tarvitse maallista lainsäätäjää ja käräjäoikeutta suojelemaan kunniaansa. Yhtä vähän minkään uskonnollisen yhdyskunnan pyhinä pitämät asiat voivat olla niin pyhiä, että niiden julkisesta herjaamisesta pitäisi edes teoriassa joutua Suomessa vankilaan”. Kolumnisti julistaa: ”Jumala ja jumalat kestävät kovaakin pilkkaa, herjaa, kritiikkiä ja satiiria. Kestävätkö heidän seuraajansa? Pitää kestää”. Mutta kestääkö kansakunta? Historia on osoittanut, kuinka pilkkaajien käy. Sanalaskujen kirjassa todetaan: ”(1:7) Herran pelko on tiedon alku; hullut pitävät halpana viisauden ja kurin. Ja (1:29) "Koska he vihasivat tietoa, eivät valinneet osaksensa Herran pelkoa eivätkä suostuneet minun neuvooni, vaan katsoivat kaiken minun nuhteluni halvaksi, saavat he syödä oman vaelluksensa hedelmiä ja saavat kyllänsä omista hankkeistaan. Sillä yksinkertaiset tappaa heidän oma luopumuksensa, ja tyhmät tuhoaa heidän oma suruttomuutensa. Mutta joka minua kuulee, saa asua turvassa ja olla rauhassa onnettomuuden kauhuilta." (8:13) "Herran pelko on pahan vihaamista. Kopeutta ja ylpeyttä, pahaa tietä ja kavalaa suuta minä vihaan." (9:10) "Herran pelko on viisauden alku, ja Pyhimmän tunteminen on ymmärrystä." (10:27) "Herran pelko elinpäiviä jatkaa, mutta jumalattomien vuodet lyhenevät." (14:27) "Herran pelko on elämän lähde kuoleman paulain välttämiseksi." (15:33) "Herran pelko on kuri viisauteen, ja kunnian edellä käy nöyryys." (19:23) "Herran pelko on elämäksi: saa levätä yönsä ravittuna, eikä mikään paha kohtaa.” Sitä saa, mitä tilaa - jos ei pelkää Herraa!

On mielenkiintoista, että Euroopan ihmisoikeustuomioistuin teki 26.10.1018 päätöksen, jonka mukaan profeetta Muhammedin solvaaminen on kielletty eli hänen solvaamisensa ei kuulu ilmaisunvapauden piiriin. Itävaltalaisnainen sai siitä sakot. Suomessa Korkein oikeus päätti taannoin sakottaa Jussi Halla-ahoa samasta syystä!

VIDEOPELIT JA LAPSET

HS voi joskus tarjota järkevääkin lukemista, varsinkin, jos kyseessä on mielipidekirjoitus: ”Videopelien kuvat jäävät usein sellaisinaan lapsen mielen sopukoihin. Pelit voivat tulla uniin tai häiritsemään kesken koulupäivän. Voimakas materiaali kuormittaa mieltä myös muilla tavoin - - Lapsen mieli ei ole kypsä käsittelemään vanhemmille tarkoitettua materiaalia. Lapsen aivot myös kehittävät riippuvuuden aikuista herkemmin. Riippuvuuden oireita ovat muun muassa vaikeus lopettaa pelaamista, voimakkaat, lopettamiseen liittyvät tunnereaktiot sekä ajatusten jatkuva pyöriminen pelissä - - Elokuvissa ja videopeleissä visuaalinen sisältö tulee aivoihin suoraan - - Voimakas materiaali kuormittaa mieltä myös muilla tavoin, eivätkä vaikutukset näy heti. Pitkän aikavälin oireita ovat esimerkiksi levottomuus, ylivirittyneisyys, unihäiriöt, väsymys, keskittymisvaikeudet, pelot, tunteiden säätelyvaikeudet ja aggressiivisuus. Väkivaltaisissa peleissä ongelmia ratkaistaan usein vahingoittamalla ja tappamalla. Mitä enemmän lapsi viettää aikaa tällaisessa maailmassa, sitä normaalimmalta se alkaa tuntua - - Päiväkodit kertovat entistä levottomammista lapsista, joista osa ei edes osaa leikkiä. Koulut tuskailevat lisääntyneen levottomuuden, keskittymisvaikeuksien ja aggressiivisuuden kanssa. Lastenpsykiatrista hoitoa ei riitä kaikille tarvitseville, sillä lasten tunnesäätelyn ongelmat, raivokohtaukset ja aggressiivisuus ovat lisääntyneet”. Edellä siteerasin turkulaisen psykologi Noora Kumpulaisen erinomaista kirjoitusta, joka kannattaa lukea kokonaisuudessaan: Videopelien kuvat jäävät usein sellaisinaan lapsen mielen sopukoihin

OPETUSHALLITUS SEKOILEE TAPANSA MUKAAN

Jos yhteiskunnan rahoja halutaan säästää, opetushallituksen lakkauttaminen olisi ensimmäinen toimenpide, sillä onhan meillä päällekkäinen toiminto eli samoja asioita hoitava opetusministeriö. Opetushallituksen tapaiset akateemisten humanistien parkkipaikat pitäisi tarpeettomina lakkauttaa ja siirtää näin vapautuneet yhteiskunnan voimavarat kentällä tapahtuvan opetuksen vahvistamiseen.

Opetushallituksen touhukkaat opetusneuvokset ovat nyt saaneet aikaiseksi oppaan, jossa todetaan muun muassa, että lapsia on tärkeää puhutella nimillä, ei joukkona ”tytöt” ja ”pojat.” Tästä HS innostuu otsikoimaan: ”Kouluissa ei pitäisi enää turhaan puhutella ihmisiä tyttöinä ja poikina - - Ainakaan ei pitäisi puhua. Se liittyy tasa-arvosuunnitelmaan, joka tulee pakolliseksi Suomen peruskouluissa - - ’Sukupuoli on vain yksi ominaisuus monien ominaisuuksien joukossa. Sen jatkuva mainitseminen antaa lapselle ylikorostuneen käsityksen sukupuolen merkityksestä’ - - Yläkoululaisille opetetaan, mitä tarkoittavat termit panseksuaali (ei halua määritellä seksuaalista suuntautumistaan koskemaan vain joitain sukupuolia tai eivät koe sukupuolta olennaisena kiinnostuksen määrittäjänä), cis-sukupuolinen (mies tai nainen, joka ei koe itseään transihmiseksi, intersukupuoliseksi tai muunsukupuoliseksi ja ilmaisee sukupuoltaan pääosin syntymässä määritellylle sukupuolelleen ominaisesti) ja transsukupuolinen (kokemus omasta sukupuolesta ei vastaa syntymässä määriteltyä sukupuolta) - - Biologian tunneilla kuuluisi viimeistään tässä vaiheessa ”tutustua intersukupuolisuuteen ja transihmisyyteen”, esimerkiksi tutustumalla eri maiden ja kulttuurien sukupuolijärjestelmiin”.

Ei ole yllätys, että lasten ja nuorten mielenterveys järkkyy ja lähetteiden määrä psykiatriseen hoitoon on räjähtänyt käsiin. Kristittyjen täytynee jatkossa kouluttaa lapset kotiopetuksessa.

Ketkä ovat tämän nykyisen sekoilun taustalla?

Kyseessä ei tietenkään ole mikään "salaliitto", vaan seuraus Jumalan hylkäämisestä, kuten Roomalaiskirjeen 1. luvusta selviää. Raamattu on aivan loistava Jumalan ilmoitus, koska siinä 2 000 vuotta sitten ennakoidut tapahtumat toteutuvat silmiemme edessä, edellyttäen tietenkin, että ne ovat auki! Muistutan, että näytelmän konnat ovat läntisen, kristinuskosta luopuneen maailman johtavat journalistit, jotka sanelevat sekä maailman puheenaiheet että aivopesevät "suuren yleisön" ajatteluun omat mielipiteensä. He eivät siis edusta tavallisia ihmisiä, vaan vääntävät maalais- ja kaupunkilaisjärjellä varustetut normaalit ihmiset oman patologisen maailmankuvansa kaltaisiksi.

Jeesus totesi luoneensa ihmisen jo alussa mieheksi ja naiseksi (Mark.10:6), Jumalan kuvaksi (1.Moos.1:27), mutta luopunut länsimaailma haluaa, ateistisen mediansa johdolla, tuhota Jeesuksen työn täydellisesti.

Kouluissa ei pitäisi enää turhaan puhutella ihmisiä tyttöinä ja poikina

On hyvä tutustua myös lääkäri-kansanedustaja Päivi Räsäsen puheenvuoroon: Räsänen: Laissa ei kolmatta sukupuolta – vanhemmilla oikeus antaa lapsilleen vakaumuksensa mukaista kasvatusta

SUKUPUOLENA IHMINEN

HS:n sukupuolista sekoilua edistävä artikkeli on tällä kertaa uutuuskirjan esittely. Kolme ”alan ihmistä” ja asialle vihkiytynyt toimittaja uhoavat, että sukupuolen voi valita sen mukaan miltä nyt sattuu tuntumaan: ”Sukupuolena ihminen -kirja kertoo muun muassa sen, että sukupuoli on enemmän kuin vain biologiaa. Etenkin se on enemmän kuin se, minkä sukuelimen kätilö löytää vauvan jalkovälistä synnytyksen jälkeen. Esimerkiksi Luka on määritelty syntymässä tytöksi, mutta hän itse on aina kokenut olevansa poika. Jokaisella on oma sukupuoli-identiteettinsä, eikä sitä voi kukaan ulkopuolinen määritellä. ’Se on sun oma juttu’, Nina Suni sanoo. Lukan kohdalla tämä tarkoitti sitä, että hän meni 19-vuotiaana lääkärille ja käynnisti prosessin, jossa hänen ruumiinsa korjattiin vastaamaan sitä sukupuolta, jota Luka kokee olevansa. Hän aloitti hormonihoidot, vaihtoi nimensä ja kävi leikkauksissa, joissa häneltä muun muassa poistettiin rinnat ja kohtu - - Sukupuolena ihminen on suunnattu ennen kaikkea nuorille”.

- - Niin sitä pitää! Teiniaivojen järkeilyn perusteella ihmisiä ei kuitenkaan pidä leikellä pilalle, sillä ihmisellä on aikuisen aivot vasta 25 vuoden iässä. Toisin kuin nämä kynäilijät ja asiasta innostunut maallikkotoimittaja, lääkärit sen sijaan tietävät hyvin, ”että nuoruusiässä, tavallisesti äkisti alkaneeseen sukupuoliahdistukseen liittyy usein vakavia mielenterveyden häiriöitä ja laaja-alaisia identiteettikehityksen ongelmia. Kaikki nuorten ongelmat eivät selity sukupuolella, eikä nuorten psykiatrisia, pedagogisia tai lastensuojelullisia erityistarpeita, tule jättää hoitamatta, vaikka hän problematisoisi sukupuoltaan. Kaikki biologisesta sukupuolesta poikkeavat sukupuolikokemukset eivät aiheuta kärsimystä eivätkä edellytä hoitoa. Nuoruusikään kuuluu identiteetin etsiminen sen eri osa-alueilla” (Duodecim 24.10.2018). Asiasta mitään ymmärtämättömät, erilaiset järjestöaktiivit, opetushallituksessa puuhastelevat ideologiset suojatyöpaikkalaiset ja yksisilmäinen media saavat aikaan suuren vahingon lasten mielenterveydelle. Pahimmassa tapauksessa tämän puoskarien lauman faktoina tarjoilema humpuuki pilaa lasten koko elämän. He ajavat omaa patologista agendaansa ja näin samalla edistävät tätä viimeistä villitystä.

”Emme ole kieltämässä että on tyttöjä ja poikia” – Sukupuolena ihminen -kirja avaa nuorille ja heidän vanhemmilleen sukupuolten moninaisuutta

SATUJA SINIVALAISTA

Tieteen varjolla kerrotaan taas kerran ”totuus” sinivalaiden alkuperästä: ”Vielä 50 miljoonaa vuotta sitten sinivalaat, sillivalaat ja grönlanninvalaat astelivat kuivalla maalla – kavioillaan. Sitten niille kehittyi evät, ne siirtyivät mereen ja alkoivat suodattaa hetuloilla ravintonsa”. Milloin nämä koomiset kaskut katoavat ”tiedepalstoilta”? Raamatussa todetaan näistä kynäilijöistä, jotka ”pitävät totuutta vääryyden vallassa”, että: ”kehuessaan viisaita olevansa, he ovat tyhmiksi tulleet” (Room. 1:18,22).

Sinivalaat synnyttävät salaisessa paikassa – kuuluisa valas­tutkija Richard Sears pääsee pian seuraamaan niitä unelmiensa veneellä, jonka hän tuli hankkimaan Suomesta

TEL AVIV

Tel Aviv on homokulttuurin mekka, jossa on joka päivä bileet, otsikoi HS (20.10) ja kirjoittaa: ”Israelin viranomaiset hyväksyvät samaa sukupuolta olevien rekisteröidyn parisuhteen, ja Tel Avivin homoskene on vertaansa vailla. Kaupungissa järjestetään joka vuosi Lähi-idän ja Aasian suurin Gay Pride -tapahtuma. Tel Avivin rantabulevardin yksi osa on myös täysin varattu homo- ja lesbopareille”.

Nyt on tullut aika rukoilla tämän kaupungin puolesta, ettei sille käy niin kuin kirjoitettu on Juudaan kirjeessä (1:7). Tulta ja tulikiveä voi sataa (1.Moos.19:24-25) taas, sillä Iran on uhonnut tuhoavansa Tel Avivin ja Pohjois-Korean insinöörit puuhailevat Syyriassa.

KOSMOLOGIAN PROFESSORIN USKONNOLLISUUS

Helsingin yliopiston kosmologian professori KE on erittäin uskonnollinen mies. Hän uskoo alkuräjähdykseen, mutta voisin kuvitella kuinka hän räjähtäisi, jos kysyisin häneltä, MIKSI maailmankaikkeus päätti ITSE NYHJÄISTÄ ITSENSÄ TYHJÄSTÄ? Hänen vastauksensa on: ”Kenties olemassaolollemme ei ole olemassa mitään erityistä selitystä”. Kari Enqvistin kolumni: Jumalan tahto ja tiede

Professori ivaa Raamatun mukaiseen maailmankuvaan uskovia ja pitää heitä epätieteellisinä. Kari Enqvistin kolumni: Me tiedämme, että alkuräjähdys on totta Kysyisin häneltä kuitenkin seuraavat kysymykset, joihin hänen pitäisi pystyä vastaamaan tieteellisesti. Mistä kvanttimekaniikka on peräisin, jos se synnytti maailmamme. Kuinka horisonttiongelma ratkaistaan? Tapahtuiko se nykyistä suuremman valon nopeuden avulla ja miksi nopeus kiihtyi ja kuka sen jarrutti sen jälkeen nykyiselle tasolleen? Mitä ovat pimeä aine ja energia, vai onko professorilta maailmankaikkeuden aineesta ja energiasta kateissa 95%? Hyvin uskonnollinen on mies siinä tapauksessa. Professorimme uskoo olemattomiin asioihin! Onko hän peräti fundamentalisti?

Hän on myös esittänyt, että usko on mielen virus, joka pitäisi hoitaa skitsofrenialääkkeillä. Kari Enqvistin harharetket Vihapuhetta saa näköjään vapaasti esittää Helsingin yliopiston arvovallalla, mutta jos puhuu kuin professori Tapio Puolimatka, päivystävät ateistit, antikristillinen nykymedia ja muut ”Lootin päiviä” edistävät tahot nostavat raivoisan metelin.

SUOMESTA SOMALILAND?

Syntyvyys Suomessa on edelleen vapaassa pudotuksessa. Vuosi 2017 oli jo ehdoton pohjanoteeraus. Alkuvuona 2018 syntyi vielä 2000 vähemmän kuin 2017. Suomea pitää pystyssä pian vain maahanmuutto ja näiden kulttuurien suurperheet.

Kenen on syy?

Syyllisiä ovat ne tahot, jotka säätivät kesällä 1970 voimaan tulleen aborttilain. Suomessa on abortoitu yli 700 000 ihmistä ja jos heidän puuttuvat jälkeläisensä lasketaan mukaan, meiltä puuttuu lapsia, nuoria ja työelämässä toimivia aikuisia lähes miljoona. En ole kuullut yhdenkään piispan tai nukkuvan nimikristityn vastustaneen tätä holokaustia. Mitä he sanovat näille sosiaalisista syistä murhatuille ihmisille Taivaan portilla, kun he kysyvät: ”Mitä teit asiassamme?”.

Kirjoitin syntyvyydestä jo aiemmin, muistutan alla vielä muutamista ydinkohdista, sillä asia koskee koko EU:ta, josta on tulossa islamilainen liittovaltio

Jotta länsimainen, kristinuskosta luopunut kulttuuri voisi pysyä pystyssä seuraavat 25 vuotta, syntyvyyden täytyy olla 2,11 lasta pariskuntaa kohden. Yksikään kulttuuri, jonka syntyvyys on ollut 1,9 ei ole säästynyt kuihtumiselta. Kulttuurin tuhon torjuminen on mahdotonta, kun syntyvyys on 1,3. Jos jokaisella parilla on vain yksi lapsi, seuraavassa sukupolvessa lapsia on puolet vähemmän. Jos heillä puolestaan on yksi lapsi, lapsenlapsia on 75% vähemmän. Jos vuonna 2017 syntyi 50 000 lasta, vuonna 2037 on vaikea saada 100 000 uutta työntekijää. Syntyvyys EU:ssa on 1,4 tasoa, ja eräissä maissa puolet syntyneistä edustaa jo vierasta kulttuuria. Nykyinen tilanne takaa jo kulttuurin tuhon, mutta lisääntyvä maahanmuutto kiihdyttää ilmiötä.

Historia on osoittanut, että tällaisessa tilanteessa ”paluuta ei ole”

Tuntemamme Eurooppa lakkaa olemasta! Euroopan väestö sen sijaan ei vähene! Vuoden 1990 jälkeen Euroopan maahanmuuttajista 90% on tullut islamilaisesta kulttuurista. Ranskassa lapsia syntyy muslimeille 8,1 pariskuntaa kohti. Entisessä vahvasti kristityssä etelä-Ranskassa on nyt enemmän moskeijoita kuin kirkkoja. Siellä alle 20 vuoden ikäisistä 30% on muslimeja. Nizzassa, Marseillesissa ja Pariisissa määrä on 45%. Ranskasta voi tulla islamilainen tasavalta jo runsaan 30 vuoden kuluttua!

Viimeksi kuluneen 30 vuoden aikana Iso-Britannian muslimiväestö on kasvanut 82 000:sta 2,5 miljoonaan. Iso-Britanniassa on yli 1 000 moskeijaa, monet niistä ovat entisiä kirkkoja. USA:ssa luterilainen kirkko myytiin muslimeille ja myös katolinen. Hollannissa ja Belgiassa joka toinen syntyvä lapsi on muslimi. Viidentoista vuoden kuluttua puolet Hollannin väestöstä voi olla muslimeja. Hollannissa katolinen piispa kehotti jo kutsumaan Jumalaa Allahiksi. Venäjällä muslimeja on yli 23 miljoonaa. Muutaman vuoden kuluttua Venäjän armeijan sotilaista 40% voi olla muslimeja! Belgian väestöstä on muslimeja 25%. On arvioitu, että vuonna 2025 joka kolmas EU:ssa syntyvä lapsi on muslimi. Saksasta voi tulla muslimienemmistöinen maa vuonna 2050. Tämä riippuu tietysti siitä, paljonko maahanmuutto lisääntyy.

Kristinuskosta luopuneen läntisen kulttuurin tuho on nykymenolla väistämätöntä

Protestanttisen länsimaailman hyvinvointi perustui uskonpuhdistukseen ja perheeseen yhteiskunnan perustana. Kristinuskosta seuranneen siunauksen viimeiset auringonsäteet ovat sammumassa ennen luopuneiden ihmisten itse aiheuttamaa pimeyttä.

Muammar Gaddafi sanoi jo vuosia sitten ”profeetallisesti”, että Allah antaa voiton Euroopassa ilman miekkoja, pyssyjä ja valloitussotia. Euroopassa asuvat yli 50 miljoonaa muslimia muuttavat kulttuurimme parissa vuosikymmenessä! Yhden sukupolven kuluttua muslimeja voi olla Euroopassa yli 100 miljoonaa. Vuonna 1970 USA:ssa oli 100 000 muslimia, nyt lähes 10 miljoonaa. Islam on muutaman vuoden kuluttua maailman yleisin uskonto. Ruotsin parlamentissa pidettiin äskettäin asiaan liittyvä hyvä puheenvuoro. Myös Ruotsin kulttuuri on väistämättä tuhoutumassa.

YLE:N AVUTTOMAT UUTISET

Katsoin internetistä Israel National News -sivustoa ja huomasin, että Pennsylvanian Pittsburghissa oli tapahtunut ampuminen synagogassa. Avasin radion 27.10 kello 20 kuullakseni lisää. YLE:n uutisissa aiheena oli kuukausi aikaisemmin kuolleen Agitprop –yhtyeen jäsenen poismeno. Tämä kertoo kaiken punavihreästä YLE:stä, joka riistää meiltä pakkoveroina puoli miljardia euroa vuosittain. Agitprop oli Neuvostoliiton rahoittama taistolaiskommunistien propagandatorvi. Kun rahavirta ehtyi, tämä joukkio siirtyi YLE:n palvelukseen ja ylijäämä perustamaan viherpuoluetta. Tämä kertoo suomalaisen median tasosta eli uutisoinnin ”tärkeysjärjestyksestä”. Uutisarvoa ei näytä olevan 11 ihmisen kuolemalla synagoga-ammuskelussa. Olisimme täysin uutispimennossa ilman internetiä. Neuvostoliiton aikainen YLE olisi perusteltua poistaa radioaalloilta. Sitä tosin tuskin tapahtuu niin kauan kuin poliitikkomme nostavat lihavia palkkioita YLE:n hallintoneuvostossa. Viime vuonna rahaa paloi yli 110 000 euroa.PEKKA REINIKAINEN, LL, tietokirjailijaPekka Reinikainen on valmistunut lääkäriksi Ranskan Montpellierissä ja toiminut käytännön lääkärinä yli 40 vuotta sekä yli 10 vuotta kuntoutuslääkärinä ja koululääkärinä. Reinikainen on toiminut kolme kautta Lääkäriliiton valtuuskunnassa ja useissa valiokunnissa sekä Kunnallislääkärit ry:n hallituksessa, Helsingin aluelääkäriyhdistyksen puheenjohtajana sekä Suomen kristillisen lääkäriseuran puheenjohtajana. Hän on myös Viron kristillisen lääkäriseuran kunniajäsen. Hän on toiminut 10 vuotta sosiaalilautakunnan, 20 vuotta Helsingin kaupunginvaltuuston ja Valtioneuvoston päihde- ja raittiusasiain neuvottelukunnan jäsenenä sekä kirkolliskokouksen jäsenenä 16 vuotta.


Tahdotko antaa palautetta blogista? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen .
Blogien kirjoittajat vastaavat itse blogiensa sisällöstä. Blogitekstit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä eivätkä välttämättä vastaa Luominen ry:n, yhdistyksen hallituksen tai hallituksen jäsenten näkemyksiä.