tiistaina, 20. marraskuuta 2018, klo 10.21

Miksi evoluutio ja lisääntyminen ovat luonnonlakien vastaisia ilmiöitä?

Pekka Reinikainen

Kehitysoppiuskovaiset väittävät, että evoluutio on varmempi asia kuin omenan putoaminen puusta kohti Maan keskipistettä.

He uskovat, että tuntemattomasta syystä itsestään ilmestyneet, luonnon neljä hyperhienosäädettyä perusvuorovaikutusta, järjestivät täysin älyvapaasti aution planeettamme atomit lisääntyviksi eliöiksi. Tämä on valitettavasti vastoin vahvinta tunnettua luonnon lakia eli lämpöopin toista pääsääntöä, joka todellisuudessa kuljettaa maailmaamme vuorenvarmasti kohti lämpökuolemaa.

Ovelat evolutionistit kiertävät tämän tosiasian väittämällä, että järjestys voisi lisääntyä, jos paikalle tuodaan ulkopuolista energiaa. Tämä tarkoittaa samaa kuin että pino lautoja järjestyisi itsestään Kerimäen kirkoksi, kunhan aurinko vain paistaisi pinoon riittävän kauan.

Kehitysuskovaisten luonnon lakeja rikkova taikasauva on luonnonvalinta

Kaikkivaltias kehitysoppi loihtii evolutionistien mieliksi kaaoksesta järjestystä, muuttaa olemattoman olevaiseksi ja antaa alkuliemelle tietoisuuden. Tämä oppi uppoaa akateemikkoihin täydestä kuin väärä raha. Yksityiskohtien tarkastelu kuitenkin paljastaa silmänkääntötempun. Evolutionistien väite biologisen järjestyksen syntymisestä perustuu lisääntymiselle, joka siirtää monimutkaiset rakenteet eteenpäin, lähes ehjinä, sukupolvesta toiseen. Ilman lisääntymisen mekanismeja, ei synny vaihtoehtoja, joista voi valita. Lisääntyminen on elämän tärkein perusperiaate, joka on silmissämme niin arkipäiväistä, ettemme tule ajatelleeksi, että se on ”luonnotonta”.

Luonnotonta?

Kuvittele, että voitaisiin rakentaa autoja, jotka tuottaisivat jälkeläisiä. Automaattinen autotehdas olisi auton sisällä. Sen synnyttämissä autoissa olisi taas sisäänrakennettu autotehdas. Vähitellen valikoituisi uusi ja edistyneempi auto rakennusvirheiden avulla. Näinhän akatemia väittää eliöiden maailmassa tapahtuvan.  - - Tällaisen auton rakentaminen on kuitenkin mahdotonta. Lapsikin ymmärtää väitteen naurettavuuden. Tällaiset autot hajoaisivat ennen kuin puukaasuttimesta kehittyisi turbo. Ihmiset ovat kuitenkin tottuneet siihen, että uusia sukupolvia syntyy, eikä niissä näy heti vaurioita. Lapsissa on kuitenkin satoja kopiointivirheitä, joita vanhemmissa ei ollut.

Miksi elämä kuitenkin kaikesta huolimatta jatkuu?

Lisääntymistä pidetään itsestäänselvyytenä, mutta sitä se ei todellakaan ole. Jokainen ymmärtää, että lisääntyviä autoja ei pystytä rakentamaan - - mutta olisiko sattuma+valinta pystynyt rakentamaan elämän lisääntymismekanismit? Vaikka tällainen tieteellinen mahdottomuus tapahtuisikin, lisääntyminen pysähtyisi nopeasti ilman soluihin esiasennettuja monimutkaisia laadunvalvonta- , käännös-, tiedoston oikoluku- sekä korjauskoneita. Vaikka nekin ”kehittyisivät”, solu, joka on kuin valtava tuotantolaitos, hukkuisi jätteisiin ilman esiasennettuja siivous- ja kierrätyspalveluita. Vaikka sellaisetkin ”kehittyisivät”, solun monimutkaiset nanokoneet tarvitsevat jatkuvaa huoltoa ja korjausta, jota varten ne on varustettu asianomaisilla toiminnoilla. - - Johtopäätös? - - evoluutiotutkijat uskovat ihmeisiin! He osoittautuvat uskomattoman uskonnollisiksi!

Älyttömillä tekijöillä on rajansa

Evoluution väite, jonka mukaan yksinkertainen kehittyisi monimutkaiseksi on ilmeisen väärä. Tämän älykkäimmät ateistit tietysti ymmärtävät, mutta ovat luonnollisesti haluttomia selvittämään asiaa suurelle yleisölle. Ei olisi mukavaa kertoa, että ihmisiä on huijattu yli sadan vuoden ajan. Kehitysopin mutaatio+valinta -mekanismi vie monisoluiset eliöt kohti rappiota ja varmaa sukupuuttoa. Tämä on luonnon laki. Monisoluisten eliöiden lisääntyminen on evoluution näkökulmasta luonnotonta, koska se vie kohti kuolemaa. Miksi tällainen taatusti tappava mekanismi olisi kehittynyt?

Luonnoton ”alkusolu” (alkuliemestä ei tule solua, koska tämä olisi fysiikan ja kemian lakien vastainen tapahtuma) ei kasvata tietopankkiaan niin, että siitä kehittyisi appelsiineja, norsuja ja ihmisiä. Tämä on sekä luonnon lakien että luonnon vastainen väite. Älykäs suunnittelija on mitä ilmeisimmin rakentanut solut, varustanut ne lisääntymismekanismeilla ja ohjelmoinut luomiinsa lajityyppeihin (nykyisiin lahkoihin ja heimoihin) valmiiksi valtavan muuntelumahdollisuuden, jonka tarkoitus on hidastaa luodun lajityypin (lahkon, heimon tai suvun) sukupuuttoon ajautumista. Evolutionistit käyttävät tätä Luojan nerokasta ohjelmointia evoluution ”todisteena”, eivätkä ymmärrä, että siinä ei ”luoda” mitään uutta, vaan esimerkiksi koiraeläinten heimon kuonon tai raajojen pituus pelkästään muuttuu.

Kun väitetään, että evoluutio synnytti "uuden lajin", koska muunnelmat eivät aina pariudu luonnossa (häkissä kuitenkin melko usein), tämä johtuu soidinrituaalien muunnelmista. Jokainen ymmärtää myös, että tanskandoggin ja mäyräkoiran pariutuminen voi olla ongelmallista. Jalostus kertoo valtavasta valmiiksi luodusta potentiaalista. Sudenkaltaisesta luodusta lajityypistä on luonnossa lajiutunut kettuja, kojootteja ja shakaaleita ja jalostajat tuottaneet siitä yli 500 koirarotua. Mitä enemmän jalostetaan, sitä sairaampia koirista tulee kun niiden geenien varasto köyhtyy! Tämä ei ole "evoluutiota". Huvittavaa on lisäksi, että mitään uskottavaa selitystä tai mekanismia suvullisen lisääntymisen ”kehittymiselle” ei myöskään ole. On nimittäin paljon edullisempaa lisääntyä jakautumalla, ja väite, että silloin ei tapahtuisi muuntelua, on väärä. - - Älykäs suunnittelu on enemmän kuin ilmeistä! Tämän ymmärtää jokainen normaali ihminen, joka vaivautuu ajattelemaan itse. Akateemikot, joille evoluutio on "totuus" joutuvat pulaan, kun he yrittävät turhaan todistaa valetta todeksi luonnon lakien avulla.

ONKO IHMISELLÄ VAPAA TAHTO?

”Tahdon vapauden ongelma pähkinänkuoressa on, miten sovittaa kokemuksemme valintojen vapaudesta siihen, että olemme samalla osa luonnonlakeja vääjäämättömästi noudattavaa syiden ja seurausten ketjua”, kirjoittaa tiedetoimittaja MP (HS 12.11). Tämän mukaan olisimme korkeintaan saman arvoisia kuin Pavlovin koirat. Pavlovin koirien kielelle ripoteltiin lihajauhetta, joka sai aikaan syljeneritystä. Samalla soitettiin kelloa. Pian pelkkä kellon soitto sai aikaan syljenerityksen. Pavlovin seuraajat Neuvostoliitossa ja muualla maailmassa laajensivat ehdollisten refleksien tutkimisen muihin tahattomiin fyysisiin toimintoihin. Kyseessä oli toisin sanoen poliittinen tiede, jolla ajettiin antikristillisen materialismin asiaa. Uusdarvinismi ei olekaan tiedettä vaan poliittinen projekti. Eläimelliset vaistot eli seksi, väkivalta ja itsekäs oman suun tyydyttäminen on uusi normaali. Samalla sivistys ja totuuden etsiminen jää toissijaiseksi tai täysin tarpeettomaksi.

"Tieteellinen" näyttö vapaan tahdon puuttumisesta ei kestä tieteellistä tarkastelua

Kun aivosähkökäyrää nauhoitettaessa ollaan ennalta tietoisia, että koe on käynnissä, ei yllätä että käyrässä nähdään tapahtumia. Koehenkilöitä pyydettiin tekemään liike itse valittuna hetkenä ja katsomaan kellosta päätöksentekohetki. Valmius näkyi aivosähkökäyrässä ennen päätöstä liikkeen tekemisestä ja tämä todistaisi vapaan tahdon puuttumisen. Näin ei kuitenkaan ole, sillä koehenkilö vain tuli tietoiseksi, että haluaa tehdä päätöksen.

Ihmiskunnan saavutukset, sekä hyvässä että pahassa, eivät myöskään vahvista vapaan tahdon puuttumista!

Jos vapaa tahto voitaisiin ”tieteellisesti” mitätöidä, samalla mitätöitäisiin synti, koska tekomme voisi panna luonnon lakien ja refleksien ”piikkiin”. Näin syntien sovittajan tarve voitaisiin kätevästi poistaa. Tämä onkin parhaillaan tapahtumassa, hiljaa hivuttamalla, yliopistollisen tutkimuksen arvovallalla, kuten seuraavista esimerkeistä ilmenee.

Joitakin vuosia sitten pyöristynyt teinityttö kävi kesken juhlien syöksysynnyttämässä naistenhuoneessa, laittoi vauvan jätesankoon ja palasi tanssilattialle. Kun asiaa selviteltiin, evoluutiopsykologit ryntäsivät puolustamaan tyttöä todeten, että näin simpanssinaaraskin stressitilanteessa tekisi eli kyseessä on esivanhemmilta peritty käytös – abortissahan sama asia tehdään vain hieman aikaisemmin.

Akateeminen yliopistokustantaja julkaisi taannoin teoksen, missä puolustettiin raiskausta keinona lisääntyä, niille miehille, jotka eivät ole puoleensavetäviä.

Nämä maallistuneet, darvinistista politiikkaa ajavat ”tutkijat” eivät näytä olevan tietoisia omasta tietoisuudestaan, jonka Luoja antoi heille ihmisen luodessaan: ”Herra Jumala teki maan tomusta ihmisen ja puhalsi hänen sieraimiinsa elämän hengen, ja niin ihmisestä tuli elävä sielu”. (1.Moos.2:7) He ovat muuttaneet Jumalan kuvan eläimeksi ja "kehuessaan viisaita olevansa, ovat tyhmiksi tulleet", kuten Roomalaiskirjeen 1. luvussa sattuvasti sanotaan.

SUOMEN Yuval Noah Harari?

Edesmenneestä Alkon pääjohtajasta, Pekka Kuusesta, on tehty suomalainen tuomiopäivän profeetta. Tämä koipussista kaivettu "Havukka-ahon ajattelija" pohti kuinka ihminen voisi lajina jäädä eloon: ”Kaikki meni vielä hyvin ihmiskunnan aamuhämärässä, kun Homo sapiens oli ”verraten vaaraton pikkuolento suuren luonnon keskellä. Sitten ihminen, luonnon menestyvin eläinlaji, alkoi kulttuurievoluutionsa myötä valloittaa maailmaa - - Sen seurauksena ”ihmislajista on huomaamattaan tullut luonnon syöpä. Siinä ihmisen kohtalo ja kriisi”, Kuusi kirjoitti.

Toimittaja analysoi: ”Kuusi asetti vastakkain tieteellisen ja uskonnollisen maailmankuvan. Hän piti uskonnollista maailmankäsitystä harhaisena, sillä se asetti ahtaita rajoja ihmismielelle. ’Uskonnollinen ihminen siirtää vastuun Jumalalle.’” Tässä johdonmukaisesti antikristillinen valtalehtemme siirtää, Kuusen tavoin, ihmisen ongelmien syyn uskonnon ja Jumalan niskaan, aivan kuten odottaa saattaa.

Monitieteellinen maailmanselitys kannattaisi nyt kaivaa esiin

AJAN HENGEN MUKAISIA KIRJOJA LAPSILLE

Lasten- ja nuortenkirjallisuuden Finlandia-palkintoehdokkaat on valittu. Mukana on muun muassa nuorten romaani sukupuolettomuudesta ja erilaisten ihmisten mahdollisuudesta toimia yhteisöissään. Magia-akatemiasta kertovassa kirjassa teemoina ovat ruumiillisuus ja seksuaalisuus, vierauden pelko ja ennakkoluulot sekä ehdottoman oikean ja väärän väliin jäävät harmaan sävyt. Tarjolla on siis aimo annos LGBT-propagandaa, noituutta sekä hyvän ja pahan välisen eron mitätöintiä. Taas on luvassa ylitöitä nuorisopsykiatreille, kun tätä materiaalia pakkosyötetään lasten tietoisuuteen.

Fantasiaa, naiskohtaloita ja erilaisuudesta kertovia kirjoja ehdolla lasten- ja nuortenkirjallisuuden Finlandia-palkinnolle

DINOSAURUSTEN VÄRILLISIÄ MUNIA

Lapsille tehdään ”tieteen arvovallalla” ensin selväksi, että talitiaiset ovat oikeasti kutistuneita tyranniliskoja. ”Nykyään tiedetään, että näin todella on”, väittää toimittaja.

Tutkijat ovat nyt löytäneet dinosauruksen munista väripigmenttejä. Huvittavaa tässä löydössä on, että nämä tomppelit tiedemiehet tuhoavat samalla huomaamattaan teoriansa. Kun munista löydetään biliverdiiniä, joka tuottaa sinisiä tai vihreitä munia, ja protoporfyriiniä, joka antaa munalle punaisen tai ruskean värin, todistetaan samalla tieteellisesti, että ne eivät voi olla 66 miljoonan vuoden ikäisiä. Tämä on helppo jokaisen ymmärtää. Jos katsot himmeliä muistuttavaa biliverdiini -molekyyliä Biliverdin tai protoporfyriiniä Protoporphyrine käy ilmi, että edellisessä on muun muassa 33 hiiliatomia. Atomien lämpöliike hajottaa tällaiset himmelit, jotka voisivat säilyä ehjinä vain lähellä absoluuttista nollapistettä. On hauska huomata, mitä seuraa, kun munia pidetään 66 miljoonan vuoden ikäisinä, vaikka samalla voidaan tieteellisesti osoittaa, että ne ovatkin tuhansien vuosien takaa. Tietämättömät tutkijat eivät tiedä mitä tekivät, toimittajasta nyt puhumattakaan!

Linnut eivät vain ole polveutuneet dinosauruksista, vaan ne ovat dinosauruksia

ONKO IHMINEN PELKKÄ VIRHE?

Otsikoi toimittaja artikkelin, missä kerrotaan Vaasassa marraskuussa 2018 avatusta näyttelystä, jonka parissa Vaasan yliopiston viestintätieteiden professori TS on puuhastellut kaksi ja puoli vuotta. Näyttelyn typeryys tiivistyy pohdintaan: ”Onko mutaatioihin perustuvan evoluution muovaama elämä lopulta glitchien ketju? Onko ihminen glitch planeettamme järjestelmässä?” Kuten huomaat - - antikristillinen uusdarvinismi hallitsee läpitunkevasti kaikkea nykyihmisen ajattelua ja maailmaa. Evoluutio tunkeutuu sisään ovista, ikkunoista ja kaikista tiedotusvälineistä! Jumalan kuvasta tehdään kosmisen sattuman tuottama virhe. Ihmisiltä varastetaan ”tieteen” avulla elämän tarkoitus. Tästä seuraa, että tämä väärä teoria muokkaa maailmaamme yhä kaoottisemmaksi, lisää päihteiden käyttöä ja pinnallisen ”ajanvietteen” kulutusta, lohtusyömistä ja shoppailua ynnä lasten mielenterveyden häiriöitä. Ihmiset ajetaan ostosparatiiseihin tuhlaamaan aikaansa ja he unohtavat, että elämän tarkoitus on tutustua Totuuteen, joka voi pelastaa ihmisen takaisin taivaalliseen Paratiisiin.

Nykyihminen kohtaa koko ajan glitchejä, ja oikeastaan elämäkin on yhtä virhettä

SKANDAALI RIPPILEIRILLÄ

Punavihreä LGBT aktivisti SR-L, joka esiintyy ”huolestuneena kirkon luottamushenkilönä”, kauhistelee Iltalehdessä Suomen Luterilaisen Evankeliumiyhdistyksen nuorille tarkoitettua materiaalia, joka hänen mukaansa ”poikkeaa merkittävästi kirkon linjasta”. Luopuneen luterilaisen kirkkomme rippikoulutoiminnasta vastaavan Jarmo Kokkosen mukaan Sley:n ”materiaali ei ole rippikouluihin suotavaa”.

Mikä siis on kirkon mukaan ”sopimatonta”?

Seuraavat opinkappaleet eivät kirkolle käy:

”Miehellä on perheen päänä viime kädessä vastuu siitä, että perheen päätökset ovat oikeudenmukaisia ja viisaita.”

”Miten kristityn sitten tulisi suhtautua itsetyydytykseen? -- Oman suhtautumisen muodostamisessa kannattaa joka tapauksessa ottaa huomioon itsetyydytykseen usein liittyvät lieveilmiöt, kuten porno, jotka voidaan Raamatun äärellä todeta yksiselitteisesti vääriksi.”

”Moni seksuaalisen suuntautumisen tai sukupuoli-identiteetin kanssa kamppaileva on saanut suuren avun sielunhoidosta tai psykoterapiasta, jossa tarkastellaan niitä asioita, joiden vuoksi ongelmia on syntynyt. -- Kipeiden muistojen käsittely terapiassa voi johtaa uudenlaisten, jopa heteroeroottisten tunteiden syntymiseen.”

LGBT -kiihkoilija SR-L:n mukaan: ”Suomen evankelis-luterilaisen kirkon tulisi irtisanoutua sen periaatteita vastaan opettavista järjestöistä yksiselitteisesti ja selkeästi. – On suomalainen erikoisuus, että hyvin vanhoilliset herätysliikkeet toimivat kirkon sisällä. Se tuo mielenkiintoisen tilanteen: Miten kirkko voi olla näin ristiriitainen?” Materiaali on hänen mukaansa: ”’Aivan älyttömän järkyttävää’ - - hän korostaa, että erityisen ongelmallista on materiaalin jakaminen herkässä iässä oleville nuorille - - Aivan älyttömän järkyttävää, ettei homoseksuaalisille nuorille jätetä minkäänlaista tapaa toteuttaa seksuaalisuuttaan. Tämähän on terveen seksuaalisuuden törkeää kahlintaa, mikä voi hämmentää ja ahdistaa hirveästi, SR-L sanoo - - Hän peräänkuuluttaa kirkon vastuuta, kun se ei puutu ’vahingolliseen opetukseen’”.

Kirkkohallituksen kasvatus- ja perheasioiden johtaja Jarmo Kokkonen: ”lähtökohtaisesti allekirjoittaa SR-L:n näkemyksen siitä, että materiaali on ristiriidassa kirkon linjan kanssa, eikä ’pidä kyseistä materiaalia rippikouluihin suositeltavana’”. - - On perusteltua kysyä, mitä virkaa on tällaisilla korkeapalkkaisilla virkamiehillä, jotka eivät uskalla sanoa, että SR-L, hänen samanmieliset kätyrinsä ja heitä seuraava vuohilauma ovat kadotukseen vievällä kiitoradalla, jolle tällaiset kielensä nielleet virkamiehetkin ajautuvat (Hes.3:18).

SR-L:n mukaan Sley:n kaltaisilta: ” – Järjestöiltä pitäisi evätä oikeus rippileireihin, jos opetus ei ole kirkon linjan mukaista”. Punainen matto kuitenkin levitetään Setalle, joka jo mellastaa vapaasti kouluissa.

Rippileireillä jaettu konservatiivinen materiaali ihmetyttää

RICHARD DAWKINSIN RISTIRETKI JATKUU

Dawkins suunnittelee kirjaa, joka aivopesee lapsista ateisteja. Kirjassa pilkattaisiin Jumalaa oikein olan takaa ja herkuteltaisiin Raamatun ”kauhukertomuksilla”. Kirjassa väitetään myös, että Jeesus olisi murhaaja!

Dawkinsin aikomus on kuitenkin kaiken tekopyhyyden äiti, sillä hän on aina moittinut kristittyjä siitä, että he aivopesevät lapsensa uskoviksi. Hanke osoittaa, että taistelu ihmisten mielistä käydään lapsuudessa. Lasten maailmankatsomus on nykyään valettu betoniin jo 12 vuoden iässä. Vanhemmat kantavat vastuun, viranomaiset eivät välitä asiasta ja useimmat kirkot eivät opeta Totuutta, vaan aivan päinvastoin kitkevät kaiken Raamatun mukaisen opetuksen pois lasten ulottuvilta. Siksi on välttämätöntä tilata lapsille Luominen -lehti ja antaa heidän lukea Kysymyksiä ja vastauksia luomisesta -kirja. Muussa tapauksessa sudet syövät heidät.

Richard Dawkins is releasing an atheist children’s book

KUUKAUDEN KALAVALE

Kuuluisa amerikkalainen, Chicagon yliopiston anatomian professori Neil Shubin, joka on arvostettu evoluutiobiologi ja paleontologi, kertoo kirjassaan Your Inner Fish (Sisäinen kalasi) ”mielenkiintoisen evoluutionäkemyksen”. Ihmisen hikka johtuisi hänen mukaansa siitä, että aivomme saavat päähänsä, että olemme kaloja ja yritämme hengittää kiduksilla. Nikottelu alkaa, kun pallealihas supistuu ja kramppaa hetkellisesti. Tästä alkaa sarja toisiaan seuraavia palleakouristuksia.

Nikottelu on Shubinin mukaan vaiva, josta ei ole ihmiselle mitään tiedossa olevaa havaittavaa hyötyä. Hänen mukaansa hikka onkin jäänne jostakin ennen kovin tarpeellisesta elintoiminnosta. Muinaisilta kaloilta evoluution kuluessa peritty aivorunkomme lähettää yhä silloin tällöin signaaleja, joilla säädellään kidusten liikkeitä.

On vaikea uskoa, että Shubin on anatomian professori, sillä hän näyttää unohtaneen, että kaloilta puuttuu pallea. Evolutionistin onkin viisasta unohtaa pallea, sillä sen puuttuminen kalalta on ylittämätön uusdarvinismin ongelma. Kävelemisestä innostunut kala ei olisi voinut vaihtaa kiduksiaan keuhkoihin ja samalla muuttaa uimarakkoan keuhkorakkuloiksi, jotka täyttyvät pallealihaksen avulla.

Shubin ei näytä tietävään, että nikottelun, samoin kuin vaikkapa röyhtäilyn tarkoitus on poistaa vatsalaukkuun syödessä joutunut liika ilma tai kaasu, joka haittaa sen toimintaa. Kaikki tietävät kuinka kuplivan juoman nauttiminen voi laukaista nikottelun. Ilmiöön liittyy äänihuulten hetkellinen sulkeutuminen, joka estää vatsahappojen pääsyn henkitorveen.

Nämä tarinat ovat yhtä typeriä kuin ihmisalkion väitetyt ”kiduskaaret” ja ihmisen jaokkeinen ”sixpack” – vatsalihas, joka ”todistaisi”, että olemme kehittyneet kaloista. Näistä evolutionistien epätoivoisista tarinoista voit lukea lisää lukiolaisen ”eloonjäämispakkauksesta” biologian tunneille, kirurgi Mikko Tuulirannan kirjasta BIOS1 - Evoluutio-osion analyysi.

Kuinka järjetöntä on uskoa, että kykymme hengittää polveutuisi kalan kiduksista ja uimarakosta selviää katsomalla ohjelma, missä selvitän, kuinka ihmisen keuhkot toimivat: Ihmeelliset keuhkot 

PÄIVÄN UFO-ANNOS

Harvadin yliopiston tutkijoiden mukaan Maan ohittanut komeetta voi olla "muukalaisten lähettämä luotain", koska sitä kuljetti jokin "ylimääräinen voima", jolle he eivät ole löytäneet selitystä. "Oumuamua saapui tänne aurinkokunnan ulkopuolelta. Tähtijärjestelmässä saattaa matkata niin paljon tällaisia murikoita, että kestävimmät bakteerit voisivat päästä niiden kyydissä aurinkokunnasta toiseen", tiedemiehet satuilevat.

Satuilevat?

Tässä ylläpidetään myyttiä panspermiasta, eli väitteestä, jonka mukaan elämä olisi tullut Maahan muualta avaruudesta. Miksi tätä toitotetaan tauotta? Siksi, että ateisteista älykkäimmät kyllä tietävät varsin hyvin miksi solua ei voi syntyä itsestään. Soluja ei myöskään tule tänne toisista aurinkokunnista, sillä bakteerin pitäisi matkustaa itiönä. Kosminen säteily tuhoasi nämä itiöt ja steriloisi vuosimiljoonien ajan taivaltaneen taivaankappaleen. Elämän synty toisessa aurinkokunnassa olisi tietysti myös yhtä mahdotonta kuin se on täällä. Haaveilua jumalattomasta maailmasta halutaan kuitenkin jatkaa ja samalla huijata lisää tutkimusrahaa yliopiston pohjattomaan kassaan hyväuskoisilta sponsoreilta.

Harvardin tutkijoiden mukaan tähtienvälinen komeetta saattoi olla muukalaisten lähettämä luotainPEKKA REINIKAINEN, LL, tietokirjailijaPekka Reinikainen on valmistunut lääkäriksi Ranskan Montpellierissä ja toiminut käytännön lääkärinä yli 40 vuotta sekä yli 10 vuotta kuntoutuslääkärinä ja koululääkärinä. Reinikainen on toiminut kolme kautta Lääkäriliiton valtuuskunnassa ja useissa valiokunnissa sekä Kunnallislääkärit ry:n hallituksessa, Helsingin aluelääkäriyhdistyksen puheenjohtajana sekä Suomen kristillisen lääkäriseuran puheenjohtajana. Hän on myös Viron kristillisen lääkäriseuran kunniajäsen. Hän on toiminut 10 vuotta sosiaalilautakunnan, 20 vuotta Helsingin kaupunginvaltuuston ja Valtioneuvoston päihde- ja raittiusasiain neuvottelukunnan jäsenenä sekä kirkolliskokouksen jäsenenä 16 vuotta.


Tahdotko antaa palautetta blogista? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen .
Blogien kirjoittajat vastaavat itse blogiensa sisällöstä. Blogitekstit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä eivätkä välttämättä vastaa Luominen ry:n, yhdistyksen hallituksen tai hallituksen jäsenten näkemyksiä.