sunnuntaina, 10. huhtikuuta 2022, klo 16.47

Onko hyödyllisiä mutaatioita?

Pekka Reinikainen

Haitalliset mutaatiot ovat yleisempiä kuin hyödylliset. Tätä tosiasiaa ei voida kiistää, koska perimässä geenit ovat päällekkäin ja yksi DNA:n koodiemäs voi osallistua, jopa 12-20 eri rakenteeseen tai toimintoon. Jos yksi niistä "paranee" mutaation ansiosta, kaikki eivät voi parantua, vaan vaikutus voi olla joko neutraali (kiitos DNA:han tehdasasennetun tiedon ylimäärän) tai mutaatio piilevänä ei heti vaikuta lisääntymiskykyyn, jolloin luonnonvalinta "ei näe" sitä ja se jää kerryttämään vähitellen sukupuuttoon vievää virhekatastrofia. Keightley P, Lynch M (2003) Toward a realistic model of mutations affecting fitness. Evolution 57:683–685; Barrett R, et al (2006) The distribution of beneficial mutation effects under strong selection. Genetics 174:2071–2079; Bataillon T (2000) Estimation of spontaneous genome-wide mutation rate parameters: whither beneficial mutations? Heredity 84:497–501.

Mutaatiot ovat todistettavasti haitallisia ihmisille

Ihmisen geneettinen monimuotoisuus on äskettäin syntynyttä: Genetic variation recent, varies among populations Lähes 75% proteiineja koodaavien geenien mutaatioista on tapahtunut viimeksi kuluneen 5 000 – 10 000 vuoden aikana. Tämän evolutionistit, joiden teoria tunnetusti ”selittää kaiken”, sanovat johtuvan ”äskettäisten tapahtumien" voimakkaasta vaikutuksesta ihmiskunnan perimään. Heidän mukaansa 86% eurooppalaisten haitallisista (yhdessä geenissä tauteja aiheuttavista, joita on tunnistettu ihmiskunnassa jo yli 100 000) mutaatioista tapahtui viimeksi kuluneen 5 000 vuoden aikana, sillä eurooppalaisilla on niitä enemmän kuin afrikkalaisilla. Tämä johtuisi räjähdysmäisestä väestön kasvusta Euroopassa. The Human Gene Mutation Database

Dr John Sanford esittää perustellun kysymyksen

”Missä ihmisen hyödylliset mutaatiot ovat?” Responding to supposed refutations of genetic entropy from the ‘experts’ Tauteja aiheuttavia mutaatioita on ihmiskunnan perimään kertynyt jo toistasataa tuhatta, vaikka luonnonvalinta poistaa niitä jatkuvasti. Kyseessä on vain perimän tuhon ”jäävuoren huippu", sillä uusia tauteja löydetään kiihtyvällä nopeudella. Vauhdin kiihtyminen johtuu siitä, että mutaatiot vaurioittavat myös soluihin ”tehdasasennettuja” monimutkaisia korjaustoimintoja!

Miksi emme jatkuvasti näe yhä parempia vastasyntyneitä, vaan aivan päinvastoin? Jos hyödyllisiä mutaatioita on, luonnonvalinnan olisi helppo jättää mutantteja sukuaan jatkamaan ja synnytyssairaaloiden osastojen pitäisi täyttyä uusista uljaista ihmisistä? Joidenkin eurooppalaisten (esiintyy myös Afrikassa!) aikuisten kyky juoda maitoa lyhentää heidän elämäänsä jopa 3 vuodella, johtuen maidon tukkimista sepelvaltimoista. Laktoosi-intoleranssi aikuisena on normaalia, sillä Luoja on varannut maidon kasvaville lapsille ja Hän haluaa myös torjua sepelvaltimotautia. Kyky selvitä malariasta johtuu kelvottomasta hemoglobiinista. Joka viidennen länsieurooppalaisen vastustuskyky HIV:lle johtuu rikkinäisestä reseptorista. Tällaiset todella harvinaiset ”hyödylliset” mutaatiot johtuvat yleensä jonkin toiminnon rikkoutumisesta. Jos mutaatio joskus palauttaa aikaisemmin mutaation vuoksi menetetyn toiminnon, tätä tuskin kannattaa toitottaa "hyödyllisenä" mutaationa.

Ihmisen älykkyys vähenee

Perimän rappeutuminen heikentää ihmisen älykkyyttä. Myös kallon tilavuus pienenee ja aivot kutistuvat: If modern humans are so smart, why are our brains shrinking?

Aivot ovat kutistuneet 1 500 kuutiosenttimetristä 1 350:een eli tennispallon tilavuuden verran. Ei hyvältä näytä uusdarvinismin uskottavuuden kannalta.

LÄHDE: Mutations degrade inherited intelligencePEKKA REINIKAINEN, LL, tietokirjailijaPekka Reinikainen on valmistunut lääkäriksi Ranskan Montpellierissä ja toiminut käytännön lääkärinä yli 40 vuotta sekä yli 10 vuotta kuntoutuslääkärinä ja koululääkärinä. Reinikainen on toiminut kolme kautta Lääkäriliiton valtuuskunnassa ja useissa valiokunnissa sekä Kunnallislääkärit ry:n hallituksessa, Helsingin aluelääkäriyhdistyksen puheenjohtajana sekä Suomen kristillisen lääkäriseuran puheenjohtajana. Hän on myös Viron kristillisen lääkäriseuran kunniajäsen. Hän on toiminut 10 vuotta sosiaalilautakunnan, 20 vuotta Helsingin kaupunginvaltuuston ja Valtioneuvoston päihde- ja raittiusasiain neuvottelukunnan jäsenenä sekä kirkolliskokouksen jäsenenä 16 vuotta.


Tahdotko antaa palautetta blogista? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen .
Blogien kirjoittajat vastaavat itse blogiensa sisällöstä. Blogitekstit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä eivätkä välttämättä vastaa Luominen ry:n, yhdistyksen hallituksen tai hallituksen jäsenten näkemyksiä.
Lisää samasta kategoriasta « Kyrkhelg syd Evoluution suorituskyky »