lauantaina, 20. heinäkuuta 2019, klo 8.52

Onko olemassaolosi lottovoitto?

Pekka Reinikainen

Useimmat meistä ovat lotonneet. Oletko tullut ajatelleeksi, että sinun täytyisi lotota joka viikko lähes 300 000 vuoden ajan, jotta vakiorivisi voisi "tilastollisesti" voittaa? Tilasto ei takaa voittoa, koska seuraava rivi ei riipu edellisestä. Varma voitto on ostaa kaikki mahdolliset rivit samalla viikolla eli käyttää siihen noin 16 miljoonaa euroa. Ongelma kuitenkin on, että voittajia voi olla useita, etkä saakaan yksin vaikkapa 20 miljoonan pottia.

Akateeminen maailma opettaa tieteellisenä tosiasiana, että ihminen on vain eläin,

joka on ilmestynyt olemattomuudesta itse itsensä lotonneeseen maailmaan. Maailman ilmestymisen jälkeen 13,8 miljardia vuotta jatkunut pomppivien atomien lotto olisi synnyttänyt sinut sattumalta, eikä maailmankaikkeudella tai elämälläsi ole mitään tarkoitusta.

Mikä on tilastollinen todennäköisyys, että tuntemamme maailma olisi nyhjäisty tyhjästä sattumalta?

Se on yksi mahdollisuus kymmenestä, joka korotetaan potenssiin 10 potenssiin 123. Onko mahdollista kirjoittaa tämä luku, näin monta nollaa peräkkäin, auki paperille? Siis laittaa 10 potenssiin 123 nollaa peräkkäin? Tämä ei ole mahdollista, sillä tuntemassamme maailmankaikkeudessa on vain vaivaiset 10 potenssiin 80 ainehiukkasta eli näkyvän aineen määrä ei riitä maailmamme todennäköisyyttä osoittavan luvun paperille kirjoittamiseen. Muste loppuisi kesken, jos sitä yrittäisi, paperista puhumattakaan.

Tieteellinen johtopäätös on kiistaton

Tuntemamme maailma on tosiasiallisesti IHME ja tämä on totta myös ”ateistin näkökulmasta”, vaikka heidän on tunnetusti vaikea myöntää sitä ja he selittävät elämälle sopivan maailman olemassaolon ”multiversumi -teoriallaan”, joka on kuitenkin pelkkä silmänkääntötemppu. Multiversumi -teoriassa väitetään, että erilaisia maailmankaikkeuksia ”täytyy olla” 10 potenssiin 500 kappaletta ja meillä on hyvä tuuri, että olemme juuri siinä, joka mahdollistaa nykyisenkaltaisen elämän. Ei ole tieteellisesti perusteltua esittää, että erilaisia kosmoksia olisi tällainen määrä. Väite on sanoin kuvaamattoman typerä, mutta juuri siksi tietynlaiset ihmiset turvautuvat siihen.

Maailmamme on hienosäädetty elämää varten sellaisella tarkkuudella,

johon ihminen ei kojeissaan ja laitteissaan pysty. Jumalan säätämä tarkkuus on käsittämättömän suuri. Jos painovoimaa suurentaisi koko näkyvän maailmankaikkeuden mittaisella säätöasteikolla ”senttimetrin” verran, planeettamme kutistuisi herneen kokoiseksi. Elämän mahdollistavien fysiikan säätöjen tarkkuus on huomattavasti tätäkin suurempi. Lisätietoa englanniksi: Exploring the God Question 1. The Cosmos, Part 2 (Multiverses)

Myös maapallo on hienosäädetty elämää varten

Tämä edellyttää satojen, toisistaan riippumattomien, elämän olemassaolon mahdollistavien, tekijöiden samanaikaista hienosäätöä. Tilastollinen mahdollisuus, että näkyvässä maailmankaikkeudessa olisi toinen samanlainen planeetta, on häviävän pieni (olematon) eli elämän etsiminen miljardeja euroja maksavien avaruusluotainten avulla on ajanhukkaa. Sitä tehdään vain Jumalan torjumiseksi. Tällä kertaa sitä yritetään etsiä Saturnuksen kuusta. Kalliiksi tulee Jumalan torjunta, Häntä varmaan tilanne huvittaa.

Jumala on luonut soluja, jotka voivat nähdä, kuulla, haistaa, maistaa jne.

Kukaan ei tiedä, kuinka silmästä aivokuorelle tuleva sähkövirta nähdään kuvana, korvasta tuleva sähkövirta kuullaan äänenä ja makunystyröistä tuleva sähkövirta maistetaan vaikkapa vadelmana. Meillä ei ole harmainta aavistustakaan siitä, kuinka aivomme toimivat, tietoisuuden olemuksesta nyt puhumattakaan! Me voimme myös muistaa näkemämme ja kuulemamme. Muistamme ja tunnistamme myös tuhansia eri makuja. Pelkästään meidän aivojemme synapseissa on 100 miljardia miljardia (10 potenssiin 18) molekyylikytkintä eli tietoa tallentavaa muistitilaa on enemmän kuin maailmanlaajuisen Googlen tietopankeissa. Meidän Googlemme toimii lisäksi ”kaurapuurolla” jopa sata vuotta ilman paristoja tai akkuja, edes virustorjuntaa ei tarvitse ostaa erikseen.

Ihmisen solut ovat vertaansa vailla olevia tietokoneita,

jotka toimivat Jumalan suunnittelemien käyttöjärjestelmien avulla. Jumalan laatima koodikieli on mykistävän nerokas. Siihen on asennettu tiedon ylimäärä, joka mahdollistaa elämän tässä langenneessa, mutaatioita tuottavassa maailmassa, noin 10 000 vuoden ajan. Monille voi olla yllätys, että monisoluiset eläimet on tuomittu sukupuuttoon noin 10 000 vuoden kuluessa, koska luonnonvalinta ei pysty poistamaan kaikkia mutaatioita, joita kertyy piilevinä niiden perimiin. Tämä selviää J.C. Sanfordin kirjasta Eliömaailma rappeutuu. On tieteellisesti kestämätöntä väittää, että ihminen olisi ollut täällä 0,2-0,3 miljoonaa vuotta.

Akateemisen tieteen suuri, ratkaisematon mysteeri, on tämän nerokkaan solujen koodikielen ja käyttöjärjestelmien alkuperä

Jumalan rakentamaan kaksoiskierteiseen, käyttöjärjestelmiä koodaavaan koodinauhaan on pakattu jopa 12-20 päällekkäistä tiedostoa kun epigeneettinen ja histonikoodi huomioidaan. Koodeja voi olla tätäkin enemmän ja osa yksilön rakennusohjeesta on solun kalvoissa ja soluelimissä. On itsestäänselvä asia, että aineen ulkopuolinen taho on laatinut käyttöjärjestelmät ja valinnut optimaalisen koodin lukemattomien mahdollisten joukosta. Koodin arvoituksen ratkaisijalle on tarjolla 5 miljoonan dollarin palkinto: $5 Million Prize for Origin of Genetic Code

Periytyminen on solullista!

Kaikki ihmisen kasvuun, eri elimiin, 300 erilaiseen solutyyppiin, niiden toimintaan ja aivoihin liittyvät tiedostot on pakattu yhteen hedelmöittyneeseen munasoluun. Pelkästään yhden tällaisen, elämän käyttöjärjestelmän osan, tilastollinen mahdollisuus syntyä sattumalta on samaa luokkaa kuin laittaisimme koko aurinkokunnan täyteen sokeita Rubikin kuutiota pyörittäviä ihmisiä, jotka ratkaisisivat ongelman samalla sekunnilla! Väite, jonka mukaan elämä olisi syntynyt sattumanvaraisen ”yritys ja erehdys” menetelmän avulla on korkeimman luokan "tieteellistä valehtelua", jonka avulla lapset ja nuoret aivopestään ateisteiksi. Heistä 95% on jo menettänyt uskonsa Raamatun arvovaltaan, koska koulut ja 95% seurakunnistakin opettavat uusdarvinismia.

Made in Heaven,

valmistettu taivaassa, on kirjoitettu kaikkiin luomakunnan tuotteisiin! Ihmisen tietoisuus on tietysti tieteen mysteereistä suurin. Me olemme muutakin kuin olemattomuudesta itsestään ilmestyneitä biologisia koneita, joiden ainoa syy olla olemassa olisi perimämme monistaminen. Lääketieteen professori ja aivojen sähköisen toiminnan tutkimisesta Nobelilla palkittu Andrew Huxley sanoi ennen kuolemaansa vuonna 2012, että hän ei voi olla ateisti, koska ihmisen tietoisuudelle ei ole tieteellistä selitystä. Ihmisaivojen vertaisen tekoälyn rakentaminen on toivotonta, sillä tietoisuutemme on peräisin Jumalalta, joka teki maan tomusta ihmisen ja puhalsi hänen sieraimiinsa elämän hengen (1.Moos.2:7). Maan tomu ei ryhdy itsestään ajattelemaan, sillä Jumala on suunnitellut kemian ja fysiikan siten, että tämä ei ole mahdollista. Jumala on varannut itselleen yksinoikeuden luomiseen.

Miksi ihmiset ovat sokeita ilmeiselle totuudelle?

Kyseessä on ihmisen tietoinen valinta, josta hän joutuu tilille. Jokainen kantaa itse vastuun valinnoistaan, koska meille on annettu vapaa tahto. Et voi puolustautua sanomalla: "Käärme petti minut ja minä söin" (1.Moos.3:13). Ihmiset ”rakastavat pimeyttä” (Joh.3:19). He eivät kuuntele Totuutta, koska eivät halua kuulla.

Jeesus kertoo Luukkaan evankeliumissa rikkaasta miehestä Tuonelan vaivoissa. Rikas mies pyysi Aabrahamia, joka helmassaan lohdutti köyhää Lasarusta, lähettämään Lasaruksen takaisin maailmaan varoittamaan veljiään, etteivät he joutuisi samaan vaivan paikkaan (Luuk.16:19-31). Jeesus kertoo, mitä Aabraham vastasi rikkaalle miehelle: Heillä on Mooses ja profeetat; kuulkoot niitä. Rikas mies ei Aabrahamin vastaukseen tyytynyt, vaan totesi: Ei, isä Aabraham; vaan jos joku kuolleista menisi heidän tykönsä, niin he tekisivät parannuksen. Mutta Aabraham sanoi hänelle: Jos he eivät kuule Moosesta ja profeettoja, niin he eivät usko, vaikka joku kuolleistakin nousisi ylös. Jeesus, Mooses, profeetat, psalminkirjoittajat, apostolit ja Uuden testamentin kirjoittajat uskoivat, että Raamattu ja myös sen 11 alkulukua ovat totta ja myös tarkkaa maailman historian kuvausta. Siksi myös sinun on valittava uskotko kuten he vai luotatko alati muuttuvaan lipevään liberaaliteologiaan, joka puhuu käärmeen suulla: Onko Jumala todellakin sanonut?

Usko on Jumalan nöyrille antama lahja

Siitä meidän sopii kiittää joka hetki ja kaikissa olosuhteissa. Paavali kirjoittaa korinttolaiskirjeen 5. luvussa: Sillä tämä hetkisen kestävä ja kevyt ahdistuksemme tuottaa meille iankaikkisen ja määrättömän kirkkauden, ylenpalttisesti, meille, jotka emme katso näkyväisiä, vaan näkymättömiä; sillä näkyväiset ovat ajallisia, mutta näkymättömät iankaikkisia.

Jumalan luomistyöstä voit lukea lisää Kysymyksiä ja vastauksia luomisesta -kirjasta

Nykyisessä luopumuksen ajassa on erityisen tärkeää puolustaa uskoa myös tieteellisesti, sillä pelkkä tunteisiin perustuva usko ei kestä koetuksissa. Koetukset ovat todellisia. Meitä koetellaan siksi, että Jumala haluaa tietää, mitä sydämissämme on (5.Moos.13:3). Luomiseen uskominen on tieteellistä, mutta alkuperätiede on pelkkää epätieteellistä filosofointia, jonka ainoa tarkoitus on torjua Jumalan olemassaolo.

Sudet ovat tänä päivänä tunkeutuneet seurakuntiin

ja erityisesti niiden lapsi- ja nuorisotyöhön lammasten vaatteissa eksyttääkseen, jos mahdollista, valitutkin. Moderneissa "akateemista hovikelpoisuutta" tavoittelevissa seurakunnissa Jeesuksesta tehdään murhaaja, joka olisi luonut ihmisen tappamalla erilaisia koekappaleita lähes neljän miljardin vuoden ajan. Lopulta Jeesus olisi onnistunut kyhäämään kasaan ihmisen sieluttomasta apinaihmisestä. Kuolema olisi näiden susien mukaan ollut luomisen työkalu. Kuoleman ”sangen hyvään” (1.Moos.1:31) luomakuntaan tuonut syntiinlankeemus olisi vain myytti. Jos näin opetetaan, mihin sitten syntien sovittajaa ja kuoleman voittajaa enää tarvitaan? Näiden susien ”opetus” on vain uusi sovellus käärmeen houkutuksesta.

Raamatussa todetaan näistä susista:

He ovat hylänneet Herran sanan, mitä heillä on viisautta?” Jos jokainen sukupolvi kirjoittaisi Raamattunsa uudelleen senhetkiseen tieteelliseen ”totuuteen” perustuen, mitähän Raamatusta mahtaisi olla jäljellä? Tämän vuoksi on tärkeää, että me, jotka pidämme kiinni Jumalan muuttumattomasta sanasta, ja jotka tunnemme Jeesuksen ja kuulemme Hänen äänensä, torjumme päättäväisesti tämän Raamatun luotettavuuden kyseenalaistavan julistuksen. Lapsilla ja nuorilla on oikeus kuulla myös toinen näkökulma ennen kuin ateistit ja heidän myötäjuoksijansa, teistiset evolutionistit, ovat valaneet lasten maailmankäsityksen betoniin. Tämä tapahtuu nopeasti, sillä jo 12 vuoden ikäiset on menetetty eli lasten perusteltuihin kysymyksiin on vastattava sitä ennen. Tärkeä työkalu tässä on Luominen -lehti.

IHMISEN SUKUPUU MENI TAAS UUSIKSI

Vain hyväuskoiset hölmöt rakentavat ihmiskäsityksensä tieteen ”varmojen” tutkimustulosten juoksuhiekalle. He eivät huomaa, kuinka ihmisen sukupuu menee uusiksi jopa vuosittain. Tällä kertaa kreikkalaisesta luolasta olisi löytynyt 0,21 miljoonaa vuotta vanha Homo sapiensin kallon palanen: Piece of skull found in Greece ‘is oldest human fossil outside Africa’ Onko se ihminen - vai ei - ja onko kallonpalan ”ikä” määritetty uskottavasti - ovat tietysti täysin avoimia kysymyksiä. Jos ihmisiä on ollut planeetallamme 0,21 miljoonaa vuotta, luurankoja olisi pitänyt jäädä vähintään 8 miljardia kappaletta – missä ne ovat? Siitä puhumattakaan, että perimään väistämättä kertyvät piilevät mutaatiot olisivat vieneet nämä ihmispolojen populaatiot sukupuuttoon jo monta kertaa 0,21 miljoonan vuoden aikana.

MINDFULNESS = BUDDHISMI = PSYKOOSI

On hienoa, että suurimassa päivälehdessämme on välillä varsin hyviä artikkeleita (11.7): Meditointi voi myös karkottaa mielenrauhan - se saattaa joskus tuottaa pelkoja, yliherkkyyttä ja vieraantumisen tunteita - tietoinen läsnäolo ei aina tuota vain mielenrauhaa ja mukavia tuntemuksia - joissain harvoissa tapauksissa meditointi johti jopa psykoosiin - säännöllisesti meditoivista useampi kuin joka neljäs on kokenut harjoituksen aikana jotakin erityisen epämiellyttävää, kuten pelkoa, ahdistusta tai tunteiden ja ajatusten vääristymistä” Unpleasant meditation-related experiences in regular meditators: Prevalence, predictors, and conceptual considerations

Mindfulnessin pimeistä puolista pitäisi puhua

Meditaatio voi olla jopa pelottava kokemus. Olen aikaisemmin todennut, että kalliit mindfulnesskurssit eivät myöskään lisää yrityksen tuottavuutta ja henkilöstön innovatiivisuutta, vaan aivan päinvastoin. Tämä on tietysti ilmeistä ilman tutkimuksiakin, sillä käynti hinduismia ja buddhismia harrastavissa maissa kertoo totuuden näiden uskontojen vaikutuksista yhteiskuntaan.PEKKA REINIKAINEN, LL, tietokirjailijaPekka Reinikainen on valmistunut lääkäriksi Ranskan Montpellierissä ja toiminut käytännön lääkärinä yli 40 vuotta sekä yli 10 vuotta kuntoutuslääkärinä ja koululääkärinä. Reinikainen on toiminut kolme kautta Lääkäriliiton valtuuskunnassa ja useissa valiokunnissa sekä Kunnallislääkärit ry:n hallituksessa, Helsingin aluelääkäriyhdistyksen puheenjohtajana sekä Suomen kristillisen lääkäriseuran puheenjohtajana. Hän on myös Viron kristillisen lääkäriseuran kunniajäsen. Hän on toiminut 10 vuotta sosiaalilautakunnan, 20 vuotta Helsingin kaupunginvaltuuston ja Valtioneuvoston päihde- ja raittiusasiain neuvottelukunnan jäsenenä sekä kirkolliskokouksen jäsenenä 16 vuotta.


Tahdotko antaa palautetta blogista? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen .
Blogien kirjoittajat vastaavat itse blogiensa sisällöstä. Blogitekstit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä eivätkä välttämättä vastaa Luominen ry:n, yhdistyksen hallituksen tai hallituksen jäsenten näkemyksiä.