maanantaina, 30. marraskuuta 2020, klo 13.11

Perimän monimutkaisuus ällistyttää

Pekka Reinikainen

Valtava GTEx tutkimus kumoaa darvinismin

Tutkija Robert Carter toteaa, että perimä on mykistävän upea näyttö Jumalan nerokkuudesta. Sen toiminnan ymmärtäminen on työlästä kahdesta syystä. Ensinnäkin perimän ohjelmoinnin nerokkuus menee yli ihmisen ymmärryksen. Insinöörit eivät pysty samaan ja yritykset avata edes joitakin sen salaisuuksista ovat vaatineet valtavia resursseja. Toisaalta evoluution väitetty mekanismi on äärimmäisen yksinkertainen ja on sokeuttanut silmät perimän äärettömältä monimutkaisuudelta. Ei ole haluttu hyväksyä tosiasioita, koska tällöin evoluution mekanismi paljastuisi toimimattomaksi. Paljastuu, että evoluutio on jälleen kerran toiminut tieteellisen tutkimuksen jarruna!

Nyt, lähes kaksi vuosikymmentä ihmisen perimän koodin avaamisen jälkeen, valtavan GTEx -hankkeen tulokset on julkaistu. Nimi tulee englannin kielestä: Genotype Expression Project. Kymmenen vuotta kestäneessä hankkeessa tutkittiin perimän erojen vaikutusta RNA:n tuotantoon, ilmiasuun ja sairauksiin. Tarkasteltiin sukupuolesta, ihon väristä, kudos- ja solutyypistä johtuvia eroja.

Löydettiin Raamatussa kuvattuun maailmaan sopiva aarreaitta 

Perimä ei ollutkaan ennakko-odotusten mukainen, vaan niin monimutkainen, että tuli ilmeiseksi, että huippuäly on sen suunnitellut.

Kun 1990-luvulla ihmisen perimän tutkimukseen käytettiin 3 miljardia dollaria,

väitettiin että tämän jälkeen kaikki sairaudet voitaisiin parantaa. Tämä haave on nyt haihtunut täydellisesti. Väitettiin myös, että perimän toiminnan salaisuus paljastuisi, kunhan vain saisimme selville kromosomien DNA-koodin. Mutta hankkeen valmistuttua vuonna 2003 selvisi, että kyseessä oli vuosisadan suurin harhakuvitelma. Perimä osoittautui paljon monimutkaisemmaksi kuin evolutionistien villeimmätkin kuvitelmat. Jumalan nerokkaan insinööritaidon luomaa, valtavaa neliulotteista monimutkaisuutta päästiin vasta aavistelemaan.

Sukupolvi sitten tiedemaailma julisti totuutena yksi geeni – yksi proteiini hokemaa 

Perimä on kuitenkin monimutkainen tietojärjestelmä, jossa sama koodikirjain voi osallistua, tarpeesta riippuen, 12-20 eri toimintoon. Tästä syystä ihmisen 23 000 ”geenillä” voidaan tuottaa satoja tuhansia erilaisia proteiineja. Tämä jättiyllätys mykisti tutkijat.

ENCODE-hanke oli ensi yritys ymmärtää perimän monimutkaisuutta 

Nimi tulee englannin sanoista Encyclopedia of DNA Elements. Tutkijoille selvisi, että jokainen DNA-koodin kirjain osallistuu keskimäärin kuuteen eri RNA-tuotteeseen, ja että suurin osa DNA:sta on toimivaa. Tieto on pakattu proteiineja koodaavien jaksojen päälle eli saman jakson osat ohjelmoivat samanaikaisesti useita toimintoja.

Tästä seurasi armoton kiista. Miksi? Havainto kaatoi kertarysäyksellä, evoluutiota tukeneen kulmakiven eli oppilauseen, jonka mukaan 98% DNA:sta on evoluutiopolun varrelta sinne kertynyttä ”roskaa”. Uusdarvinistit olivat hokeneet tätä mantraa 1970-luvulta lähtien, mutta ENCODE:n tuloksia ei voinut ohittaa olankohautuksella.

GTEx hanke

Hankkeessa tutkittiin 838 elinluovuttajan 52 kudostyyppiä. Tulokset julkaistiin Science –tiedelehdessä 11.9.2020. Niistä selvisi, että monimutkaiset piirteet ja sairaudet liittyvät useimmiten DNA-jaksoihin, jotka eivät koodaa proteiineja vaan säätelevät solun toimintoja. Perimässä on toisin sanoen paljon vaihtelua, mutta sen merkitys on pääosin tuntematon. On hyvä muistaa, että proteiineja koodaamatonta DNA:ta pidettiin pelkkänä roskana vielä pari vuotta sitten, mutta nyt tiedetään, että "roska" on elintärkeää.

Muutamia keskeisiä tuloksia

Geenejä hallitaan usein kaukaa ja tässä järjestelmässä on paljon vaihtelua. Vieläkin suurempi yllätys oli, että keskivertogeenillä oli useita vaikutuksia. Jumala on toisin sanoen ohjelmoinut geeneihin mahdollisuuden valtavaan monimuotoisuuteen.

Eri kudoksille tyypillisiä eroja RNA:n tuotannossa tuli myös esille. Aivokudoksessa tuotetaan eri RNA:ta kuin muualla ja tämä vaihtelee lisäksi erilaisissa aivokudoksissa.

Alleelit eivät aina ilmene samalla tavalla. Alleelit ovat saman geenin vaihtoehtoisia ilmentymiä, joilla on kromosomissa sama paikka eli tuotettu RNA voi olla jotakin aivan muuta.

Tutkija Melissa Wilson totesi, että ainakin yhdessä kudoksessa puolet geeneistä tuottivat, sukupuolesta riippuen, eri RNA:ta.

Demanelisin tutkijaryhmä havaitsi, että elinikää säätelevien telomeerien pituus liittyy alttiuteen saada sairauksia.

Johtopäätöksiä

Tämän valtavan ja kalliin tutkimuksen tuloksia kannattaa tutkia. Perimän monimutkaisuus kyseenalaistaa uusdarvinistisen evoluution. Siksi siihen ei haluttu syventyä, vaan DNA leimattiin roskaksi. Haaveet sairauksien hallitsemisesta ihmisjärjellä haihtuivat, kun DNA osoittautui liian kovaksi pähkinäksi. Sen valtavan tietopankin ja käyttöjärjestelmän yhä tuntematonta avaruutta voidaan toistaiseksi katsoa vain kaukoputkella. On enemmän kuin ilmeistä, että Jumala muovasi Aadamin maan tomusta. Maan tomu ei muovannut Aadamia ja Eevaa.

LÄHDE: The human genome is amazingly complex

ROKOTEVASTAISUUS VOI AIHEUTTAA TARPEETTOMIA KUOLEMIA

Kristityille levitetään kauhukertomuksia rokotteista

Muistutan aluksi asiaa käsittelevästä artikkelistamme: Koronarokote ja lääkärin varoitus.

Tämän lisäksi on kohistu sikiökudosten käytöstä

Laboratorioissa on vuosikymmeniä käytetty erilaisia ihmiskudosviljelmiä tutkimustyössä. Tämä on ymmärrettävästi tarkoituksenmukaisempaa kuin eläinkudosten käyttö. Vain ihmiskudosta käyttämällä voidaan testata, aiheuttaako rokote vaurioita ihmisen soluille eli onko se turvallinen.

Nyt esiin on nostettu MRC-5 solulinja

Mikä tämä kohuttu MRC-5 solulinja oikein on, selviää seuraavasta: Human Fetal Lung Fibroblast Cells (MRC-5 Line)

Englanniksi: The MRC-5 cell line is commonly utilized in vaccine development, as a transfection host in virology research, and for in vitro cytotoxicity testing. Initiated in September 1966 by J. P. Jacobs, the cell line was derived from the human lung tissue of a 14-week-old male fetus aborted from a 27-year-old woman.

Ja sama asia suomeksi: Tätä, jo 54 vuotta vanhaa, solulinjaa on käytetty yleisesti rokotteiden turvallisuutta arvioitaessa. Rokotekandidaattia laitetaan soluviljelmän soluihin ja katsotaan, onko se turvallista eli aiheutuuko soluviljelmän soluihin vaurioita. Jos niitä ei tule, rokotetta voi turvallisesti ruiskuttaa ihmisiin. Tämä, vuonna 1966 abortissa menehtynyt ihminen - en tiedä oliko kyseessä keskenmeno vai jostakin muusta syystä tehty abortti (aborttihan oli vielä tuolloin laiton) - on pelastanut kudoksillaan miljoonien ihmisten hengen, mahdollistamalla turvalliset rokotteet!

On erittäin valitettavaa, että ihmisiä pelotellaan julistamalla kauhukertomuksia rokotteista. Seurauksena on satoja kuolleita, kun rokotuksia laiminlyödään. Otan itse rokotteen heti kun se on mahdollista. Jos siitä aiheutuu kipua ja punoitusta olkavarteen, kärsin sen mielelläni suojatakseni lähimmäisiäni taudilta, joka tappaa 25 % yli 70-vuotiaista ihmisistä.

KUINKA TOTUUS TORJUTTIIN

Keskeisiä keinoja on kaksi; pilkka ja pelottelu.

Pilkka

Kun Raamatussa ilmoitettua historiaa yritettiin kumota Ranskan vallankumouksen jälkimainingeissa, ihmisjärki nostettiin Jumalan paikalle. Raamatun ilmoituksen tilalle oli kehitettävä ihmisen keksimä tarina maailmasta, joka olisi luonut itsensä luonnon lakien avulla. Aine olisi vuosimiljoonia jatkuneen yrityksen ja erehdyksen tuloksena aikaansaanut ihmisen.

Koska tätä ilmeisen väärää väitettä ei pystytä tieteellisesti todistamaan oikeaksi, kaikki tähän valheeseen kohdistuva arvostelu vaiennettiin toisinajattelijoita pilkkaamalla ja estettiin heidän pääsynsä opetustehtäviin ja tärkeisiin virkoihin. Samalla lyötiin lukkoon, mitä on lupa ajatella, mitä saa tutkia ja mikä on julkaisukelpoista. Tämä taktiikka toimii niin tehokkaasti, että sitä käytetään edelleen.

Pelottelu

Jos joku uskaltaa siteerata Raamattua, ja ilmoittaa uskovansa, että teksti on Jumalan sanaa, joutuu poliisikuulusteluun ja jopa vuosiksi vankilaan. Ilmapiiri on muuttunut nopeasti nykyisen pelottelun tuloksena. Enää vain muutama uskova sanoo julkisesti mielipiteensä ja kirkon opetus on mukautunut maailman menoon. Kirkosta on onnistuneesti tehty vaaraton perinneyhdistys, joka puuhastelee sosiaalitoimen sektorilla, marssii Pride -kulkueessa ja keskittyy pelastamaan luontoa. Tämä ei ole aiheuttanut parijonoa kirkon ovien taakse, vaan Raamatun hylänneet seurakunnat vuotavat kuin seula, kolmen prosentin vuosivauhtia. Ranskan vallankumouksen vaikutus on vain voimistunut.

Kadonnut on totuus ja hävinnyt heidän suustansa (Jer.7:28)PEKKA REINIKAINEN, LL, tietokirjailijaPekka Reinikainen on valmistunut lääkäriksi Ranskan Montpellierissä ja toiminut käytännön lääkärinä yli 40 vuotta sekä yli 10 vuotta kuntoutuslääkärinä ja koululääkärinä. Reinikainen on toiminut kolme kautta Lääkäriliiton valtuuskunnassa ja useissa valiokunnissa sekä Kunnallislääkärit ry:n hallituksessa, Helsingin aluelääkäriyhdistyksen puheenjohtajana sekä Suomen kristillisen lääkäriseuran puheenjohtajana. Hän on myös Viron kristillisen lääkäriseuran kunniajäsen. Hän on toiminut 10 vuotta sosiaalilautakunnan, 20 vuotta Helsingin kaupunginvaltuuston ja Valtioneuvoston päihde- ja raittiusasiain neuvottelukunnan jäsenenä sekä kirkolliskokouksen jäsenenä 16 vuotta.


Tahdotko antaa palautetta blogista? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen .
Blogien kirjoittajat vastaavat itse blogiensa sisällöstä. Blogitekstit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä eivätkä välttämättä vastaa Luominen ry:n, yhdistyksen hallituksen tai hallituksen jäsenten näkemyksiä.