torstaina, 2. marraskuuta 2017, klo 8.31

Piittaamaton YLE valehtelee toistuvasti

Pekka Reinikainen

Lääkäreitä on puhuttanut YLE:n röyhkeä tyyli markkinoida kannabista turvallisena lääkkeenä ja toimittajien ammattitaidoton tyyli kritisoida lääkäreiden toimintaa. Vaarana on, että potilaat lopettavat lääkityksiään ja ryhtyvät käyttämään kannabista. Professori Eija Kalso varoitti ohjelmassa kannabiksen vaaroista, mutta varoitukset sensuroitiin pois. Kalso kommentoi: "Veronmaksajat yllä­pi­tävät Yleis­ra­diota, jon­ka pi­täisi tar­jota kansa­lai­sille puoluee­tonta ja tosia­sioihin perus­tuvaa tie­toa tär­keistä asioista, ku­ten tervey­destä. Vii­me vii­kolla Ylen uskot­tavuus kär­si kak­si ker­taa, se­kä MOT- (mie­len­ter­vey­den/luu­lo­sai­rauden lääke­hoi­dosta) et­tä Uu­si akuutti (hy­vä/paha lääke­kan­nabis) -ohjel­missa".

YLE:n toimittajat ajavat omia poliittisia päähänpistojaan asiantuntijoista piittaamatta

Pahemmaksi asia menee, kun myös tiedettä vääristellään ja oikaisuvaatimuksille viitataan kintaalla. Kirjoitin blogissani 19.10 kuinka tietokirjailija Jussi Viitala väittää (17.10), että ”evoluutio on luonnon laki” (lähde). Hänen mukaansa ”evoluution periaate on pitänyt pintansa ja todistusaineisto on kasvanut niin musertavaksi, ettei sitä millään saivartelulla enää voi kumota”. Viitala toteaa, että ”elämän suunnittelija ei ole suunnitellut mitään”.

Silmän ”huono” suunnittelu vahvistaisi tämän väitteen.

”Minkä takia piti laittaa verkkokalvon päälle vielä hermosäikeiden, verisuonten ja hermoganglioiden sekamelska sotkemaan ja hämärtämään näkymiä?”. Tämän vanhentuneen väitteen olemme kumonneet artikkelissa Silmän hienosäätö ”takaperin” on elintärkeää värien näkemiselle On pelottavaa, että tietokirjailija ei tiedä miten silmä toimii!

Lähetin allaolevan oikaisuvaatimuksen YLE:lle, josta vastattiin pelkällä hiljaisuudella:

Arvoisa toimitus

Tietokirjailija Jussi Viitala väittää (17.10), että ”evoluutio on luonnon laki” (linkki). Hänen mukaansa ”evoluution periaate on pitänyt pintansa ja todistusaineisto on kasvanut niin musertavaksi, ettei sitä millään saivartelulla enää voi kumota”. Viitala toteaa, että ”elämän suunnittelija ei ole suunnitellut mitään”.

Hän esittää, että silmän ”huono” suunnittelu vahvistaisi tämän väitteen.

Viitala kysyy: ”Minkä takia piti laittaa verkkokalvon päälle vielä hermosäikeiden, verisuonten ja hermoganglioiden sekamelska sotkemaan ja hämärtämään näkymiä?”.

Viitalan kysymys on sekä väärä että vanhentunut

Viitala ei näytä seuranneen aikaansa. "Hermosäikeet ja gangliot" muodostavat eräänlaisen valokuitukaapeliston, joka terävöittää sisään tulevasta valosta värit ja muut solut muodostavat aistinsolujen informaatiosta 20 valotiedon esikäsittelykanavaa, jotka ovat näkemiselle välttämättömiä. Aistinsolut on lisäksi asennettu hermoverkon "alle", jotta retinan pigmenttiepiteelin solut voivat huoltaa niitä. Katsottaessa aistinsolujen herkät levyt täytyy uusia, koska ne käsittelevät miljardi fotonia sekunnissa.

Uutinen antaa täysin väärän kuvan silmän toiminnasta. Silmä ei ole mikään "kamera" vaan "ikkuna, josta aivot ikään kuin katselevat ulos".

Parhain terveisin
Pekka Reinikainen LL

On järkyttävää, että YLE saa sekä valehdella tieteestä
että pilkata Jumalaa veronmaksajien rahoilla kaikessa rauhassa ja johtaa pahaa aavistamattomia kansalaisia harhaan tärkeissä tieteellisissä kysymyksissä. Oikaisuille he viittaavat kintaalla, kuten myös kirurgi Mikko Tuulirannan kokemukset osoittavat. Niistä kerrotaan Luominen-tiedelehden seuraavassa numerossa.

Kaiken tämän jälkeen näiden viherateistien, veronmaksajien kustantamilla suojatyöpaikoilla sanailevien, yhden asian toimittajien on turha pilkaten kysellä, miksi älykkääseen suunnitteluun uskovat eivät julkaise havaintojaan tiedejulkaisuissa. Darvinistinen sensuuri estää sen. On äärimmäisen huolestuttavaa, jos toimittajat ryhtyvät tee-se-itse asiantuntijoiksi! Jos haluat seurata tieteellistä tutkimusta, sinun kannattaa tilata Luominen-tiedelehti, missä kunnia annetaan Sattuman sijasta Suunnittelijalle ja kriittinen suhtautuminen maailmaa hallitsevaan paradigmaan on mahdollista.

Linkin alla olevassa ohjelmassa
kerron, mitä silmänpohjan nerokkaasta suunnittelusta nykyään tiedetään: http://www.tv7.fi/vod/player/58986/


Suomalaisista yli 70% kuuluu kristillisiin seurakuntiin

On hämmästyttävää, että YLE saa kaikessa rauhassa pilkata kristinuskoa ja Jumalaa. Seuravassa muutamia näytteitä, joilla toimittajat viihdyttävät ateistikollegoitaan.

Siskonpeti

Siskonpeti, Kolmas kausi alkaa 21.9.2017! Aika on vihdoin koittanut ja siskot ovat heränneet kauneusuniltaan tyrmäävämpinä, kiusallisempina ja vaarallisempina kuin koskaan aiemmin. Palkittu sketsisarja Siskonpeti tekee paluun 21. syyskuuta. 3. tuotantokaudella ravistellaan isoja teemoja kuten usko, toivo, rakkaus ja isänmaa. Sarjaa tähdittävät Pirjo Heikkilä, Niina Lahtinen, Krisse Salminen, Sanna Stellan, Jarkko Niemi sekä Joonas Nordman. Ohjaajat: Anna Dahlman ja Jesse Jokela. Tuottajat: Julia Jokinen ja Jenni Säntti. Musiikki: Katja Lappi. Tuotanto: Yellow Film & TV. Siskonpedin käsikirjoittaja Anna Dahlman

Siskonpeti, Jakso 6: Usko | linkki | 22 min

Kausi 3, 6/10. Usko. Puhetta Jeesuksesta ja talousosaston kuumista miehistä. Pääosissa Pirjo Heikkilä, Niina Lahtinen, Krisse Salminen, Sanna Stellan.

Siskonpeti, Jakso 9: Kuolema | linkki | 22 min

Kausi 3, 9/10. Kuolema. Lesken lohdutusta ja treffit Tuonelan virralla. Pääosissa Pirjo Heikkilä, Niina Lahtinen, Krisse Salminen, Sanna Stellan.

Siskonpeti, Jakso 7: Sielu | linkki | 24 min

Kausi 1. 7/12. Sielu-jaksossa ollaan todella läsnä, uskotaan horoskooppeihin ja otetaan yhteys enkelimarsuun. Pirjo Heikkilä, Niina Lahtinen, Krisse Salminen, Sanna Stellan, Joonas Nordman ja Jarkko Niemi. (U).

Uutisia

Asiallinen uutispätkä | linkki

Uutispätkässä käydään Suomen luterilaisimmassa kunnassa Perhossa.

Piispa Irja Askola “Tanssien siviliin” pätkä alussa uutisten yhteenvedossa | linkki | 7 min

Tämä oli myös valtakunnanuutisissa TV.ssä klo.18.00 mutta ilmeisesti otettiin pois koska löytyi enää Uudenmaan uutisista.

Aikaisemmin TV:ssä lähetettyä YLE-pilkkaa vielä netissä: linkki


Tulevia tapahtumia - Pekka Reinikainen puhuu

  • Helsingin Munkkiniemen kirkossa Eutanasiasta tiistaina 7.11 kello 18
  • Munkkivuoren kirkon esirukousillassa tiistaina 14.11 kello 19
  • Espoon Helluntaiseurakunnassa, Merivirta 3 B, 3. kerros tiistaina 21.11 kello 18
  • Espoon Matinkylässä Kaivoyhdistyksessä yhdessä Martin Stenbergin kanssa, Matinkatu 22, lauantaina 25.11 kello 13


PEKKA REINIKAINEN, LL, tietokirjailijaPekka Reinikainen on valmistunut lääkäriksi Ranskan Montpellierissä ja toiminut käytännön lääkärinä yli 40 vuotta sekä yli 10 vuotta kuntoutuslääkärinä ja koululääkärinä. Reinikainen on toiminut kolme kautta Lääkäriliiton valtuuskunnassa ja useissa valiokunnissa sekä Kunnallislääkärit ry:n hallituksessa, Helsingin aluelääkäriyhdistyksen puheenjohtajana sekä Suomen kristillisen lääkäriseuran puheenjohtajana. Hän on myös Viron kristillisen lääkäriseuran kunniajäsen. Hän on toiminut 10 vuotta sosiaalilautakunnan, 20 vuotta Helsingin kaupunginvaltuuston ja Valtioneuvoston päihde- ja raittiusasiain neuvottelukunnan jäsenenä sekä kirkolliskokouksen jäsenenä 16 vuotta.


Tahdotko antaa palautetta blogista? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen .
Blogien kirjoittajat vastaavat itse blogiensa sisällöstä. Blogitekstit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä eivätkä välttämättä vastaa Luominen ry:n, yhdistyksen hallituksen tai hallituksen jäsenten näkemyksiä.