lauantaina, 10. helmikuuta 2024, klo 20.26

Teistinen evoluutio

Pekka Reinikainen

Teistinen evoluutio, jonka mukaan Jumala olisi luonut evoluution avulla, hallitsee lähes kaikkia kristillisiä seurakuntia. Se tuhoaa Raamatun arvovallan sataprosenttisesti. Mikä pahempaa, se mitätöi myös evankeliumin.

Ateismin tehokkain levittäjä

Teistinen evoluutio on ateistien tehokkain ase. Yhdistettynä seurakunnissa vallitsevaan liberaaliteologiaan, tuho on täydellinen. Tämä näkyy läntisen maailman kirkkojen nopeana kuihtumisena.

Liberaaliteologia kieltää sekä luomisen että lankeemuksen

Ensimmäinen Aadam muuttuu myyttiseksi hahmoksi, ja tämä tekee johdonmukaisesti myös toisen Aadamin, Jeesuksen, tarpeettomaksi.

Syntiinlankeemuksen kieltäminen poistaa lunastuksen tarpeen

Lopputuloksena on johtopäätös, joka vesittää evankeliumin voiman. Seurakunnista on tullut viihdekeskuksia, jotka keinoja kaihtamatta yrittävät pitää kiinni maksavista jäsenistään.

Armon anastajat ovat astuneet esiin

Rakkaudesta lavertelemalla julistetaan, että Jumala hyväksyy minkä tahansa tavan toteuttaa itseään. Kaikki pääsevät taivaaseen, sillä armo on pysyvässä erikoistarjouksessa.

Onko kristinuskosta jäljellä enää mitään?

Ei ole muuta kuin nimi. 

Mutta onko teistisessä evoluutiossa mitään järkeä?

Sen määritelmä on täysin absurdi: Jumala ohjaa sattumanvaraisia mutaatioita? Tässä vaiheessa pitäisi jo herätä! Mitä ihmettä tämä tarkoittaa? Heittikö Jumala noppaa luodessaan? Vai pistikö Jumala ruletin pyörimään lopputuloksesta piittaamatta ja uteliaana katsoi, minkälaisia otuksia nyt aikaansaatiin? Teistisen evoluution mekanismi on täysin mielivaltainen, voit vapaasti valita itsellesi sopivan vaihtoehdon. 

Teistinen evoluutio vapauttaa ihmisen syyllisyyden taakasta

Ihminen ei olisi enää vastuussa synnin tulosta maailmaan!

Kuka sitten on vastuussa synnin tulosta maailmaan?

Raamatun mukaan Jeesus loi tämän maailman, jossa elämme. Teistiset evolutionistit siirtävät vastuun synnin olemassaolosta Jeesuksen harteille.

Tarvitsevatko teistiset evolutionistit Jeesusta?

Eivät tarvitse, vaan heidän mielestään Jeesuksen pitäisi pyytää heiltä anteeksi sitä, että Hän loi syntiä täynnä olevan maailman!

Oletko sinä teistinen evolutionisti?

Nyt on aika ryhtyä ajattelemaan itse. Ei pidä mukautua tämän maailmanajan menoon, vaan muodostaa mielipide Jumalan sanan ilmoituksen perusteella. Mitä muuta teistisestä evoluutiosta seuraa ja miksi se on vastoin kaikkea sitä, mitä luonnontieteistä nykyään tiedetään, siitä lisää kirjassani Kuusi päivää jakaa kristityt (TV7 kustannus).PEKKA REINIKAINEN, LL, tietokirjailijaPekka Reinikainen on valmistunut lääkäriksi Ranskan Montpellierissä ja toiminut käytännön lääkärinä yli 40 vuotta sekä yli 10 vuotta kuntoutuslääkärinä ja koululääkärinä. Reinikainen on toiminut kolme kautta Lääkäriliiton valtuuskunnassa ja useissa valiokunnissa sekä Kunnallislääkärit ry:n hallituksessa, Helsingin aluelääkäriyhdistyksen puheenjohtajana sekä Suomen kristillisen lääkäriseuran puheenjohtajana. Hän on myös Viron kristillisen lääkäriseuran kunniajäsen. Hän on toiminut 10 vuotta sosiaalilautakunnan, 20 vuotta Helsingin kaupunginvaltuuston ja Valtioneuvoston päihde- ja raittiusasiain neuvottelukunnan jäsenenä sekä kirkolliskokouksen jäsenenä 16 vuotta.


Tahdotko antaa palautetta blogista? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen .
Blogien kirjoittajat vastaavat itse blogiensa sisällöstä. Blogitekstit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä eivätkä välttämättä vastaa Luominen ry:n, yhdistyksen hallituksen tai hallituksen jäsenten näkemyksiä.