maanantaina, 10. joulukuuta 2018, klo 16.04

Tiedemaailmassa on parhaillaan tapahtumassa valtava vallankumous

Pekka Reinikainen

Siitä ei suurelle yleisölle kuitenkaan kerrota juuri mitään - - vai oletko lukenut iltapäivälehtien lööpeistä, että:

"TIEDE VAHVISTAA 6000 VUOTTA SITTEN TAPAHTUNEEN LUOMISEN".

Maailman eturivin ateisteihin kuulunut Antony Flew tuli uskoon,

kun hän tutustui tieteen uusimpiin tutkimustuloksiin. New Yorkin yliopiston ateistiprofessori Thomas Nagel totesi, että Darwinin teoria on mitä ilmeisimmin väärä. Lontoossa 2016 pidetty evoluutiotutkijoiden kriisikokous uusdarvinismin pelastamiseksi veti vesiperän.

Nykyään voidaan todistaa tieteellisesti, että luominen tapahtui 6 päivässä 6000 vuotta sitten!

Todistaminen tapahtuu kokemusperäisen eli laboratoriossa toistettavan tieteen avulla. Kyseessä on operatiivinen tiede, jonka avulla rakennetaan älykännyköitä ja lähetetään tutkimuslaite Marsiin. On hyvä muistaa, että akateemiset alkuperästämme tarinoita sepittävät "tieteet", kuten kosmologia, joka ei juurikaan eroa astrologiasta ja akateeminen luomiskertomus "kosmisesta kaasupäästöstä ihmiseksi" ei ole tiedettä, vaan filosofiaa tai ehkä paremminkin komediaa. Puurot ja vellit menevät pahasti sekaisin, jos "tähtipölystä Taunoksi" -tarinaa ryhdytään markkinoimaan insinööritieteenä. Tätä kuitenkin harrastavat ne tahot, jotka pitävät "totuutta vääryyden vallassa" (Room.1:18).

Solujen tietopankki todistaa kiistattomasti, että me - - ja samoin koko muu luomakunta on ollut täällä joitakin tuhansia, mutta ei miljoonia vuosia!

Kyseessä ei enää ole mielipide alkuperästämme, vaan tosiasia. On hyvä muistaa, että totuuksia voi olla vain yksi.

Koko komeutesi tallennettiin alussa yhteen hedelmöittyneeseen soluun

Rakennus- ja käyttöohjeesi olivat tässä solussa ja sen tiedostoissa, jotka on kirjoitettu neljän "kirjaimen" avulla. Nämä kirjaimet kuvaavat neljää molekyyliä, jotka voidaan merkitä kirjaimilla A, T, G ja C. Hedelmöittyneessä munasolussa, josta lähdit kasvamaan, puolet kirjaimista tuli äidiltäsi ja toinen puoli isältäsi.

Kirjaimet muodostivat solussa 3,5 miljardin kirjaimen pituisen jonon 

Tätä kirjainten jonoa luetaan 3 kirjainta kerrallaan eli jonosta muodostetaan 3 kirjaimen mittaisia sanoja. Tämä on "puhetta", jota Jumala puhui sinut luodessaan, totesi yksi tiedemiehistä, joka tulkitsi sinun sisältämääsi tekstiä. Molekyylit A, T, G ja C eivät paperille läikkyneenä liuoksena sisällä sen enempää tietoa, kun paperille kaatunut pullollinen mustetta. Molekyylit ovat kuitenkin kuin kielen aakkosia, joista muodostetaan sanoja, joista rakentuu älykäs teksti. Jokainen ymmärtää helposti, että tällainen viesti on aina ulkopuolisen, aineettoman älyn, eli tässä tapauksessa Jumalan tuottamaa. Aineella ei ole älyä.

Onko "Jumalan kieli" älykäs valinta?

Kemia tarjoaa 1,5x10^84 vaihtoehtoa aakkosiksi. Lukumäärä on suurempi kuin maailmankaikkeuden hiukkasten määrä. Kokeilemalla yrityksen ja erehdyksen kautta tätä kieltä ei ole valittu. Kielivalinnan nerokkuus kertoo sen Älykkäästä suunnittelijasta, joka on luonut järjestelmän, joka automaattisesti kääntää perimän kielen proteiinien kielelle ja samalla oikolukee tekstin ja korjaa kirjoitusvirheet. Mitä tämä tarkoittaa, katso: Nobel darvinismin nollaamisesta

Miten kymmenien eri elinten ja satojen erilaisten solujen tarvitsema tieto on saatu pakatuksi näin pieneen tilaan?

Hedelmöittynyt munasolu erottuu juuri ja juuri paljaalle silmälle. Sinut on rakennettu siitä jakautuneista 37 000 miljardista solusta, joista on tehty kymmeniä eri elimiä. Miten Jumala on ratkaissut tiedostojen pakkaamisen? Nämä asiat on tieteellinen tutkimus selvittänyt viime vuosina. Ratkaisu yllätti kaikki. Tiedostot on pakattu päällekkäin! - - Kun kirjainten jonosta lähdetään ensimmäisestä kirjaimesta liikkeelle, saadaan yli tuhat miljoonaa kolmikirjaimista sanaa. Eräs tutkija keksi seuraavaksi lähteä muodostamaan kolmikirjaimisia sanoja seuraavasta kirjaimesta. Näin avautui uusi viesti. Voisiko lukemisen aloittaminen kolmannesta kirjaimesta avata taas yhden tiedoston? - - Kyllä, näin kävi.

Ei tämä ahtaajan urakka vielä tähän loppunut!

Hepreaa luetaan vastakkaiseen suuntaan, oikealta vasemmalle. Entäpä jos solun tiedostoa luettaisiin myös tähän suuntaan? Järkytys oli suuri, kun sieltä avautui kolme kappaletta miljardista sanasta koostuvaa tiedostoa lisää!

Mutta DNA:han on kaksoiskierre - - entäpä jos?

DNA muistuttaa vetoketjua, jossa on kaksi kappaletta 3,5 miljardin kirjaimen jonoa molemmin puolin. Toiselta puolelta löydettiin 6 kappaletta miljardin sanan tiedostoja lisää. Koska vetoketjun hampaat määräytyvät aina vastinhampaan mukaan, A on aina T:tä vasten ja C on G:tä vasten, päällekkäisiä tiedostoja voi olla peräti 12 kappaletta eli yksi kirjain voi ottaa osaa 12 eri tiedostoon! Jos kirjaimet olisivat silmille näkyviä ja teksti laitettaisiin kirjojen muotoon, hedelmöittynyt munasolu sisältäisi kilometrin mittaisen kirjajonon eli yhtä paljon kuin keskivertokirjastossa on kirjoja. Hedelmöittyneen munasolun DNA-rihma on runsaan metrin mittainen. Koko elimistösi sisältämä DNA-rihma ulottuisi maapallolta aurinkoon ja takaisin 30 kertaa! Kaikki Googlen tiedostot voisi varastoida sinun sisältämääsi DNA-nauhaan.

Luomakunnan ulkopuolelta tullut älykäs viesti on tosiasia - - sitä on turha etsiä teleskoopilla kosmoksesta, sillä se löytyy mikroskoopilla solusta

Tiedemiesten tuoreet tutkimustulokset ovat vahvistaneet, että älykäs luominen on kiistaton tosiasia. Sitä se on tietysti aina ollut, mutta nyt asia on selvinnyt myös toistettavan tieteen avulla ja hallussamme on Tekijän kirjallinen todistus, joka on kirjaimellisesti pätevä. Vain Jumala pystyy pakkaamaan 12 tiedostoa päällekkäin. Kivetkin huutavat tästä tutkimustuloksesta. Microsoftin Bill Gates totesi, että DNA on kuin tietokoneohjelma, mutta paljon paljon monimutkaisempi kuin mitä Microsoft pystyy tekemään.

Milloin tämä DNA:n sisältämä yli-inhimillisen nerokas tietokoneohjelma on koodattu?

Vastaus on helppo ja jokainen voi ymmärtää sen vaivatta. Se selviää tiedostoon kertyneiden kopiointivirheiden määrästä. Aina kun solu jakautuu, tiedostot kopioidaan. Se tapahtuu kirjain kerrallaan, aivan kuin antiikin aikaan, kun rabbit kopioivat kirjoituksia huolellisesti. Solussa kopioinnin suorittavat monimutkaiset pienoiskoneet huimalla nopeudella, jopa 1000 kirjainta sekunnissa. Koneet ovat upeita, mutta ne kopioivat joka miljoonannen kirjaimen väärin tässä langenneessa maailmassa, joka ei enää ole ”sangen hyvä” (1.Moos.1:31). Kertyvät kopiointivirheet pysäyttäisivät kaiken elämän nopeasti, ellei soluihin olisi asennettu yllä mainittuja tekstin oikoluku- ja korjauskoneita. Niiden työ ei kuitenkaan ole 100% täydellistä, koska nekin kärsivät syntiinlankeemuksesta. Aadam ja Eeva, perimältään virheettöminä elivät lähes tuhat vuotta, me lääketieteen avulla enää 70-80 vuotta.

Virheitä kertyy vähitellen. Ihmiskunnan perimään on kertynyt jo yli 220 000 kopiointivirhettä ja tämä on vienyt meidät aivan sukupuuton partaalle. On helppo ymmärtää, että kun tiedostoja on 12 päällekkäin, kopiointivirheet eivät voi sitä parantaa. Toisin sanoen todella hyödyllisiä mutaatioita ei voi olla olemassa - - tämän jokainen voi ymmärtää helposti!

Polvi ei parane pojasta!

Syntyvällä lapsella on aina 100-300 kopiointivirhettä, joita vanhemmilla ei ollut, lastenlapsilla 200-600, lastenlastenlapsilla 300-900. Sukupuutto uhkaa jo muutaman tuhannen vuoden päästä, joidenkin tutkijoiden mukaan jäljellä olisi enää 6 sukupolvea ennen tuhoa.

Aadam ja Eeva luotiin virheettömiksi

Rappeutuminen käynnistyi syntiinlankeemuksessa. Ihminen valitsi tietoisesti kuoleman. Kuolema ei ollut luomisen väline, kuten teistiset evolutionistit, nämä tekopyhät uusgnostilaiset saarnaajat julistavat vuohilleen.

Tästä väärästä valinnasta on nyt kulunut noin 6000 vuotta. Tämä on täsmällisen tarkka tieteellinen johtopäätös, kun perimämme rappeutuneita tiedostoja tarkastellaan. Väitteet, joiden mukaan olisimme olleet täällä satoja tuhansia vuosia ovat epätieteellisiä, sillä siinä tapauksessa olisimme kuolleet virheiden aiheuttamaan sukupuuttoon jo kymmeniä kertoja! Luonnonvalinta ei kaikki virheitä pysty poistamaan, koska se ei "näe" niitä! Lisätietoja asiasta voi lukea Eliömaailma rappeutuu ja Kysymyksiä ja vastauksia luomisesta -kirjoista.

Toukokuussa 2018 selvisi myös, että 90% eläinkunnasta on ollut täällä yhtä kauan kuin ihminen

Tämä tieto kaataa uusdarvinsimin kuin keilan ja vahvistaa 6000 vuotta sitten tapahtuneen luomisen tieteen arvovallalla. Mistä tämä tieto saatiin? Sadasta tuhannesta eläimestä otetut viisi miljoonaa näytettä osoittivat, että ne ovat olleet täällä yhtä kauan. Tutkijat yrittivät epätoivoisesti torjua tämän tieteellisen tutkimustuloksen, mutta se ei onnistunut. He olivat pakotettuja keksimään tarinan, joka selittäisi, miksi lähes kaikki elämä on yhtä vanhaa. He selittivät, että joitakin tuhansia vuosia sitten on tapahtunut joukkotuho ja eloon jääneet ovat lähteneet samalta viivalta liikkeelle.

Raamattu vastaa haasteeseen. Siinä kerrotaan luomisesta ja vedenpaisumuksesta. Jälleen kerran voidaan todeta, että tiede vahvistaa Raamatun kuvauksen maailman historiasta oikeaksi. Tulos on kiistaton, mutta tätä ei sinulle saarnastuoleista eikä tunnustuksellista ateismia opettavista tiedotusvälineistä kerrota. Jos Jumala vielä suo kansallemme herätyksen, se tapahtuu uskovien luonnontieteilijöiden avulla ja voi tapahtua todella nopeasti, jopa yhdessä yössä, kun ihmiset tajuavat, että Raamatussa meille ilmoitetaan totuus ja vihastuvat kaiken maailman julistajiin, jotka pitävät totuutta vääryyden vallassa, kuten Roomalaiskirjeen 1. luvussa sattuvasti todetaan.

LISÄÄ TIETEEN TULOKSIA, JOTKA VOIVAT KÄYNNISTÄÄ HERÄTYKSEN YHDESSÄ YÖSSÄ!

Maailmankuulu tiedelehti Science Magazine otsikoi: "Voiko dinosauruksen pehmytkudos säilyä 75 miljoonaa vuotta?" Pehmytkudokset löydettiin jo vuonna 2005. Sananlaskun "suomalainen ei usko ennen kuin näkee" voi testata tästä: 60 Minutes Presents: B-Rex Lontoon Luonnonhistoriallisen museon varastosta poimituista 8 dinon luusta on nyt eristetty pehmytkudosta eli proteiinia ja punasoluja. Tutkijat ovat shokissa. Miksi? Löytö vastaa aidon Nooan arkin löytämistä. Uutuuskirjassani Sukupolvi, joka hylkäsi Jeesuksen (Kuva ja Sana), kerron mitä tapahtui, kun dinosauruksen luista eristettiin hiilen nuorta C-14 isotooppia, joka ei voi säilyä yli 0,1 miljoonaa vuotta.

More Dino Blood Found: Evolutionists in Denial

KANNABISTA KOTIKULMILLE

Luxemburgista tulee ensimmäinen EU-maa, joka laillistaa kannabiksen käytön ja myynnin. Tämä on täydellinen katastrofi, jonka jälkeen taistelu huumeita vastaan on hävitty lopullisesti. Vihreät ajavat huumeiden piikityshuoneita Helsinkiin.

Luxemburg laillistaa kannabiksen ensimmäisenä EU-maana

KUINKA SINULLE VOI AKATEMIASSA KÄYDÄ JOS USKOT LUOMISEEN

Tässä kerron korvan toiminnasta, mutta myös saksalaisesta museonjohtajasta, joka sai potkut kritisoituaan uusdarvinismia.

Pekka Reinikainen: Lohjan Adventtikirkko

LOOTIN PÄIVIEN TAPAHTUMAT OVAT HISTORIALLISESTI TOTTA

Runsaat kaksi viikkoa sitten israelilaiset tiedemiehet varmistivat, että Sodoma ja Gomorra tuhoutuivat tulipätsissä.

Tiede vahvistaa Sodoman tuhon

Maailman ”tiedemiesten” ja tekopyhien uusgnostilaisten ”raamatunselittäjien” hymy hyytyy viimeistään nyt, kun Breaking Israel News -uutissivusto julkaisi 23.11.2018 artikkelin: Scientists Admit Biblical Account of Sodom is Accurate. Artikkelissa kerrotaan, kuinka tieteellinen tutkimus vahvisti Raamatun opettaman, taivaasta purkautuneen tuhon Kuolleenmeren alueella tuhansia vuosia sitten. Artikkelin mukaan arkeologi Phillip Silvian (Trinity Southwest Univeristy of Albuquerque) raportoi yli vuosikymmenen kestäneestä kaivauksesta Kuolleenmeren alueella.

Silvian johti viiden suuren alueen kaivauksia Jordanian puoleisella Jordan-joella. Silvianin mukaan kymmenien neliökilometrien laajuinen keski-Ghorin pyöreähkö alue oli hedelmällinen tasankoalue, joka oli ollut asuttuna vähintään 2500 vuotta. Jonkinlainen katastrofi noin 3700 vuotta sitten teki alueesta lopun ja pyyhki pois alueen noin 40 000 - 60 000 asukasta.

Äärettömän raju kuumuus ja tuuli tuhosi tutkitut 120 pientä asuinaluetta

Alueen tutkimuksen yhteydessä löydetyistä saviastioista on löydetty voimakkaan kuumuuden aiheuttamat vauriot. Esineet ovat sulaessaan muuttuneet lasiksi. Tutkijoiden mukaan Zirkonikiteet ovat muodostuneet lasikerroksiksi yhdessä sekunnissa äärimmäisen korkeassa lämpötilassa, ehkä jopa samassa kuumuudessa, jonka kaltainen vallitsee auringon ulkopinnalla. Saviastianäytteet Tall el-Hammam alueella sisälsivät pieniä pallomaisia mineraalihiukkasia, jotka ovat sataneet taivaalta alas. Tapahtuma on ollut niin katastrofaalinen, että alue on ollut asumaton 600 vuoden ajan. Tutkijoiden mukaan muinaisen Sodoman tuhon suuruus on ollut tuhat kertaa suurempi kuin Hiroshiman atomipommin tuho ja hävitys.

Sodoman ja Gomorran muinaisilta alueilta on löytynyt golfpallon kokoisia rikkipalloja, joissa on palamisen merkit. Rikkipallojen pinnalle on muodostunut pieniä kiteitä rikin palamisen seurauksena. Muinaisen Sodoman ja Gomorran alueelta löytyneet palaneet rikkipallot sisältävät 96-98 prosenttia rikkiä sekä pienen määrän magnesiumia, joka on saanut aikaan äärimmäisen korkean lämpötilan. Muinaisen Sodoman ja Gomorran alueet ovat ainoa paikka maailmassa, mistä voidaan löytää 96 prosenttista puhdasta, monokliinistä rikkiä pyöreinä palloina.

Raamatussa kerrotaan 1. Mooseksen kirjan 19. luvussa, että Herra antoi sataa taivaasta Sodoman ja Gomorran päälle tulikiveä ja tulta, Herran tykö taivaasta. Raamattu sanoo, että nämä kaupungit ja niiden asukkaat ja maan kasvillisuus hävisivät. Kun Aabraham seuraavan päivän aamuna tuhon jälkeen katseli hävitettyä paikkaa, niin maasta nousi savua niin kuin pätsin savua. Raamattu kuvaa Sodoman tuhoa, juuri siten kuin nykytiede arkeologian kautta on saanut selville, kuinka alue on tuhoutunut. Raamatun kertomus Sodoman ja Gomorran tuhosta on totta, ja tämän nykytiede on nyt vahvistanut.

Raamattu sanoi tulikiven ja tulen hävittäneen Sodoman ja Gomorran sekä niiden lähellä olleet kaupungit (kylät). Tulikivi on hepreaksi goprith, joka tarkoittaa tulikiveä tai rikkiä. Raamattu kuvaa tämän rikin (tulikivi) olleen kuumaa kuin tuli, joka hävitti ja tuhosi kaiken Sodoman ja Gomorran sekä niiden lähialueilla.

Miksi Herra tuhosi Sodoman ja Gomorran?

Raamatussa (Juudaan kirje) sanotaan, että Sodoman ja Gomorran ja niiden ympärillä olevien kaupunkien tuho tapahtui haureuden synnin ja luonnottomien lihanhimojen syntien tähden (homoseksuaalisuus). Roomalaiskirjeen ensimmäisessä luvussa kerrotaan, kuinka Jumalan viha ilmestyy taivaasta kaikkea ihmisten jumalattomuutta ja vääryyttä vastaan, niiden, jotka pitävät totuutta vääryyden vallassa. Samassa Roomalaiskirjeen luvussa puhutaan homoseksuaalisuudesta häpeällisenä himona ja luonnollisen seksuaalisuuden vaihtamisena (valintana) luonnonvastaiseen seksuaalisuuteen, eli toisin sanoen homoseksuaalisuuden syntiin. Raamattu sanoo homouden olevan ihmisen synnin ja häpeällisen himon valinta, ei synnynnäinen ominaisuus, niin kuin jotkut nykyaikana valhetta puhuen ja itse asiassa suosikkivalheensa, uusdarvinismin vastaisesti, sanovat. Jokainen ymmärtää, että LGBT sekoilu ei ole geneettistä, sillä jälkeläisiä tuottamattomat geenit katoavat populaatiosta!

Jumala tulee tuomitsemaan Herran Jeesuksen toisen tulemuksen yhteydessä synnin vallassa olevan maailman, jossa homoseksuaalisuus rehottaa joka puolella. Jumalaton ihminen pilkkaa Jumalaa ja Raamattua sekä Herran Jeesuksen opetuslapsia ja elää kaikkinaisessa synnissä, mutta yhtäkkiä heidät tuomitaan ja Jumalan viha lankeaa jumalattomien ihmisten päälle ja tulee tuomio, niin kuin kävi muinaisen Sodoman päivinä.

Raamattu ei ole satukirja, vaan Jumalan sanan totuus ja Jumalan ilmoitus ihmiskunnalle. Lähestymme nopeaa tahtia Herran Jeesuksen toista tulemusta ja Jumalan tuomioita maan päälle. Jumala haluaa pelastaa sinut, sillä Hän rakastaa sinua. Jos valitset synnin ja hylkäät pelastuksen uskon kautta Herrassa Jeesuksessa, niin olet valinnut itsellesi iankaikkisen osan kadotuksessa. Jos tunnustat syntisi ja uskot Herraan Jeesukseen, niin Jeesuksen veri pesee syntisi puhtaaksi ja saat Jumalan armosta syntisi anteeksi sekä iankaikkisen elämän.

Edellinen teksti perustuu Petri Paavolan kirjoitukseen 3.12.2018

Tiede vahvistaa Sodoman tuhon

KIRKKO JA KAUPUNKI EI JULKAISE PYYTÄMÄÄNSÄ KIRJOITUSTA

KK pyysi minulta vastausta mielipidesivun kysymykseen, muttei kuitenkaan julkaissut sitä. Ohessa vastaukseni:

Teologian maisteri Hanna-Elina Yli-Koski esittää mielipidesivulla kysymyksen: "Miksi isoset eivät usko Jumalaan?". Kun entisiä seurakuntanuoria haastattelee, käy ilmi, miksi he luopuivat uskosta. Tämä tapahtuu noin 2 vuoden kuluessa sen jälkeen, kun heille on luonto-ohjelmissa kerrottu ja koulussa opetettu tieteellisenä tosiasiana, että ihminen on kehittynyt itsestään 13,8 miljardia vuotta sitten tapahtuneesta vetykaasupäästöstä. Ensin nuoret yrittävät sovittaa tämän Raamattuun, mutta sitten tajuavat, että tiede on aukottomasti selittänyt alkuperämme ja Jumala on tarpeeton. Uusateismista on tullut muoti-ilmiö ja sen johtava apostoli Richard Dawkins kirjoittaa parhaillaan lapsille kirjaa, missä Jeesuksesta tehdään murhaaja ja kristinusko kuvataan barbarismiksi. Kirkko ei ole pystynyt vastaamaan tähän haasteeseen vaan on mukautunut akateemiseen "alkuliemestä Aadamiksi" -luomiskertomukseen, joka ei kuitenkaan edusta operatiivista tiedettä, vaan on pelkkää filosofointia maailmasta, joka keksi itse luoda itsensä ilman Jumalaa.

Pekka Reinikainen, lääkäri ja ex-ateisti

EUROPEAN CREATION CONFERENCESSA SYYSKUUSSA 2018 PITÄMÄNI LUENTO RUOTSIKSI

Pekka Reinikainen "Är människan ett djur?" PEKKA REINIKAINEN, LL, tietokirjailijaPekka Reinikainen on valmistunut lääkäriksi Ranskan Montpellierissä ja toiminut käytännön lääkärinä yli 40 vuotta sekä yli 10 vuotta kuntoutuslääkärinä ja koululääkärinä. Reinikainen on toiminut kolme kautta Lääkäriliiton valtuuskunnassa ja useissa valiokunnissa sekä Kunnallislääkärit ry:n hallituksessa, Helsingin aluelääkäriyhdistyksen puheenjohtajana sekä Suomen kristillisen lääkäriseuran puheenjohtajana. Hän on myös Viron kristillisen lääkäriseuran kunniajäsen. Hän on toiminut 10 vuotta sosiaalilautakunnan, 20 vuotta Helsingin kaupunginvaltuuston ja Valtioneuvoston päihde- ja raittiusasiain neuvottelukunnan jäsenenä sekä kirkolliskokouksen jäsenenä 16 vuotta.


Tahdotko antaa palautetta blogista? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen .
Blogien kirjoittajat vastaavat itse blogiensa sisällöstä. Blogitekstit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä eivätkä välttämättä vastaa Luominen ry:n, yhdistyksen hallituksen tai hallituksen jäsenten näkemyksiä.