maanantaina, 20. heinäkuuta 2020, klo 9.17

Elämän rakennuspalikat on huolella valittu

Pekka Reinikainen

miljoonien molekyylien merestä.

Kuinka valinta on tapahtunut?

Tieteellinen tutkimus osoittaa, että elämän käyttämät rakennustarvikkeet, ”ne 20 erilaista legopalikkaa, joista meidät on rakennettu”, ovat paras mahdollinen kokoelma. Pelkkä ajatuskin, että luonnonvalinta olisi poiminut palikat miljoonien elämälle myrkyllisten rakennustarvikkeiden merestä, on matemaattinen mielettömyys. Tietokoneajot ovat äskettäin osoittaneet kahdenkymmenen elämän rakennuspalikan kokoelman parhaaksi mahdolliseksi.

Kiistattomia suunnittelusignaaleja kaikkialla

Tieteellinen tutkimus on osoittanut, että myös DNA:n koodikieli on optimaalinen. Mahdollisia koodeja mistä valita, on 1,5x10 potenssiin 84 eli suurempi luku, kuin näkyvässä maailmankaikkeudessa olevien hiukkasten määrä! Koodin valitsija on ennakoinut syntiinlankeemuksen, sillä koodi sietää määrätyn määrän mutaatioita. Koodiin on suunniteltu tietty tiedon ”ylimäärä”, joka mahdollistaa suvullisesti lisääntyvälle elämälle 10 000 – 100 000 vuoden elinajan, ennen kuin väistämättä kertyvät piilevät mutaatiot murhaavat monisoluisen elämän.

Ajatus, jonka mukaan luonnonvalinta olisi käytössä olevan koodikielen valinnut,

on myös matemaattisesti kestämätön. Mutaatioita on esimerkiksi ihmiskunnan perimään kertynyt luomisesta kuluneen 6 000 vuoden aikana jo peräti 1 100 000 kappaletta. Koodi on selvästi ohjelmoitu kestämään ainakin 6 000 vuotta tätä langennutta, perimää rappeuttavaa luomakuntaa. Loppu on kuitenkin jo lähellä, sillä ihmiskunnalla ei ole elinaikaa jäljellä kuin mahdollisesti vain joitakin sukupolvia. Tämä sukupuuttoon ajautuminen koskee koko luomakuntaa, sillä luonnonvalinta ei kykene karsimaan pois tasaisen tappavasti kertyviä, elämän käyttöjärjestelmiä tuhoavia, piileviä mutaatioita. Tämänkin blogin lukemiseen kuluvana aikana kymmeniä lajeja kuoli sukupuuttoon.

Koodikielen määrittelemät rakennustarvikkeet ovat aminohappoja

Kaikki elämä, sinibakteereista sinivalaisiin, käyttää samaa DNA-koodikieltä, missä kolmen koodimerkin ryhmä kulloinkin määrää, mitä aminohappoa käytetään elämän rakenneproteiineissa. Aminohapot kytketään koneiden (entsyymien) avulla ketjuiksi. Tarvittavan energian tuottavat elimistössäsi pyörivät sata miljoonaa miljardia ATPase-dynamoa, polttoainetta kuluu 50 kiloa päivässä!

Rakenneproteiinia voi verrata satojen helmien pituiseen helminauhaan,

joka on sommiteltu käyttämällä 20 eriväristä rakennustarvikehelmeä (aminohappoa). Jos helminauhassa on 150 helmeä, ne voidaan järjestää 20 potenssiin 150 eri tavalla. Jos tämä ilmaistaan kymmenen potensseina, erilaisten mahdollisten helminauhojen määrä on luku, jossa ykkösen perässä on 195 nollaa. Kun Yalen yliopiston professori David Gelernter tajusi tarkoin määrätyn ketjun ilmestymiseen liittyvän matemaattisen mahdottomuuden, hän hylkäsi uusdarvinismin vuonna 2019. Tarkoin määrättyjä, elämälle sopivia ketjuja on olemassa vain noin 50 000 eri tyyppiä. Tällaisia täsmäketjuja täytyy kuitenkin olla eliössä samanaikaisesti paikalla yli kolme sataa erilaista. Tästä seuraa, että nykyisen tieteellisen tietämyksen valossa uusdarvinismiin uskominen on mieletöntä – kyseessä on tilastomatemaattinen mahdottomuus! Tästä enemmän uutuuskirjoissa Kuusi päivää (TV7) ja Syvän ajan petos.

Aminohappojen täytyy täyttää tietyt, täsmälliset vaatimukset

jotta tarvittava proteiini voidaan laskostaa oikein aminohappojen helminauhasta. Mitkä tahansa sattuman varaisesti valitut helmet eivät voi rakentaa elämää! Tutkijoita on aina askarruttanut, mistä nämä 20 aminohappoa ovat peräisin. Vaihtoehtoja on tuhansia ja on matemaattisesti mieletöntä edes yrittää selittää, mistä alkuliemeen tulisi reseptin mukainen sekoitus. Asian tekee tämän lisäksi täysin mahdottomaksi lisävaatimus aminohappojen ”vasenkätisyydestä”. Jos nimittäin laitat aminohapon peilin eteen, peilistä kurkistaa peilikuva, joka ei käy ketjuun! Astrobiologian toivottomuutta ja heidän rahoittajiensa tietämättömyyttä alleviivaa valtavien rahasummien haaskaaminen tällaiseen alkemiaan, jonka avulla yritetään sulkea Luoja ulos luomakunnastaan. Astrobiologien into on selitettävissä vain pelolla, että ateismi on uhattuna.

Miksi mikä tahansa aminohappo ei käy?

Proteiinit mahdollistavat elämän, koska ne nopeuttavat elämälle välttämättömiä tapahtumia miljoonakertaisesti. Ne ovat eräänlaisia täsmäkoneita, joiden rakenne on tarkoin määrätty. Tämä edellyttää koneen osien rakenteelta tiettyjä täsmällisiä ominaisuuksia. Tässä tapauksessa niiden sivuketjujen täytyy täyttää hyvin tarkat vaatimukset.

Tokion teknillisen korkeakoulun Earth-Life Science -instituutti

tutki aminohappojen alkuperää äskettäin. Niistä tehtiin tietokonemalli, joka osoitti, että nämä proteiinien rakennustarvikkeet täyttävät erityisvaatimukset, jotka ovat välttämättömiä. Tutkimus selvitti, miksi juuri näitä 20 aminohappoa tarvitaan. Valitut elämän ”20 legopalikkaa” vaikuttavat optimaaliselta kokoelmalta!

Kootut selitykset

Tutkijoiden oli pakko tässä vaiheessa yrittää selittää elämän rakennustarvikkeiden alkuperä evoluution avulla. He olettivat, että alkuvalikoima lukittiin evoluution käynnistyessä - eli jo ennen alkusolun ilmestymistä. He tuumivat, että ”elämän aakkosia lisättiin vähitellen, sitä mukaa kun elämä ’tarvitsi uusia toimintoja’. Tämä olisi tapahtunut samanaikaisesti DNA-koodin kehittymisen kanssa ja samalla kun kopiointijärjestelmään olisi ilmestynyt elämälle välttämätön, elämää tuhoavien, kopiointivirheiden (mutaatioiden) korjauskoneisto”.

Satuja vai selityksiä?

Mitään uskottavaa selitystä tälle ainutkertaiselle kallisarvoisten helmien kokoelmalle tutkijoilla ei ole, muun muassa siitä syystä, että matematiikka ei myönnä mitään mahdollisuuksia – se ei tunne armoa! Eikä sattuma voi valita ”tarvittavia uusia toimintoja” edes luonnonvalinnan avulla, jos ei ole mitään mistä valita! Tarjolla on vain pakollinen evoluutioliturgia – onttoja oletuksia ja perusteettomia päätelmiä. Väite, jonka mukaan aminohapot valittiin, jos ne laskostivat proteiineja paremmin, menee täysin myttyyn, sillä eivät yksittäiset aminohapot muotoile proteiineja, vaan kaperonit laskostavat aminohappoketjun. Proteiinit eivät nimittäin laskostu itsestään kolmiulotteiseen muotoonsa, vaan laskostumisen ohjaavat kaperoniproteiinit, jotka sitoutuvat aminohappohelminauhoihin estäen niitä menemästä umpisolmuun.

On täysin perusteetonta väittää, että yrityksen ja erehdyksen kautta valittaisiin tuhansista tarjokkaista kulloinkin hivenen parempi aminohappo, sillä silloin DNA:n koodikieltä ja ribosomissa tapahtuvaa proteiinien kokoonpanoa (lähetti-RNA, siirtäjä-RNA, ym.) pitäisi myös samalla aina muuttaa uuteen ”parempaan” aminohappoon sopiviksi.

Kemian ja fysiikan lait ovat samat kaikkialla kosmoksessa

Tästä seuraa, että ”maapallon ulkopuolisen elämän”, jota ateistit innokkaasti etsivät miljardeilla euroilla vuosittain, pitää pakosti rakentua samoista ainutlaatuisista aminohapoista ja toimia samalla DNA-koodilla. Jumala on luonut solut, jotka voivat ajatella, nähdä, kuulla, haistaa, maistaa jne. Kemia ja fysiikka eivät anna aineelle mahdollisuutta muodostaa miettiviä molekyylejä.

Jumala on varannut itselleen yksinoikeuden luoda elämää

Kuvakseen luomaansa ihmiseen Hän on tallentanut enemmän tietoa kuin koko Maan ulkopuoliseen kosmokseen. Ihminen ei kuitenkaan rakasta totuutta, vaan rakastaa pimeyttä. He ovat hylänneet Herran sanan - mitä heillä on viisautta? (Jeremia 8:9).

Studium Integrale journal, Jahrgang 27/1-2020

LÄÄKÄRI SAI KORONATARTUNNAN UUDELLEEN

Sairaalalääkärin koronatesti muuttui uudelleen positiiviseksi 3 kuukautta hänen sairastamansa koronainfektion jälkeen. Tämä voi viitata siihen, että sairastettu korona antaa vain muutaman kuukauden mittaisen suojavaikutuksen. Se ei olisi yllätys, sillä muiden koronavirusten aiheuttamat, vuosittain väestössä toistuvat koronanuhakuumeetkaan eivät anna suojaa uusintainfektioita vastaan, vaan nämä toistuvat koronainfektiot ovat yhtä pysyvä ilmiö kuin vuosittain palaavat influenssat. Kyseessähän on runsain mitoin muunteleva RNA-virus, jota vastaan on todennäköisesti toiveajattelua kehittää tehokas rokote. Vuosittaisen influenssarokotteenkin toiminta on aina sattumanvaraista. On syytä myös muistaa, että sairastettu tauti yleensä antaa paremman suojan kuin rokote, ja jos tauti ei anna pysyvää suojaa, ei sitä ole odotettavissa rokotteeltakaan. Myös esimerkiksi HI-virus on RNA-virus, jota vastaan ei ole onnistuttu kehittämään rokotetta, koska siitä on olemassa tuhansia "mutantteja".

Jos ja kun rokotetoiveet romahtavat,

miten koronasta päästään eroon, kun lääkettäkään ei ole näköpiirissä? Ainoa keino on tukahduttaa virus tai toivoa, että se mutatoi itsensä hengiltä. Viruksen leviämisen estämisessä ja tartunnan saamisen torjunnassa maskit ovat avainasemassa. Korona tarttuu myös ilmatartuntana (virus ei valitettavasti välitä STM:n kannasta), joten 2 metrin etäisyys, kyynärtaipeeseen aivastaminen ja käsien pesu ei riitä estämään taudin leviämistä, varsinkaan kun tauti leviää jo ennen kuin tartunnan saanut edes alkaa yskiä tai aivastella. Nyt FFP3 tason maskeja on saatavilla, mutta miksi niitä ei käytetä Suomessa? Niillä tauti pysähtyisi kuin seinään.

EU:n johtohenkilöt käyttävät maskia kokouksissaan

ja USA:n presidentti Trump suosittelee maskin käyttöä. Suomessa STM:n kansliapäällikkö sen sijaan on demonisoinut maskin käytön ja tilannut "tutkimuksen", joka osoittaa ne "hyödyttömiksi". Eikä kansliapäällikkö tyydy vielä tähän, vaan puhuu maskin käytön "vaaroista" ja halveksii ihmisten älykkyyttä sanailemalla, että kansa "ei osaa" käyttää niitä!

Miten on mahdollista, että valtiotieteen maisteri

toimii terveydenhuollon asiantuntijana, joka ratkaisee kansakunnan kohtalon. Hän on jo vastuussa satojen seniorikansalaisten kuolemista, koska ei antanut kirjallisia määräyksiä suojavarusteiden käytöstä hoitopaikoissa heti, kun WHO julisti taudin pandemiaksi. Mutta vielä pahempaa on edessä. Tämä poliittiseen historiaan perehtynyt maisteri kantaa vastuun myös toisen tautiaallon todennäköisestä levittäytymisestä suojattomaan Suomeen. Siitä ei Suomi enää selviä.

Israeli doctor reinfected with coronavirus 3 months after recovering

SKAPELSE PÅ SVENSKA

Genesis.nuPEKKA REINIKAINEN, LL, tietokirjailijaPekka Reinikainen on valmistunut lääkäriksi Ranskan Montpellierissä ja toiminut käytännön lääkärinä yli 40 vuotta sekä yli 10 vuotta kuntoutuslääkärinä ja koululääkärinä. Reinikainen on toiminut kolme kautta Lääkäriliiton valtuuskunnassa ja useissa valiokunnissa sekä Kunnallislääkärit ry:n hallituksessa, Helsingin aluelääkäriyhdistyksen puheenjohtajana sekä Suomen kristillisen lääkäriseuran puheenjohtajana. Hän on myös Viron kristillisen lääkäriseuran kunniajäsen. Hän on toiminut 10 vuotta sosiaalilautakunnan, 20 vuotta Helsingin kaupunginvaltuuston ja Valtioneuvoston päihde- ja raittiusasiain neuvottelukunnan jäsenenä sekä kirkolliskokouksen jäsenenä 16 vuotta.


Tahdotko antaa palautetta blogista? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen .
Blogien kirjoittajat vastaavat itse blogiensa sisällöstä. Blogitekstit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä eivätkä välttämättä vastaa Luominen ry:n, yhdistyksen hallituksen tai hallituksen jäsenten näkemyksiä.