lauantaina, 10. elokuuta 2019, klo 9.11

Evoluutio on politiikkaa

Pekka Reinikainen

Astrobiologia on astrologiaa

Se ei ole tiedettä, koska luonnon lait, kemia ja fysiikka, estävät elämän itsestään tapahtuvan syntymisen.

DNA on käyttöjärjestelmä

Uusia eliöiden pääjaksoja tai kaaria ei synny ilman DNA:n ohjelmointia. Uusdarvinismilla ei näin ollen ole mekanismia, sillä kopiointivirheet eivät kirjoita ohjelmia. ”Kehitystä” ei myöskään tapahdu ”yksinkertaisesta monimutkaiseksi” - - myyttisestä ”alkusolusta” ei voi "kehittyä" bakteereja, arkkieliöitä, appelsiineja eikä Aadamia. ”Alkeellista” elämää ei ole olemassa, sillä soluissa ei tapahdu mitään ilman entsyymejä!

Monisoluisten alkuperä on mysteeri

Viidentoista minuutin väliajoin lisääntyvät ja villisti muuntelevat bakteerit ovat kiistattomia maapallon valtiaita, eikä niillä ole mitään mielenkiintoa muuttua monisoluisiksi, tai ryhtyä lisääntymään suvullisesti.

Evoluutio on devoluutiota

Viimeinen naula kehitysopin kirstuun on se kiistaton tosiasia, että monisoluinen, suvullisesti lisääntyvä elämä on, väistämättömästi kertyvien kopiointivirheiden takia, tuomittu kuolemaan sukupuuttoon muutamien tuhansien vuosien aikataululla. Jos et tätä tajua, tutustu alan asiantuntijan, JC Sanfordin kirjaan Eliömaailma rappeutuu. ”Miljoonat” vuodet aiheuttavat varman virhekatastrofin ja sinetöivät tuhon!

Geologia on teologiaa

Läntinen rappiokulttuuri perustuu myyttisiin ”vuosimiljooniin” ja vedenpaisumuksen kieltämiseen. Evoluution tärkeimmät todisteet, fossiilit, todistavat kuitenkin maailmalaajuisen tulvan tapahtuneeksi tosiasiaksi, sillä ”nykyisyys ei ole avain menneisyyteen”, koska fossiileja ei synny nykyään. Ne ovat 95-prosenttisesti merieläimiä, niissä on jäljellä pehmytkudoksia ja eläinten rakennetyypit ilmestyvät samanaikaisesti. Mannerjalustojen vedenalaiset kanjonit, hiilikerrostumat, kerrostumien väliset aukot, niiden välistä puuttuva eroosio jne. vahvistavat tapahtuneen maailmanlaajuisen tulvakatastrofin. Hiilen C-14 isotoopin eristäminen raakaöljystä, hiilikaivoksista, timanteista ja jopa dinosaurusten luista osoittaa, että vuosimiljoonat ovat pelkkää poliittista polemiikkia.

Tiede todistaa, että kehitysoppi on poliittinen Potemkinin kulissi

Se tarkoittaa tilanteen antaman vaikutelman lavastamista paremmaksi kuin se todellisuudessa on. Darwinin kirjassa ei ollut ainoatakaan kokeellisen tieteen todistetta alkusolusta ihmiseksi evoluutiosta. Silti Lajien synty hyväksyttiin ”tieteenä”, koska ajan henki janosi Jumalan syrjäyttämistä, maksoi mitä maksoi! Uusdarvinismi on osoittautunut teoriaksi, jolla ei ole uskottavaa mekanismia. Tämän totuuden kertominen kansalaisille on kuitenkin poliittisista syistä ankarasti kielletty. Käsittämättömintä tässä poliittisessa pakkopullassa on niin sanottujen evoluutioeksperttien umpisokeus.

Poliittiset syyt edellyttävät evoluutiodiktatuuria

Evoluutiodiktatuurin vahtikoira läntisessä rappiokulttuurissamme on Euroopan neuvosto (EN), joka on Euroopan vanhin ja laajin poliittinen yhteistyö- ja ihmisoikeusjärjestö. Se pyrkii edistämään jäsenmaidensa yhtenäisyyttä, suojelemaan ihmisoikeuksia ja moniarvoista demokratiaa, parantamaan elinolosuhteita sekä edistämään inhimillisiä arvoja.

Kreationismin ”vaarallisuus”

EN pyrkii edistämään evoluutiota, jota se pitää koko eurooppalaisen kulttuurin peruskivenä. Tähän kulttuuriin kuuluu kaiken suvaitseminen, Raamatun mukaista kreationismia lukuun ottamatta. Kreationismi uhkaa EN:n mukaan eurooppalaisia arvoja, joista on huolellisesti kitketty pois kaikki kristinuskoon viittaava. EN toteaa julkilausumassaan (Resolution 1580, Article 18, 2007): Fundamentalistinen kreationismi uhkaa suoraan EN:n arvojen tärkeintä ydintä - - jäsenmaiden tulee vastustaa voimakkaasti kreationismin opetusta.”

Mitkä ovat EN:n arvot?

Abortti, eutanasia ja LGBT -ideologia. Kaikki Raamatun mukaiset arvot on mitätöity. EN:n julkilausumassa todetaan: Jos emme ole valppaita, kreationismista voi muodostua uhka ihmisoikeuksille, jotka ovat EN:n päähuolenaihe.

EN:n vaarallisuus Raamatun mukaiselle kristinuskolle

EN kieltää kaiken koulu- ja yliopisto-opetuksen, joka vahvistaa Raamatun mukaista maailmankäsitystä. Tämä kieltolaki tulee todennäköisesti koskemaan, ennemmin tai myöhemmin, myös kaikkea seurakunnissa annettavaa opetusta, lukuun ottamatta katolista kirkkoa, joka opettaa teististä evoluutiota. Esimakua tästä saatiin jo Suomessakin, kun Espoon piispa lähetti ”ajatuspoliisit” Kansanlähetyksen tilaisuuteen, joka pidettiin Hyvinkään kirkossa: Pekka Reinikainen: "Mikä on ihminen?" Hälyttävää on, että kristillinen lehdistö vaikeni visusti tästä ennennäkemättömästä puuttumisesta herätysliikkeen tilaisuuden puheiden sisältöön.

Vaikenivatko lehdet vain ”muutaman kolehdin tähden”? Vai oliko kyseessä pelko, että Raamatun mukaisesti opettavat herätysliikkeet eivät enää saisi toimia kirkon tiloissa? Näiden lehtien olisi syytä ryhdistäytyä ja haastatella Espoon piispaa ja kysyä, miksi allekirjoittaneen opetus edellytti paikalle ”faktantarkastajia” ja millainen on piispan ”muuttunut jumalakuva”, josta hän kertoo Lohkare -lehden haastattelussa, jossa piispa sanoo, että ”hän katuu aikaisempia puheitaan, joissa sanoi henkilöiden, jotka eivät usko Jumalaan, joutuvan helvettiin”. Onko piispa siis sitä mieltä, että helvetin olemassaolo on vain huhupuhetta? Jos näin on, arkkipiispan pitäisi puuttua tällaisen harhaopin opetukseen. Helvetti kun ei häviä Espoon piispan määräyksestä.

Lienee vain ajan kysymys, milloin kreationismin opetus määritellään rikokseksi humanismia vastaan

Sen opetus on jo kielletty päiväkodeissa, kouluissa, yliopistoissa, mediassa ja useimpien seurakuntien lapsi- ja nuorisotyössä ynnä rippikouluissa. Media on kauttaaltaan marinoitu uusdarvinismissa. Useat evankeliset seurakunnat marssivat kehitysopin kulkueessa kuin pässit teuraaksi, muutamaa toisinajattelijaa lukuun ottamatta. Tilanne ei liene sen parempi vapaissa suunnissa.

On kuitenkin varsin outoa, että evoluutiota tarvitsee tällaisella ”apinan raivolla” puolustaa, jos se on yhtä kiistaton tieteellinen tosiasia kuin painovoima! Miksi tämä paniikki, jos Raamatun mukainen luominen, johon Mooses, profeetat, apostolit ja Jeesus uskoivat, on ”tieteellisesti” osoitettu valheeksi, myytiksi ja näennäistieteeksi? Vai vahvistaako raivo kreationismia vastaan väitteen, jonka mukaan evoluutio on poliittinen ideologia, taistelu Jumalan Sanaa ja luomisjärjestystä vastaan?

Miten meillä "sovelletaan" EN:n kieltolakia?

Poliisille on tehty tutkintapyyntö kristillisdemokraattien Päivi Räsäsen kirjoituksesta, jonka tämä julkaisi Twitterissä viikkoa ennen Helsinki Pride 2019 -tapahtumaa. Räsänen kritisoi sitä, että kirkko ilmoitti olevansa tapahtuman virallinen partneri. Hän kirjoitti, että synti ja häpeä on nostettu ylpeyden aiheeksi. Räsänen myös terästi viestiään uuden testamentin jakeilla, joissa puhutaan Jumalan saastaisuuteen hylkäämistä ruumiinsa häpäisijöistä (1.Room.1:24-26).

Mielenkiintoista on, että Roomalaiskirjeen mukaan tämä ilmiö seurasi, kun Jumalan kuva muutettiin "lintujen ja nelijalkaisten ja matelevaisten kuvan kaltaiseksi" (1.Room.1:23) eli Paavali ennakoi uusdarvinismin, joka "muutti ihmisen eläimeksi".

Nähtäväksi jää, puolustaako arkkipiispa kansanedustajan oikeutta siteerata Raamattua ja rankaiseeko maallinen tuomioistuin Raamattuun viittaamisesta.

ABORTTI ON EVOLUUTION POLIITTISESSA POLTTOPISTEESSÄ

Jumalaton oppi itse itsensä luoneesta maailmasta, jolla ei ole mitään tarkoitusta, mahdollistaa syntymättömien lasten suruttoman surmaamisen. Jos Jumalan ilmeinen olemassaolo myönnettäisiin, lasten murhaaminen muuttuisi rikokseksi, mitä se oli Suomessakin vielä vuoteen 1970 asti.

Aborttia vastustetaan kristityissä maissa

Uuspakanallisessa Suomessa kirkko vaikenee visusti abortista. Sosiaalieettiseksi perinneyhdistykseksi muuttunut kirkkomme puuhailee sen sijaan Pride -liikkeen tukijoukoissa, vaikka Suomessa murhataan päivittäin koululuokallinen syntymättömiä lapsia ja Suomen väestörakenne on muuttunut täydeksi katastrofiksi, koska 500 000 lasta on murhattu vuoden 1970 jälkeen eli meiltä puuttuu miljoona nuorta ja keski-ikäistä työssä käyvää ihmistä. Talous romahtaa, koska työntekijöitä ei ole. Lasten vaikeat ahdistus- ja mielenterveyden häiriöt lisääntyvät räjähdysmäisesti, koska heiltä on ryöstetty elämän tarkoitus.

Kristityssä USA:ssa sen sijaan abortti on keskeinen poliittinen kysymys, joka jakaa kansan kahtia. Georgian osavaltiossa aborttia ei sallita, jos lapsen sydänäänet voidaan rekisteröidä. Hollywoodin tekopyhät elokuvantekijät boikotoivat Georgiaa, vaikka eivät edes ole tuottaneet elokuvia siellä. Alabamassa hyväksyttiin suurella äänten enemmistöllä laki, jonka mukaan kaikki abortit ovat rikoksia. Ohiossa vakuutusyhtiöiden ei sallita maksaa abortista aiheutuneita kuluja.

Nämä lait ovat vastaisku eräiden osavaltioiden säädöksille, jotka mahdollistavat abortin syntymähetkeen asti. New Yorkin osavaltio menee tätäkin pidemmälle, sillä sen lisäksi että abortti voidaan tehdä milloin vain, äidin odottaman ja toivotun lapsen pahoinpitelykään ei myöskään enää ole rikos. Virginiassa raskauden ensikolmanneksen abortteja saavat tehdä muutkin kuin lääkärit. Käynnissä ovat lainsäädäntötoimet - puolesta ja vastaan – muissakin osavaltioissa.

Milloin Jumalan kuvan elämä käynnistyy?

Biologisesti asia on kiistaton. Sinäkin olet ainutkertaisena yksilönä aloittanut kasvusi hedelmöittyneestä munasolusta. Toista samalaista ei ole, eikä koskaan tule.

Presidentti Trumpin keskeinen merkitys

Jos et vielä tiennyt miksi kaikki vihaavat Trumpia, kysymys on elämästä ja kuolemasta: Miksi kaikki vihaavat Trumpia? Myös Suomessa monet tekopyhät ”herätyskristityt” kauhistelevat Trumpia ymmärtämättä ollenkaan mitä on tapahtumassa. Nämä tavattoman hurskaat, mutta ulkokultaiset ”vanhimmat, ylipapit ja kirjanoppineet” eivät kuitenkaan saa suutaan auki syntymättömiä puolustaakseen.

Muutos on ilmassa

USA:n korkein oikeus voi pian kieltää lasten murhaamisen, sillä Trump on nimittänyt sinne ihmiselämän pyhyyden ymmärtäviä tuomareita. Vuonna 1973 säädetty Roe v. Wade -aborttilaki, joka perustui erään naisen valehteluun olemattomasta raiskauksesta, voi kumoutua. Samoin voi käydä Obergefell v. Hodges -laille, joka laillisti samaa sukupuolta olevien avioliitot. Tuomarien äänestyskäyttäytyminen testattiin 26.7.2019 kun korkein oikeus antoi äänin 5-4 Trumpille luvan käyttää armeijan rahoja suojamuurin rakentamiseksi USA:n etelärajalle.

Suomessa LGBT -agenda etenee hivuttamalla kirkolliskokouksessa, joka äänesti syksyllä 2010 äänin 78-30 homoparien rukoushetken puolesta. Äänestys oli laiton ja kävin siitä puhujapöntössä huomauttamassa, jotta tapahtunut työjärjestyksen rikkominen kirjattaisiin pöytäkirjaan. Jos olisi äänestetty laillisesti, päätös olisi kaatunut määrävähemmistön vastustamiseen. Kuka oli laittomuuden takana? Tuolloinen arkkipiispa. Arkkipiispalla on yhä diktaattorin valtuudet (kirkolliskokouksen-, kirkkohallituksen- ja piispainkokouksen puheenjohtajana) päättää äänestysjärjestyksestä. Rikosta ei lievennä se, että hän vetosi päätöksessään puhemiesneuvoston samansuuntaiseen näkemykseen, joka syntyi yksinkertaisella enemmistöllä - - ei siis vaaditulla 75%:lla! Ei voi olla mahdollista, että vähemmistösuoja kumotaan tällä tavoin. Nykyään on olemassa ”laajennettu” puhemiesneuvosto, mutta se ei muuta asiaa miksikään ja on jo tehnyt ainakin yhden äänestysjärjestyspäätöksen yksinkertaisella enemmistöllä. Odotettavissa on, että seuraavassa kirkolliskokouksessa käytetään samoja kepulikonsteja. Kaikki piispat luonnollisesti äänestivät syksyllä 2010 synnin siunaamisen puolesta, ja näin he myivät kirkon opin hernekeitosta.

Miksi Raamatun mukaisen kristinuskon puolustaminen on mahdollista USA:ssa?

Suuri joukko USA:n kansalaisia torjuu ajatuksen sattumalta ilmestyneestä maailmasta, jolla ei ole mitään tarkoitusta. He ymmärtävät myös, että uusdarvinismi on poliittisia tarkoitusperiä varten räätälöity oppi, joka on todellisuudessa pelkkää näennäistiedettä, ja jonka ainoa tarkoitus on torjua ajatus Jumalan olemassaolosta. Tämän vuoksi on elämän ja kuoleman kysymys, uskotko Jumalan luoneen sinut omaksi kuvakseen vai arveletko kehittyneesi apinankaltaisesta esi-isästä? Pekka Reinikainen: "Taistelu Raamatusta" Nyt ymmärrät myös, miksi Euroopan neuvosto vastustaa luomisen todellisuuden esiin ottamista kaikin mahdollisin keinoin. EN:n joukoissa taistelevat myös tekopyhät teistiset evolutionistit, jotka uskovat Jumalan luoneen kuvansa murhaamalla eläimiä 3,5 miljardin vuoden ajan. He saavat kaikessa rauhassa pilkata piskuista Jumalan Sanalle uskollista laumaa samassa kuorossa EN:n humanistien kanssa ja tuoda joogan Jeesuksen tilalle seurakuntiin.

MITÄ ON TULOSSA KRISTINUSKON TILALLE?

Esitykseni idän oppien tunkeutumisesta pakanalliseen Suomeen: Pekka Reinikainen: "Mihin Suomi uskoo?"PEKKA REINIKAINEN, LL, tietokirjailijaPekka Reinikainen on valmistunut lääkäriksi Ranskan Montpellierissä ja toiminut käytännön lääkärinä yli 40 vuotta sekä yli 10 vuotta kuntoutuslääkärinä ja koululääkärinä. Reinikainen on toiminut kolme kautta Lääkäriliiton valtuuskunnassa ja useissa valiokunnissa sekä Kunnallislääkärit ry:n hallituksessa, Helsingin aluelääkäriyhdistyksen puheenjohtajana sekä Suomen kristillisen lääkäriseuran puheenjohtajana. Hän on myös Viron kristillisen lääkäriseuran kunniajäsen. Hän on toiminut 10 vuotta sosiaalilautakunnan, 20 vuotta Helsingin kaupunginvaltuuston ja Valtioneuvoston päihde- ja raittiusasiain neuvottelukunnan jäsenenä sekä kirkolliskokouksen jäsenenä 16 vuotta.


Tahdotko antaa palautetta blogista? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen .
Blogien kirjoittajat vastaavat itse blogiensa sisällöstä. Blogitekstit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä eivätkä välttämättä vastaa Luominen ry:n, yhdistyksen hallituksen tai hallituksen jäsenten näkemyksiä.